Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Wypowiedzcie sie na temat CTR
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PSone
Stron: 1, 2, 3, 4
Moni
Czytam to forum i czytam i jeszcze nie znalazlam wypowiedzi na temat wspanialej i pelnej humoru gry Crash Team Racing (CTR). Wiem ze nie ma w niej przemocy i dlatego nie jest tak popularna jak Tekken czy inne bijatyki ale moim zdaniem swietnie sie przy niej relaksuje i co najwazniejsze ta gra moze wprowadzic czlowieka w dobry humor. Przynajmniej tak jest ze mna :wink: . A co Wy sadzicie na temat tej gierki question.gif
Roki
Hehe Moni piszesz ze w CTR nie ma przemocy i dlatego nie jest popularna. A tak np. GT w ktorym tez nie ma przemocy (no moze jak zajedziesz komus droge biggrin.gif ) jest jedna z najpopularniejszych gier.
Jak chodzi o relaks przy CTR to sie zgadzam (ale tylko jak gra sie z kims), wtedy ta gierka kladzie cala konkurencje.
Moni
Pisząc że najpopularniejsze sa gry ktorych glowną tematyką jest przemoc, mialam na mysli zarys ogólny smile.gif . Oczywiscie gry wyscigowe i inne tez maja duzy popyt.
ISS_
A w grach sportowych to może jest przemoc smile.gif ? Faule się nie liczą :wink: .
CTR to fajna gra, sam grałem w nią bardzo długo aż mi się znudziła. Największą wadą jest chyba to że jest łatwa. Jestem na ostatnim miejscu, zbieram power-up, strzelam, wszyscy leżą i spokojnie dojeżdżam do mety smile.gif . Toż to już prostsze niż FIFA biggrin.gif .
Moni
No oczywiscie ze w grach sportowych nie ma przemocy. Chociaz jesli chodzi o faule to to juz jest swego rodzaju przepoc. Faul to umyslne zadanie cierpienia osobie z przeciwnej druzyny :wink: . Ale w to juz nie wnikam smile.gif.
Real-Sith
ISS napisał
Największą wadą jest chyba to że jest łatwa. Jestem na ostatnim miejscu, zbieram power-up, strzelam, wszyscy leżą i spokojnie dojeżdżam do mety

To sie niesprawdza może w trybie 1player ale w muli sprawdza sie doskonale.Jedna z najlepszych gierek na domowe imprezki(po bombermanie)
ISS_
No oczywiscie ze w grach sportowych nie ma przemocy. Chociaz jesli chodzi o faule to to juz jest swego rodzaju przepoc. Faul to umyslne zadanie cierpienia osobie z przeciwnej druzyny  . Ale w to juz nie wnikam .

Rzeczywiście smile.gif . Chociaż czasem przypadkiem można kogoś sfaulować.
PS. Ja wczoraj podczas meczu koszykówki złamałem koledze kciuk biggrin.gif (sam nie wiem jakim cudem :wink: ).
Słoik
Iss, CTR jest grą wybitnie przeznaczoną do zabawy wieloosobowej. I raczej dopiero po tym elemencie można stwierdzić pełną rajcowność tego tytułu.
Roki
CTR jest grą wybitnie przeznaczoną do zabawy wieloosobowej. I raczej dopiero po tym elemencie można stwierdzić pełną rajcowność tego tytułu.

Zgadzam sie z tymi slowami w 100% Nie ma co owijac w bawelne, ale CTR jest jedna z najlepszych gier wieloosobowych oraz moja ulubiona gra na PSX po Chrono Cross-e smile.gif
Moni
Zgadzam sie z Wami. CTR jest najlepsza gra wtedy gdy gra sie w nia w kilka osob. Ja zawsze zasuwam w nią z bratem i zawsze mamy niezły ubaw icon_twisted.gif.
Miehoo
CTR umiescilem w moim top 10 gier na PSXa, wiec bylo zdanie o nim happy.gif A co do gry - przezayebista!!!
Krupier
Z CTR mam wielce miłe wspomnienia! biggrin.gif Najlepsza ścigałka kartowa na PSX'a, z najlepszym bohaterem PSX'owy biggrin.gif Miód. Piękna grafa, niesamowita grywalność, zarąbiasta fabuła [ jak na wyścigi kartów ] i przemiła atmosfera! Grało mi się naprawdę cudownie i chętnie bym zagrał raz jeszcze i wyciągnął z niej wszystki procenty! Niestety pad mi nie działa sad.gif A co do trudności gry to się nie zgadzam do końca. Owszem łatwo jest wygrać w wyścigu, nawet na Hard. Ale jeżeli chcesz zaliżyć grę na wszystkie procenty czyli zodbyć wszystkie puchary, monety CTR i relikty to sporo się napocisz! Zwłaszcza z tymi ostatnimi. Zdobycie platymnowych reliktów to wielki i trudny wyczyn. Osobiście zdobyłem chyba z 8 może 9 albo więcej/mniej nie pamiętam. Wiem, że zostało mi jeszcze sporo do zdobycia. A grę przeszedłem na 102% o ile dobrze pamiętam. Do truby Adventure należy dodać również Tie Trial, w którym oprócz pobijania czasów odkrywamy dwie nowe postacie. I tu właśnie jest hardcore. Jak ktoś odkrył N Oxide'a czy jak mu tam to jest naprawdę mistrzem. Trzeba się trochę napocić, żeby go zdobyć. Mi się nie udało sad.gif. Podsumowując CTR jest grą boską, znacznie lepszą od Mario Kart 64. Jest grą, która do dnia dzisiejszego nie doczekała się godnej konkurencji. Jedyna gra kartowa, w którą się zagrywam to Mario Kart na GBA. Ale to inna bajka... Nie porównamy przecież konsoli stacjonarnej do handhelda...

PS. VIVA LA CTR!!!
ISS_
No tak, o tym nie pomyślałem :? . Jeśli chodzi o tryb Arcade to jest on bardzo łatwy. Natomiast tryby Adventure i Time Trial to rzeczywiście Hardkor smile.gif . Mi udało się przejść Adventure na 101 lub 102%, nie pamiętam. Ale ile przy tym musiałem się naprzeklinać, rzucać padem itp. biggrin.gif . W Time Trialu odblokowałem N. Trophy ale z Oxide'em nie było tak łatwo. Wygrałem z nim niecałe 10 wyścigów i tyle. Załamać się można smile.gif . Postawię komuś piwo, a nawet 2 jeżeli odblokuje mi N.Oxide.
Miehoo
Obawiam sie, ze Oxide'a nie da sie odblokowac...
PS. Moni, blagam Cie - zmien avatar! icon_evil.gif
Krupier
A dlaczego miało by się nie odblokować? Skono N Trophy sie da to Oxide'a na pewno też! On po prostu jest nieco szybszy i jeździ skrótami. Trzeba mieć na niego haczyk i non stop jechaćna dopałce. A poza tym skoro da się go pokonać na 10 czy więcej trasach to czemu miło by się nie dać na innych? A Oxi to na pewno masakryczna postać w całej grze! Tym to by można było pobijać czasy biggrin.gif
Miehoo
Hm, pozostawie to bez komentarza... cool.gif
Dlaczego nie da sie? Bo kazda postac, ktora mozna odblokowac w grze mozna tez odblokowac kodami. A kodow na N. Oxide'a nie ma....
Krupier
Kodów zwykłych nie ma, na Actiona chyba są. A poza tym ja nadal jestem przy swoim stwierdzeniu, żę skoro da się go pokonać na 10 trasach to da się i na reszcie tongue.gif
Miehoo
Nie mowie, ze nie da sie go pokonac, ale sadze ze jak juz sie go pokona, to i tak nie zostanie odblokowany. Btw jak odblokowac penta penguin
Krupier
Um Penta... Ja kod wpisałem bo nie wiedziałem jak normalnie ją odblokować. Ale jak on szedł... confused.gif W gazetach nie mam bo je kolesiowi pożyczyłem confused.gif Poszukam na necie.
Miehoo
Wiem, ze jest kod, ale chyba da sie tez go zdobyc normalnie. Moze wlasnie poprzez pokonanie oxide'a na wszystkich trasach... :?
Krupier
Poprzez pokonanie Oxide'a to się zdobywa właśnie Oxide'a biggrin.gif
Miehoo
Zdobyles czy zgadujesz? tongue.gif
Krupier
Zgaduję tongue.gif Ale w gazecie w kodach czytałem, że aby Oxide'a odblokować należy go pokonać na wszystkich trasach w TT.
B4rb
ogolnie to lubie CTR smile.gif ... a z tymi gostkami do zdobycia to chyba trza te kolorowe ligi wygrac czy cos...
koza
swietna gierka, tez ja bardzo lubie smile.gif
wacik
CTR to najlepsza (po ISSie ) gra multiplayerowa.Ma wszystko czego pocza, dobra grafa , niezły miuzik, MIÓD :!:
sp1979
CTR?????swietna gra cool.gif cool.gif cool.gif
_SZK_
I kto tam napisał ,że w niej przemocy nie ma.A TNT albo NITRO rozwalajace krwawo opony od karta hee.Albo rakiety samonaprowadzające dzieki ktorym moj brat prawie dostaje zawalu jak z nim gram.Ta gra jest wypasiona i pelna krwistej przemocy.Rajcuje mnie ona prawie jak Medievil smile.gif Prawda Krupier biggrin.gif
Krupier
No ba! CTR rox pograłbym, ale pad mi padł biggrin.gif A Medievli i CTR to dwa różne gatunki więc nie porównujmy. Chociaż ja uważam, że NIE MA lepszej ścigałki niż CTR [ krtowe ] i NIE MA lepszej przygodówki niż Medievil. Koniec biggrin.gif
_SZK_
Ino chyżo racja.Pamietam jak lumpiłem z brata jak kupił CTR.Mówie ty to zawsze sobie gr wybierzesz jak nie smerfy albo batman to jeszcze jakies inne guwno.A tu popatrzalem jak brat wyzyna mowie o fuck.I love CTR laugh.gif
Soboń
kurde normalnie 10- icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif
i przy okazji best grafika na PSX;a icon_twisted.gif
AS..
Ta gra jest wprost fantastyczna przeszlem ja na 100% bo sa to najlepsze wyscigi anime jakie gralem na PSX-e.
Antares
Owszem światna, ale mnie bardziej odpowiadał klimat Chocobo Racing. Bo nie ma to jak wyścigi z postaciami z Finali
falow
CTR RULA przeszedlem ta gierke wespol z kumpla na 100% prawie wszystko z niej wycisnelismy (czas przejscia na 100% jedna postacia ok 6h smile.gif) tylko nie udalo nam sie zdobyc w czterech levelach platyny ale to nic ocena 10/10 a multiplayer wymiata gracze sa zadni krwi biggrin.gif
Miehoo
Hm, o ile pamietam to CTR sie na 102 % przechodzilo (albo 101) - wiec cieniasy z Was cool.gif
Krupier
Hm, o ile pamietam to CTR sie na 102 % przechodzilo (albo 101) - wiec cieniasy z Was  cool.gif

Ja miałem 103% bądź 104%... Max to chyba 105% ale nie dam głowy tongue.gif
AS..
ta gra miala cos ponad 105% mieliscie N-Trofy i wszystkie pobite czasy na time atack jak tak to dopiero wtedy napiscie

JA MIAŁEM(cieniasy)
ISS_
Ja zaliczyłem CTR na 105% cool.gif .
Roki
Ja pamietam swoj pierwszy kontakt z CTR:
Pewnego dnia przyszedl kumpel i przyniusl CTR ze soba. Jak pierwszy raz go zobaczylem to sie zasmialem (wtedy jeszcze nie lubialem takich gier). Po paru nie chetnych wyscigach gra zaczela mnie wciaga i w ciagac. No i mnie tak wciagnela ze teraz jest jedna z moich ulubionych gier na PSX-a.
Bandzi
Ctr jest the best z qzynem gramy w to caly czas to najlepsza multiplajerowa gra na pleya . Najlepiej jednak bylo gdy z qzynem zdobywalem gwiazdki w arcade na roznych poziomach.
Roki
Nie ma co sie sprzeczac: CTR jest najlepszy w swoim gatunku. Nie ma lepszej takiej gry na rzadna inna platforme.
Geloo
CTR rządzi!Drugiej tak dobrej scigałki gokardami raczej juz nie bedzie(o ile nauthy dog zrobi dwójke).
Mati
Spox gra..Jeszcze lepsz gdy ma się mulitap i kilku kumpl..
szczurek
spox gra! na multi-player jest ostra rozwałka i ten klimacik ahhh super. Wszystko by było spox gdyby nie to że ktoś mi ją zapidolił!!
Sojer
Wymiata i to równo. Można w to grać i grać. Gokardowy Crash jest zajefajny !!!!!!!. Najlepiej szarpiąc w MULTi.
R_L_S_
Ta gra rzondzi nigdy nie zapomne jak gralismy 2 cale noce pod rzad w CTR z bratem i kuzynami ta gra jest BOSKA!!! :>
minimog
Gran Turismo nie zajął mi tyle czasu co CTR.Ta gra wymiata :!: :!: :!:
R_L_S_
CTR jest najlepsza moim zdaniem gra na psx'a z scigalek, i nawet GT 2 nie podskoczy tej grze, ona ma klimata:)

oj chyba troche przeceniles mozliwosci CTR owszem gra jest fenomenalna ale jesli chodzi o wyscigi to GT2 jest bez watpienia lepsze.
King_of_Metal
CTR jest najlepsza moim zdaniem gra na psx'a z scigalek, i nawet GT 2 nie podskoczy tej grze, ona ma klimata:)

strasznie dziwne porowananie, toz to dwie zupelnie inne gry, CTR to fajna scigalka bez symulacji w swiecie bajkowym, a GT2 to rasowy symulator, porownywac dwie takie gry....
Gen. Stanisław Maczek
Co tu durzo (pipi)ić. CTR to najlepsza gra na Multiplayer w histori, Klimat,dynamika,humor jak (pipi). Kocham ja. Na podzielonym ekranie z koleżką u boku spedzilem przy tej grze tyle godzin, i takie przy tym jaja byly ze mam z nia same dobre wspomnienia. Gra rządzi. A co gran turismo to wogóle inna gra. GT to Symulator kierowcy a CTR to jaja. Ale jaka na najwyższym poziomie. Polecam kazdemu. Sam mam PS2 ale jedna z pierszych gier jakie kupilem po sprzedarzy szaraka było CTR.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.