Jako że za niedługo ( no niebardzo) chce kupić psp z gt mobile, chciałbym sie dowiedziec cos o tym.
To jest to samo co GT4 na PS2 O_o ?? możecie podać jakieś filmiki z gameplay'a?? grał już ktos?? wypowiadajcie sie
Chyba nie gral bo premiera 29 marca
A filmiki sa na www.gametrailers.com
maciejj
18 07 2007, 15:20
witam
dawno zapomniany, ale przez niektorych bardzo wyczekiwany tytul. Mianowicie gran turismo na psp. Czy ma ktos jakies informacje na temat ewentualnej daty premiery tej gry? Z gory dziekuje
gdyby byly jakies informacje to juz dawno ten temat tetnil by zyciem

odapal sobie gt1 lub 2 na emu psx'a w psp i bedziesz mial prawie to samo
skyblue
19 07 2007, 00:14
nie wszyscy chyba mają zhackowaną konsolę, więc dla nich emulacja odpada, mimo wszystko GT4 mobile jest przewidziane na listopad w USA wg serwisu IGN.com. Swoj drogą wątpię, żęby SONY zrezygnowało z projektu, psp za dobrze się nie wiedzie, a takie specjalnie przygotowane i zoptymalizowane GT na pewno podciągnie wyniki sprzedazy
yasiekk
19 07 2007, 01:02
Szkoda gry, choc nie watpie ze wyjdzie, ale raczej nie przed 2008. Troche to dziwne, panowie z Polyphony sie chwalili, ze juz jest ukonczona prawie. Ino w 2006 roku.
O ile mnie pamięć nie myli to GT3 na PS2 też było "prawie" ukończone co nie przeszkadzało temu że gra zaliczyła roczny obsów daty premiery...
Tak czy inaczej datę premiery podawaną przez IGN można wsadzić między bajki i nie wyjmować dopóki Sony/Polyphony czegoś faktycznie nie oznajmi w tej kwestii. A ostatnia wypowiedź która w tej kwestii padła jakieś 2-3 miesiące temu brzmiała niestety "nie wykluczamy że gra nigdy nie powstanie"
skyblue
20 07 2007, 02:14
hmmm, ja bym się nie ździwił, gdyby SONY specjalnie opóźniało premierę tej gierki; w sumie jakos by się przydało zwrócic oczy świata na nowa cienką konsolkę, a daty premier niby by się zgadzały, poza tym GT Mobile mogłoby się ukazać na równi z premierą nowego GT na ps3 i jakies specjalne opcje, dodatki itp związane z tym, ale to tylko gdybanie
I nie można zapominać o tym, że wycghodząc później GT mobile powinno załapać się na 333 mHz
* Premiera GT5 w Japonii, przewidziana jest na lipiec 2008.
*
GT Mobile (PSP) NIE trafi na sklepowe półki przed ukazaniem się GT5. * Premiera GT: Prologue przewidziana jest na październik, tuż przed targami Tokyo Engine Show, które rozpoczynają się 26.10.
* Yamauchi chętnie by pracował przy grze poświęconej F1.
Info pochodzi z wywiadu, którego udzielił Kazunori Yamauchi, dla magazynu Best Car.
Źródło:
http://www.ps3site.pl/garsc-nowych-informa...urismo#comments
GT Mobile... sie robi, robi, robi i robi ale w koncu sie zrobi... ktos w to w ogole smial watpic?
http://www.skizo.org/njusydetal.php3?id=30...adal%20aktualny.
Podobno gra została skasowana z list wydawniczych..

Szkoooda, to mogłobyc cos.
info o kasacji z listy wydawniczej bylo juz chyba trzykrotnie... no ale i tak sa nikle szanse na ukazanie sie tego... imo lepiej juz pograc w gt2 na emu psx'a
czy kupil ktos PSP dla GT?
Kiedyś wyjdzie

Musi. Obstawiam rok po premierze gt5 czy coś koło tego
CYTAT(signap @ 7 03 2008, 08:25)

czy kupil ktos PSP dla GT?
ja. ale sie nie wysmiewaj. to byla biala psp fat, ale jak sie dowiedzialem ze gt to jedynie mit odsprzedalem konsole, ktora lezala bo nie mialem zadnych gier liczac ze gt pojawi sie juz tuz tuz

od tamtej chwili mam dystans do sony a o gt juz nie dbam, od ponad dwoch lat gram w gtr2, rFactor i przedewszyskim Richard Burns Rally, wiec granie w scigalki na padzie juz mnie nie intersuje, sory ale nawet jak sie gt pokaze na psp jutro to ja to olewam.
toca race driver w tej chwili na psp jest najblizsze wyscigom najwyzszej klasy dla psp, to prawie jak gt, i warto sobie skonczyc pomimo ze to tylko przeniosiona gra z ps2.
Bo oni myślą, że połowa Graczy to wpatrzeni w GT maniacy, którzy kupują konsolę dla tego samego od lat modelu jazdy. No sorry, ale ta tandetnie bujająca się kupka tekstur gdzie ostre hamowanie i hardcore'owe pokonywanie zakrętów nie wchodzi w rachubę do mnie nie trafia

Takie są moje odczucia po wielogodzinnym graniu w genialne pierwsze Gran Turismo i IMO słabe GT3 i 4. A żeby jeszcze płacić za demo? Pff
and the oscar goes to .... BartX, hehe placic za demo. ot polityka sony czy wogole warto bedzie placic za pelna gre w 2009 ?? a w 2010 za gt na psp
CYTAT(BartX @ 8 03 2008, 00:20)

Bo oni myślą, że połowa Graczy to wpatrzeni w GT maniacy, którzy kupują konsolę dla tego samego od lat modelu jazdy. No sorry, ale ta tandetnie bujająca się kupka tekstur gdzie ostre hamowanie i hardcore'owe pokonywanie zakrętów nie wchodzi w rachubę do mnie nie trafia

Takie są moje odczucia po wielogodzinnym graniu w genialne pierwsze Gran Turismo i IMO słabe GT3 i 4. A żeby jeszcze płacić za demo? Pff

Uch, "w moim IMO" gt4 zdecydowanie nie jest słabe, to najlepsza część serii

. W sumie to największe wady, które muszą być poprawione w nast. częściach to głupi przeciwnicy i brak modelu zniszczeń. A, że Polyphony lubi nabijać kasę wiadomo od dawna (to chyba jedyny producent wydający takie właśnie "płatne dema"). W GT1 nie grałem, sentymentem darzę za to GT2, jednak przy czwórce to czysty arcade. Z drugiej strony to jak grać w gran turismo bez analogowych przycisków?
Oj, analogi w PSP będą odpadać, a palce ześlizgiwać się

Masakra.
predzej GT pojawi sie na konsoli MS niz na PSP :}
Za kazdym razem jak wchodze do tego topicu to mam nadzieje ze zapowiedzieli. A tu zawsze pusto.
Ech mogli by chociaż dwójke wydac na store ;f
genetyk@
7 03 2008, 23:21
gdy zapodalem gt 4... niestety ale zniechecilo mnie po paru godzinach, no moze wiecej.sentyment pozostaje przy gt2.mam nadzieje ze polyphony pokaze przy gt mobile dawna klase z gt 1 i 2. aaa nadzieja taka ze wyjdzie jeszzce w tym roku.... oby
Nie wyjdzie, takie jest oficjalne stanowisko Polyphony.
CYTAT(Mikes)
Za kazdym razem jak wchodze do tego topicu to mam nadzieje ze zapowiedzieli. A tu zawsze pusto.
Ech mogli by chociaż dwójke wydac na store ;f
A co to za problem sobie wrzucić na PSP?
Ja ja nawet przeszedlem na tym nieszczesnym d padzie
Sorry za pisownie, cođ y klawa mi sie dzieje.
A to niespodzianka
To znaczy ze jednak wyjdzie, bo jeszcze jakis czas temu (chyba) Yamauchi twierdzil ze projekt zostal anulowany i GT na PSP nigdy nie wyladuje. Moze teraz wzmozona sprzedaz konsoli jednak wplynela na decyzje zrobienia tej gry
Tyglysiak
9 04 2008, 08:21
A ja sobie cierpliwie poczekam, aż wyjdzie. W końcu to jedna z najlepszych samochodówek, w jakie kiedykolwiek grałem i uważam, że wielką "niewyróbą" ze strony Polyphony byłoby, gdyby odpuścili sobie PSP. Więcej wiary i cierpliwości bracia
czemu w top 10 na Gamespot jest GT Mobile, i jeszcze z data 7 lipiec 08 ??
czyzby gra byla na dniach?
raven_raven
29 06 2008, 23:18
Jasne, wyjdzie dokładnie w ten sam dzień, kiedy Duke Nukem Forever.
raven joke czy mam wyje.bać szampana

?
CYTAT(winner @ 30 06 2008, 09:59)

raven joke czy mam wyje.bać szampana

?
mozesz wyj.ebac, ale raczej przez okno
raven_raven
30 06 2008, 10:40
taaaaa
GT4 Mobile tak samo jest przekładane na coraz dalej jak Duke Nukem Forever.
ja tylko chciałem nadmienic, ze kilka tygodni temu pokazano pierwszy footage z Duke Nukem, wiec żebyście sie nie zdziwili ;]
GT Mobile jest nadal na liście wydawniczej Polyphony, wydaje mi sie nawet, że stosunkowo niedawno była gdzies wypowiedź, że nikt nie zamierza narazie go skreślać (linka niestety nie kojarze)
Ogólnie mówi się o 3 kwartale tego roku lub 1 roku przyszłego, ale ile w tym konkretów??? :F
tomsecret1993
1 07 2008, 13:58
Oj, a chciałem sobie ixa 360 sprawić pod koniec roku, ale chyba to odłożę, bo będę na(pipi)ał w gt4 mobile

.
BTW, wiecie jak to będzie (czy to będzie port czwórki z ps2, port z dodatkami, czy nowe gt)? Byle nie było 24h wyścigów, bo to tylko w(pipi)ało wszystkich, którzy chcieli mieć 100%
Ja naprawdę odłożę zakup ixa na rzecz grania na psp, a mówią, że ta konsola umiera

Jeszcze jest trochę ciekawych (dla mnie) tytułów które wyjdą i wyszły, ale najbardziej czekam na gt, nba live 09, mc 4 i ewentualnie gta sas
raven_raven
1 07 2008, 16:17
Ech, ty naprawdę nie zrozumiałeś ironii? Najprawdopodobniej to miejsce na liście wydawniczej jest wynikiem przeoczenia i tym, że GT4 nie zkasowali z oficjalnych list wydawniczych, ALE powiedz mi, widziałeś gdzieś jakieś screeny, zapowiedzi, filmiki? Bo ja nie, a kiedy to miało wyjść? Za pół roku? Nie wydaje Ci się, że coś nie tak jest?
tomsecret1993
1 07 2008, 16:31
CYTAT(raven_raven @ 1 07 2008, 17:17)

Ech, ty naprawdę nie zrozumiałeś ironii? Najprawdopodobniej to miejsce na liście wydawniczej jest wynikiem przeoczenia i tym, że GT4 nie Zkasowali z oficjalnych list wydawniczych, ALE powiedz mi, widziałeś gdzieś jakieś screeny, zapowiedzi, filmiki? Bo ja nie, a kiedy to miało wyjść? Za pół roku? Nie wydaje Ci się, że coś nie tak jest?
Nie.

Szczerze powiem, że ironii nie zrozumiałem.
a pamiętacie kiedy zapowiadali ze gt portable będzie lauch title dla PSP

ja to wtedy jakoś tak pierwsze PSP kupiłem i czekałem jak debil na grę. potem wszystko przycichło aż firmie sie pewnie wydalo ze gracze zapomnieli aż zaczęli się upominać i tak sony oficjalnie potwierdziło ze gt na PSP nie okaże sie przed GT5 dla ps3 tak wiec proponuje sobie czekanie odpuścić, może i wyjdzie ale nie wiadomo kiedy
wyjdzie kiedy bedzie ukonczone

serio mowie
raven_raven
1 07 2008, 20:45
No wyjdzie wyjdzie, ja też w to nie wątpię, ale przynajmniej po premierze GT5 będzie

. Ale to miało być launch title

.
Dla mnie może wyjść nawet w przyszyłm roku

. W tym i tak będę miał w co grać więc no problem
mi tam starcza gt2 na emu psx'a...
A ja zlewam na ten tytuł. Widze juz tą kartonową fizyke i odgłosy z GT1.
raven_raven
2 07 2008, 17:50
Czyli nasze stare, kochane Gran Turismo

. Powiem tak: nie ma drugiej takiej gry, gdzie mamy garaż, setki samochodów, taką grafikę i jedyną swego rodzaju fizykę, gdzie zarabiamy sianko, upgrade'ujemy samochody itp.
Grałem w wiele ścigałek, ale tak naprawdę Gran Turismo mi się najbardziej podobało, jest jedyne w swoim rodzaju, ma wiele wad, ale to nadal cudowna seria. Coś jak PES - od początku genialny i jedyny w swoim rodzaju, gorzej z ewolucją serii.
ahahahahaaaa xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd
http://www.joystiq.com/2008/07/17/kazunori...psp-still-comi/nie no super xD
myslicie, ze w 2010 na psp beda jeszcze wychodzic jakies "lepsze" gry? nie wliczajac niszowego syfu?
firana140
20 07 2008, 01:22
to może oni się już szykują na to żeby wydać ostatni głosny tytuł na psp?
wiecie, taki analogiczny God of War 2 z PS2
luck1985
20 07 2008, 07:29
CYTAT(raven_raven @ 2 07 2008, 18:50)

. Powiem tak: nie ma drugiej takiej gry, gdzie mamy garaż, setki samochodów, taką grafikę i jedyną swego rodzaju fizykę, gdzie zarabiamy sianko, upgrade'ujemy samochody itp.
LOL ?
Chyba nie bylo 10 lat temu takiej 2 gry . No, ale faktycznie , jedyna swego rodzaju fizyka kartonowych aut i jak to pokazuja filmiki na YT jedyne w swoim rodzaju odbijanie sie aut ktore wyglada !? Komicznie ? Forza zjada GT na sniadanie
CYTAT(raven_raven @ 2 07 2008, 18:50)

.
Coś jak PES - od początku genialny i jedyny w swoim rodzaju, gorzej z ewolucją serii.
Pod wzgledem fizyki na pewno stoi w miejscu od czasu GT1 .
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.