Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Wypowiedzcie sie na temat CTR
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PSone
Stron: 1, 2, 3, 4
ajakssx
dla mnie osobiście jest to jedna z najlepszych gier na PSX-sa a jeszcze do tego dodac MULTIPLAYER to normalnie icon_twisted.gif MASAKRA icon_twisted.gif .Jeśli chodzi o mnie to jest to lepsze od Mario Kart
wsm
temat bardzo dobry , ctr to jedna z moich ulubionych gier ale nie uwazasz ze temat juz sie wyczerpał ?

wlasnie ze sie nie wyczerpal smile.gif. CTR mial wspanialy, arcade'owy model jazdy, ale areny multiplayerowe cos za male. Co byscie powiedzieli na super-rozlegle plansze i jeszcze wiecej power-up'ow question.gif icon_twisted.gif
-=Burthess=-
Oj pamietam jak się z kumplem w CTR zagrywałem to były czasy biggrin.gif
Kamiru
wypas giera,szczegolnie do gry z kumplem
Gaucho
Giera w extremie dostała 10 .... grałem w nią sporo i wiem za co . Jest wypasiona na maxa. Wady sa w niej rzeczą sporadyczną . Humor , graficzka, crashowe plumkanie jako muza, fealing itd. 10 było zasuzone.!!!!!!!!!!
Krupier
Ja pitole odświeżyłem z kuzyniem CTR. M A S A K R A! Multi na arenie zabija, Vs mode zabija, adventure mode rządzi! Boże tej gry nie pobije NIC, chyba, że kontynuacja, która o dziwo jest tworzona, ale nie przez ND confused.gif
GTmarek
Ja w to cały czas gram. W czwórkę na podzielonym ekranie na 4 część na telewizorze 13 calowym, wypas.
Picool
Ja również uważam ze nie ma to konkurencji jeśli chodzi o Psxa. Są to najlepsze karty. Jednakże w porównaniu z Mario Kart 64 wahałbym sie...
stwierdzić bym sie ośmielił że jeśli chodzi o multiplayera to Mario jest lepszy jednakże w singlu to CTR już nie ma konkurencji żadnej i pewnie długo mieć nie bedzie.
moskwiczsan
miodzio scigalka, wlasnie sobie zalatwilem i jest cool biggrin.gif
mrpiki
Czytam to forum i czytam i jeszcze nie znalazlam wypowiedzi na temat wspanialej i pelnej humoru gry Crash Team Racing (CTR). Wiem ze nie ma w niej przemocy i dlatego nie jest tak popularna jak Tekken czy inne bijatyki ale moim zdaniem swietnie sie przy niej relaksuje i co najwazniejsze ta gra moze wprowadzic czlowieka w dobry humor. Przynajmniej tak jest ze mna  :wink: . A co Wy sadzicie na temat tej gierki question.gif

masz racje, ta gra zondzi w temacie komiksowych wyścigów
Piehoo
Ja za długo gram i juz nie ma dla mnie przeciwnika sad.gif
Sojer
Gra jest zajapista w szczególności kiedy gramy w multi. !!!
Glucik
O tak gierka naprawdę daje radę. Tryb Qest , model jazdy , power_upy ... A gdy do tego doda się multitapa to ho ho. Przygotuj kilkudniowy zapas jedzenia i picia bo gra nie puszcza żywcem. Nawet gdy sprzedałem pleyaka to i tak trzymam ta gierkę , chcociażby z sentymentu. Albo do czasu gdy kupię pleya 2. Aha i jeszcze jedno. Na wszystkich konsolach next ... ma pojawic się seqel ! Ihaaaa... Mam nadzieję ,że będzie trzymał poziom.
mati007
CTR spoko giera szkoda że nie mam multitapa wtedy by była jazda
MANIEK
CTR to naprawdę wspaniała gra. Trzeba tylko skombinowac multitapa [ja pozyczyłem:] i można hulac dowoli. A powiadasz, że nie ma tam przemocy?? A tryb [notabene najlepszy] battle?? icon_twisted.gif. CTR RULA!
JiHaDek
ctr to prosto z mostu wypas multiplayer'owy chyba najlepszy na psx w jaki gralem.
Manor
taaa, giera spox, ale glownie w multi, ten tryb po prostu wymiata.....a szczegolnie deathmatch
Saunter
Ja na wakacjach 3 lata wstecz gralem codziennie na 2 playerow, a on przeszedl cala gre w jeden dzien ! biggrin.gif
bushi
w ctr jestem dobry ale w battle oj cienias ze mnie
Roki
Jak mialem PSX-a to gralem w CTR bardzo czesto - to jedna z najlepszych gier na ta konsole.
Dzisiaj zamowilem orginalna kopie CTR i juz za pare dni znowu bede gral w ta cudna gre na mojej PS2 icon_twisted.gif
Feanor
CTR to pelen odlot kupowalem CTR'a w ciemno to znaczy mialem troche kasy polookalem po okladkach gier i spodobala mi sie ta gra bo wystepowal w niej Crash smile.gif i sie nie zawiodle na tej grze ta gra to super wypas !!! smile.gif
Roki
Mam pytanie dot. samej gry: czy na ostatniej planszy (ta w kosmosie) mozna grac na 2 osoby question.gif Np. jak przejdzie sie cala gre question.gif
red2000
nie da sie grac na dwoch ,szkoda wlasnie sad.gif
ps:ctr the best game for multiplayer,yeah!
mik13
Gra jest po prostu super chcialbym zeby nastepca byl tak wciagajacy
Brac w ciemno:))
ex-death
CTR to jeen z moich ulubionych wyścigów i dodam, że ta gra jest popularna. Nie wiem skąd autorowi tematu przyszło coś podobnego do głowy... Kto z was nie słyszał o CTR- ręka w górę laugh.gif
Moni
Nie mogę się doczekać kolejnej części tej wspaniałej gry :!: icon_twisted.gif biggrin.gif
Roki
Mozecie podac mi kody do tej gry. Dokladnie potrzebuje na wszystkie areny oraz postacie. Narazie nie mam karty pamieci wiec bede gral na kodach.
Cegla
jak dla mnie 4+ nie wiem co ludzie w tym widza :?
SkViOt
jak dla mnie
normalny tryb 4
multiplayer -6
norm
ta giera jest super, juz nie moge sie doczekac na nastepna czesc. dla mnie to jest co najmniej 9+/10
Roki
Moze ktos mi podac te kody question.gif
norm
http://gamefaqs.com/console/psx/code/24838.html <=== pod tym adresem masz wszystkie kody
Roki
Wielkie dzieki :wink:
mik13
Jak mozna tej grze dac 4!!!!!
Bez niczego powinna dostac 8 (5 w szkolnej)
T.Mc
Jak mozna tej grze dac 4!!!!!
Bez niczego powinna dostac 8 (5 w szkolnej)

nie kazdemu musi podchodzic
Exood
CTR jest dla mnie kultowa giera , podobnie jak GT smile.gif w poprzdnie wakcje od ran do wieczora cialem w GT2, potem kolacja i w nocy turniej z braciakami. kto przegrał pił szklanke wody i wyjscie do lazienki bylo zabronione .. przegrywal ten kto mial najslabszy pecherz smile.gif niby takie nic - jedna szklanka wody duszkiem - ale sprobojcie miec 2 szklanki wody sprzed godziny w zoladku i potem przegrac 15 razy z rzedu smile.gif sprobojcie zorganizowac sobie turniej tego typu!! a ubaw bedziecia mieli nieziemski ubaw - GWARANTUJE !!! laugh.gif
barth
De best kartun rejsing gejm ewer!!!
CRASH_
FULL WYPASS WYJEPANA W KOSMOSS icon_twisted.gif nie moge sie doczekac koljnej czesci na ps2
Burzasty
Crash ??? Niooo, to jest to!. Sprawdza sie idealnie w opcji multiplayer. Grafa jak na tamte czasy tez jest gOOd!.
KRELIAN
Zdecydowanie najlepsza z szarakowych gierek na pijackie impry ...
white-zombie
The Best jeśli chodzi o PSX'owe karty.Single player-7+,multiplayer-10+++.Nie ma to jak kilka browarków przy tej grze.
loco
Hmm dziwię się wam trochę że w imię postrzegania siebie jako super graczy piszecie takie bzdury. Max ile da się wycisnąć z gry to 101%, część z was pisała o 102 a niektórzy nawet krzyczeli że wycisnęli 105%. Gratuluję... fantazji.

Gwoli wyjaśnienia kilku niejasności.
Miałem owe 101% czyli adventure skończnone na tyle ile się da, do tego naturalnie wszystkie platynowe relikty. Pokonałem N.Tropy na wszystkich trasach w Time Trial, odblokował się on jako grywalna postać. Pokonałem Oxide'a na wszystkich trasach w tymże Time Trial i nie odblokował się on jako grywalna postać. W związku z powyższym, wszystko wskazuje na to, że nie da się grać Oxidem, co poczytuję na plus - w przeciwnym razie straciłby on sporo ze swojej "magii". Chociaż z drugiej strony, wychodzi na to, że pobicie czasów Oxide'a w TT nic nie daje, oprócz satysfakcji naturalnie.

Penta Penguin - najprawdopodobniej da się go odblokować tylko kodem, nie ujawinił mi się po wyciśnięciu z gry wszystkiego co wydaje się możliwe.

Po odblokowaniu wszystkich możliwych postaci bez kodów (poszczególni bossowie za gemy, fake crash i tropy), pozostaje jedno wolne miejsce pośrodku - wydaje się że mógłby tam wpasować Oxide, jednak nie: jest to miejsce właśnie dla Piątego Pingwina.

Pozdrawiam wszystkich maniaków CTR, szkoda że Crash Nitro Kart nie jest robione przez NG a przez kiepskie Vivendi...
suzuki
Jak dla mnie najlepszy wyścig na PSX i jeden z najlepszych wogóle!
Wyso
Jak dla mnie to jedna z wybitniejszych gier na PSX.Jak w nia gralem(bylo to okolo 2 lata wstecz)to moim zdaniem zaslugiwala na maksymalne noty. smile.gif Szkoda tylko ze nie mam multi-tapa - bylaby jazda na czterech cool.gif
Roki
Mam pytanie: czy na tej blotnistej trasie jest jaki kolwiek skrot question.gif Wszystkie inne skroty w calej grze znam, ale zastanawiam sie czy jest skrot na tej wlasnie trasie question.gif
Szpaner
moim zdaniem gra jest bardzo fajna najlepszą częścią jest Crash Bash
a CTR jest równie udana poporostu miodzio :wink:
Sito
(pipi)ista gra! Jedna z najlepszych jakie kiedykolwiek ukazały się na psx'a... Tylko martwi mnie jeden szkopuł, jak się zdobywa pingwinka? Mam gre na 101% Przeszdłem Time Trial na platinum (scrapbook) i przechodze teraz trzecią postacią (różnica w statystykach - speed, accell, turn) Może wtedy go dostane? Ale najlepiej zapytałbym się twórców gry, tylko jak to zrobić? No i jeszcze jedno, Pingwinek nie może być tylko na kodach bo to by było sprzeczne z tworzeniem tel gry. Nie można czegoś uzyskać tylko na kodach, jeśli nie ma tego w grze to na kodach też nie może tego być!
Szpaner
CRT to spoko gra niektóre poziomy są bardzo zabawne ale troszke lepsza jest Crash Bash :wink:
Szpaner
(pipipi) gra! Jedna z najlepszych jakie kiedykolwiek ukazały się na psx'a... Tylko martwi mnie jeden szkopuł, jak się zdobywa pingwinka? Mam gre na 101% Przeszdłem Time Trial na platinum (scrapbook) i przechodze teraz trzecią postacią (różnica w statystykach - speed, accell, turn) Może wtedy go dostane? Ale najlepiej zapytałbym się twórców gry, tylko jak to zrobić? No i jeszcze jedno, Pingwinek nie może być tylko na kodach bo to by było sprzeczne z tworzeniem tel gry. Nie można czegoś uzyskać tylko na kodach, jeśli nie ma tego w grze to na kodach też nie może tego być!

niezłe wyniki ja znam kolesia który przeszedł ją na 200%
jak to się mówi trening czyni mistrza :wink:
maciekr
Bardzo fajna gra, którą polecam wszystkim.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.