Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: GRY ONILNE NA PC
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Games
Stron: 1, 2, 3, 4
reggie
Widzę że można tu reklamować gry? No to tak:

Ja znam świetną strzelankę, z widokiem z lotu ptaka. Jest to Blow Everything Up NET 2006. Można sobie pograć w klasycznego Deathmatch, Capture the Flag i Team Deathmatch. Serdecznie zapraszam do ściągnięcia gry! Oto oficjalna strona:

Blow Everything Up NET 2006

A to demonstracja na YouTube:

Demonstracja

Dr.Czekolada
Z lotu ptaka ? biggrin.gif, myślałem że to tpp w stylu starych wormsów tongue.gif, jeżeli nie tao grałem w jakąś zabugowaną wersje happy.gif, UPSS sorx mówie o innej części blush.gif .
Cthulhu_2k6
Ja osobiście obecnie gram w:
=>cs
=>Guild wars
=>dod
=>tf
Kiedyś gralem jeszcze w diablo, w3+tftoraz, et w który jeszcze bym pograł wub.gif
stona
Aktualnie po necie mogę pyknąć w :
Battlefield 2
Need for Speed Carbon
Bet on solider
Fear combat

tewus
ten f.e.a.r combat to fajne to to je?

a ma ktos moze dod:s nonsteam?
Ural
FEAR Combat jest doskonały - sam ostro cioram kiedy tylko mogę (niestety ostatnio nie mam czasu) - jest to sam tryb multi, ale to jest w tej grze najlepsze - taktyka i widowiskowość - polecam.

A co do gierek, nie wiem czy ktoś wspomniał, ale bardzo fajny jest darmowy MMORPG Silkroad Online - naprawdę polecam gierkę, jest mocno uzależniająca - doszedłem do 39 levelu thiefem, ale potem musiałem się wyrwać ze szponów nałogu, bo grałem całymi dniami jak głupi: http://www.silkroadonline.net/.
LegionPolski
QUOTE(ural @ 8 11 2006, 11:10) *

A co do gierek, nie wiem czy ktoś wspomniał, ale bardzo fajny jest darmowy MMORPG Silkroad Online - naprawdę polecam gierkę, jest mocno uzależniająca - doszedłem do 39 levelu thiefem, ale potem musiałem się wyrwać ze szponów nałogu, bo grałem całymi dniami jak głupi: http://www.silkroadonline.net/.

nie chcialbym byc nachalny, ale co tam... a - no offence, że sie nie znasz czy coś - po prostu po co grać w coś gorszego, skoro można wybrać coś 10x lepszego smile.gif

WSZYSTKIE damowe mmorpg są słabe wink.gif bardzo mało rozbudowane, zazwyczaj jest tak, że 10-20 level = 1 armor dla każdego + z 40 broni na krzyż w całej grze ;/
NAJBARDZIEJ jednak wkurzającą rzeczą jest to, że 1/4 gry jest dostępna tylko dla donatorów... [ludzie co wpłacają kase]

### w silkroada grałem troche i nabiłem 33 level chyba - bo w tamtym czasie mój serwer do l2 przechodził zmiane chronicle a nie chciałem się do innego serva przywiązywać ###

nie, naprawdę - zanim zaczniecie gadać że ten mmo jest dobry itp - spróbujcie PRAWDZIWEJ gry mmo smile.gif
ot, Guild Wars, Eve online... albo czekaj - Lineage II - to ta od której jestem uzalezniony. niby płatna - ale co z tego, skoro są prywatne serwery (w dodatku od lipca b.r. mają WSZYSTKO to co chronicle 4 oficjalne, za które się płaci, bo wykradziono baze danych z ncsoftu wink.gif) - takie mmo naprawdę dadzą Wam porównanie do tego, w co będziecie grać smile.gif

i nie, że "taka moja opinia" - rozbudowanie powiedzmy L2 do silkroada - nie ma co porównywać - frajda z gry [i pvp, a także wojenek klanowych, napadów na zamki...] jest NIEPORÓWNYWALNIE większa wink.gif

Ten - taki mały apel miał być - żeby grać w porządne - wcale nie płatne - gry smile.gif bo radość z nich płynie niczym ślina z mych ust kiedy o Lineage 2 myśle smile.gif
Mendrek
- Delta Force 2
- Delta Force eXtreme (tu dopiero zaczynam)

Jesli ktos chetny, to niech pisze smile.gif
Oran
Jeśli nie chcesz - nie czytaj!

QUOTE(LegionPolski @ 8 11 2006, 17:59) *

[...]

Akurat mam Guild Warsa (samo Factions, bo narazie nie mam siana na dwie pozostałe części, tym bardziej, że przestałem w niego NARAZIE grać i zbieram na nową grafike smile.gif), jest "superaśny" i owszem, ale... SilkRoad nie jest w cale złą grą!
Głupia polityka JoyMaxu (developera, "wydawcy" - ogólnie korporacji sterującej Silkiem) sprawia, że gra przestała się rozwijać. Miała być Europa i tak dalej, no i oczywiście nie ma... Ludzie dalej kupują Silki (takie "punkty" które za prawdziwą kase wymieniamy i możemy mieć dzięki nim np. Scrolla +100% do zdobytego EXPa (doświadczenia wink.gif), BOTmax tworzy nowe serwery, BOTY pojawiają się na kolejnych serwerach (nowych) kupują Silki aby szybciej lvlować, pózniej na róznego rodzaju aukcjach internetowych (głównie eBay) widzimy złoto od Botów - "Gold Farmerów". Kasa którą ShitMax zarabia przeznacza na wersje Koreańską (bodajże od 15 Listopada mają już własnie Europe [kolejny fragment mapy - szlaku w grze], kiedy my nie mamy nawet pustyni (Takla - Makan) i podwyższonego limit lvlu, przez co odpowiednie jaskinie w których wysoko lvlowe postacie 'expią' - są przeludnione. Warto zaznaczyć, że jest też wersja Japońska która jest nie wiele do tyłu za koreańską, oraz wprowadzona niedawno wersja dla Vietnamczyków [która de facto jest chyba bardziej rozwinięta niż 'nasza']. "My" gramy w wersje między narodową (international)).

Mimo wszystko wiele razy odchodziłem od tej gry, tyleż samo wracałem, gdybyśmy mieli takie "warunki" jak skośnoocy gra mogła by konkurować z niektórymi płatnymi MMORPG...

Gra ma wiele wad, ma też nie mało zalet, jest problem z wbiciem na serwer (m.in. przez ogromną ilość botów przesiadujących dniami i nocami na 'serwach' - ponoć BOTmax wdraża jakiś nowy system 'antyboterski'), jest kapitalny system RPG (Trader, Thief, Hunter), oczywiście jeszcze niedopracowany (jak wspominałem praktycznie nic nie zmieniają w grze, jedynie jakieś mierne poprawki oraz "grubsze" update które wprowadzają "tak ważne przecież" loga gildii etc.).

Hmmm, od listopada jednak coś się ruszyło, naprawiają kolejne bugi, poprawili "server performance" (minimalnie, ale zawsze smile.gif ), od 21 listopada ma być event z okazji święta dziękczynienia (i to jakiś ciekawszy niż zwykle 30% exp więcej o 'double drop rate')... Pożyjemy zobaczymy, ja osobiście tą gre lubie, JoyMaxu - nie. Nie kupuje Silków bo nie zamierzam być krową dojną, wspierać tym samym rozwój koreańskiej wersji. dry.gif

Jaki morał? Otóż może z tekstu to nie wynika, ale mam na celu pokazać, że płatne gry są zdecydowanie lepsze, ale jak wiadomo mało osób ma kaske aby w nie grać (dobrym rozwiązaniem jest Guild Wars - płacisz jedynie za zakupioną gre), są też gry darmowe, nie doskonałe ale pozwalają one dać nam kupe zabawy.
Co do Lineage to niestety, ale dla mnie ta gra to porażka. wacko.gif I tu dochodzimy do sedna sprawy nie każdy lubi to samo co inny...

Zauważyliście jak celowo zmieniałem nazwe tej 'wielkiej firmy?
LegionPolski
QUOTE(Oran @ 18 11 2006, 21:28) *

Co do Lineage to niestety, ale dla mnie ta gra to porażka. wacko.gif I tu dochodzimy do sedna sprawy nie każdy lubi to samo co inny...

argumenty daj.

bo, jezeli polubiles silkroad, a l2 Ci się nie podoba, to albo grales na zabugowanym syfie a nie w lineage 2, albo cos Ci się pomyliło ;p
w sensie:
nie jest to tak, że jeden lubi motory, a drugi samochody - wszystkie mmo[rpg] zaliczam do jednej grupy i dla mnie taki silkroad to polonez, a l2 to maserati - NIE JEST to subiektywna całkiem opinia... bo chociażby spójrz na rozbudowanie obydwu gier - silkroad może się schować. system? podobny [imo w l2 nieporównywanie lepszy - subiektywne...]. community? bez porównania ;p
nie no sorry, ale to mi na prowokację aż wygląda, skoro Tobie podoba się silk a l2 nazywasz porażką.
Dr.Czekolada
Ciesz sie że porównał z Silkroadem a nie Tibią...............................
Oran
Hehe Doktor ma racje wink.gif

Dlaczego mi się nie podoba? Nie wiem, nie pasuje mi ta gra. Nie mam argumentów ŻADNYCH!
Nie wiem, może mnie styl graficzny odepchnął.. Może (nie mówie, że grafika jest zła, ale, że mi nie pasuje)...

W "Silka" gram sporadycznie (teraz męcze 9Dragons - Euro Closed Beta, BTW gra jest przekozacka smile.gif ), nie wiem co mnie przy nim trzyma (oprócz mojej gildii - właściwie ludzi którzy ją tworzą).
Ale trzeba przyznać, że "Triangular Conflict" (cały system RPG) jest dość przyjemny i sprawia sporo frajdy.

Wracając do 9Dragons, podobno niedługo ma być Open Beta, więc zapraszam. smile.gif

www.9dragons.com

http://youtube.com/results?search_query=9d...p;search=Search

EDIT:

Sorry, że tak długo nie odpisywałem, ale nie zaglądałem do tego działu. smile.gif
Prof. Mjotek
Ja tam gram w tibie jak mi się nudzi...
yab
ostatnio gram w cs 1,6 na serwach nonsteamowych, trudno o dobry serwer z wolnymi slotami. Po dlugim czasie przerwy calkiem dobrze mi idzie ;]
banny
stary dobry q3 cool.gif

Choc moze siegne po jakiegosd mmorpg, najlepeij darmowego
Slyszalem co nieco o mu, ragnarok i guildwars, jest jeszcze cos wartego uwagi?
arkossss
QUOTE(B@nny @ 28 12 2006, 17:07) *

Choc moze siegne po jakiegosd mmorpg, najlepeij darmowego
Slyszalem co nieco o mu, ragnarok i guildwars, jest jeszcze cos wartego uwagi?

Jest WOLFENSTEIN ENEMY TERRITORY icon_twisted.gif to troche rpg bo expa zdobywasz biggrin.gif jest darmowy icon_wink.gif
Specu
i co buce? gra ktos w CSS?
szeni
Pogram chętnie w THPS4. Jak coś to mogę na PW podać przydatne linki (150 mb wink.gif ).
arkossss
Hello ludziska.Jako ze za dlugo gram po necie w Wolfensteina ET (znudzony juz jestem) pytam sie Was szanowni userzy czy moglibyscie polecic mi jakiegos godnego FPSa online?nie musi byc w rrealiach 2 W.Ś biggrin.gif
Specu
unreal tournament, counter strike source, battlefield 2, war rock, fear combat
tewus
ja tez chetnie ustawie sie na css albo warrock. 319901
tewus
ruszyl pelny warrock. nowy klient na dysku biggrin.gif po powrocie z pracy testuje. ustawka ustaweczka anybody?
stona
WOW, no to dziś zasysam update smile.gif Jutro oblookam smile.gif
Bzdurski
No z online to CS 1.6 wg mnie rządzi niepodzielnie - w tą grę mogę zagrywać się do upadłego, a i tak byłem, jestem i będę w nią cienki biggrin.gif Ale żadna gra na PC mnie tak do siebie nie przyciągnęła, jak CS właśnie.
Żeby nie było - na Steamie rzecz jasna.
Łidżet
Jak dla mnie online rządzi FEAR COMBAT. Jest darmowy i bardzo przyjemnie sie gra biggrin.gif

www.joinfear.com naprawde polecam smile.gif
Rotting carcass
Polecam transport tycoon delux open smile.gif(serio)
pozmu
Battlefield 1942... bardzo fajna gra, do 64 graczy, piechota, czołgi, okręty, samoloty - no po prostu prawdziwa wojna, tyle, że bez ofiar smile.gif
yab
cisnie ktos plemiona?

www.plemiona.pl
Yacek
CYTAT(pozmu @ 20 04 2007, 01:44) *
Battlefield 1942... bardzo fajna gra, do 64 graczy, piechota, czołgi, okręty, samoloty - no po prostu prawdziwa wojna, tyle, że bez ofiar :)

da sie bez org cd keya ?
ako
CYTAT(Łidżet @ 25 03 2007, 00:01) *
Jak dla mnie online rządzi FEAR COMBAT. Jest darmowy i bardzo przyjemnie sie gra biggrin.gif

www.joinfear.com naprawde polecam smile.gif

O to to... FEAR rzadzi.

Czekaj, czekaj... DBP? ;>
mord00k
OK, wróciłem do WoW'a. Jak co znajdziecie mnie na serverze Ravenholdt, nowa postać, dwarf Engrim.
Łidżet
CYTAT(ako @ 5 05 2007, 13:14) *
O to to... FEAR rzadzi.

Ano ale czuje, że odejde sad.gif
ako
CYTAT(Łidżet @ 5 05 2007, 20:32) *
O to to... FEAR rzadzi.

Jaki ten swiat maly biggrin.gif

Czemu taka decyzja?
Łidżet
CYTAT(ako @ 5 05 2007, 22:03) *
CYTAT(Łidżet @ 5 05 2007, 20:32) *
O to to... FEAR rzadzi.

Jaki ten swiat maly biggrin.gif

Czemu taka decyzja?

nie gram ostatnio i mnie nie ciagnie.

P.S. Czuje, że warna dostaniemy ohmy.gif
Samuel666
StarCraft - gram na battle.necie oraz na "lewych" serwerach, tylko w weekendy
Wolf: Enemy Territory - od poniedzialku do piatku, tak po 18 do 20 wink.gif

Dżi Dżi: 7709892
Action
temat dotyczył raczej gier FPS, ale jako że 'troszke" wyewoluował to przedstawie liste gier na PC w które warto zagrać online (kope czasu przy nich straciłem tongue.gif)

Battlefield 1942 - Jeżeli ktoś uwielbia gry FPS i totalny rozp***dol na mapie to polecam wink.gif

NBA Live 06 - Najlepsza koszykówka na PC (zbyt dużej konkurencji to ona nie ma biggrin.gif )... w Single Player nawet się grać nie opłaca, ale online + 1on1 lub Konkurs Wsadów... po prostu miodzio. (NBA Live 07 to porażka zarówno pod względem offline jak i online)

Rome: Total War - Oddział Pretorianów vs. Słoń bojowy... nie do opisania, trzeba samemu zobaczyć happy.gif

Duke Nukem 3D - Tytuł wciąż jak najbardziej grywalny, a to za sprawą patchów wręcz tuningujących grafikę... powrót do przeszłości... bezcenne smile.gif

Starcraft - Ta gra ma to coś, że gdy o 20:00 zaczynasz grać i za pięć minut patrzysz na zegarek to jest 02:00 tongue.gif

GTA2 - No cóż... mozna się niezle pośmiać gdy znikasz kuplom na 2min i wracasz z czołgiem tongue.gif

Guilty Gear XX #Reload - Tą perełkę zostawiłem sobie na koniec... niedawno wyszedł patch dodający opcje netplay do najlepszej bijatyki wydanej na PC... kto nie grał niech się przyznaje tongue.gif
signap
ma ktos jakis fajny tytul najlepiej FPP czy RTS online/single tylko zeby chodzilo na slabyszch kompach (do 64mb karta confused.gif)
Urzyk
Polecam Battlefield 2 i wszystkie dodatki do niego tongue.gif
stona
Jeśli uważasz że BF2 w multi pójdzie na słabym kompie to jesteś niestety w błędzie..

I po co wszystkie dodatki? Jedynym sensownym (jako tako- nowe unlocki) jest SF
drgiro
Na chwile obecna co do mmorpg ze swej strony polecic moge
1) 9dragons
Klimaty wschodnich sztuk walki , 6 klanow ( po odblokowaniu 9 ) .
Kazdy posiada unikalne techniki ( w tym poslugiwania sie broniami ) , style walki . ok 500 przedmiotow i 400 technik ( kazda ma 12 podleveli i 3 lvl glowne - zaleznie od tego zmienia sie jej uklad ) , dodatkowo co miesiac nowe questy .

2)Perfect World - osobiscie nie gralem ale slyszalem ze dobra ,

3)cabal - j.w

Wszystko morpg.
signap
polecice jakies mniej znane gierki online FPP (freeware) niechce ET, WR, TeamWolf czy cos takiego, Soldier fronta, AA, itd moje wymagania - oby to byly bronie jak AK47, AUG, MP5 a nie Blaster, Miotacz czasteczek tongue.gif,itd
LegionPolski
CYTAT(signap @ 12 12 2007, 17:50) *
polecice jakies mniej znane gierki online FPP (freeware) niechce ET, WR, TeamWolf czy cos takiego, Soldier fronta, AA, itd moje wymagania - oby to byly bronie jak AK47, AUG, MP5 a nie Blaster, Miotacz czasteczek tongue.gif ,itd

w WarRocka grałeś?
ja pykałem jakiś czas i mocno polecam.
Oran
Napisał "WR" więc raczej grał, ale za to nie wymienił... SOLDATA!!! biggrin.gif
signap
wr to warrock - ostatnio zainstalowalem i po 5 min wylaczylem... soldat to nie fpp
Oran
Aaa, fakt.

Prawdę mówiąc wymieniłeś gry których nawet nie znałem czyli chyba wszystko co można za free SENSOWNIE pograć...
BieŃ
Ludziska...czytajac to i owo dalem sie namowic na battlefield-a 2...ale niech ktos mi powie?z czym to sie je?ekhmm...na oficjalnych serverach sobie nie pogram(wiadomo czemu) wiec prosze o namiary na jakies w miare sensowe wink.gif i jak to jest z patchami? trzeba cos wgrac? ktos pomoze? stona tongue.gif ?
Sqtr78
Mam problem , zkupilem wow a , zainstalowalem , stworzylem profil, wlaczam gre, leci demko , potem start game, login, info o updacie, informacja o potrzebie zrestartowania kompa po instalacji, 3% updata i za kazdum razem mi sie komp wylacza, zainslalowalem gre ponownie to samo , dokupilem ramu , wylaczylem firewalla, nic zakazdym razem to samo. Pomocy
are91
Co prawda nie chodzi mi o gry on line, ale kategoria podobna, mianowicie moglibyście polecić jakieś gry multiplayerowe dobre do gry po LANie w dwie osoby? Dotychczas grałem we flashpointa, jedi academy jedi knights, rainbow six rogue spear wink.gif i Halo (choloernie przymulone dla 2 graczy). Nie muszą to być FPSy, zarówno co-op jak i versus i nieznyt duże wymagania sprzętowe. Jak jest z multi w nowszych rainbow six?
NerkoWiktor
grał ktoś w Fury ?
Samuel666
Nie, a ty ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.