szczurek
24 02 2005, 18:29
Nie to, nie nowy soft na konsole przenośne. Zwykła strona.
Tworzymy ją od jakis 5, może 6 lat. Przez ten czas nazbierała się naprawde pokaźna liczba tekstów i ciągle dochodzą nowe. Zapraszam do odwiedzania i komentowania tutaj lub na naszym nowym forum [dzisiaj utworzone! naprawde swientnie sie spisuje, zarowno merytorycznie jak i wizualnie].
Oto adresy:
Strona -
GBCentrum
Forum -
Forum GBCentrum
Naprawde serdecznie zapraszam!
Aha, poszukujemy ludzi znajacych sie na N-Gage'u [oraz innych fonach nowej generacji] oraz na PSP. Ludzie z innymi konsolami [Neo Geo i inne] także mile widziani!
reklama mode off
Przede wszystkim zapraszamy do zasilania szeregów naszego forum, gdyż po wczorajszym założeniu jak na razie wciąż wieje pustkami i tylko nieliczni biorą udział w biernej dyskusji. Czekam jednak nadal na Wasze opinie nt. stronki, która w tym roku dość pozytywnie została oceniona w Extremach 2005
szczurek
2 04 2005, 09:55
neodanek
3 04 2005, 15:38
Stronka fajna, już tam kiedyś byłem. A forum mam nadzieję, że się bedzie rozwijało. :wink:
dante2003
3 04 2005, 15:42
Stronka niezła, ale rzadko są nowe newsy. Chętnie zostałbym newsmanem.
szczurek
4 04 2005, 09:03
hehe dzięki, że wreszcie ktoś się tu wpisał ;*
@dante2003: sprawa newsów jest ścisle związana z brakiem php na stronie. Jeśli ktoś zna jakiegoś webmastera który wprowadzi do nas php za jakąś drobną/skromną opłatą niech da mi znać.
Jeśli znasz się na HTMLu Dante to myśle, że możesz się śmialo do mnie zgłosić. Ja mimo swoich zajedwabistych źródeł jestem noga z wszelakich języków kodowania więc wszystkie newsy musi wrzucać Tori który się uczy do matury :o
W wakacje będzie na bank php. Najprawdopodobniej w lipcu :*
mario87
20 05 2005, 10:51
hmm to może zainstalujcie np. mambo i po kłopocie, albo jak chcecie zachować teraźniejszy wygląd strony to dajcie jakiś system newsowy i po kłopocie
Lay będzie nowy i silnik ograniczy się głównie do komentarzy i dodawania publicystyki, by szybciej wszystko przebiegało. Z newsów rezygnuje, bo strona ma małą oglądalność i szkoda czasu.
Pozwolę sobie napisać, że niedawno pojawiła się recka Yoshi Touch and Go na DSa. Tori, tak trzymać
a co z listami na stronce??? wysłałem i żadnej odpowiedzi? bo mam problem z zelda a link to the past. w dungeonie przy pustyni nie mogę dojść do bossa , dochodze tam gdzie wskazuje kompas, a tam nic tylko jest cyklop a jak go zabijam nic dalej sie nie dzieje. co trzeba tam zrobić żeby walczyś z bossem bo tego nie ma w solucji.
prosze o pomoc
na stronie jak byk napisałem, że nie udzielam już żadnych odpowiedzi w sprawie gier, ponieważ na zdrowy rozum- od czego macie solucje? druga sprawa związana jest z tym, że niektórzy internauci są w stanie przesyłać mi dziennie po 5 maili z zapytaniami w sprawie pokemonów, gdzie tu jest logika?
rozumiem , ale już wspomniałem że tego nie ma w solucji.
pisze tylko "dojdź do bossa" a już jak do niego dojść nie.
gdyby to było w solucji nie zawracałbym Ci głowy, ale nie ma a chciałbym dokończyć tą gierkę, więc pomożesz???
rozumiem Cię, niestety nie lubię pisać solucji typu- idź dwa kroki w lewo, potem w prawo. Wiesz solucja wg. mnie to powinna być wskazówka, by nakierować gracza na dany cel. Co to za przyjemność z grania, skoro gracz ma być prowadzony od początku, do końca za rączki. Dlatego sposobu pisania solek nie zmienię.
Zaś Twój problem chętnie bym rozwiązał, jednak nie pamiętam dobrze, co wtedy trzeba było robić. Wiem, o jaką lokację Ci chodzi, ale solka powstała ponad rok temu i nie pamiętam dobrze wszystkiego (choć do solki przeszedłem gierkę 2 razy) nie chcę Cię wprowadzić w błąd, dlatego proponuję kombinować dalej (w końcu o to zwykle w Zeldzie chodzi), ew. spróbować znaleźć w gamefaqs, tam często mają baaardzo dokładne opisy.
ok, rozumiem, w końcu jak sie robi tyle solucji można nie pamiętać

Ja korzystam z opisów właśnie dopiero kiedy się zatne na dobre.
Ale dzięki za radę, bo już znalazłem w gamefaqs co mam dalej zrobić
pozdro
freak.4
22 09 2006, 19:11
Znasz się na grach pocketowych, stacjonarnych? Lubisz pisać recenzje, artykuły i inne teksty? Znasz się na grafice komputerowej? Jeżeli odpowiedziałeś "TAK", na przynajmniej jedno z powyższych pytań, to masz szansę zostać redaktorem PSP-TEAM Mag! Szukamy recenzentów, grafików i korektorów, którzy chcieliby pomóc przy tworzeniu magazynu. Jeżeli jestes zainteresowany taką możliwością wyślij maila pod adres freak.four@gmail.com i zamieść w nim następujące informacje:
- Ksywka na forach (PSP-TEAM, skizo, PE itd.)
- Zainteresowania
- Posiadane konsole
- Doświadczenia z pracą w jakimkolwiek piśmie/stronie
- Znajmość tematu pocketowego (jakie gry przeszedłeś, od jak dawna interesujesz się PSP, znajomość tematów homebrew itp.)
- Znajomośc tematu stacjonarnego (jakie gry przeszedłeś, znajomośc ogólna itp.)
- Firmware
- Czemu chcesz pracować w Magu
- Numer gg
- Na jakim stanowisku chciałbyś pracować
Prześlij też przykładowy tekst/recenzję. Jeżeli się tobą zainteresujemy, damy Ci znać. Jeżeli chcesz dowiedziec się więcej pisz na numer gg 1013255. Czekamy na wasze zgłoszenia!
Pozdrawiamy,
Redakcja PSP-TEAM Magazine
co możecie zaoferować wzamian?
freak.4
23 09 2006, 14:41
Niestety, na razie żadnej kasy z Maga nie ma. Planujemy w przyszłości coś pokombinować z reklamami, ale na razie, gdy jesteśmy w okresie zdobywania czytelników, nie chcemy ich do siebie zrazić. Jedyne co w tej chwili możemy zaoferować to światowy rozgłos, piękny email (ksywa@psp-team.pl), dziewczyny na weekend oraz podpis naczelnego na koszulce. Również praca w takim magu pomoże wam w przyszłości gdy będziecie chcieli zostać zgredem w PE

No i oprócz tego, wielka przygoda użerania się na skizo z antyfanami. Nie będziecie się nudzić.
Pozdrawiam,
frik
KasiaMajuszka
23 09 2006, 23:44
Dlaczego miałbym wam wypisywać jakie gry przeszedłem na pecketach tudzież stacjonarkach, jakie są moje zainteresowania, rodzaj buta, firmware, itd itp..ufff w dodatku za friko ? Dajcie spokój..
Oczekujecie doświadczenia w pisaniu,grafice komputerowej,korekcie full znajomości wszystkich konsol itd... obawiam sie że macie mega PROFESJONALNE wymagania a profesjonalistami sami nie jesteście.
Wymagania macie większe aniżeli IGN czy GameSpot, tyle tylko że wy szukacie nie tu gdzie trzeba, i nie macie podstaw NAWET do stawiania jakichkolwiek warunków chętnym. A bynajmniej nie takich jakie wypisałeś.. po prostu za darmo to teraz nikt nie bede wam sie zbyt wysilał, no chyba że jakis 13 latek podjarany, tak jak to nazwałes "Jedyne co w tej chwili możemy zaoferować to światowy rozgłos, piękny email (ksywa@psp-team.pl), dziewczyny na weekend oraz podpis naczelnego na koszulce. Również praca w takim magu pomoże wam w przyszłości gdy będziecie chcieli zostać zgredem w PE smile.gif"...ehh pajacowanie na maksa.
Życze wam powodzenia (od serca) ale poszukujcie ludzi ruszajac głową, zamiast śnic.
freak.4
24 09 2006, 09:36
Dlaczego miałbym wam wypisywać jakie gry przeszedłem na pecketach tudzież stacjonarkach, jakie są moje zainteresowania, rodzaj buta, firmware, itd itp..ufff w dodatku za friko ? Dajcie spokój..
Jeżeli Ciebie to nie interesuje to nie musisz się zgłaszać. Mamy już parę kandydatów, i nie są to "podjarani" 13-latkowie, jak sam to nazwałeś. Jest parę osób pełnoletnich, a najmłodszy ze zgłoszonych, ma 15 lat. Zgłaszają się wiedząc, że nie będzie z tego żadnej kasy. Chcą pisać bo po prostu to lubią, i chcą pomóc w tworzeniu magazynu.
Oczekujecie doświadczenia w pisaniu,grafice komputerowej,korekcie full znajomości wszystkich konsol itd... obawiam sie że macie mega PROFESJONALNE wymagania a profesjonalistami sami nie jesteście.
Nie wymagamy znajomości FULL wszystkich konsol. Mieliśmy problemy z tym, że niektórzy recenzenci nie znali poprzednich części gier (które ukazały się np. na PS2) i nie mogli np. podać nawiązań czy różnic. Osoba która zna trochę PS2, będzie zawsze stawiana wyżej niż ta bez znajomości. Tam nie jest napisane "Wymagania na redaktora" tylko "Co chcemy wiedzieć o tobie". To drobna różnica.
Wymagania macie większe aniżeli IGN czy GameSpot
No nie wiem...

Chyba tutaj przesadziłeś.
Ogólnie, nie chcę się tu kłócić, może i masz rację. Kto wie. My po prostu szukamy ludzi którzy nam pomogą, którzy lubią to robić. Uwierz mi że są i tacy. Kasy na razie nie ma, bo cała kasa z reklam idzie na utrzymanie serwera. Na inne formy zarobku przyjdzie czas, teraz najważniejsi są czytelnicy.
Ardel12
24 09 2006, 11:50
Wysłałem zgłoszenie, ciekawe czy się załapie
freak.4
24 09 2006, 12:40
QUOTE(Ardel12 @ 24 09 2006, 12:50)

Wysłałem zgłoszenie, ciekawe czy się załapie

Dostałem maila, przeczytam i odpisze jak tylko wrócę. Czyli tak pod wieczór.
QUOTE(KasiaMajuszka @ 24 09 2006, 00:44)

Wymagania macie większe aniżeli IGN czy GameSpot, tyle tylko że wy szukacie nie tu gdzie trzeba, i nie macie podstaw NAWET do stawiania jakichkolwiek warunków chętnym. A bynajmniej nie takich jakie wypisałeś.. po prostu za darmo to teraz nikt nie bede wam sie zbyt wysilał, no chyba że jakis 13 latek podjarany, tak jak to nazwałes "Jedyne co w tej chwili możemy zaoferować to światowy rozgłos, piękny email (ksywa@psp-team.pl), dziewczyny na weekend oraz podpis naczelnego na koszulce. Również praca w takim magu pomoże wam w przyszłości gdy będziecie chcieli zostać zgredem w PE smile.gif"...ehh pajacowanie na maksa.
Życze wam powodzenia (od serca) ale poszukujcie ludzi ruszajac głową, zamiast śnic.
Nie rozumiem o co ci chodzi ? Jest wiele ludzi w sieci...pasjonatów, ktorzy nie chca za to kasy bo na codzien zajmują sie czyms innym a chca pisac dla takiego maga wieczorami np. po pracy. Jest to dobrowolne zajecie nikt nikogo tutaj nie zmusza. Nawet gdyby "jakis 13 latek podjarany" pisał dobrze i znal sie na konsolach to dlaczego nia mial by pisac dla takiego maga

ehh szkoda słów, szczerze mowiac to ja tez bede niedlugo wysylal zgloszenie

tylko jak narazie musze dokonczyc swoja stronke, rozreklamowac

ehh a czytalem wasz magazyn i mi sie podoba

oby tak dalej
Pzdr.
FlyJ4ck
12 10 2006, 14:38
Wszelki kontakt pod numerem GG: 1065910
Kazdy dostanie szansę !
Zapraszam do lektury i czynnym udzialu w zyciu portalu : handhelds.glt.pl
co oferujecie za współpracę (poza sławą)? :>
FlyJ4ck
13 10 2006, 10:02
sex z naomi cambell - lol
życzę powodzenia ze stroną.
ZABAWA W MODA
Dlaczego zawsze znajdzie się ktoś kto ma jakieś obiekcje i musi wyrażać swoje zdanie, offtopując tym samym??
NIE CHCESZ SIE ZGLASZAC TO SIE NIE UDZIELAJ BO TEN TEMAT NIE JEST PO TO BY DYSKUTOWAC O TYM ZE NIE WARTO BO....
Skarabeus
30 10 2006, 00:04
Nie wiedziałm gdzie to dać. Zobaczyłem że Szczurek zareklamował GBcentrum, więc nie chciałem być gorszy, a co! Stworzyłęm pod koniec wakacji stronkę - bloga. Ale ale!!! Zaraz to nie jest blog! Po prostu nie znam języka HTML, ani PHP, a chciałem zrobić coś twórczego, że tak powiem.
Strona poświęcona jest newsom, jest dość często aktualizowana. WYbieram najważniejsze newsy z 2-3 dni i wstawiam na swoją stronkę- - oczywiście nie kopiuje tekstu z innych stronic na chama, tylko piszę własnymi słowami. Materiałów też sszukam samodzielnie.
Miło by mi było gdyby ktoś od czasu do czasu zaglądnął:

->
Dziennik Gracza [zapraszam serdecznie]
szczurek
4 11 2006, 14:38
Dobra, tak jak w przypadku forum o Wii postanowiłem połączyć te pare istniejących tematów i stworzyć wątek ogólny;]
Zapraszam na odświeżony
ŚwiatN. Tym razem mamy stały dopływ newsów;]
Ja od czasu do czasu wrzucam parę recek, czy innych tekstów około-konsolowych na swoją skromną stronkę -
http://banzai.gamephone.pl - tak więc jak coś zapraszam.
Plati_Grudziądz
10 12 2006, 19:00
www.gameboy007.yoyo.pl
Strona oparta o jportal.
Narazie nie ma za wiele (str. była robiona na informatyke:P).
Wszelkie aktualizacje będą w wekkendy.
Texty pochodzą z różnych stron, bo nie chciało mi się pisać (jak już pisałem - strona na infe).
Ale za tydzien się za nią wezme
MasterOD
11 03 2007, 11:51
Stronka chyba już się nieco skończyła... sorry ale patzrąc na datę nowego newsa to to było już 2 lata temu. Szkoda;)
Skeleton
2 02 2008, 17:03
http://dscenter.110mb.com/Strona dosyć prosta i nie ma w niej za wiele, ale myślę że to się za niedługo zmieni.
Chętnych zapraszam do współpracy.
raven_raven
1 04 2008, 17:06
Uwaga. Razem z n-name postanowiłem reaktywować stronkę
www.gameboypower.yoyo.plJeśli jest ktoś chętny do pisania recenzji, zapowiedzi i tekstów, zna sie na HTML i chce nam pomóc, serdecznie zapraszam. Sponsorzy również mile widziany (oczywiście wzamian możemy zamieścić dane materiały na stronce).
Równolegle do reaktywacji strony powstało forum pod adresem:
www.gameboypower.fora.plZapraszamy do rejestracji i dyskusji. Forum jest w powijakach, ale szybko się to zmieni, jeśli pojawi się choć kilka osób chetnych do dyskusji. Zapewniam miłą atmosferę, a dla powiedzmy pierwszych 10 użytkowników od teraz znajdą się specjalne nagrody pokroju odpowiedniej rangi czy wyróżnienia.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.