Który wczoraj 3 razy pod rząd zjechał twojego sąsiada

<zasmucony>
Siki a morze zagramy 1vs1 na xbc ??
przykro mi Bachu, nie gram 1vs1 i do tego na XBC <zasmucony>
koniec offtopu, bo mam już 60% ostrzerzenia
Nie to nie to byla tylko propozycja
Wojtass
26 06 2005, 14:31
QUOTE(SIKI @ 26 06 2005, 13:52)
QUOTE(BACHU)
nie zadna przesada tylko taka jest prawda.
ROTFL, fajnych masz kolegów Wojtek

no ty nie masz żadnych
QUOTE(SIKI @ 26 06 2005, 14:05)
Który wczoraj 3 razy pod rząd zjechał twojego sąsiada

<zasmucony>
buhahaha
QUOTE(SIKI @ 26 06 2005, 14:12)
przykro mi Bachu, nie gram 1vs1 i do tego na XBC <zasmucony>
Jeśłi jedyną przeszkoda jest to ze SiKi nie gra na XBC to chętnie urzycze Bachowi swojej konsoli aby ten ciekawy pojedynek mógł dojśc do skutku
Przeszkodą Wojtek jest to, że nie gram 1vs1, gdyż ten tryb śmierdzi kupą i kamperką
To zagrajcie w Halo1
Jędrek dobry pomysł.Zagrajmy w halo1 lub w halo2 2 vs 2.
Ps.Chyba że sie boisz
Jak osoba z ktora mam na pienku miala by taki avatar jak ty masz tesz bym sie bal ;>
Dobra, wczoraj zamontowalem nowy naped w moim Xie. Dzis postaram sie 'pobawic' z XbC. Wiec jak cos to dam znac

Ofkoz mowie o halo1
Kto z grających na xbc jest chatny na gre 1 vs 1 ?Tylko jest problem ze niezagramy zbytnio na moim łonczu
jakby ktos mial chec pograc w halo1 na xbc or xlink . to jestem dostepny pod numerem gg: 6238342 lub msn : siarexnoob@hotmail.com
Z chęciom bym pograł ale łoncze nie pozwala, za slabe.
Czasem morzna się pomylic
Zakladam, ze 'mozna' napisales zle specjalnie.
No ba Jedrek ma sie rozumiec
Panowie jutro miedzy 12-13sta HALO 2na2 Chillout.,Prizoner..zapraszam Xkai .....chetni?!
pinkfan
21 10 2005, 16:22
Zapraszam dzisiaj do gry w HALO1 na XBC od 18-21.Nazwa hosta Pinkfan. jakby co to gg 9221356.
Yo kto by chciał dzisiaj pograć o 19-30 w H2 na Xbconnect? Narazie mamy 5 osób - Razgriz, barth, TreLLa, GRIZZ i ja. Brakuje jeszcze 3 do 4v4. Soul? kowal_dc? floreks? Anyone?
Ja od padam ,raz że na XBC musiał bym postawić raz jeszcze WIn'a XP a dwa dziś przyjeżdża do mnie typ od NG więc mam co innego w głowie. Szkoda że zawsze tak jest ,albo nie ma nic albo wszystko do kupy się zbiera :/
kowal_dc
22 07 2007, 14:56
niestety poki co jestem odciety od xa, mysle ze w przciagu miecha (oby mniej) sprawa powinna sie poprawic i wtedy jak najbardziej
19.30 to dosc nerwowa pora w moim domu - nie obiecuje, ale moze troche pozniej mi sie uda na chwile wskoczyc. Zawsze chetnie robilem za miesko armatnie

No i juz po... Bardzo fajnie sie gralo, szkoda ze nie mialem wiecej czasu... No cóz, dzieki i czekam na nastepne...
Pozdr!
troche szkoda, ale i tak zapraszamy chętnych
spoko, barth sam wiesz, nudy nie ma z filem;)
barcaFan
22 07 2007, 17:27
Heja, ja może pogram, ale od razu uprzedzam, że będe lamił

Klika tygodni nie grałem, ale moge spróbować. Pozdro
Właśnie wróciłem z tenisa. Tylko wezmę szybki prysznic i możemy grać.
-> brb
ps. barcaFan odezwij się na gg.
To moze jakas nowa ustawka na h2 po xbc/xlink ?
Jakby co to sie zglaszam :]
można coś ustawić ;] kiedy?
jest ustawka na dzisiaj, 19:30 na xbc, na razie gra FiL4 i ja, chcecie się przyłączyć?
yup niech będzie (rape od fila

)
ja chętnie pogram ale na xlinku... bo xbc mi szwankuje...
qwerty_91
30 07 2007, 14:22
ja chetnie sie przylacze
przykro mi bardzo panowie, ale coś mi odpadło i dzisiaj odpadam, kiedy indziej chętnie
szkoda, moze zmienimy na 21 ? Ja o 19:30 jestem jeszcze zajety :/ A tak apropo to kto ma duzo uploadu zeby postawic hosta ?
Tez moge pograc
20:00 na xbc poki co ja i Floreks (inaczej TroniC)
Jacys chetni ? Przydalby sie jakis dobry host jesli byloby wiecej osob :/
Jak tylko załatwię sprawy z sieciówką tez dołączę ;]
proponuje coś dzisiaj wieczorem przyciąć
Ok znowu jestem gotowy do grania ;] Z nowym kolanem wkraczam do gry :)
Dajcie znac o ktorej to sie wbije.
Trzeba mieć ściągnięte wszystkie map packi?
raczej nie, jedyną nową mapą jak na razie na jakiej grałem z panami z forum jest Sanctuary.
sorry chłopaki, ale ja na razie przynajmniej do środy pozbawiony jestem konsoli
gramy dzisiaj wieczorkiem coś?
ja bym dzisiaj chetnie cos zagral
to jeszcze ja, pchela i bhal ;]
Goldi69-PL-
8 08 2007, 13:44
a grata cos w halo ce? bo wsumie bede mial niedlugo lepszy net to moze kupil bym sobie x'a i cos podziobal
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.