Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: XBC ustawki.
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
Stron: 1, 2, 3
Maiden
Ponieważ czesc towarzystwa offtopuje w innym temacie postanowiłem zalozyc im temat. happy.gif
Flik
danke maiden hyh.gif
ja bede dzis kolo 20. EST rulez wink.gif
Jezus_PL
No to kto chce zemna zagrać icon_twisted.gif
1 vs 1 lub 2 vs 2 tylko z hostem mogą byc proglemy bo ja niezałoze
icon_twisted.gif
Flik
mozemy zagrac 2vs2. tylko obys tym razem mogl wejsc wink.gif
Jezus_PL
dobra gramy
icon_twisted.gif ale nie obiecuje icon_twisted.gif
Jezus_PL
Taka sprawa icon_twisted.gif
Jeśli ktoś bedzie chciał zagrać zemną 1 vs 1 to niech wali na gg 6058885
Goldi69-PL-
Ja dzis ok 20 wskocze na xbc wiec jak by co to chetnie zagram jakies 2vs2.
Salwador
mowa o H1 czy H2... icon_twisted.gif
Jezus_PL
Halo 2 only
Goldi69-PL-
Wole Halo jak bedzie ktos to w to, ajk nie to od biedy moge zagrac w H2 na max dermage on.
Wczoraj nawet sie raz zajaralem grajac w H2, na BC zeskakujac na dol z miejsca gdzie jest snajpa, nakleilem typa ktory wbijal sie od rugiej strony po Luśke. Moze sobie dzis podlacze wkoncu karte Tv i jakis wlasny montaz zrobie co by inni mogli wkoncu mnie skrytykowac :wink:
Flik
extra damage wink.gif
czekamy z niecierpliwoscia zloty wink.gif
Goldi69-PL-
extra damage wink.gif

fakt :oops:
SIKI
jak już będe miał headset'a to kiedyś Was odwiedze na XBC i coś sie pogra jak na moim łączu będzie dobry ping wink.gif
daelk

Wczoraj nawet sie raz zajaralem grajac w H2, na BC zeskakujac na dol z miejsca gdzie jest snajpa, nakleilem typa ktory wbijal sie od rugiej strony po Luśke.:wink:

HEHE Widzialem to(gralismy razem cool.gif choc i tak nas rozjechali..(no nie rape ,ale...)
BTW zainwestuj Goldi w headset'a...
Flik
w sobote powinien dotrzec do mnie headsecik hyh.gif a wiec kolo 16 na 100% bede gral razem z Wojtassem. EsT rulez. najprawdopodobniej zasady MLG. szykujcie sie do meczy 2vs2.
MOBDEEP
Jakby ktos chcial zagrac 2vs2 to o 8:00 napewno będe.
Halo 2 oczywiscie.
Wojtass
w sobote powinien dotrzec do mnie headsecik hyh.gif a wiec kolo 16 na 100% bede gral razem z Wojtassem. EsT rulez. najprawdopodobniej zasady MLG. szykujcie sie do meczy 2vs2.

Tylko MLG cool.gif 4273787 jesli ktos będzie chciał zagrac
Jędrek

Ten wasz klan to EsT czt Set? Bo u mnie wpisales se Set, a teraz piszesz, ze EST. Co do headseta to narazie nici bo koles z allegro jeszcze nikomu tego nie wyslal i chyba juz nie wysle sad.gif Zreszta nie wiem...
Flik
juz nici z klanowych meczy? confused.gif napisz mi pw co dokladnie z tymi starterami...
SIKI
No coś gość w chooya leci, powiedział, żeby zagadać w poniedziałek
Maiden
dokladnie.POSYPIĄ sie negatywy :mrgreen:
SIKI
Wolałbym nie, bo za taką cene wartoby było kupić tego startera...
Paweł_ (24-02-2005 23:33)
to jak w koncu masz odłożonego startera dla mnie czy nie?
starter kit (24-02-2005 23:34)
teraz nie mam
jak dostane to odłoże
w najgorszym razie wezme te z dwoma grami, są 20 eur droższe
nie rozumiem gośca; po co wystawia aukcje jak jeszcze nie ma tych starterów o_O Jędrek ty też kupiłeś??
Wpłacił mu już ktoś na konto??
Jędrek
Ja nie kupowalem, mi gorillaz bral. Jego szczescie i zdrowy rozsadek, ze nie wplacal z gory na konto. Jezeli koles ich nie ma i nie bedzie mial jutro to ja bym wystawil negatywa... Szkoda gadac...
Cegla
Jesten teraz jezeli jest ktos chetny
zielarz
Co do zestawu już ktoś go ma. Ja kupiłem jako pierwszy i jeszcze go nie otrzymałem a gość co był zaraz po mnie dostał w sobotę. Niby będzie miał w pon-wt. What the f@$k?!
Jędrek
Koles pewnie kupil jeden w Austrii i pomyslal, ze wystawi 18 sztuk, bo jak sprzeda to pojedzie za tydzien i kupi reszte. Pojechal i zonk promocja sie skonczyla. I ma gosc teraz problem. Ehh zaloze sie, ze bedzie was prosil o cierpliwosc, zeby nie dostac negatywow.
SIKI
Powiedział dziś, że "będą, do końca tego tygodnia". Czekam do następnego poniedziałku, jak nie będzie miał to wystawiam negatywa...
Maiden
i i ja go wystawie :?
zielarz
Już dwie osoby mają (patrząc na komentarze wystawione przez nich gościowi).
zielarz
I jak tam z Starter kitami? Dostaliście jakieś wiadomości?
Flik
Ten wasz klan to EsT czt Set?

ToD wink.gif
Jędrek
Znowu zmieniliscie nazwe :oops:
Flik
tym razem na stale wink.gif
Flik
Bede w piatek od 16-18. i pozniej kolo 20 jeszcze sie pokarze.
Maiden moze rewanzyk tym razem na hoscie akuza? wink.gif
Maiden
Nie gram wiecej na XBC
Flik
LOL confused.gif.
LEX
Ja zawsze chętny na gre.gg:7405452 na ten numer zgłaszac się
Flik
Nie gram wiecej na XBC

hehe maiden i jednak grasz i qrwujesz niezle biggrin.gif

ja bede w piatek po 18 i pozniej w niedziele kolo 16 wiec jak turniejowo to tylko wtedy...
FiL4
Jesli ktos TERAZ chcialby zagrac w Halo NTSC na xbconnect to zapraszam. Umiejetnosci niewazne, host stoi -> HpFIL4 ninja.gif
Hubi
A czy ktos gra na X- box Connect w Halo 2 PAL?

BTW
Czy gra na connectie bedzie mi lepiej smigala gdy podlacze sie do jakiejs gry, czy gdy stworze gre?
Flik
w h2 mozna grac zarowno pal jak i pal60. nie ma znaczenia.
zawsze jak postwiasz to nie bedziesz mial lagow biggrin.gif ale jak masz za slabe lacze to nikt sie nie dolaczy...
Raptor
Jak nie ma znaczenia czy PAL50 czy PAL60? tongue.gif
Na PAL60 lepiej sie gra unsure.gif
Hubi
Ale jak sprawdzic jakiego PAL'a sie ma? ja mam wersje francuska.
Raptor
To ustawiasz sobie w konsoli - normalnie w dashboardzie (oryginalnym) masz to w ustawieniach obrazu.
-GLD-Uzny
Raper, Ty sam wiesz ze ja np nie mam blush.gif
Raptor
Uzny: Ty wiesz czemu nie masz i powinienes sie wstydzic tongue.gif Ciez sie ze bana nie zalapales jeszcze tongue.gif
SIKI
Paweł, czemu nie masz tongue.gif ?
-GLD-Uzny
Tajne blush.gif
SIKI
QUOTE(BACHU - Przeniesione Posty)
nie zadna przesada tylko taka jest prawda.

ROTFL, fajnych masz kolegów Wojtek hahaha.gif
BACHU
A ty Siki sie nie udzielaj ,bo słyszalem ,że jestes straszny nOOb laugh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.