No, sciagaja sie filmiki jak majteczki, pieknie, bo jakis czas temu byla kapa.
Filmik z Batigolem jest najlepszy, nie mam pytań.
I jest zgrany z Chińskiej stacjii telewizjii, CCTV5, kanał sportowy, trzeba sprawdzać na bierząco co u nich leci:
http://www.cctv.com/english/20030805/101264.shtml
Partyzant
4 04 2005, 11:32
poszukuje wszystkich bramek LM w sezonie 98/99
Ten rdugi filmik z Batistutą to praktucznie ten sam co z tego poprzedniego linka tylko krotszy o pare minut, bez komentarza i z podlorzona muzyka. Natym pierwszym-lepszym filmiku koncowy kawalek wymiata.
no to macie tutaj cos z Iranu

Ali Karmi bog dryblingu w druzynie Iranu
http://eurogoal.pl/download.php?id=004
Greq(dudus)
7 04 2005, 16:35
[size=18]Zapodajcie mi linka z bramkami z LM z tego sezonu.
Wielkie dzieki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Greq(dudus)
7 04 2005, 16:35
[size=18]Zapodajcie mi linka z bramkami z LM z tego sezonu.
Wielkie dzieki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie wie ktos skąd mozna sciągnąc bramki ostatnich meczy LM?? bo nie mam polsatu sport i chce zobaczyc te gole.....
jest na stronie chelsea.pl...polecam bo za niedulygo juz nie bedzie mozna
Greq(dudus)
8 04 2005, 13:41
Wielkie dzięki deco!!!!!!!!![color=blue][/color]
nie ma za co..i polecam sprawdzac te stronke bo tam baardzo czesto są jakies filmiki..aktualne czy stare
ponawiam prośbę - ma ktos adres ze wszystkim bramkami z LM w sezonie 98/99 ?
Pablo_el
11 04 2005, 17:22
wojcieszek
6 05 2005, 23:23
Ma ktoś może link do bramki dla Widzewa z meczu w 97 Widzew-Atletico?Chodzi mi o lob Citki z połowy boiska.
http://www.ligawloska.ys.pl/bramki/Milan_0-1_Juventus.wmv Brama Trezegola po przewrotce Del Piero, z lolowym komentarzem:)
Wojcieszek ja mam to na dysku, daj jakiś serwerek to wrzucę ;p
Pablo - no jak tam, znalazłeś coś nowego odnośnie Batigola ? (sam coś musze poszukać bo już znam coniektóre na pamięć

).
Swego czasu, na C+ mozna bylo ogladac stare mecze Romy, na 10 lecie stacji. Miedzy innymi derby Roma - Lazio sezon 00/01, 01/02. Wspaniale widowiska.
Kubaa__
25 06 2005, 21:36
QUOTE(Kubaa__ @ 25 06 2005, 21:36)
Aww

To musiało zaboleć... przypomina mi sie kontuzja (nie pamiętam czyja to była) jak gościowi połamano piszczel (wyglądało to jakby miał drugie kolano w tej samej nodze

).
QUOTE(Odin91 @ 25 06 2005, 23:24)
...przypomina mi sie kontuzja (nie pamiętam czyja to była) jak gościowi połamano piszczel (wyglądało to jakby miał drugie kolano w tej samej nodze

).
hm... może chodzi Ci o Larssona?

za każdym razem jak ogladam filmik z tej akcji to ciarki przechodza mi po plecach

cud, że wszystko się dobrze zagoiło i wrócił na boisko

ale to twardziel - wkońcu ma urodziny tego samego dnia co ja - 20 września

a wracając do tematu
http://www.latestgoals.net/ - stronka z bramkami i skrótami ostatnich spotkań, polecam
SUMO : tak, chodziło mi o niego

Ostatnio zacząłem sie bawić w Movie Maker'ze i może jak skończe to cosik wam tu wlepie do ściągnięcia kiedyś
Niedługo skończe prace nad Klipem siedmio minutowym z Krakowską Wisłą ale jest problem - jak mam go na forum umieścić skoro nie mam serwera ?

no i wał

pozdro
PS. Szukam Klipów z Zinedine Zidane'm
jak mam go na forum umieścić skoro nie mam serwera ?
www.yousendit.com
www.rapidshare.de
QUOTE(SIKI @ 7 08 2005, 13:40)
jak mam go na forum umieścić skoro nie mam serwera ?
www.yousendit.com
www.rapidshare.de
Dzięki - jak skończe to dam wam znać

Na rapidshare.de sie nie zmieści - ograniczenie do 50 mb a ja mam 60 pare mb

trza bedzie na yousendit.com
właśnie skończyłem prace nad filmem/klipem z Wisłą Kraków - zajmuje ok. 48 mb.
ale na RapidShare jednak nie moge tego walnąć - kończy sie po 15 minutach na 'Nie można znaleźć serwera'

Spróbuje na you send it - ale kompletnie tego nie czaje - to wysyła na mial'a ?? :|
Nie kumam

help
CODE
Więc jest to strona, stworzona do przesyłania większych plików na mail. Waga pliku może mieć maxymalnie 1gb. Więc jest to szalenie użyteczne. Po wysłaniu na dany mail danego pliku, otrzymujemy link, dzięki któremu można kilkakrotnie ściągnąć plik, który zostaje w ten sposób zamieszczony na ich serwerze. Nie jest to jednak sposób trwały, bo po miesiącu (może być krócej i może być o wiele dłużej) pli jest usuwany. Jednak polecam wszystkim użytkowanie tego sposobu na tym podforum.
Instrukcja
1. Wchodzimy na stronę www.yousendit.com
2. Mamy tam do wypełnienia trzy pola z numerami od 1 do 3.
1) Tutaj wpisujemy adres mail, na który zostanie przesłany dany plik. Najlepiej tutaj wpisać swój mail, jeżeli nie mamy konkretnego celu wysłania pliku prócz zamieszczenia go na serwie.
2) Tutaj wybieramy plik, który chcemy zamieścić. Nasz adres e-mail, zostaje on podany odbiorcy (w naszym wypadku odbiorcą jesteśmy my sami). To największe pole jest po to, aby napisać jakąś notkę do odbiorcy (czyli nas).
3) Klikasz przycisk "Send It" i wtedy plik jest przesyłany na ich serwer oraz na wskazany adres e-mail
3. Teraz oczekujemy, aż plik zostanie przesłany. Zależy to od naszego łącza i wielkościu pliku. Jednak wszystko dzieje się dość szybko.
4. Po zakończonej operacji pojawia się stronka z linkiem, zawierającym na końcu ciąg cyfr. Jest to link do tegoż pliku na serwie. W takiej postaci zamieszczamy go na forum.
5. Po kliknięciu na niego pojawiają się dwie opcje. Klikamy link znajdujący się pod numerem jeden i rozpocznynamy ściąganie.
Mam nadzieje , że to ci pomoże - choć trochę
dzięki Jakuza-troche pomogło

jak tylko bede mieć troche czasu to umieszcze tutaj linka

wtedy was zawiadomie.
pozdro
rembikfromLS
13 08 2005, 21:34
http://www.funnyinside.com/NudeStreaker.shtml 
jak było nie bijcie

wrzucę to też do HP
@ Odin: coś niedziała
ok ludziska ;]
Kto chce ściągnąć mój zayebisty filmik - zapraszam :
Wisła Pany ;] Mam nadzieje że wszystko bedzie działać
Partyzant, Pablo and rest : komentować ten filmik !

BTW: nie zwracajcie uwagi na błędy w angielskim... już je zauważyłem

EDIT: fuck - mam nadzieje że tylko mi sie coś wali :| ech... fuck'n serwers
Partyzant
13 08 2005, 21:45
Nie działa - link zablokowany.
Też zauważyłem to

tylko nie mam pojęcia czemu - jak już załączyłem go to dało się ściągać a teraz pisze że blocked (why?).
Nie wie ktoś dlaczego ??
tutaj jakby co jest ten link -
http://s56.yousendit.com/d.php?id=L4HL3S6Y55SG1ATRAE0TTN40WBTW: Partyzant: nie znasz jakiejś DOBREJ strony z serwerami ? to po turnieju bym to wrzucił...
Ok ludzie - licze że Megaupload to lepszy serwer i bedzie wszo działać :
http://www.megaupload.com/?d=37BG76OEMiłego zasysania

Komentarze poprosze

I powtarzam: błędy z angola nie wypominać

zauważyłem je jak już film 'nagrałem'.
pozdro
BTW: filmik nie dodyczy konkretnego sezonu więc nie dziwcie sie że wrzucam i gol z meczu z Realem i gole z meczu z Omonią nikozją
Kubaa__
17 08 2005, 09:46
Wolno szło, ale w koncu sie ściągnąl. Musze przyznac, że filmik całkiem niezly (jak na pierwszy raz), milo sie go ogląda, ale bez paru słów krytyki sie nie obejdzie ;> (a co - tak na przyszlosc

). Muza niby niezla, ale mogłaby być jednak jakaś bardziej żywa, dynamiczna. Bledy to szczegol, ale napisy jakos mi sie nie podobają ;>. No i zakończenie - powinno być w nim wiecej patosu, bramka Kosowskiego sie tam nie nadaje (widzialbym jakiegos ładnego gola Franka albo Żurawia, który po golu unosi rece w geście chwały i tak konczy sie filmik). Ale pomijając te "niuanse" jest super

.
Thx Kubaa
Nie martw sie - już robie następny

a bynajmniej materiały zbieram
Tym razem bedzie Inter Mediolan (a raczej Inter Milan no ale ...) - podkład muzyczny już mam

Hymn Interu daje rade

@Jakuza: aż sie mi ich szkoda zrobiło... bo też tak czasem mam jak gram na boisku z ziomkami w gałe

no ale jak czasem z niektórych sytuacji strzelam gole potem to tylko pozamiatać...

Ok - filmik do końca obejrzałem - nie, nie, nie - ja tak nie gram

aż tak źle ze mną nie jest

BTW: czemu nie było tam beckhama ?
http://www.megaupload.com/?d=37ANJ0KFŻycze miłego zasysania

filmik średniej jakości, krótki bo niecałe 3 min. a zajmuje 45 mb chyba ale całkiem niezły

sporo goli Recoby bo jego materiałów miałem naprawde dużo.
Pozdro i jeszcze raz :
OCEŃCIE LUDZIE MOJE FILMIKI bo potem nie wiem co robie źle i co mam poprawiać
:-:Macieq:-:
6 09 2005, 16:15
Ktoś wie może skąd moge ściągnąć strzał w słupek Władarczyka w meczu z Ausrią Wiedeń?
Odin, obejrzalem i .... ;>. Filmik niezly, fajne akcje, ładne gole, ciekawy poczatek (!!) muzyka dobra, ale bez rewelacji. Hymn niby pasuje, ale wolałbym cos innego (sam nie wiem co). Szkoda troche, ze w akcji pod koniec jest ten komentarz, ktory niby ma byc takim zakonczeniem, ale troche mi to nie grajet. Poza tym luxus.
QUOTE(Kubaa__ @ 6 09 2005, 19:33)
Odin, obejrzalem i .... ;>. Filmik niezly, fajne akcje, ładne gole, ciekawy poczatek (!!) muzyka dobra, ale bez rewelacji. Hymn niby pasuje, ale wolałbym cos innego (sam nie wiem co). Szkoda troche, ze w akcji pod koniec jest ten komentarz, ktory niby ma byc takim zakonczeniem, ale troche mi to nie grajet. Poza tym luxus.
początek - chodzi ci o motyw z gazetą ?

Kurde, mi sie końcówka właśnie podobała ...

no cóż - robie ciężko filmik z Recobą i Reprą Polski (te drugie jest w fazie... żadnej

szukam materiałów ale nic nie ma) - także szukam muzyki (do Recoby chciałem wkleić Kazzer - Pedal to the metal ale szukam dalej czegoś lepszego...)
pozdro !
konstant
9 09 2005, 20:24
Ales muze zapodal, no by cie, ale ogolnie to zadna rewlelacja, napisy beznadziejne (mogles chociaz jakas fajna czciąka [chyba zle napisalem] walnac), miejscami widac tez problemy techniczne - rozmaziania, przyciecia. Zrobienie takiego filmiku to zaden problem (Sony Vegas rlz ;p) dlatego daje 4/10
QUOTE(konstant @ 9 09 2005, 20:24)
Ales muze zapodal, no by cie, ale ogolnie to zadna rewlelacja, napisy beznadziejne (mogles chociaz jakas fajna czciąka [chyba zle napisalem] walnac), miejscami widac tez problemy techniczne - rozmaziania, przyciecia. Zrobienie takiego filmiku to zaden problem (Sony Vegas rlz ;p) dlatego daje 4/10

1.Który filmik ?
2.Jakie przycięcia ?? no chyba że na V-player'ze oglądałeś z brakiem koderów-dekoderów

spróbuj na Windows Media Player'ze.
3.Rozmazania ?

kurde, znajdź mi na prawde dobry link z mega dobrym filmem wyjściowym z polakami...

4.Nie wiem która muzyka więc też sie nie wypowiem
konstant
10 09 2005, 17:33
Chodzi mi o filmik "Wisła pany"
QUOTE(konstant @ 10 09 2005, 17:33)
Chodzi mi o filmik "Wisła pany"
Ten filmik ci sie przycinał ?!

nie mam pojęcia dlaczego. Może zmień program do odtwarzania ?

u mnie nawet na V-player'ze działa bez zarzutów.
Rozmazania były tylko w części z meczów polski - słaba jakość filmów wyjściowych - nic nie poradze. Lepszych nie znalazłem...
Muzyka ci nie pasowała ?

różne gusta i guściki... ale jestem ciekaw jaką ty byś zapodał ? :>
Zrobienie filmiku to żaden problem ?

ok - ty coś skomponuj i ja z całym szacunkiem to ocenie ;]
a co do czcionki : co ci w niej nie pasowało ?

przeca zła nie była...
QUOTE(2DH @ 19 09 2005, 23:35)
to wszystko jest o Kluivert'cie ?

jeśli tak to może mi powiedz w którym linku jest najwięcej 'gry' Patrick'a ? bo w linku 1 i 2 jest niewiele...
Polecam ściągnąć wszystkie

Jak dla mnie najlepsze jest Requiem, ale to jest raczej skierowane do zapalonych fanów. Potem jest w kolejności "RvN Compilation" - świetne porównanie gry Kluiverta z tą prezentowanym przez Ruuda van Nistelrooya. Tribute może faktycznie niespecjalny, ale nie wszystko musi się każdemu udawać

. A pozostałe 2 to już czysta gra Patricka. Jak dla mnie lepszy jest "Shake da room" ale to tylko moja subiektywna ocena.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.