Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Gran Turismo Moblie
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Sony PSP
Stron: 1, 2
signap
CYTAT(luck1985 @ 20 07 2008, 08:29) *
CYTAT(raven_raven @ 2 07 2008, 18:50) *
. Powiem tak: nie ma drugiej takiej gry, gdzie mamy garaż, setki samochodów, taką grafikę i jedyną swego rodzaju fizykę, gdzie zarabiamy sianko, upgrade'ujemy samochody itp.

LOL ?

Chyba nie bylo 10 lat temu takiej 2 gry . No, ale faktycznie , jedyna swego rodzaju fizyka kartonowych aut i jak to pokazuja filmiki na YT jedyne w swoim rodzaju odbijanie sie aut ktore wyglada !? Komicznie ? Forza zjada GT na sniadanie hyh.gif

http://www.youtube.com/watch?v=cP1Q6sxNJoY
wink.gif

duzo sie mowi ze producenci nie zgadzaja sie na zniszczenia to czemu w Gridzie, Forzie je mamy?
czesio83
CYTAT(signap @ 20 07 2008, 08:44) *
CYTAT(luck1985 @ 20 07 2008, 08:29) *
CYTAT(raven_raven @ 2 07 2008, 18:50) *
. Powiem tak: nie ma drugiej takiej gry, gdzie mamy garaż, setki samochodów, taką grafikę i jedyną swego rodzaju fizykę, gdzie zarabiamy sianko, upgrade'ujemy samochody itp.

LOL ?

Chyba nie bylo 10 lat temu takiej 2 gry . No, ale faktycznie , jedyna swego rodzaju fizyka kartonowych aut i jak to pokazuja filmiki na YT jedyne w swoim rodzaju odbijanie sie aut ktore wyglada !? Komicznie ? Forza zjada GT na sniadanie hyh.gif

http://www.youtube.com/watch?v=cP1Q6sxNJoY
wink.gif

duzo sie mowi ze producenci nie zgadzaja sie na zniszczenia to czemu w Gridzie, Forzie je mamy?

po co robić zniszczenia jak i tak marka GT robi swoje laugh.gif i tak wszyscy posiadacze sony kupią happy.gif
winner
Jezeli gra będzie dobra(chodzi o GT5) to w tym 2010 roku nawet ja sobie sprawię PS3 po to tylko żeby zagrać w tę grę ( w inne też, ale w tę szczególnie).
portablemag
CYTAT(Coati @ 2 07 2008, 14:45) *
mi tam starcza gt2 na emu psx'a... smile.gif

No, właśnie świetna sprawa. A tak do GTM, naprawdę mogli by się trochę pośpieszyć. Ale chyba warto czekać.
raven_raven
Jezu, jak ja bym chciał mieć tą grę... jest to mój ukochany tytuł, gra, nad którą spędziłem masę czasu, ścigałem się z e-kolegami (z miernymi rezultatami, ale było super (pozdro Grzechoo wink.gif )), ale tak bym chciał pojeździć uwielbianymi samochodami po uwielbianych trasach i popstrykać im fotki, ach...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.