Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Pilka nożna - Gole, bramki, dryblingi....
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Odin91
QUOTE(Adi_G @ 2 07 2006, 14:29) *

już widziałem biggrin.gif filmik fajny mogłeś dać jakieś jego bramki z czasów jak grał jeszcze w venecji tongue.gif (bo wtedy go lubiłem tongue.gif) wink.gif

no i dopchałem się też do tego o juve , ja tam nic podejrzanego nie widziałem wink.gif

z czasów venecji dałem chyba jeden rzut wolny ;> nieuwaznie patrzyłeś biggrin.gif mogłem jeszcze dodać ten taki zayebisty co sie od poprzeczki odbiła piłka, potem od pleców bramkarza i do bramki wleciała ale... zapomniałem nonie.gif
Tumek
QUOTE(SIKI @ 17 06 2006, 00:46) *
co to za melodia na samym poczatku leci bo dam sobie jaja uciąć żę ja znam ale nie umie wpaść skad?
Olsen
QUOTE(Tumek @ 14 07 2006, 19:28) *

QUOTE(SIKI @ 17 06 2006, 00:46) *
co to za melodia na samym poczatku leci bo dam sobie jaja uciąć żę ja znam ale nie umie wpaść skad?

pod koncem filmu masz spis piosenek uzytych w klipie...
Adi_G
nie wiem czy było http://www.maxior.pl/?p=index&id=14932&20
Odin91
ejo miśki, nie wiecie może skąd ściągnąć gole Bosackiego z mundialu ? najlepiej w miare dobrej jakości bo wreszcie chciałem klipa skończyć...
Odin91
http://www.megaupload.com/?d=0MLLXM9O <-- nowy filmik mojego wykonania, tym razem o Polskiej reprezentacji z lat 2004-2006. Mam nadzieje że się wam spodoba i przebolejecie brak goli Bosackiego ;]
prosze o recki tongue.gif
Odin91
aż takie żałosne że nikt nawet nie ściągnie ? tongue.gif przestańcie, bo doła dostane laugh.gif
Pablo, Maiden, Olsen... ?

(3 post z rzędu... closedeyes.gif )
kopaa
ja bym chetnie Odin obezjal, ale lepiej by bylo jakbys wstawil na Rapidshare bo do slota w megaupload dopchac sie nie sposob confused.gif
Odin91
http://rapidshare.de/files/29243529/Poland...y_Odin.wmv.html <-- prosze cie Kopaa bardzo ;* icon_wink.gif
kopaa
swietny filmik, swietna muza i rezyseria Odin, to ci (pipi) wyszlo jak cholera!

mam pytanko- jakiego programu uzywasz? i jak robisz efekty takiuego jakby rozmazania?
Adi_G
filmik fajny smile.gif ale (zawze musi być jakieś ale wink.gif ) ja bym te bramki pokukładał chronologicznie i trochę mi brakuje tych MŚ ...
Odin91
QUOTE(kopaa @ 14 08 2006, 18:25) *

swietny filmik, swietna muza i rezyseria Odin, to ci (pipi) wyszlo jak cholera!

mam pytanko- jakiego programu uzywasz? i jak robisz efekty takiuego jakby rozmazania?

thx, używam Sony Vegas Video a efekty rozmazania - chodzi ci o 'glow' lub zwykły 'blur'.

QUOTE(Adi_G @ 14 08 2006, 18:54) *

filmik fajny smile.gif ale (zawze musi być jakieś ale wink.gif ) ja bym te bramki pokukładał chronologicznie i trochę mi brakuje tych MŚ ...

jakbym je poukładał chronologicznie to by wyszedł kij a nie filmik tongue.gif bo bym ładnie musiał sie babrać żeby to wszystko z muzyką zespolić blink.gif
Pablo el
QUOTE(Odin91 @ 12 08 2006, 06:21) *

aż takie żałosne że nikt nawet nie ściągnie ? tongue.gif przestańcie, bo doła dostane laugh.gif
Pablo, Maiden, Olsen... ?

(3 post z rzędu... closedeyes.gif )

oj przestan stary - mam teraz takie zawirowanie z kontem ze hej....

Obiecuje nadrobic zaleglosci smile.gif
wozek
swietny clip, serio.
dobrze dobrana muzyka do bramek i ogolnie fajnie jest obejrzec stare wystepy "orlow" hehe.
Odin91
Pablo - ja tylko ironizowałem tongue.gif no ale trzymam cie za słowo ;>

thx wozek.
Tumek
Odin zapodaj tą kompilacje z Recobą bo tamten link juz nie żyje.
Odin91
QUOTE(Tumek @ 25 08 2006, 14:10) *

Odin zapodaj tą kompilacje z Recobą bo tamten link juz nie żyje.

oki, uploaduje na http://www.rapidshare.de/ ... czyli jeszcze dzisiaj będzie ;>
http://rapidshare.de/files/30708715/Recoba...no__by_Odin.wmv <-- miłego zasysania.
Pablo el
Ciekawy pomysl ale....fajnie sie ogladalo tylko pewnego momentu - oueeeee wink.gif Ciekawsze byloby zakonczenie mniej optymistycznym akcentem (np meczem z Dania biggrin.gif ) i ryjem Leo Beenhakera hyh.gif
Odin91
A tam, to własnie miało być z optymistycznym akcentem i dotyczyć tylko kadencji Janasa... Benhakker to zupełnie inna bajka smile.gif
Saunter
A ja znalazłem bramki Bosackiego smile.gif
Odin91
QUOTE(Saunter @ 1 09 2006, 15:44) *

A ja znalazłem bramki Bosackiego smile.gif

ja też ale takie których nie przetwarza żaden program do robienia filmów/clipów smile.gif
alienator
ma ktoś bramkę Żuniorka dla Legii?
bo nie oglądałem meczu :<
Di_
Czy ktoś oglądał wczoraj mecz Sportingu? Padła w nim niesamowicie kuriozalna bramka. Została strzelona ręką (Maradona może się schować), a "strzał" wyglądał jak siatkarskie zbicie. Fajnie byłoby mieć możliwość obejrzenia jej jeszcze raz, bo rzecz jest naprawdę godna uwagi.
Olsen
QUOTE(Di_ @ 17 09 2006, 22:51) *

Czy ktoś oglądał wczoraj mecz Sportingu? Padła w nim niesamowicie kuriozalna bramka. Została strzelona ręką (Maradona może się schować), a "strzał" wyglądał jak siatkarskie zbicie. Fajnie byłoby mieć możliwość obejrzenia jej jeszcze raz, bo rzecz jest naprawdę godna uwagi.

moge powiedzieć że oglądałem tongue.gif ale we śnie... zasnałem oglądając xD
wojcieszek
Ależ pięknie trafiłem na temat:)Chodzę do 1 klasy LO(wiem że was to ciekawi,więc piszę) i standardowo pan od wuefu rzucił piłkę do nogi i kazał grać...Dostałem podanie od bramkarza i jako że nikt z przeciw ników mnie nie naciskał zacząłem żonglować piłką-wiadomo lans zawsze w cenie....I w pewnym momenci po odbiciu głową odbiłem piłkę barkiem i co...?Karny dla przeciwników.To jak jest z tym barkiem, można nim grać?Zalicza się jako "integralna" część ręki"?Pamiętam taki filmik z Maradoną(widziałem też z innymi ale ten najbardziej mi utkwił w pamięci)na którym ten żonglował naprzemiennie właśnie barkami.A WIĘC JAKA JEST PRAWDA???!?!??
CheeseOfTheDay
Barkiem można zagrywać, ramieniem nie.
Odin91
Hue, wyśmiej wuefiste bo zagrania barkami nie są ręką ;] Tak strzelił polakom hartson w ostatnich el. do MŚ tongue.gif
Oczywiście chodzi tylko o barki. Zresztą, ja tak często podaje górne piłki jak nie chce udeżyć głową xD fajna sprawa icon_wink.gif
Odin91
Znalazłem świetną kompilacje o Roberto Baggio -> Ściągaj(zapisz jako). Naprawde, świetne wykonanie - pokazana jest jego cała kariera, która jest ułożona chronologicznie od początku do samego końca kariery. Coś pięknego smile.gif naprawde, polecam !
filmik trwa ponad 16 minut.
Olsen
QUOTE(Odin91 @ 30 09 2006, 13:37) *

Znalazłem świetną kompilacje o Roberto Baggio -> Ściągaj(zapisz jako). Naprawde, świetne wykonanie - pokazana jest jego cała kariera, która jest ułożona chronologicznie od początku do samego końca kariery. Coś pięknego smile.gif naprawde, polecam !
filmik trwa ponad 16 minut.

już sciagam
Odin91
Moja najnowsza kompilacja: Italy on World Cup'06.
Zapraszam do ściągania, prosze o ocenki bo napracowałem się ostro przy niej icon_wink.gif a że to moja najlepsza praca, to czekam.. ;>
Adi_G
pikny biggrin.gif dobra robota good.gif jest kilka ciekawych pomysłów, no i jest poukładany chronologicznie wink.gif ..... tylko to "by Odin" w czasie filmiku mogło by być troszkę mniejsze , ewentualnie bardziej przeźroczyste tongue.gif

tak trzymej chopie !! smile.gif
Odin91
pikny dobra robota jest kilka ciekawych pomysłów, no i jest poukładany chronologicznie

dzięki blush.gif

tylko to "by Odin" w czasie filmiku mogło by być troszkę mniejsze , ewentualnie bardziej przeźroczyste

mówisz ? ja jakoś nie zwracałem na to aż tak dużej uwagi...

tak trzymej chopie !!

trzymam mocno i nie puszczę icon_wink.gif

Jakieś jeszcze ocenki bym prosił icon_wink.gif
Olsen, Pablo... smile.gif
Olsen
QUOTE(Odin91 @ 8 10 2006, 18:52) *

Jakieś jeszcze ocenki bym prosił icon_wink.gif
Olsen, Pablo... smile.gif

bardzo dobry filmik biggrin.gif szybkie tempo i świetnie dobrana muzyka.

te by Odin wcale tak bardzo nie przeszkadza

tylko końcówka troche mi nie pasuje dry.gif
Ghostfacekillah
http://www.youtube.com/watch?v=lV36wrQIfd0 Cudown bramka!!!! jedna z njladniejszych , jakie kolwiek widzialem:) Cudowny Denis smile.gifsmile.gif
Junkhead
http://www.youtube.com/watch?v=Qfp2fp7BRDE Niech sobie nasze beztalencia przed meczem z Portugalią przypomną jak Boniek i spółka grali przeciwko Belgii w 82 (jakośc troche kiepska).
Odin91
Olsen - co złego było w końcówce ?
Pablo el
QUOTE(Odin91 @ 10 10 2006, 09:27) *
Olsen - co złego było w końcówce ?

nie bylo czachy Materazziego smile.gif

No i ogolnie filmik jakis taki bezplciowy - ot jeden z wielu tylko jakies tam cyferki skacza w rogu...
Odin91
pablo- a może jakiś konkret, co ? tongue.gif
Pablo el
QUOTE(Odin91 @ 11 10 2006, 10:09) *
pablo- a może jakiś konkret, co ? tongue.gif

Jasne, nie ma sprawy:

1. Czacha
2. Blur
3. Muza
4. Czuje sie jakbym obejrzal bramki po kolei - mecz finalowy roztrzygniety w dogrywce a tu po prostu kolejny numerek do odwalenia. Tak samo wygrana po rzucie karnym w doliczonym czasie, bodajze z australia.

Wiem, wiem - latwo sie krytykuje wink.gif
Odin91
ad.1 Nie było gdzie wwalić tongue.gif
ad.2 nie czaje question.gif
ad.3 nie lubisz campione ? tongue.gif
ad.4 patrz pkt 1 icon_wink.gif

spoko spoko - im większa krytyka tym lepiej smile.gif
Pablo el
ad2 Chodzi mi o ten dziwny efekt jakby ktos kto robil ten filmik lecial na kwasie smile.gif
Odin91
QUOTE(Pablo el @ 12 10 2006, 21:36) *

ad2 Chodzi mi o ten dziwny efekt jakby ktos kto robil ten filmik lecial na kwasie smile.gif

no i cała moja inwencja twórcza poszła sie walić tongue.gif icon_wink.gif
Adi_G
dziwne, że nikt tego nie zauważył ale bramki są źle policzone huh.gif Odin zapomniałeś o bramce Del Piero ona była 11, a finałowa Materaca była 12 tongue.gif ; ale filmik i tak mi się podoba smile.gif
Odin91
QUOTE(Adi_G @ 13 10 2006, 09:16) *

dziwne, że nikt tego nie zauważył ale bramki są źle policzone huh.gif Odin zapomniałeś o bramce Del Piero ona była 11, a finałowa Materaca była 12 tongue.gif ; ale filmik i tak mi się podoba smile.gif

wreszcie ktoś sie zorientował tongue.gif miałem to zmienić jak też pare innych błędów ale.. plik projektu mi sie zniszczył i nie miałem już jak to dokleić blush.gif
Tytek
Jeśli ktos bylby taki dobry i by zrobił klip z meczu Polakow z Portugaliczykami,byłbym bardzo wdzieczny,najlepiej z dopingiem kibicow.
Lub wie skad mozna sciagnąc taki filmik,lub cały mecz(tylko nie torrent) to byłbym niezmiernie rad.smile.gif
Odin91
QUOTE(Tytek @ 13 10 2006, 12:36) *

Jeśli ktos bylby taki dobry i by zrobił klip z meczu Polakow z Portugaliczykami,byłbym bardzo wdzieczny,najlepiej z dopingiem kibicow.
Lub wie skad mozna sciagnąc taki filmik,lub cały mecz(tylko nie torrent) to byłbym niezmiernie rad.smile.gif

ja takich zadań sie nie podejmuje blush.gif musiałbym mieć cały torrent z meczu a takowego mi sie ściągać nie chce.. closedeyes.gif
jay jay
jesli chcesz obejrzyć urywki z meczu to wpisujeszw wyszukiwarce YouTube '' Poland Portugal '' i juz cieszysz się bramkami Smolarka .

A jesli jestes chetny na cały spektakl to zerknij tutaj http://www.mininova.org/tor/451588 (plik waży zaledwie 1,1GB)
Tytek
no wlasnie sicagam tego torrenta,ale troche dlugo to mi zajmie....
no coz dzieki..........
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.