Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Pilka nożna - Gole, bramki, dryblingi....
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Pablo_el
Nie mam pojecia czemu jeszcze nie ma tu takiego watku smile.gif

Chcialbym zeby ten watek sluzyl pomoca ludziom szukajacym bramek i roznorakich filmikow o pilce noznej.

Ja szukam bramki Verona z meczu Inter - Udinese z tego weekendu oraz wszelkich bramek Batistuty (najlepiej z czasow jego gry w Fioretinie)

zebym nie tylko prosil zarzucam fajna stronke gdzie znajdziecie bramki (i nie tylko wink.gif) Ronalinho Gaucho

http://www.ronaldistyle.com/
Kubaa__
http://www.footballextra.com/
Odin91
ja za to szukam bramek Roberto Baggio (oczywiście w sile wieku najlepiej wink.gif ) - kto ma ? wink.gif
Ludwa07
Bramka Verona z Udinese jest na www.inter.it lub ma jednej ze stron fanów(np www.intermediolan.pl)
konstant
Wie ktoś skąd moge ściągnąć bramke Maradony z meczu z Milanem w roku 96 question.gif
Partyzant
Wie ktoś skąd moge ściągnąć bramke Maradony z meczu z Milanem w roku 96  :?:

www.bramkaMaradonyzmeczuzMilanemw96roku.com

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
steed
www.eurogol.utd.pl
Pablo_el
Bramka Verona z Udinese jest na www.inter.it lub ma jednej ze stron fanów(np www.intermediolan.pl)

szukalem po takich stronkach dosc dlugo ale dalem za wygrana po 20 stronie googla. Szukalem nawet na Tureckiej strone tongue.gif

Na oficjalnej jest ale w qt, bardzo slaba jakosc i nie mozna zapisac bo sie cacheuje tylko kilka sekund

dzieki steed ! Narazie jest Bandwidth Limit Exceeded ale za tydzien sciagne smile.gif
Partyzant
Jeszcze jeden, znakomity link dla fanów Ronaldinho:

http://www.ronaldinho10.com
deco
Jezelio jestes fanem Barcy a jeszcze nie znasz tych stron to blądzisz oj błązisz:)
www.blaugrana.pl www.fcbarca.com to dwa najlepsze polskie serwisty o Barsie i po kazdym meczu znajduje sie tam do sciągniecia skrót i bramki w swietnej jakosci gorąco polecam!!
Ludwa07

szukalem po takich stronkach dosc dlugo ale dalem za wygrana po 20 stronie googla. Szukalem nawet na Tureckiej strone tongue.gif

Na oficjalnej jest ale w qt, bardzo slaba jakosc i nie mozna zapisac bo sie cacheuje tylko kilka sekund

dzieki steed ! Narazie jest Bandwidth Limit Exceeded ale za tydzien sciagne smile.gif

Jeżeli dalej jesteś zainteresowany to spróbuj na http://www.forzainter.de.vu/
Pablo_el
Jeżeli dalej jesteś zainteresowany to spróbuj nahttp://www.forzainter.de.vu/
Dzieki bardzo smile.gif
konstant
Wie ktoś skąd moge ściągnąć bramke Maradony z meczu z Milanem w roku 96  question.gif

www.bramkaMaradonyzmeczuzMilanemw96roku.com

laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Ales ku*wa walnal, zejszczlem sie ze smiechu
steed

To zależy od tego na co klikasz, większość plików działa, są tylko wyjątki.
Odin91
Jeszcze warto poznać stronke www.soccerclips.net
Można tam znaleźć nawet gole Żurawskiego i Frankowskiego wink.gif
Pablo_el
szukam bramek z tego meczu biggrin.gif Dwie bramki nieprzeciettnej urody - Edersona lobik i przewrotka Gigliottiego (debiut :!: )
Odin91
Jak tam, znalazł ktoś filmik o Batistucie ? wink.gif najlpeiej tzw. 'Compilation' smile.gif
Żeby nie było że jestem cham zamieszczam cudowny filmik o Roberto Baggio wykonania Walikn'a

http://www.soccerclips.net/upload2/10oi3ut49jk0.zip z soccerclips wink.gif
Pablo_el
na www.eurogol.utd.pl jest ale bardzo przecietna - nie ma np bramek z dwumeczu fiorentina - ManU
Partyzant
Jak tam, znalazł ktoś filmik o Batistucie ? wink.gif najlpeiej tzw. 'Compilation' smile.gif

http://ronaldo7.footballclips.net/Compilat...ons/Batigol.wmv
Odin91

http://ronaldo7.footballclips.net/Compilations/Batigol.wmv

Big thx Parti wink.gif
Tak apropo : z twojego linka nie da się ściągnąć tego filmiku - zacina sie na 19 KB. Trzeba wejść ze stronki http://ronaldo7.footballclips.net wink.gif - to tak żeby ktoś sie nie męczył próbą ściągnięcia filmiku z owego linka wink.gif
jak na razie mam...5% laugh.gif Potem dam komentarz co do Batigola wink.gif
Partyzant
Hehe, ten filmik jest z japońskim komentarzem :wink: tongue.gif

Poza tym klikasz prawym i dajesz "Zapisz jako..." i leci jak złoto cool.gif Mnie się nic nie zacina na 19 kB.
Odin91
Hehe, ten filmik jest z japońskim komentarzem  :wink:  :P

Poza tym klikasz prawym i dajesz \"Zapisz jako...\" i leci jak złoto  8) Mnie się nic nie zacina na 19 kB.

Japońskim ? Znowu bede słyszał 'krzykaczy z WE' ? wink.gif

'Jak złoto' ... 16 kB/s to jest 'jak złoto' ? wink.gif hehehe
Już miałem 90% i mi sie komp zaciął a że mam genialny program do ściągania (DAP) to musze ściągać od początku :? 72% ...
Pablo_el
to nie kompilacja ale wlasciwie film o Batigolu - szkoda ze po japonsku sad.gif ehh czemu Batigola tak malo w sieci...

a filmik Robero Baggio przedni smile.gif
Odin91
to nie kompilacja ale wlasciwie film o Batigolu - szkoda ze po japonsku  :(  ehh czemu Batigola tak malo w sieci...

a filmik Robero Baggio przedni smile.gif

No to ten film ja mam jakiś zwalony - zacina sie mi na około 8 minucie i nie chce iść dalej :? a 'przeskoczyć' tego momentu nie moge ('pasek' sie wraca to tej samej pozycji) :?
Wałek...

Co do Filmiku Baggio - no pewnie że przedni icon_twisted.gif w końcu dlatego go wlepiłem biggrin.gif
Za chwile postaram sie wlepić filmik Maradony...

EDIT : mam.
Łapcie wink.gif Maradona

Filmik pokazuje kto pierwszy wykonał trik :
-360 stopni
- Flip Flap
-reverse cross
-body swerve

Jest ciekawie ^^
SUMO
...Już miałem 90% i mi sie komp zaciął a że mam genialny program do ściągania (DAP) to musze ściągać od początku :? 72% ...
heh <głaszcze> na przyszłość polecam programik FlashGet nawet jak w czasie ściągania zresetujesz kompa to po ponownym odpaleniu ściąga się tylko pozostała część plików, a nie wszystko od początku wink.gif

a propo Maradony to jak byłem mały laugh.gif miałem pidzamke z Diego laugh.gif na 10 urodziny dostałem cool.gif laugh.gif
Odin91
...Już miałem 90% i mi sie komp zaciął a że mam genialny program do ściągania (DAP) to musze ściągać od początku :? 72% ...
heh <głaszcze> na przyszłość polecam programik FlashGet nawet jak w czasie ściągania zresetujesz kompa to po ponownym odpaleniu ściąga się tylko pozostała część plików, a nie wszystko od początku wink.gif

a propo Maradony to jak byłem mały laugh.gif miałem pidzamke z Diego laugh.gif na 10 urodziny dostałem cool.gif laugh.gif

Hehe, jeszcze zobacze wink.gif na razie mi sie nie chce... tongue.gif

Co do pidzamki laugh.gif fajnie, fajnie... jak jeszcze ją może masz gdzieś w szafie (na pamiątke ? laugh.gif ) to postaraj sie zrobić zdjęcie na cyfrówce i pokaż na forum wink.gif smile.gif

PS. Ty jesteś chyba jedyną osobą na forum która pisze w postach temat biggrin.gif
Kinio
Mi sie bardzo podobaly...gole :
2 Carlosa jedna z wolnego z Francja,a druga ta z lini co zmiescil
Sedorf`a prawie z polowy
i to co zrobi rubinho to tez przesada:P
i jeszcze kilka fajnych Ps pewnie je maci na kompie to podstawa:p
SUMO
Co do pidzamki laugh.gif fajnie, fajnie... jak jeszcze ją może masz gdzieś w szafie (na pamiątke ? laugh.gif ) to postaraj sie zrobić zdjęcie na cyfrówce i pokaż na forum wink.gif smile.gif
ej ale tej pidzamki już dawno nie mam :cry: jakby to powiedzieć wyrosłem z niej laugh.gif

PS. Ty jesteś chyba jedyną osobą na forum która pisze w postach temat biggrin.gif
ja jedyna osobą? a Grzesiu Rasiak to co? laugh.gif Zawsze piszem swój własny "temat" posta, bo na tym forum trzeba pisać na temat nie? laugh.gif
Odin91
ej ale tej pidzamki już dawno nie mam :cry: jakby to powiedzieć wyrosłem z niej laugh.gif

ja jedyna osobą? a Grzesiu Rasiak to co? laugh.gif Zawsze piszem swój własny \"temat\" posta, bo na tym forum trzeba pisać na temat nie? laugh.gif

No spodziewam sie że wyrosłeś ale mogłeś se zachować na pamiątke laugh.gif

No jakby nie mówić zawsze sie zastanawiałem ile osób 'bawiło sie' w Grzesia wink.gif No to już chyba mam 2 tongue.gif

PS. Jak to jest że mi Fenix obrazek w podpisie wyje.bał z Roberto Baggio a tobie z Gaucho zostawił ? laugh.gif na dodatek jeszcze mi avatara usunął smile.gif
To jest jakaś dyskryminacja smile.gif żeby mi Saviole z avatara usunąć to normmalnie ... sad.gif a takiego 'asfalta' ( laugh.gif to teraz bede rasiasta ? wink.gif ) zostawić wink.gif
hehehe... złoże skarge do Feniego smile.gif wink.gif
SUMO
...No jakby nie mówić zawsze sie zastanawiałem ile osób 'bawiło sie' w Grzesia wink.gif No to już chyba mam 2 tongue.gif
a na czym polega ta gra w Grzesia? :roll: ja się w żadne Grześki nie bawie laugh.gif

PS. Jak to jest że mi Fenix obrazek w podpisie wyje.bał z Roberto Baggio a tobie z Gaucho zostawił ? laugh.gif na dodatek jeszcze mi avatara usunął smile.gif
To jest jakaś dyskryminacja smile.gif żeby mi Saviole z avatara usunąć to normmalnie ... sad.gif a takiego 'asfalta' ( laugh.gif to teraz bede rasiasta ? wink.gif ) zostawić wink.gif
no ja nie wiem, jak Ci Fenix mógł Saviole wywalić :cry: ale chyba wiem czemu :roll: jak widać na tym forum wszystkie osoby, które mają "coś z Barcą" mają także KdB laugh.gif a że "el Pibito" "el Coneco" był w koszulce blaugrany to i Tobie się dostało laugh.gif <glaszcze> i odczep mi się od mojego Ronniego :* laugh.gif Fenix lubi pewnie foczki to mi zostawił podpisik (ciekawe na jak długo po przeczytaniu tego posta wink.gif )
Odin91
...No jakby nie mówić zawsze sie zastanawiałem ile osób 'bawiło sie' w Grzesia wink.gif No to już chyba mam 2 tongue.gif
a na czym polega ta gra w Grzesia? :roll: ja się w żadne Grześki nie bawie laugh.gif

no ja nie wiem, jak Ci Fenix mógł Saviole wywalić :cry: ale chyba wiem czemu :roll: jak widać na tym forum wszystkie osoby, które mają \"coś z Barcą\" mają także KdB laugh.gif a że \"el Pibito\" \"el Coneco\" był w koszulce blaugrany to i Tobie się dostało laugh.gif <glaszcze> i odczep mi się od mojego Ronniego :* laugh.gif Fenix lubi pewnie foczki to mi zostawił podpisik (ciekawe na jak długo po przeczytaniu tego posta wink.gif )

Wiesz, Fenix ma ostatnio chyba jakieś kompleksy związane z Kącikiem sportowym i PES/WE ...ciągle daje im KdB, straszy że podforum zlikwiduje :roll:
Może w dzieciństwie nie szła mu 'sportowa kariera' czy cuś ? wink.gif
Czemu 'el Pibito', 'el Coneco' ? smile.gif
Przecie on ma Javier Pedro Saviola :roll:
Ciekaw jestem czy Fenix za te 3 obrazki z Baggio da mi Bana :roll: smile.gif

Co do tematu : może byś SUMO coś wrzucił za linka czy cuś nie ?
Może znalazłeś coś odnośnie Baggio czy Batigola ? icon_twisted.gif
SUMO
Czemu 'el Pibito', 'el Coneco' ? smile.gif  
Przecie on ma Javier Pedro Saviola :roll:
heh bo takie Saviola ma ksywki wink.gif \"el Pibito\" - chłopczyk laugh.gif tak go nazywali w Barcelonie gdy dołaczył do ekipy z Camp Nou bo nigdzie nie ruszał się bez matki, z którą mieszkał i zawsze zachwalał jej obiadki laugh.gif
a \"el Coneco\" to jego druga ksywka wink.gif znaczy \"króliczek\" laugh.gif bo taki szybki (w łóżku też? laugh.gif) jest na boisku i zwinny jak... królik laugh.gif w Monaco zdaje się, że teraz na niego mówią \"el Coneco książe\" laugh.gif
PS. Coneco się pisze chyba Coneho, ale bo ja wiem laugh.gif hiszpańskiego nie miałem w szkole laugh.gif

Ciekaw jestem czy Fenix za te 3 obrazki z Baggio da mi Bana :roll: smile.gif
nie laugh.gif co najwyżej Ci te obrazki usunie laugh.gif wink.gif

Co do tematu : może byś SUMO coś wrzucił za linka czy cuś nie ?
Może znalazłeś coś odnośnie Baggio czy Batigola ? icon_twisted.gif
pfff ja tam zbieram tylko filmiki z Ronnim :* laugh.gif a jedyne inne strony z filmikami jakie znam to właśnie te podane już wczesniej w tym temacie wink.gif
Partyzant
Hehe, pisze się "El conejo" a czyta "El Konecho" tongue.gif

Nie zapominaj tez Sumo o "El Cziko Marabijo"co Realowi strzelił "El golasso" w ten weekend tongue.gif
SUMO
Hehe, pisze się \"El conejo\" a czyta \"El Konecho\"  :P  

Nie zapominaj tez Sumo o \"El Cziko Marabijo\"co Realowi strzelił \"El golasso\" w ten weekend  :P
a no właśnie Partyzant jednak jest najlepszy z hiszpańskiego laugh.gif
hehe no jakbym mógł zapomnieć o kochanym "el Pajaco" :* laugh.gif
deco
Kto wie gdzie mozna zlalezc bramki ze wczorajszego meczu interu w dobrej jakosci??
Baraqda
A ma ktos jakies filmiki z Ronaldo (dobrej jakosci filmiki)
Partyzant
Fajny filmik o Savioli z czasów Barcelony - http://www.footballclips.net/unskilz/my%20...Bunskilz%5D.wmv

A tutaj Henrik Larsson (10 minut!) - http://www.footballclips.net/xandru/Compil...-%20Tribute.wmv
iaikO
Wie ktoś gdzie można znaleść dzisiejszą bramę Burkhardta?
Odin91
Fajny filmik o Savioli z czasów Barcelony - http://www.footballclips.net/unskilz/my%20...Bunskilz%5D.wmv

No filmik fajny - zwłaszcza że o moim ulubionym obecnym zawodniku cool.gif

A tutaj filmik o Batigolu średniej jakości i średniego wykonania :
Gabriel Batistuta
jay jay
ktos wie skąd można ściągnąć bramkę roberto carlosa z meczu brazylia - francja w 1997 roku? ROGALIK biggrin.gif
Odin91
ktos wie skąd można ściągnąć bramkę roberto carlosa z meczu brazylia - francja w 1997 roku? ROGALIK biggrin.gif

sprawdź tutaj : www.soccerclips.com
mishka
Znacie ruski?? Nie?? Szkoda....www.nufc.ws
Bajeczna strona z praktycznie wszystkimi golami Newcastle z tego sezonu.
Clyde
Kojarzycie może bramkę Davidsa z meczu Holandia - Belgia?Mecz towarzyski byl juz dobre kilka lat temu.Nie pamiętam dokadnie kiedy.Gol troche podobny do gola Maradony(z Anglią) i Ibrahimowica(gol roku na eurosporcie).Totalne wkręcenie kilku obrońców ,masakra! Ktoś gdzieś widzial?
Odin91
Kojarzycie może bramkę Davidsa z meczu Holandia - Belgia?Mecz towarzyski byl juz dobre kilka lat temu.Nie pamiętam dokadnie kiedy.Gol troche podobny do gola Maradony(z Anglią) i Ibrahimowica(gol roku na eurosporcie).Totalne wkręcenie kilku obrońców ,masakra! Ktoś gdzieś widzial?

nie kojarze wink.gif bo musze powiedzieć że Piłką Nożną zacząłem sie jako-tako interesować od 2 lat (no a wiedze jakąś już mam biggrin.gif )

ogłaszam że poszukuje goli Recoby - ma ktoś ?
Partyzant

http://www.footballclips.net/movies/conemb...ng_freekick.zip

Odin - tu masz Recobę - http://www.footballclips.net/movies/conemb...ecoba_inter.zip

A tutaj Adriano :wink: - http://www.footballclips.net/cimbom/Compil...ons/Adriano.wmv
Odin91
Partyzant:
coś ten link do Recoby nie działa (oczywiście nacisnąłem 'zapisz element docelowy jako...'). A na strone footballclips.net wejść też nie moge :? muszą mieć jakieś problemy z serwerem...
Partyzant
Pewnie usunęli albo mają problemy z serverem. Spróbój za pare dni smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.