Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Kung Fu Hustle
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy
Mq
http://www.apple.com/trailers/sony/kung_fu_hustle.html

Od dluzszego czasu nie bylo filmu ktory by sprawil,ze ogladajac go pomyslalbym "co ja do kur.wy nedzy ogladam?!" ,a przynajmniej w pozytywnym sensie.W Kung Fu Hustle sie dzieja rzeczy ktore normalny czlowiek moglby wymyslic chyba tylko w chwile przed tym jak umrze z przepicia i przecpania.Stephen Chow,tworca Shaolin Soccer(swoja droga sporo aktorow z SC gra tez tutaj),wysmazyl film klasy B pierwszej klasy ;)
Polecam.
Ceglash
Hmm brzmi jak jakiś slogan reklamowy icon_twisted.gif Wybacz ale ja wyrosłem z filmów typu "jeden sprawiedliwy kontra reszta świata" :roll:
ds
zobaczylem trailerek i zdazylem zauwazyc ze film jest strasznie glupkowaty, powinienem go polubic hyh.gif
JJJ
w poniedzialek bede miec to cudo :>,jak obejze zdam relacje filmu tworcu rewelacyjnego shaolin soccera
Mq
Hmm brzmi jak jakiś slogan reklamowy :twisted: Wybacz ale ja wyrosłem z filmów typu \"jeden sprawiedliwy kontra reszta świata\" :roll:

No coz,lubie filmy kung fu a to jest dobry okaz,stad moj entuzjastyczny ton ;) A co do "jeden sprawiedliwy kontra reszta świata" to to jest bardziej "ludzie sie bija a fizyka swiata wzieta jest z kreskowki" :)

Ale wybaczam ci ;p

airfx
Do kultowego Shaolin Soccer trochę mu brakuje, jest niezły ale strasznie nierówny, genialne momenty przeplatają się z miernymi, ogólnie jednak filmik spoko. Jak ktoś lubi takie klimaty polecam Arahan.
JJJ
wlasnie obejzalem te produkcje,i przyznam szczeze ze Shaolin Soccera nie rpzebija,ale tak czy siak jest to genialna produkcja,naprawde mi sie podobal ten film. Czekam na kolejna produkcje Mistrza Chow'a :>
Grek
hahaha jedna z najlepszych komedii ever smile.gif. Wspaniała choreografia walk, wspaniałe efekty specjalne no i super-śmieszne postaci smile.gif

W-Y-P-A-S
Pablo_el
filmik spoko ale niesety nierowny. Wymiataja niektore motywy (z Number Two Top kilers na czele:D ) ale do Shaolin Soccer mu brakuje.

Naprawde trzeba obejrzec bo to swierzy film przy ktorym nie bedziecie sie nudzic smile.gif
nWo
[b]No z jajem konkretnie, lusterko rulez laugh.gif
ds
widziałem pare dni temu i film zrobil na mnie bardzo pozytywne wrazenie
fabuła (kę? jaka fabuła?) jest prostrza od konstrukcji cepa, lecz nie o nią w filmie chodzi to tylko dodatek do gagów - a te są swietne (i głupie cool.gif)
walki są nierealne i naciagane do granic mozliwosci - i w tym tkwi ich urok, oglada się je bardzo przyjemnie i w połączeniu ze świetnymi efektami specjalnymi sprawiają ze chce się do nich wrócic.
polecam ten film fanom nie wymagającego myslenia kina i nie tylko:)
Ölschmitz
majac w pamieci swietnego Shaolin Soccer, Kungfu hustle nie zrobil na mnie wrazenia. gagi mnie srednio bawily (oczywiscie byly perelki), zreszta ogolnie nie przepadam, za azjatami i calym tym kinem wschodu.
Dante
Filmik jest spoko i warto go obllokać dla niezłej zabawy . mi się spodobał jak ktoś libi shaolin socer może śmiał walić bo jest dobrze.
Tori
QUOTE(Ceglash @ 5 02 2005, 22:28)
Hmm brzmi jak jakiś slogan reklamowy icon_twisted.gif Wybacz ale ja wyrosłem z filmów typu "jeden sprawiedliwy kontra reszta świata" :roll:
*

co? ... nevermind, dorosłych przepraszamy, ale na przyszłość polecamy wpierw obejrzeć produkcję, a nie bredzić... btw. jeden sprawiedliwy... hmm to chyba nie ten film.

Konkret produkcja, najbardziej jednak rozwala mnie to, że film obejrzałem jakieś 3 tyg. temu, a w Polsce do kin wejdzie w lipcu smile.gif Walka na końcu jest jak z dragon balla. Najlepszą jednak sceną jest pojedynek trzech obrońców wioski z siekierami. A najśmiesznejszy motyw to akcja z nożami ofkoz xD i próba wyzwania na pojedynek ludzi z wioski (kobieta z cebulą rządzi smile.gif).
..::XMANiAK::..
film bardzo fajny, na plus mozna zaliczyc rezysera SS oraz aktorow wystepujacych SS
coraz bardziej podobaja mi sie azjatycjkie filmy smile.gif ala SS i KFH smile.gif

jesli podobal ci sie SS to obejrzyj KFH

a sa jakies jescze filmy ala w/w?? takie smieszne, fajnie efekty, i sztuki walki smile.gif
lukasz
oglądałem ,ze 3 śmieszne scany tak to nuda straszna.
Miku111
jest dobre prawie jak db
aux
Obejrzałem wreszcie wczoraj i jestem zachwycony ! Dawno takie komedi nie widziałem. To troszkę inny film niż kultowy już Shaolin Soccer. Kung Fu to (pipi)ista zabawa w cytaty z innych filmów, głównie amerykańskich, są nawet silne nawiązania do amerykańskich kreskówek (struś pędziwiatr wymiata). Antyfani kina azjatyckiego będą kręcić nosami, fani będą zachwyceni, zresztą już pewnie wszyscy film widzieli smile.gif
Z azjatyckich komedi akcji polecam "Arahan", kapitalna komedia o policjancie kretynie.
2razyjot
Dla mnie to tylko glupawe kino. A, ze chinoli i japoncow srednio trawie tak i tutaj dla mnie nic ciekawego w sumie ... 'Shaolin Soccer' tez swoja droga taki sobie ... hyh.gif

Ale jak ktos lubi i sie jara - czemu nie? smile.gif
Marlon
Świetny film. Podoba mi się specyficzny humor (para nieudaczników jako główni bohaterowie, heh...), genialne walki oraz MASA odniesień do innych filmów. Całość to jedna wielka szydera i trzeba przyznać, że wspaniale się to ogląda. Lekkie kino do obejrzenia i zbrechtania się przy kolbie/browarku...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.