dla mnie osobiście jest to jedna z najlepszych gier na PSX-sa a jeszcze do tego dodac MULTIPLAYER to normalnie

MASAKRA

.Jeśli chodzi o mnie to jest to lepsze od Mario Kart
temat bardzo dobry , ctr to jedna z moich ulubionych gier ale nie uwazasz ze temat juz sie wyczerpał ?
wlasnie ze sie nie wyczerpal

. CTR mial wspanialy, arcade'owy model jazdy, ale areny multiplayerowe cos za male. Co byscie powiedzieli na super-rozlegle plansze i jeszcze wiecej power-up'ow
-=Burthess=-
7 03 2003, 21:15
Oj pamietam jak się z kumplem w CTR zagrywałem to były czasy
wypas giera,szczegolnie do gry z kumplem
Giera w extremie dostała 10 .... grałem w nią sporo i wiem za co . Jest wypasiona na maxa. Wady sa w niej rzeczą sporadyczną . Humor , graficzka, crashowe plumkanie jako muza, fealing itd. 10 było zasuzone.!!!!!!!!!!
Ja pitole odświeżyłem z kuzyniem CTR. M A S A K R A! Multi na arenie zabija, Vs mode zabija, adventure mode rządzi! Boże tej gry nie pobije NIC, chyba, że kontynuacja, która o dziwo jest tworzona, ale nie przez ND
Ja w to cały czas gram. W czwórkę na podzielonym ekranie na 4 część na telewizorze 13 calowym, wypas.
Ja również uważam ze nie ma to konkurencji jeśli chodzi o Psxa. Są to najlepsze karty. Jednakże w porównaniu z Mario Kart 64 wahałbym sie...
stwierdzić bym sie ośmielił że jeśli chodzi o multiplayera to Mario jest lepszy jednakże w singlu to CTR już nie ma konkurencji żadnej i pewnie długo mieć nie bedzie.
moskwiczsan
9 04 2003, 20:55
miodzio scigalka, wlasnie sobie zalatwilem i jest cool
Czytam to forum i czytam i jeszcze nie znalazlam wypowiedzi na temat wspanialej i pelnej humoru gry Crash Team Racing (CTR). Wiem ze nie ma w niej przemocy i dlatego nie jest tak popularna jak Tekken czy inne bijatyki ale moim zdaniem swietnie sie przy niej relaksuje i co najwazniejsze ta gra moze wprowadzic czlowieka w dobry humor. Przynajmniej tak jest ze mna :wink: . A co Wy sadzicie na temat tej gierki

masz racje, ta gra zondzi w temacie komiksowych wyścigów
Ja za długo gram i juz nie ma dla mnie przeciwnika
Gra jest zajapista w szczególności kiedy gramy w multi. !!!
O tak gierka naprawdę daje radę. Tryb Qest , model jazdy , power_upy ... A gdy do tego doda się multitapa to ho ho. Przygotuj kilkudniowy zapas jedzenia i picia bo gra nie puszcza żywcem. Nawet gdy sprzedałem pleyaka to i tak trzymam ta gierkę , chcociażby z sentymentu. Albo do czasu gdy kupię pleya 2. Aha i jeszcze jedno. Na wszystkich konsolach next ... ma pojawic się seqel ! Ihaaaa... Mam nadzieję ,że będzie trzymał poziom.
mati007
15 07 2003, 14:11
CTR spoko giera szkoda że nie mam multitapa wtedy by była jazda
CTR to naprawdę wspaniała gra. Trzeba tylko skombinowac multitapa [ja pozyczyłem:] i można hulac dowoli. A powiadasz, że nie ma tam przemocy?? A tryb [notabene najlepszy] battle??

. CTR RULA!
JiHaDek
17 07 2003, 19:20
ctr to prosto z mostu wypas multiplayer'owy chyba najlepszy na psx w jaki gralem.
taaa, giera spox, ale glownie w multi, ten tryb po prostu wymiata.....a szczegolnie deathmatch
Ja na wakacjach 3 lata wstecz gralem codziennie na 2 playerow, a on przeszedl cala gre w jeden dzien !
w ctr jestem dobry ale w battle oj cienias ze mnie
Jak mialem PSX-a to gralem w CTR bardzo czesto - to jedna z najlepszych gier na ta konsole.
Dzisiaj zamowilem orginalna kopie CTR i juz za pare dni znowu bede gral w ta cudna gre na mojej PS2
CTR to pelen odlot kupowalem CTR'a w ciemno to znaczy mialem troche kasy polookalem po okladkach gier i spodobala mi sie ta gra bo wystepowal w niej Crash

i sie nie zawiodle na tej grze ta gra to super wypas !!!
Mam pytanie dot. samej gry: czy na ostatniej planszy (ta w kosmosie) mozna grac na 2 osoby

Np. jak przejdzie sie cala gre
red2000
25 08 2003, 20:52
nie da sie grac na dwoch ,szkoda wlasnie
ps:ctr the best game for multiplayer,yeah!
Gra jest po prostu super chcialbym zeby nastepca byl tak wciagajacy
Brac w ciemno:))
ex-death
27 08 2003, 23:56
CTR to jeen z moich ulubionych wyścigów i dodam, że ta gra jest popularna. Nie wiem skąd autorowi tematu przyszło coś podobnego do głowy... Kto z was nie słyszał o CTR- ręka w górę
Nie mogę się doczekać kolejnej części tej wspaniałej gry :!:
Mozecie podac mi kody do tej gry. Dokladnie potrzebuje na wszystkie areny oraz postacie. Narazie nie mam karty pamieci wiec bede gral na kodach.
jak dla mnie 4+ nie wiem co ludzie w tym widza :?
jak dla mnie
normalny tryb 4
multiplayer -6
ta giera jest super, juz nie moge sie doczekac na nastepna czesc. dla mnie to jest co najmniej 9+/10
Moze ktos mi podac te kody
Jak mozna tej grze dac 4!!!!!
Bez niczego powinna dostac 8 (5 w szkolnej)
Jak mozna tej grze dac 4!!!!!
Bez niczego powinna dostac 8 (5 w szkolnej)
nie kazdemu musi podchodzic
CTR jest dla mnie kultowa giera , podobnie jak GT

w poprzdnie wakcje od ran do wieczora cialem w GT2, potem kolacja i w nocy turniej z braciakami. kto przegrał pił szklanke wody i wyjscie do lazienki bylo zabronione .. przegrywal ten kto mial najslabszy pecherz

niby takie nic - jedna szklanka wody duszkiem - ale sprobojcie miec 2 szklanki wody sprzed godziny w zoladku i potem przegrac 15 razy z rzedu

sprobojcie zorganizowac sobie turniej tego typu!! a ubaw bedziecia mieli nieziemski ubaw - GWARANTUJE !!!
De best kartun rejsing gejm ewer!!!
FULL WYPASS WYJEPANA W KOSMOSS

nie moge sie doczekac koljnej czesci na ps2
Burzasty
29 10 2003, 18:17
Crash ??? Niooo, to jest to!. Sprawdza sie idealnie w opcji multiplayer. Grafa jak na tamte czasy tez jest gOOd!.
KRELIAN
29 10 2003, 22:53
Zdecydowanie najlepsza z szarakowych gierek na pijackie impry ...
white-zombie
30 10 2003, 17:25
The Best jeśli chodzi o PSX'owe karty.Single player-7+,multiplayer-10+++.Nie ma to jak kilka browarków przy tej grze.
Hmm dziwię się wam trochę że w imię postrzegania siebie jako super graczy piszecie takie bzdury. Max ile da się wycisnąć z gry to 101%, część z was pisała o 102 a niektórzy nawet krzyczeli że wycisnęli 105%. Gratuluję... fantazji.
Gwoli wyjaśnienia kilku niejasności.
Miałem owe 101% czyli adventure skończnone na tyle ile się da, do tego naturalnie wszystkie platynowe relikty. Pokonałem N.Tropy na wszystkich trasach w Time Trial, odblokował się on jako grywalna postać. Pokonałem Oxide'a na wszystkich trasach w tymże Time Trial i nie odblokował się on jako grywalna postać. W związku z powyższym, wszystko wskazuje na to, że nie da się grać Oxidem, co poczytuję na plus - w przeciwnym razie straciłby on sporo ze swojej "magii". Chociaż z drugiej strony, wychodzi na to, że pobicie czasów Oxide'a w TT nic nie daje, oprócz satysfakcji naturalnie.
Penta Penguin - najprawdopodobniej da się go odblokować tylko kodem, nie ujawinił mi się po wyciśnięciu z gry wszystkiego co wydaje się możliwe.
Po odblokowaniu wszystkich możliwych postaci bez kodów (poszczególni bossowie za gemy, fake crash i tropy), pozostaje jedno wolne miejsce pośrodku - wydaje się że mógłby tam wpasować Oxide, jednak nie: jest to miejsce właśnie dla Piątego Pingwina.
Pozdrawiam wszystkich maniaków CTR, szkoda że Crash Nitro Kart nie jest robione przez NG a przez kiepskie Vivendi...
Jak dla mnie najlepszy wyścig na PSX i jeden z najlepszych wogóle!
Jak dla mnie to jedna z wybitniejszych gier na PSX.Jak w nia gralem(bylo to okolo 2 lata wstecz)to moim zdaniem zaslugiwala na maksymalne noty.

Szkoda tylko ze nie mam multi-tapa - bylaby jazda na czterech
Mam pytanie: czy na tej blotnistej trasie jest jaki kolwiek skrot

Wszystkie inne skroty w calej grze znam, ale zastanawiam sie czy jest skrot na tej wlasnie trasie
Szpaner
28 01 2004, 15:58
moim zdaniem gra jest bardzo fajna najlepszą częścią jest Crash Bash
a CTR jest równie udana poporostu miodzio :wink:
(pipi)ista gra! Jedna z najlepszych jakie kiedykolwiek ukazały się na psx'a... Tylko martwi mnie jeden szkopuł, jak się zdobywa pingwinka? Mam gre na 101% Przeszdłem Time Trial na platinum (scrapbook) i przechodze teraz trzecią postacią (różnica w statystykach - speed, accell, turn) Może wtedy go dostane? Ale najlepiej zapytałbym się twórców gry, tylko jak to zrobić? No i jeszcze jedno, Pingwinek nie może być tylko na kodach bo to by było sprzeczne z tworzeniem tel gry. Nie można czegoś uzyskać tylko na kodach, jeśli nie ma tego w grze to na kodach też nie może tego być!
CRT to spoko gra niektóre poziomy są bardzo zabawne ale troszke lepsza jest Crash Bash :wink:
(pipipi) gra! Jedna z najlepszych jakie kiedykolwiek ukazały się na psx'a... Tylko martwi mnie jeden szkopuł, jak się zdobywa pingwinka? Mam gre na 101% Przeszdłem Time Trial na platinum (scrapbook) i przechodze teraz trzecią postacią (różnica w statystykach - speed, accell, turn) Może wtedy go dostane? Ale najlepiej zapytałbym się twórców gry, tylko jak to zrobić? No i jeszcze jedno, Pingwinek nie może być tylko na kodach bo to by było sprzeczne z tworzeniem tel gry. Nie można czegoś uzyskać tylko na kodach, jeśli nie ma tego w grze to na kodach też nie może tego być!
niezłe wyniki ja znam kolesia który przeszedł ją na 200%
jak to się mówi trening czyni mistrza :wink:
Bardzo fajna gra, którą polecam wszystkim.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.