Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Pilka nożna - Gole, bramki, dryblingi....
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
2DH
Widzę, że dzielimy pasję. Wobec tego o ile jeszcze Cię tam nie ma zapraszam na www.patrick-kluivert.com . Logowanie na forum jest darmowe, a i streamingi na żywo z meczów zdażają się wcale często. No i do tego prawie 60 bramek Patricka rejestrowanych od 1998 r. i uzupełnianych w miarę możliwości na bieżąco do ściągnięcia.
SUMO
widziałem ten pierwszy filmik z Kluivertem - Requiem i musze powiedzieć, że... jest świetny i... wzruszający - dla kogoś takiego jak ja, dla którego Kluivert był idolem przez prawie 10 lat (od debiutu w Ajaxie po odejscie z Blugrany) oglądając ten filmik aż mi się łezka w oku zakręciła ech

ja osobiscie polecam podobne kompilacje najlepszych akcji z udziałem mojego obecnego idola... Ronaldinho wub.gif
Ronaldinho - sztukmistrz z Lublina

szczególnie polecam filmik - Quien es Ronnie 10/10 winner_first_h4h.gif

a na owej stronce znajdziecie multum świetnych filmików, w których główną role odgrywa Ronni, polecam closedeyes.gif
konstant
Wie ktos skad mozna zassac bramki z meczow LM ??
SUMO
QUOTE(konstant @ 29 09 2005, 19:57)
wiem happy.gif
www.bramkizmeczówLM.com tongue.gif
Odin91
QUOTE(SUMO @ 30 09 2005, 19:30)
wiem happy.gif
*

można też spróbować www.bramkizmeczówligimistrzów.pl - czasem coś tam dają laugh.gif

BTW: nie wie ktoś skąd moge zassać najnowaszego Movie maker'a ? bo miałem formata i mam teraz wersje 1.1 laugh.gif

SUMO: próbowałem już na www.najnowszymoviemaker.pl tongue.gif nie ma biggrin.gif
SUMO
QUOTE(Odin91 @ 30 09 2005, 21:57)
wiem happy.gif
można też spróbować www.bramkizmeczówligimistrzów.pl - czasem coś tam dają laugh.gif

SUMO: próbowałem już na www.najnowszymoviemaker.pl tongue.gif nie ma biggrin.gif
ej, Ty tu sobie żarty robisz, a mój link przecież naprawde działa happy.gif
Odin91
QUOTE(SUMO @ 30 09 2005, 21:08)
wiem happy.gif

ej, Ty tu sobie żarty robisz, a mój link przecież naprawde działa happy.gif
*

ano rzeczywiście laugh.gif kiedyśtam nawet wszedłem... blush.gif mój też przeca działa(chyba że serwer jest nieczynny hahaha.gif ) tongue.gif
ale mogłeś mi odp na pytanie ... tongue.gif
SUMO
BTW: nie wie ktoś skąd moge zassać najnowaszego Movie maker'a ? bo miałem formata i mam teraz wersje 1.1 laugh.gif
QUOTE(Odin91 @ 30 09 2005, 22:36)
ale mogłeś mi odp na pytanie ... tongue.gif
no niby mogłem, ale po co jak nie znam odpowiedzi na to pytanie nonie.gif
sam mam standardowego z Windowsa XP tak jak Ty ver. 1.1 closedeyes.gif
Odin91
Ludzie apeluje: skąd moge ściągnąć Windows Movie Maker 2.1 bądź inny program do 'robienia' filmów ? kurde miałem formata i diabli wzięli wersje 2.1 tongue.gif
Odin91
QUOTE(SUMO @ 24 09 2005, 01:49)
*

nie działa confused.gif

BTW: filmik o Kluivercie "The requiem" rządzi - strasznie mi sie podoba smile.gif zwłaszcza pierwsza połowa icon_twisted.gif
więc jak z tym movie maker'em 2.1 bądź inny...? smile.gif
SUMO
QUOTE(Odin91 @ 4 10 2005, 20:53)
nie działa confused.gif
ech co Ci niby nie działa znów? unsure.gif
u mnie się ściąga i odpala bez problemu...
Odin91
QUOTE(SUMO @ 5 10 2005, 00:37)
QUOTE(Odin91 @ 4 10 2005, 20:53)
nie działa confused.gif
ech co Ci niby nie działa znów? unsure.gif
u mnie się ściąga i odpala bez problemu...
*

spox już działa - wczoraj pewno coś mieli nie tak z serwerem ...

to jak z tym movie maker'em - ma ktoś ? hahaha.gif
nikt na forum nie ma movie maker'a ? smile.gif
Pablo_el
QUOTE(Odin91 @ 5 10 2005, 15:07)
*

uzywaj Vegas Video albo darmowego Virtual Dub - oba 10x lepsze od movie makera wink.gif
Odin91
QUOTE(Pablo_el @ 6 10 2005, 09:22)
QUOTE(Odin91 @ 5 10 2005, 15:07)
*

uzywaj Vegas Video albo darmowego Virtual Dub - oba 10x lepsze od movie makera wink.gif
*

a gdzie mógłbym ściągnąć ich pełne wersje ? :> bo szukam i na razie same Demosy znalazłem... smile.gif

BTW: SUMO, Ronni wymiata wub.gif

PS. Pablo: na razie mam VirtualDub1.6.11 - są nowsze wersje ? smile.gif
PS2. ok tongue.gif WOGÓLE nie czaje tego programu smile.gif szukam Vegas Video... to jak Pablo, masz do niego linka ? smile.gif
Pablo_el
QUOTE(Odin91 @ 6 10 2005, 17:38)
PS2. ok tongue.gif WOGÓLE nie czaje tego programu smile.gif szukam Vegas Video... to jak Pablo, masz do niego linka ? smile.gif
*

veagas video pelna wersja kosztuje konkretne pieniadze a Virtual Dub jest darmowy wiec wszytkie wersje sa pelne wink.gif

Obsluga VDU jest naprawde banalna - ja kozystam z wersji 1,4c bo mozna w niej edytowac asf a mi to czasem potrzebne. Wersja 1.6xx jest bardziej user friendly, ma wiecej bajerow i jest prostsza w obsludze wink.gif

Mozesz tez sprobowac Adobe Premiere - calkiem niezly program tylko trzeba miec do niego dobrego kompa

a gdzie znalezc pelne wersje drogich programow -> w sklepie...
Odin91
QUOTE(Pablo_el @ 6 10 2005, 18:14)
QUOTE(Odin91 @ 6 10 2005, 17:38)
*

veagas video pelna wersja kosztuje konkretne pieniadze a Virtual Dub jest darmowy wiec wszytkie wersje sa pelne wink.gif

Obsluga VDU jest naprawde banalna - ja kozystam z wersji 1,4c bo mozna w niej edytowac asf a mi to czasem potrzebne. Wersja 1.6xx jest bardziej user friendly, ma wiecej bajerow i jest prostsza w obsludze wink.gif

Mozesz tez sprobowac Adobe Premiere - calkiem niezly program tylko trzeba miec do niego dobrego kompa

a gdzie znalezc pelne wersje drogich programow -> w sklepie...
*

a znasz jakiegoś linka do 'kopii zapasowej' Vegas Video ? ninja.gif

VDU- kurde... a nie wiesz jak włączyć 'oś czasu' czy coś w tym stylu ? bo umiem zedytować filmik, blura dać itp. - ale już coś ułożyć nie umiem smile.gif

Adobe Premiere - 'trzeba mieć dobrego kompa' - odpada laugh.gif ja mam kompa nie 'tuningowanego' z 2002 roku chyba... albo 2001 ? laugh.gif

cóż... trzeba obadać jak korzystać z VDU confused.gif
Pablo_el
QUOTE(Odin91 @ 6 10 2005, 19:49)
VDU- kurde... a nie wiesz jak włączyć 'oś czasu' czy coś w tym stylu ? bo umiem zedytować filmik, blura dać itp. - ale już coś ułożyć nie umiem smile.gif
*

file/append video segment - tak dodajesz kolejne fragmenty filmu

os czasu masz na dole wink.gif Dwie strzalki po prawej sluza do zaznaczania fragmentu pliku ktory chcesz edytowac

kopia zapasowa vegas video lezy na dc++

co do adobe premiere - mocego kompa czyli takiego na ktorym chodzi photoshopa 9 w miare niezle
Odin91
Niech żyje internet i opcja 'download' biggrin.gif teraz sie zaczynam bawić w Sony Vegas Video 5.0 ... zobaczymy co można tam stworzyć ;]
kempa
http://www.korzik.net/modules.php?name=New...e=view&sid=1480

Wypada życzyc naszym takich składnych akcji i bramek na Mundialu smile.gif
SUMO
QUOTE(Odin91 @ 6 10 2005, 13:38)
BTW: SUMO, Ronni wymiata wub.gif
sie wie happy.gif

masz jeszcze pare jego akcji co na kompie znalazłem happy.gif

ke pasa Ronnie? wacko.gif

przyjęcie plecami nonie.gif

i jako bonus brameczka van Bastena z '88 - przez wielu fachowców uznawana za najpiękniejsza bramke w historii piłki nożnej.
the best goal ever?unsure.gif
Odin91
Dzisiaj skończyłem prace nad filmikiem Alvaro Recoby - miłego zasysania. Z góry przepraszam za średnią jakość CONIEKTÓRYCH klipów - nic nie poradze na brak dobrych plików wyjściowych.
Prosze o oceny ...
pozdro

http://www.megaupload.com/?d=SHOZKC5L
2DH
I jeszcze jeden filmik:

http://rapidshare.de/files/6596545/La_Pantera_Negra.wmv.html

Zgadnijcie o kim biggrin.gif
Odin91
Kurde, kawał serca włożyłem w ten filmik Recoby i nikt nie komentuje ? biggrin.gif
Kubaa, SUMO - ŚCIĄGAĆ obowiązkowo ! smile.gif
SIKI
Szkoda mi 80MB na moim dysku ohmy.gif
POLECAM obczaic bramkę Ze Roberto w meczu z Dusiburgiem biggrin.gif
LINK
Odin91
QUOTE(SIKI @ 24 10 2005, 22:30) *

Szkoda mi 80MB na moim dysku ohmy.gif

to nie ściągaj laiku sportowy - proste ?
Kubaa__
QUOTE(SIKI @ 24 10 2005, 22:30) *

POLECAM obczaic bramkę Ze Roberto w meczu z Dusiburgiem biggrin.gif
LINK

lol, ale fuks ;>

Odin - jutro szepkne co tam zmajstrowales i zapodam kąsliwą recenzje ;>
johny07
Odin, bardzo fajny ten filmik z Recobą, nie wiem do czego sie przyczepić smile.gif , ale to chyba nie przypadek ze w twoim filmie i w filmiku "Quien es Ronnie" czy jak on tam sie nazywa, słychać tą samą muzykę? wink.gif
Odin91
QUOTE(johny07 @ 25 10 2005, 23:17) *

Odin, bardzo fajny ten filmik z Recobą, nie wiem do czego sie przyczepić smile.gif , ale to chyba nie przypadek ze w twoim filmie i w filmiku "Quien es Ronnie" czy jak on tam sie nazywa, słychać tą samą muzykę? wink.gif

muzyka (Requiem for a dream[jeżeli dobrze pamiętam icon_wink.gif ]) była rzeczywiście zaczerpnięta z filmiku o Ronnie'm - ale tylko dlatego że po formacie moja własna mp3 z Requiem została najzwyczajniej w świecie skasowana smile.gif a żeby nie było - już w pierwszych projektach gdy wybierałem muzykę to była na mojej 'liście' (min. Kazzer i pare innych mp3 ) i w końcu się na nią zdecydowałem (a było to jeszcze przed podaniem linka SUMO icon_wink.gif ).

BTW: to już chyba jakaś moda jest na tą mp3 do klipów z piłką nożną - w filmiku z Kluivertem, Ronnie, teraz odemnie Recoba ... ciekawe ile tego jeszcze jest icon_wink.gif

QUOTE(Kubaa__ @ 25 10 2005, 22:49) *

Odin - jutro szepkne co tam zmajstrowales i zapodam kąsliwą recenzje ;>

kąśliwą ;> no tak - najlepsze recki to właśnie te kąśliwe smile.gif tylko sie nie przyczep do tej mp3 ! laugh.gif

Następny klip filmowy chyba będzie o Szymkowiaku ... trzeba poszukać materiałów z jego gry w Turcji ...
Kubaa__
Nie no, musze powiedziec, ze wzieles sobie - Odin - moje rady do serca ;>. Muza niezla, zdecydowanie najlepsza ze wszystkich 3 filmow, napisy w przerywnikach takie sobie, ale ujdą, zakonczenie dobre. Tylko niektore z wycietych momentow nic fajnego nie pokazuja, ale ogolnie wybrane brameczki sa zacne (pare w dosyc slabej jakosci, ale rozumiem - nie mozna miec wszystkiego ;>). Ogolnie - jest niezle.
Odin91
QUOTE(Kubaa__ @ 26 10 2005, 20:16) *

Nie no, musze powiedziec, ze wzieles sobie - Odin - moje rady do serca ;>. Muza niezla, zdecydowanie najlepsza ze wszystkich 3 filmow, napisy w przerywnikach takie sobie, ale ujdą, zakonczenie dobre. Tylko niektore z wycietych momentow nic fajnego nie pokazuja, ale ogolnie wybrane brameczki sa zacne (pare w dosyc slabej jakosci, ale rozumiem - nie mozna miec wszystkiego ;>). Ogolnie - jest niezle.

Ba, każda rada jest dobra smile.gif
Napisy - musiały być(chciałem dać temu filmikowi dusze icon_wink.gif ) a że żadnej fajnej czcionki nie mam ... smile.gif
Nawet chyba wiem które bramczeki ci sie niepodobają icon_wink.gif jak kiedyś bede jeszcze robić klipa z Recobą (chyba na zakończenie jego kariery blush.gif ) to postaram sie wkleić wszystkie jego brameczki icon_wink.gif
Co do słabej jakości filmów - pewno chodzi ci o te z reprezentacji i jednego karniaka - no tak. Z gry w reprezentacji to nawet na forum Recoby lepszych/innych nie mieli więc nawet nie miałem co przerabiać confused.gif
Robiłem z tego czego miałem smile.gif
thx smile.gif

PS. nie wiecie skąd moge ściągnąć bramki Szymkowiaka z Tureckiej ligi ? z czasów gry w Wiśle mam materiały ale reszty nic ... albo stronka/forum jego fanów ?
babciahania
QUOTE(Odin91 @ 25 10 2005, 23:26) *

BTW: to już chyba jakaś moda jest na tą mp3 do klipów z piłką nożną - w filmiku z Kluivertem, Ronnie, teraz odemnie Recoba ... ciekawe ile tego jeszcze jest icon_wink.gif

Filmik naprawde dobry, uznanie dla Ciebie,
ale proszę nie dodawaj właśnie tej mp3 już...
Requiem For A Dream leci teraz w co drugim filmiku związanym z nogą,
ale ja mam pare innych z nba, tam to jest norma.. laugh.gif
ale filmik naprawde fajny.
pozdro
Odin91
elo ludzie, nie wiecie skąd moge wziąść jakieś klipy czy inne video (nawet wywiady - ale video) Szymkowiaka czy Franka czy Żurawia ? Bo zdaje mi sie że www.wisla.video.pl już nie działa (tak samo jak www.wisla-multi.com confused.gif )...
help bo nie mam materiałów confused.gif
Miłosz
Mógłby ktoś podać link, skąd mogę ściągnąć tą muzykę z Requiem for a dream? Mam ściągnięty cały kawałek z OST'a z filmu, ale zależy mi na tej wersji z m.in. qui est Ronnie (trochę się różni) z góry wilekie dzięki.
Pablo_el
fest klip Odin - keep it up good.gif
Odin91
QUOTE(Pablo_el @ 18 12 2005, 10:54) *

fest klip Odin - keep it up good.gif

thx. Następny klip miał być o Szymku ale nie mam za dużo materiałów confused.gif tylko chyba 3-4 filmiki z jego golami. Przydałyby sie jego highlisty z jakiegoś meczu - no ale skąd je wziąść question.gif
Partyzant
Oto kapitalna kompilacja o jednym z największych w historii w mojej opinii - Rivaldo blush.gif .
Aż się łza w oku kręci...
Link: http://213.251.139.75/b2e508916eb35bddb395...s_mingun119.wmv
Był najlepszy w tamtym czasie.
E.d.e.k.
http://www.fbtz.com/forum/index.php

polecam to forum mnóstwo kompilacji plus do tego skróty, całe mecze (torrenty) itp. itd.
trzeba się zarejestrować, ale naprawdę warto
na zachęte parę linków:
Mihajlovic
Juninho Pernambucano
Adriano
Ronaldinho 2006 By Footyfanatic
Najlepsze interwencje bramkarzy

p.s. była kompilacja o Szymku, ale link już siadł sad.gif
alienator
http://rapidshare.de/files/7513801/_______...__2MB_.mpg.html
nie wiem kto i nie wiem jak, ale strzelił (pipi) fartownie ;D

polecam obadać
Odin91
edek: strona wypasiona icon_wink.gif kompilacje o Juninho i Mihailovicu to poezja dla oczu i uszu biggrin.gif

Partyzant: piękny ten filmik blush.gif co tu dużo gadać...
konstant
http://www.fbtz.com/forum/index.php

polecam to forum mnóstwo kompilacji plus do tego skróty, całe mecze (torrenty) itp. itd.
trzeba się zarejestrować, ale naprawdę warto
na zachęte parę linków:
Mihajlovic
Juninho Pernambucano
Adriano
Ronaldinho 2006 By Footyfanatic
Najlepsze interwencje bramkarzy

p.s. była kompilacja o Szymku, ale link już siadł

Sry, ze sie wtracam, ale moze wiecie co to za piosenka z filmiku z Mihajlovic'iem ??
Odin91
ja nie wiem konstant ale może ktoś wie co to za piosenka z filmiku z Juninho ? icon_wink.gif
E.d.e.k.
Sry, ze sie wtracam, ale moze wiecie co to za piosenka z filmiku z Mihajlovic'iem ??

Green Day - Boulevard Of Broken Dreams

ja nie wiem konstant ale może ktoś wie co to za piosenka z filmiku z Juninho ?

My Chemical Romance - Helena

p.s. a tak na przyszłość panowie to http://www.emuzyka.pl/ albo http://www.teksty.org/
Odin91
dalej nikt nie wie skąd moge ściągnąć średniej jakości gole z ligi tureckiej ? z poprzedniego sezonu ? icon_wink.gif
albo po prostu ma ktoś gole Szymkowiaka ? tongue.gif
ech, już chyba pół roku zbieram materiały i nic ciekawego nie mam smile.gif
Odin91
Ma ktoś gola Szymkowiaka z pucharu turcji ? question.gif
Odin91
ciuuup, 3 posty pod rząd wacko.gif

nie ma ktoś gola szymka z ankarasporem ?
Johny07 - wysłałeś do mnie pw. Nie wiem czy do ciebie doszły moje odpowiedzi... więc jakby co - masz tego gola ? odp.
johny07
Wysle Ci co mam, postaram sie dzisiaj, ale nie obiecuje ze znajdziesz tam cos czego nie masz wink.gif
Odin91
johny - ty miałeś tylko 2 gole ? nonie.gif wysłałeś mi 3 mail'e takie same więc nie jestem pewien... tongue.gif
johny07
4 gole ;] a jak wysylalem z wp to wyskakiwal mi blad wiec probowalem jeszcze raz i jeszcze raz i tak wyszly 3 maile:) . to jeszcze 2 ci wysle
Odin91
ktoś zna jakiś program do konwertowania plików ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.