Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Milliom Dollar Baby ( Za wszelką cenę )
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy
airfx
Jestem pod wrażeniem, Clint Eastwood wykonał kawał dobrej roboty. Klimat niesamowity wspaniała gra aktorska, film świetnie zrobiony trzyma poziom od początku do końca. Nie jest to tylko następny film o boksie, po prostu trzeba obejrzeć. Filmowi napewno należy się kilka oscarów, według mnie statuetki powinien wyrwać za: Najlepszy film, Najlepsza aktorka, Najlepszy aktor drugoplanowy, Reżyseria. Jak znam życie wyścig do oscarów przegra z Aviatorem który niestety jest średnim filmem.
Ölschmitz
Piękny, piękny film. Naprawdę kawał świetnego kina. Eastwood jako reżyser jak zwykle dał radę oraz zagrał równie zawodowo. Zresztą gra aktorska w tym filmie wyjatkowo daje rade, Hilary Swank, Morgan Freeman wywiazali sie ze swoich rol swietnie. Cholera, naprawde cos niesamowitego, zdecydowanie naleza mu sie Oscary i to duzo! Polecam.
Pablo_el
Bardzo dobry film ktory u mnie mial by kilka Oskarow. A zaczyna sie jak zwykły bardzo dobry film o boksie wink.gif Kreacje aktorskie swietne, rezyseria tez niezla ale wszystko robi tu historia oraz specyficzny klimat obrazu - bardzo uzekajacy smile.gif
Ölschmitz
no i bardzo smutna, wzruszajaca koncowka, dajaca jednak duzo do myslenia.
Cerb
dzis obejrzalem, najlepsze bylo to ze w ogole nic o tym filmie nie slyszalem (fabula, aktorzy itp.) tylko o jakis oskarach cos mi sie o uszy obilo. A sam film zdrowo skopal mi zadek, przede wszystkim mistrzowski scenariusz, rezyseria rowniez, nieznana dla mnie aktorka ktora w tej roli wypadla bardzo przekonywujaco. Kurcze w tym filmie jest wszystko co chcialem zobaczyc, w dodatku podane nienachalnie, wszystko wynika samo z siebie jakos tak naturalnie (jezeli mozna powiedziec tak o dramcie ktory sie pozniej rozegra).

Film polecam wszystkim, mysle ze nikt nie zostanie obojetny po jego obejrzeniu. A co najlepsze powinien zamknac jadaczki wszystkim przeciwnikom filmow amerykanskich, gwarantowana mina owych osobnikow po obejrzeniu ---> ohmy.gif .
2razyjot
QUOTE(Cerb @ 24 07 2005, 22:58)
Film polecam wszystkim, mysle ze nikt nie zostanie obojetny po jego obejrzeniu. A co najlepsze powinien zamknac jadaczki wszystkim przeciwnikom filmow amerykanskich, gwarantowana mina owych osobnikow po obejrzeniu --->  ohmy.gif .
*

Swietne kino - podpisuje sie kazda konczyna, a nawet kulkami bo warto! Swietne kreacje aktorskie, ciekawie poprowadzona fabula i cos ... Cos, co zostaje w jazni po ogladnieciu obrazu - malo dzis takich filmow, bo niby prosta i przewidywalna fabula (ale czego tutaj oczekiwac? seryjnego mordercy i zwrotow akcji?) a jednak ... Brak konkretnych slow a zobaczyc trzeba!
qwer
E tam, przesadzacie i to grubo, dla mnie film nudny jak flaki z olejem........ Dobra, żartuję oczywiście. Film świetny, gra aktorów też świetna i tak w ogóle to chyba nic nie mogę mu zarzucić. Coraz bardziej zaczynam lubić pana Eastwood. Zasłużenie zdobył tyle oskarów. Szkoda, że tak smutno się skończył.
BOBAN
gdyby nie końcówka to tyle oskarów by nie dostał, bo wtedy to byłby kolejny karate kid (gdzie Hilary też zagrała padawana wink.gif)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.