Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: GRY ONILNE NA PC
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Games
Stron: 1, 2, 3, 4
Panek
Hehehe, extra, zamówiłem sobie World of Warcraft w Ultimie smile.gif Jadę odebrać 18 kwietnia... Ultima r0xx0rz

Pytanie: Ile się w końcu płaci euro za 1, 2 i 3 miechy WoW (jeśli to jest możliwe)? Słyszałem że 10.99 za 3, 11.99 za 2 i 12.99 za 1. Wtf?
Alpha Trion
tak są dyskonty , im więcej się płaci z góry tym mniej wychodzi stawka za miesiąc
Ryo-San

Pytanie: Ile się w końcu płaci euro za 1, 2 i 3 miechy WoW (jeśli to jest możliwe)? Słyszałem że 10.99 za 3, 11.99 za 2 i 12.99 za 1. Wtf?

oczywiscie 10.99 wychodzi za miecha jak zaplacisz za 3 miechy z gory czyli 32.97
Plechu
a tam WoW tongue.gif starcraft rulz cool.gif
Marlon
a tam WoW tongue.gif starcraft rulz  cool.gif

Prosta sprawa - teraz nie gram w starcrafta bo matura, ale po znowu zaczne... Ta gra ma w sobie cos co nie pozwala o niej zapomniec.
Panek
Hehe, już mam WoW smile.gif Gram na Hellscream, Orc Warrior, w momencie gdy to piszę mam 10 level.

Macie może jakieś rady co do szybkiego zdobywania XP?
Mq
Hehe, już mam WoW :) Gram na Hellscream, Orc Warrior, w momencie gdy to piszę mam 10 level.

Jak wyglada sprawa z wymaganiami sprzetowymi?Wymagania minimalne wydaje sie nierealistycznie male a chcialbym wiedziec czy to by poszlo na moim zlomie nim rozwaze kupno :/
Panek
No wymagania minimalne stykają, tzn. są prawdziwe, ale polecam ok. 1GB RAMu, bo WoW zżera RAM jak misio miodzik...
CheeseOfTheDay
Fakt, jakość grafy można obniżyć ale ilości nie. Mówią że na 512 mb gra się komfortowo do czasu aż nie zacznie się latać gryfem i uczestniczyć w co większych rajdach. Grafa - 4mx 400 powinien wystarczyć, a procek 1gh Athlon/pentium też chyba styknie. Jak się mylę, proszę poprawić.
Alpha Trion
Ram i jeszcze raz Ram , zaraz potem karta graficzna i procesor ale ram leczy wszystko . WoW ma i tak nadspodziewanie wydajny engine ale do raidow 100 osob + , to raczej 1 gb , na 512 tez da sie grac ale wtedy trzeba czekac az przeswapuja sie dane na hdd , a pvp w wow jest bardzo dynamiczne i trzeba sie orientowac co sie dzieje dookola .
Panek
Nie wiem jak u was, ale ja teraz grać nie mogę, niby robią coś na serwach (jak w każdy piątek) ale mieli skończyć ok. 13:00... I nic icon_evil.gif
Verb

SWAT4. Baaardzo fajnie gra sie w sieci (pirat na wiekszosci serwow smiga) Polecam kazdemu.
Marcin$
Mam pytanie - Czy w Elder Scrolls 4 będę miał możliwość grania w kampanie z kumplem na LANie ?
bartiz
xD Nie.
estel
Gralem w WoWa na nieoficjalach i nie polecam. Chyba, ze chcecie sie zrazic do gry. Na oficjalnym serwerze w WoWa gra ~5k ludzi. Na nieoficjalnym ~50 osob. Na oficjalnych masz BG, na nieoficjalach nie. Na oficjalnych masz raidy po 40 osob na np. Onyxie. Na nieoficjalach sam ownujesz MC. Na oficjalnych srednia wieku to ~20 lat. Na nieoficjalnych ~12. Czy oplaca sie wydawac $? Mi osobiscie sie ten pomysl nie spodobal. Szczegolnie ze WoW jest jakis nudny dla mnie (mowie o questach). Przelot gryfem/batem to nic fajnego. O wiele bardziej wole teleport/gt od maga.

Trzeba sprobowac samemu. Jezeli zlapiesz zajawke, to zniknales na ~3 miechy. Jezeli nie, to jestes o ~3 banki w plecy ;]
helveg
battlefield 2 ?? nikt tego nie poleca?
Specu
QUOTE(helveg @ 15 07 2006, 18:07) *

battlefield 2 ?? nikt tego nie poleca?

pewnie malo osob ma sprzet do pociagniecia tego, tudziez zraza ich ilosc patchow ;]
ale fakt faktem gra przecudna, ino granie w wersje 'zapasowa' to jedna wielka pomylka jesli nie posiadasz dobrego cdkeya, bo boty ssa nieziemsko
Mackal21
Z tego co ja grałem(i gram) to moge polecić jedynie:
-Soldier of Fortune 2(dla mnie numer 1 jeśli chodzi o sieciowe strzelanki)
-Call of duty
-Call of Duty 2
-Winning Eleven 2006(emulator epsxe)
-snooker i pool bilard(serwis gamedesire)

A Enemy Territory i Counter strike wogóle nie przypadł mi do gustu.Jak dla mnie zbytnio przereklamowane gry(a counter strike zbyt archaiczny)
Linek
Counter-strike zbyt archaiczny? Chyba mówisz o 1.6, bo source rozwiązaniami nie ustępuje najnowszym produkcjom, zresztą dźwiękiem, grafiką też nie. A gra się wyśmienicie :-) Co do Enemy Territory to się zgodzę, mi też nie przypadł do gustu.

Ja gram w Counter-Strike Source, HL2 Deathmatch, czasem jakiś F.E.A.R., BF2, bądź inna :-) Generalnie gram w to, co mam oryginalne, bo na piratach nie ma zabawy.
Bojan_Zaw
Ludzie ja wam polecam CS:Source!!! Ta gra wymiata biggrin.gif szybka akcja jest smile.gif
Specu
panowie, moze jakas solidna ustawka w CSS?
Kruhol CPE
Ja bym chętnie pograł hyh.gif Kumpel ma orginalnego HL2 z counterem, takze u mnie nie ma problemu z tym. A i nowy komp będzie lada dzień, takze piszę sie na to smile.gif
Specu
no to jak cos to walic na gg albo pw i sie zrobi jakas ustawke smile.gif
tewus
ja sie moge ustawic ale na nonsteam'ach wink.gif
Specu
QUOTE(tewus @ 17 07 2006, 12:53) *

ja sie moge ustawic ale na nonsteam'ach wink.gif

jesli da rade na nonsteamach zagrac ze steamem to spokoluz ;]
Ölschmitz
mam pytanie do tych co sie znajom:

jutro ide kupic sobie oryginalne diablo 2 + dodatek, co by pograc na battle necie. no ale do kupienia jest tylko wersja polska.

czy moge kupic ta gre, ale grac na angielskim piracie, ino z poprawnym (wzietym z pudelka) cdkeyem?

bo jak bede musial grac w polska wersje to sie zalamie.
koniol21
QUOTE(Specu @ 15 07 2006, 20:48) *

ino granie w wersje 'zapasowa' to jedna wielka pomylka jesli nie posiadasz dobrego cdkeya, bo boty ssa nieziemsko

Bez cd-keya tez da rade pograc, a ze trza pokombinowac? Taki lajf tongue.gif Zreszta Battlefielda warto kupic orginalnego-jak cie wciagnie to na calego, ja szarpie c.a pol roku, mimo ze ogolnie fpp nie lubie.
Pawel1992
Oleszky bedziesz chyba mógł. Gra wciąga jak bagno. Spędziłem przy niej 6 lat xD.
krzystofik
Witam. Gra ktoś z was jeszcze w fife 2005 online na kompie ?? dry.gif
kiewas
ja pogrywam on-line najczęściej w CSS - gierka po prostu rządzi ma całej linii (css 1.6 też, ale ja wolę iść z duchem czasu tongue.gif ).
Od czasu do czasu pogrywam sobie także w Call of Duty 2, Day of Defeat: Source, Starcrafta (ło jezu, ja już nie wiem sam ile lat w to gram) i w UT. Ostatnio nabyłem UT2k4 i też można pograć, choć i tak stary UT rządzi biggrin.gif
hay
Ktoś chce porypać w Warhammera 40,000: Dawn of War/Winter Assault przez Hamachi? Jakby co kontakt GG...
stona
QUOTE(Fotoszop @ 15 08 2006, 23:19) *

Ktoś chce porypać w Warhammera 40,000: Dawn of War/Winter Assault przez Hamachi? Jakby co kontakt GG...

Jak zainsatluję to dam znaćsmile.gif Chętnie pyknę w to przez neta. Bo solo już dawno przeszedłem. Wypasik gierka(mam tylko podstawke,bez add-ona:/ )
Kruhol CPE
Dobra ludziska, Kto popyka w Battlefielda 2? Mam toto oryginalne, a chciałbym se połupać z ludźmi z "klasą" wink.gif Tylko, że potrzeba będzie ich "troche" (myśle ze 8 na mapke "16" to minimum). Jak ktoś chętny to walić na gg i robimy ustawke ;> Jak ktoś ma to przyda się też headset, żeby poczuć się jak na prawdziwej wojnie tongue.gif biggrin.gif
stona
Jestem z obsługi klienta EA Polska. Mogę prosić o twój CD-key? biggrin.gif <rotfl>
Po ile kupiłeś orginałka? Bo gierka rozwala, ale pirat mnie wkurza!
Kruhol CPE
Kupiłem za 50zł od kumpla wink.gif
Oto mój Cd-key: ****-****-****-****-****

zapamiętaj i zapisz laugh.gif :rotfl:

Giercujemy? hyh.gif
Yacek
Gra ktos rekreacyjnie w Urban Terror ?
stona
QUOTE(Kruhol CPE @ 30 08 2006, 11:28) *

Kupiłem za 50zł od kumpla wink.gif
Oto mój Cd-key: ****-****-****-****-****

zapamiętaj i zapisz laugh.gif :rotfl:

Giercujemy? hyh.gif

Nie bardzo możemy sobie pogiercować, bo ja mam korsarza , wersje 1.0 ,więc moge pogrywać tylko na serwerach legalnych inaczej mad.gif
PS. Coś mi ten CD key nie działa , napewno dobrze przepisałeś ? wink.gif

Gra ktos rekreacyjnie w Urban Terror ?

Ke? Was is das? wink.gif Jak darmowe i fajne to moge popykać smile.gif
Yacek
darmowe i fajne, mod do q3 = www.urbanterror.net

Wlasnie zainstalowalem q3 + ut i kwak w ogole nie chce dzialac pod win2003.... no by to ch uj go strzelil bo akurat chcialem sobie postrzelac.

Z innych gier to moge zagrac w:

Mech Commander 2
Ground Control 2
Fallout Tactics PL
Battlefield 1942 (mniej oryginalny cd key)
Soldier of Fortune 2 (mniej oryginalny cd key)
Swat 4 + S. Syndicate (2 mniej oryginalne cd key'e)

Jeszcze nie gralem na tych gierach na multi, w pierwsze 2-3 tytuly chyba nikt w ogole nie gra a dziwne bo taki GC2 kosi w singlu jak malo ktora gra, w dodatku ma ladna, kolorowa grafe.
stona
moge w bf'42 szpilnac, bo tylko to mam:)
Swata nie chce mi sie instalowac:)
Labik
mi na kompa zostal tylko counter strike hyh.gif
genjuro
Szukam chętnych do partyjki w Chrome'a...czy znajdą się tacy? Mój gg 6217165

Może być też heavy gear 2, mechwarrior 4 mercenaries , america's army
Ölschmitz
ej ziomy sprawa jest.

chce zaczac grac sobie cs'a. tzn. z kumplami toczyc potyczki (zazarte boje). jaka wersja, co zassac i jak odpalic zeby se kulturalnie pograc? bo sie nie znam.

dziekuje.
Specu
kupic csa, zainstalowac, autoupdate zrobi reszte
Linek
Aktualnie mogę pograć w:
F.E.A.R. Combat
Toca Race Driver 2
CS:S
HL2DM

a poza tym mogę w każdej chwili zianstalować m.in.

Toca Race Driver
CS
CS Condition Zero
MOH: Allied Assault
Operation Flashpoint
Tribes 2
Far Cry

Oczywiście wszystko oryginały, więc nie będzie problemu z niczym wink.gif
hay
Gra ktoś w diablo tongue.gif?

A jak nie to mam jeszcze:
Dark Crusade, Company of Hirołs i CS'a: Sourca.
Dr.Czekolada
Day Of Defeat Source........... i już nic więcej nie trzeba, noo chyba że jescze jedną gre poprzez Steam biggrin.gif.
bartex95
Tego typu to:
arrow.gif MOHAA - Medal Of Honor Allied Assault
arrow.gif Quake 3
arrow.gif Far Cry
Nie tego typu:
arrow.gif Tibia
arrow.gif Mu Online
arrow.gif Knight Online
arrow.gif Guild Wars (trzeba mieć oryginał) ta gierka jest zaje censored2.gif droga:(
arrow.gif GunZ The Duel
Grzehoo
W NFS:HP2 pyknę ;]
Dr.Czekolada
FIUTTI ONLINE , co to jest zapytacie ? , tak naprawde gra ta powstaje i to w Polsce, sama nazwa troche mówi biggrin.gif . fabuła tego mmorpg opowiada o wojnie między rasą fiutoludków a ludzi. bedzie rozbudowana do tego stopnia iż bedzie możliwość wyboru stylu walki !!!!!!!!!!! (np hack&slash lub jak w większości mmorpg kliknij i gap sie smile.gif, lub też siekanka a,la Dynasty Warriors icon_twisted.gif ). BTW TO NIE KIT GRA NAPRAWDE POWSTAJE, tyle że nie w jakiejś ,,poważnej wielkiej firmie" tylko u kilku sprytnych kolesi któży być może po raz 1 zrobią gre na podstawie komiksu który zna 0.25 % Polaków happy.gif , jakie mamy szanse na wydanie tej gry? , przekonamy sie.(nie martwa sie znamy sie na rzeczy tongue.gif).
simian raticus
Czekam na PES 6 PL PC co by na Hamachi sobie pograć jak będa chętni to dajcie znać :-) Może ktoś jakiś dobry serwer zrobi cy coś tylko do PES 6 :-)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.