Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: F1 OPEN WORLD GRAND PRIX 2005
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Wyścigowy
iGO
Czesc!

Jezeli lubisz wyscigi F1, to koniecznie musisz ZAGRAC W TE GRE!!!
Sezon 2005! Wszystkie tory! Wszystkie samochody! Punktacja on-line!
Z A P R A S Z A M - N A - S T A R T ! ! ! smile.gif

Przeczytaj INFORMACJE o grze, sprawdz Liste Zwyciezcow (Puchar!),
wybierz ulubiony samochod i stan na linii STARTU wyscigu!!!

http://www.willa.pl/OWGP

Do zobaczenia na STARCIE!!!
iGO!
PiotrB
Gierka jak dla mnie spox. Fajnie, że są odwzorowane malowania bolidów i wszystkie trasy.
Voo
świetne! gratuluję pomysłu i poziomu realizacji! smile.gif Wciągnęło mnie wink.gif

EDIT: szkoda, że gra rejestruje tylko najlepsze 10 wyników na torze - miło byłoby zobaczyć swojego nicka gdzieś tam nawet na 150 miejscu. Zawsze to jakaś mobilizacja do dalszej jazdy wink.gif
iGO
GRA REJESTRUJE ABSOLUTNIE WSZYSTKIE WYNIKI! NIESTETY Z BRAKU MIEJSCA JEST W STANIE POKAZAC JEDYNIE DZIESIEC NAJLEPSZYCH. ALE ZAWSZE WARTO POTRENOWAC I POWALCZYC, A WTEDY NICK NA PEWNO ZNAJDZIE SIE NA LISCIE biggrin.gif

iGO!
Voo
heh, w malezji się staram wink.gif

nie wiem czy jest to technicznie wykonalne ale swietną sprawą byłaby jakaś punktacja ogólna - np. po zakonczeniu danego GP pierwsza ósemka na tym torze dostaje punkty jak w prawdziwym GP i tak do konca sezonu. Nic tak nie przyciąga ludzi jak "cykliczność" rywalizacji wink.gifA wiadomo, że fani formuły kochają wszelkie zestawienia i statystyki wink.gif
iGO
heh, w malezji się staram wink.gif

nie wiem czy jest to technicznie wykonalne ale swietną sprawą byłaby jakaś punktacja ogólna - np. po zakonczeniu danego GP pierwsza ósemka na tym torze dostaje punkty jak w prawdziwym GP i tak do konca sezonu. Nic tak nie przyciąga ludzi jak \"cykliczność\" rywalizacji wink.gifA wiadomo, że fani formuły kochają wszelkie zestawienia i statystyki wink.gif

NACISNIJ PUCHAR W MENU...
Voo
no tak, ale to zestawienie uwzględnia tylko zwycięzców a mi chodzi o pierwsze ósemki z każdego toru i klasyfikację łączną. Moze pomyslisz o tym przy następnej wersji wink.gif

No i o mozliwości grania offline - nie kazdy ma zawsze dostęp do netu a gierka w sam raz do pogrywania po kryjomu w biurze wink.gif
iGO
Czesc Voo!

Z tym punktowaniem to jest jakis pomysl i w przyszlosci chyba da sie to zrobic... ale off-line raczej odpada, bo sercem gry jest punktacja on-line. Moim zdaniem tylko wtedy cala zabawa ma sens... :?

iGO!
iGO!
Witam (chyba po dwoch latach!) ponownie... biggrin.gif

Teraz to jest juz zupelnie inna gra... i na sezon 2007 zapowiada sie bardzo ciekawie!!! Wlasciwie, to jest juz komplet 22 kierowcow i sporo zajetych miejsc na stanowiskach testerow, ale zapraszam... Koniecznie nas odwiedz!!!

Pozdrawiam
iGO!

Formula One World - Seazon 2007

------------------------
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.