Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: bardziej ogłoszenie niż pomoc
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Hardware
shady
No właśnie, ja mam takie otot ogłoszenie,a umieszczamje tu bo tu jest dział o PC , .
Jeżeli ktoś sie zna na grafice, dobrze to robi, i chciałby wykonac logo lub button do mojej strony to niech sie zgłosi na PM lub gg 9449979.

A z pomocy to: Skąd mógłbym ściągnąć PEŁNĄ WERSJE programu do robiennia buttonów
szeni
Nie wiem czy jest nawet takie cos... Poszukaj template'ow na necie. Oprocz tego w Dreamweaverze (taki adv wysiwyg) masz kilka szablonow flashowych. Obczaj www.cooltext.com
Cerb
wspomkniany juz gdzies Gimp ma automatyczna i bardzo prosta opcje renderowania napisow i logosow. Podajesz tylko czcionke i parametry reszta automat
palo
xara 3D - fajny napis robi się w dosłownie 3 sekundy :wink:
loco_pl
No właśnie, ja mam takie otot ogłoszenie,a umieszczamje tu bo tu jest dział o PC , .
Jeżeli ktoś sie zna na grafice, dobrze to robi, i chciałby wykonac logo lub button do mojej strony to niech sie zgłosi na PM lub gg 9449979.

A z pomocy to: Skąd mógłbym ściągnąć PEŁNĄ WERSJE programu do robiennia buttonów

Za darmo to w morde mozna dostac.
a 'PELNA WERSJE' programu do robienia buttonow sciagniesz z obojetnie jakiego p2p o
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.