Kamuito
26 02 2005, 16:53
Czy ma ktoś może linki do tej strony , ze screenami opisem i lub jakiślink do trailera
Sorki, że tak długo trwało, ale Gamespot mi się nie chciał czytać, więc znalazłem tutaj:
http://ps2.gamespy.com/playstation-2/king-...t/559421p1.html
Kamuito
27 02 2005, 20:48
dzięki Di_ chwile to trwało ale to nic ...
Cóż. Gra jest taka sobie. Przeniesienie systemu 2d w 3d wyszło im, ale ten system jest..hmm...prymitywny i prosty...za prymitywny i prosty jak na 3d.
PS: A najfajniejszy element tej gry to animacja piersi Mai :roll: .
Ten system jest zbyt prymitywny jesli chodzi o bijatyki ogolem, nie tylko 3d, a poza tym on nie jest przeniesiony tylko nowy, system w "wycinankowych" kofach jest zupelnie inny.
Ten system jest zbyt prymitywny jesli chodzi o bijatyki ogolem, nie tylko 3d, a poza tym on nie jest przeniesiony tylko nowy, system w "wycinankowych" kofach jest zupelnie inny.
Spoko Bi, ale patrzysz się na tą grę i widzisz, że goscie grzebią w 2d. . Nie podobają mi sie w tej grze SS'y - są zbyt niedopracowane, oraz większosc postaci - dziwadła na, no offence, miarę bitki 2d, z tym, że w 2d jakos to pasuje,a w 3d już nie.
Fajna multi game (nikt nie wie "o szo chosi"), ale do poziomu takiego SC2 dużo...nie - tego nie można nawet porównać do SC2:D.
Pozdro
Co z tego ze grzebia w 2d? Ta gra to wogole zupelnie co innego niz dwuwymiarowy KOF (zreszta KOF juz dawno umarl, po upadku SNK...), nie zebym byl fanem tej gry, bo jest dosc dziwna (postacie... system...), ale Maximum Impact to maximum wpadka i jest beznadziejny w porownaniu do starych kofow, starsznie prosty, ubogi, niedopracowany. Zreszta co ja ci bede tlumaczyl, musial bys zagrac w plaskie kofy zeby zrozumiec.
King of Fighters w 3D? Ok, to moze dzialac, ale tylko wtedy, gdy gra wyglada tak, jak rendery prezentujace ten tytul. Wystarczy spojrzec na to co ze sprzetem robia Namco i Sega by zdac sobie sprawe, ze King of Fighters 3D to kompletna porazka. Owszem, system walki jest ten sam, ale gram na PlayStation 2, na konsoli ktora ciagnie Virtua Fighter 4, Tekken 5 i Soul Calibur 2 i nie wierze wlasnym oczom. Tytul wyglada jak Rival Schools z DreamCast.
Jesli masz pieniadze w kieszeni i chcesz sie ich pozbyc, kup lepiej King of Fighters 2000 + 2001 lub King of Fighters 2002 + 2003. Jesli nie jestes zagorzalym fanem King of Fighters, najlepszym wyjsciem z sytuacji jest zakup arcade stick'a do Xbox i Street Fighter 15th Anniv. Nie ma nic lepszego od grania po sieci w Street Fighter III 3rd Strike. Nie ma.
Nie ma nic lepszego od grania po sieci w Street Fighter III 3rd Strike. Nie ma.
Jest! Granie z najlepszymi polskimi graczami w SF3 na zlocie! Po necie nie ma takiego klimatu, z nikim nie pogadasz, nie napijesz sie piwka, nie pozartujesz. Tylko szkoda, ze te nasze zloty tak zadko sie odbywaja
nie boj zaby B
zdam mature = wbita na przelomie maja i czerwca
Fajnie tylko ze mi niebardzo pasuje wtedy... a raczej wogole mi nie pasuje, poza tym Koji wyjezdza chyba w maju, jego tez nie bedzie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.