Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Człowiek w ogniu (ang. Man on Fire)
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy
Ryo-San
porwania dla okupu+Mexico City+zemsta w pełnym slowa tego znacznieu+świetna rola Denzel'a Washington'a + swietny i nowatorski w niektórych scenach montaż= Man on Fire...
Zdecydowanie P O L E C A M
Jakim
Mam go na kompie i może dzis obejrzę. Chyba że brat i matka namówią mnie na Aleksandra:/
..::XMANiAK::..
film jest bardzo fajny, wciagajaca fabula, montarz, i osoba Washington'a

Rowniez jak Ryo film polecam
Beliaal
spodziewalem sie po filmie wiecej jak to z filmami washingtona troche sie zawiodlem chociaz trzyma wysoki poziom
Dante
filmik fajny i mozna się wzruszyć laugh.gif
Ryo-San
przeszaperałem wczoraj wszystkie strony tego forum i nie znalazłem tego tematu;/
slepy jestem czy co..
oka do zamknięcia
nemo_O
Jak dla mnie jeden z najlepszych filmów jakie widziałem smile.gif Zwłaszcza po porwaniu dziewczynki i strzelaninie film sie rokręca i jest bardzo ciekawie smile.gif Polecam bo warto smile.gif
Cerb
lezal mi kawal czasu na dysku az w koncu kiedys go obejrzalem...i skopal mi dupe. Swietne dialogi, motyw zemsty oklepany ale w tym filmie bardzo porzadnie przedstawiony, wiez miedzy glownymi bochaterami na poziomie, no i sam klimat Meksyku i zycia tam naprawde robi wrazenie.

ocena to bez mrugniecia okiem 9/10 czyli bardzo dobry film
Diabeu
icon_twisted.gif pozytywnie mnie zaskoczył film, dobrze poprowadzony scenar - wpierw budowanie więzi pomiędzy ochroniarzem a dziewczynką a następnie wqrzony murzyn rozpierza wsio i nawet teoretyczny happy end jest (zależy jak patrzeć) icon_twisted.gif
Jakim
Szkoda tylko że wszystko chłopak robił nadaremno jakby nie patrzać. Motywem przewodnim była zemsta za śmierć dziewczynki a co sie okazało?
Chłopak mimo wszystko umiał zmusić do gadania icon_twisted.gif
bumelant
jeden z lepszych filmow jakie ostatnio widzialem. warto obejrzec
Ryo-San
po malej przerwie, obejrzalem ponownie "Czlowieka w ogniu" i za kazdym razem ten film tak samo mi kopie tylek..cos pieknego poprostu..to dla mnie najlepszy film ostatnich kilku lat..a Denzel przeszedl samego siebie..
tak pieknie wykonanej zemsty nie widzialem w zadnym filmie i pewnie juz nie zobacze..
no i ten boski montaz hehe (who's the boss WHO'S THE BOSS) piękna sprawa..
a muzyka to poprostu dzielo sztuki..Harry Gregson-Williams pokazal klase..MAJSTERSZTYK
jedyny minus tego pieknego filmu to akcja w tym nocnym klubie..cholernie naciagana..no ale przy takim caloksztalcie to tylko detal.
czytasz ten topic? nie widziales filmu? obejrzyj KONIECZNIE!
kempa
jak na amerykańską produkcje to film bardzo dobry,ale żeby najlepszy w ciągu ostatnich kilku lat...raczej nie.

8/10 WARTO!
mishka
Ten film to masakra tego sezonu. Kumpel mi go polecał (a ze sie nie zna na filmach to mu z reguly nie wierze), ale w koncu go obejrzalem i .... k,rwa ... ciezko opisac ... Naprawde polecam, zreszta jak kazdy wyzej smile.gif ....
Kamil Ceckowski
10/10 nic dodać nic ująć !!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.