Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Gdybyś był(a) bohaterem gry to byłbyś...
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
SORROW
Może Max Payne ...
Paweł Sz.
Ja... Vito Carleone w Ojcu Chrzestnym, cos w tym stylu XD.
Yap
Pewnie kiedyś już się udzielałem w tym temacie (na bank chciałem być Dante'm), ale się zmieniło od tego czasu dość sporo. Wydoroślałem, ewoluowałem...teraz chcę mieć sztylety jak Wolverine icon_twisted.gif . Ile to by spraw rozwiązało... biggrin.gif
rfl
Sukienka Lary Croft z misji w Japonii (legend).
A tak serio to jakims wymiataczem z pomocy w pesie5 smile.gif
Sokolov
Snake'em z MGSa smile.gif
Zwyrodnialec
Byłbym Punisherem i "przesłuchiwałbym" niewinnych ludzi laugh.gif.
Lasiu
a jak kierowca wszystkich tych fur z serii NFS: u1 , u2, no i oczywiscie MW
h1m3r4
a nikt nie chce byc wiesniakiem a Harvest Moon?smile.gif) biggrin.gif beztroskie zycie na farmie, raz na jakis czas wysypie sie zboze na tory...smile.gif
White
Ja bym chciał smile.gif. Ale rolnikiem, nie wieśniakiem ^^

+ te wszystki mangowe panienki, hie hie wink.gif
Zajcik
Bylbym Big Bossem laugh.gif
h1m3r4
albo np. takm ninja z Tenchu... Zaczajasz sie i ciach:)
Labik
los illuminados z re4 tongue.gif
Yano
hym jak tak czytam to chyba podejzewam ze wiekszosc ludzi zroumiala zle autora tematu albo ja zle rozumiem ;p wszyscy pisza ktorą postacia z gry by chcieli byc a chyba autor pytal kim byscie chcieli byc w nowej niesitniejacej grze o was a nie kim z isniejacych gier;p

ale tak czy siak ja tez zle odpowiem : chcial bym byc jak Dande z dmc biggrin.gif jest szpanerski do bólu (doslownie) i ogolnie daje czadu biggrin.gif

wie ktos gdzie mozna kupic takie buty jak ma Dante? biggrin.gif
White
Zapewne w Japonii. W zestawie z płaszczem, peruką i mieczem w skali 1:1 smile.gif. Za chore pieniądze.
Yano
tylko ze wlasnie nei znalazlem tego w azdnym sklepie internetowym .. moze zle szukalem tongue.gif
White
Źle szukałeś smile.gif
http://cgi.ebay.co.uk/Dante-from-Devil-May...1QQcmdZViewItem
Yano
to mi wyglada na figurke a nie kostium w skali 1:1 tongue.gif jakas sciema ;p

za to w poslkim sklepie znalazlem buty ktorymi Dante by nie pogardzil pewnie biggrin.gif

estel
Gray Fox, Sephiroth, Vergil albo Ryu Hayabusa ^^
Yano
QUOTE(Yap @ 5 08 2006, 00:28) *

.teraz chcę mieć sztylety jak Wolverine icon_twisted.gif . Ile to by spraw rozwiązało... biggrin.gif

http://www.weaponmasters.com/index.html?ID...DITIONAL_IMAGES
to sobie kup biggrin.gif

ewentualnie takie jeszcze
http://www.weaponmasters.com/index.html?ID...DITIONAL_IMAGES

moze nie sa wysuwane ze szkieletu ale tez potrafia rozwiazywac sprawy biggrin.gif
h1m3r4
[quote name='Yano' date='22 08 2006, 19:14' post='961800']
hym jak tak czytam to chyba podejzewam ze wiekszosc ludzi zroumiala zle autora tematu albo ja zle rozumiem ;p wszyscy pisza ktorą postacia z gry by chcieli byc a chyba autor pytal kim byscie chcieli byc w nowej niesitniejacej grze o was a nie kim z isniejacych gier;p

to ustalmy, ze zle zrozumielismy autora i powiedzmy kim bysmy chcieli byc w nowej nieistniejacej grze o nas... Tak jak Yano chcial. tongue.gif smile.gif
Zwyrodnialec
No to chciałbym być w tej grze zwyrolem , co to myśli tylko o jednym , ale za to na ile sposobów laugh.gif .
PS. Bez skojarzeń!
h1m3r4
A moze tak:
Wyglad Dantego, sila Jina (Tekken5), przebieglosc ninja (+ umiejetnosc perfekcijnego podrzynania gardla) bronie z GTA i fury z NFS:)
a prywatnie cicha dzialeczka z Harvest Moon:)
Yano
w takkenie nie ma Jima biggrin.gif a btw to chyba dante ma o wiele wiecej mocy niz jin tongue.gif w konacu malo ktory bohater gry przyjmuje kulke na bańke albo 10 mieczy w serce tongue.gif dante chyba jest jedną z bardziej wypasionych postaci biggrin.gif
Zwyrodnialec
Zgadza się design Dantego w DMC 1 rządzi , ale to co chcą zrobić z niego w "czwórce" na next genach woła o pomstę do nieba. Jest jakiś stary i zramolały i tą mordą może co najwyżej straszyć dzieci w przedszkolu.
White
No co? Kratos też pięknością ani młodością nie grzeszył i nikomu to nie przeszkadzało. Brzydale mają większy power happy.gif
Jinxters
"Chciałbym być piłkarzem w PRO i grać z Ronaldinjo w Barcelonie i strzelac bramki" - wypowiedz 7 letniego brata Krystiana tongue.gif A ja też Chciałbym być piłkarzem w PRO i grać z Ronaldinjo w Barcelonie i strzelac bramki he he a tak na poważnie to może Sneakiem z MGS3....chociaż nie jak przypominają mi sie tortury Volgina auć..sam nie wiem...każdy bohater ma przerąbane a ja nie chcę mieć he he...a właśnie więc jaki jest według was bohater gry na playa 2 , który ma luziiik ? jest taki wogóle ? hmm Lary??
wiiboxstation
1.Kratos
2.Conker biggrin.gif
3.Marcus Fenix
Wyjebo
Chciałbym być Vercettim...całe miasto plus burdel moje biggrin.gif .
elvis004
Piramidogłowy z Silent-a a co biggrin.gif
orion50
Naked snake , Dante , Amaterasu :)
okens
Tonym Hawkiem albo ICO( gdyby jezdzil na desce)
Smiti
Kratos z Gow'a II - klasa postaci sama w sobie.
Możecie być kim chcecie Kratos i tak wszystkich pozamiata biggrin.gif
Rewet
ja chciałbym być Tronkiem z DBZ koleś ma za(pipi)iste włosy i MEGA MOC !!!
okens
CYTAT(Smiti @ 5 05 2007, 12:11) *
Kratos z Gow'a II - klasa postaci sama w sobie.
Możecie być kim chcecie Kratos i tak wszystkich pozamiata biggrin.gif

A wiesz myslalem nad kratosem ale jak dla mnie za duzy wysilek fizyczny... no i pieniedzy malo
Super Big Boss
Ja bym chciał nie tyle być co posiadać umiejętności Hwoaranga z Tekkena, ewentualnie Brada z Urban Reign lub Jeta z Rise to Honor.
raven_raven
Zdecydowanie Solid Snake'iem. I chciałbym mieć głos Davida Haytera biggrin.gif.
desden
Chyba Larą Croft,ma takie fajne ciałko jest bogata ma eghm... jaja biggrin.gif
Musti
Naruto? jak to sie nieliczy bo to manga (ale gierka przecież byla) to niech bedzie Rico chociaż cieżko wymyslec "kim bym chciał być" no bo każda postac ma jakieś "nieciekawe przeżycia"
borys123
ja tam bym chcial byc jakims klockiem z tetrisa icon_t_lol.gif
SORROW
Myślę,że Clankiem jakby np. coś mnie bolało ,to bym sobie wymienił na inne , jakby 'mały" już odmawiał posłuszeństwa wymienił bym na nowszy(większy o ile się da nie budząc podejrzeńwink.gif model ...
Sunderland
Byłbym pewnie typowym bohaterem gier adventure.Jakiś pisarz/nauczyciel i gmatwanina fabularna przede mną (coś w rodzaju Peter'a Parker'a bez pajęczej formy smile.gif).Albo poleciałbym w klimaty SH i mianował się Harry'm, ponieważ tutaj widziałbym się bardziej, ale nie wiem czy moja odwaga byłaby wystarczająca.Charakterem pasowałbym (oczywiście to jest moje zdanie rolleyes.gif ) do Squall'a i może nieco do Snake'a(jeśli patrzeć pod kątem kontaktów międzyludzkich).Tylko, że obaj panowie są waleczniejsi ode mnie.
_Milan_
maszyną do pisania z resident evil 2.
Prince_Hellsing
Larą Croft i bym został lesbijką^^ Puszczał bym się z każdą^^
mate5
Kierowcą z Burnouta biggrin.gif
modest
th300isthis.gif będe banalny ale chciałbym być Kratosem, bo to chyba jedyny udany spartanin w grach video th300isthis.gif
szczur3k
Chcialbym byc Kaka z PES-a biggrin.gif
banan_1991
Dobry temat
1)Sneake
2)Heichahi
3)Tony Hawk
Wojtq
Hitman'em biggrin.gif Pozbywałbym się wszelakich mend, które pałętają się po świecie wink.gif
raczet
1.Kratosem bo to twardziel co najpierw coś robi a potem sie zastanawia(czyli troche tak jak ja tongue.gif )
2.Panem 47 bo to chłodny profesjonalista i nie boi sie wyzwań
Paulek L
Tony Montana z Scarface pifpaf.gif
James Sunderland z Silent Hill2 icon_chainsaw.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.