Hehehe, extra, zamówiłem sobie World of Warcraft w Ultimie

Jadę odebrać 18 kwietnia... Ultima r0xx0rz
Pytanie: Ile się w końcu płaci euro za 1, 2 i 3 miechy WoW (jeśli to jest możliwe)? Słyszałem że 10.99 za 3, 11.99 za 2 i 12.99 za 1. Wtf?
Alpha Trion
15 04 2005, 20:09
tak są dyskonty , im więcej się płaci z góry tym mniej wychodzi stawka za miesiąc
Ryo-San
15 04 2005, 20:13
Pytanie: Ile się w końcu płaci euro za 1, 2 i 3 miechy WoW (jeśli to jest możliwe)? Słyszałem że 10.99 za 3, 11.99 za 2 i 12.99 za 1. Wtf?
oczywiscie 10.99 wychodzi za miecha jak zaplacisz za 3 miechy z gory czyli 32.97
a tam WoW

starcraft rulz
a tam WoW

starcraft rulz

Prosta sprawa - teraz nie gram w starcrafta bo matura, ale po znowu zaczne... Ta gra ma w sobie cos co nie pozwala o niej zapomniec.
Hehe, już mam WoW

Gram na Hellscream, Orc Warrior, w momencie gdy to piszę mam 10 level.
Macie może jakieś rady co do szybkiego zdobywania XP?
Hehe, już mam WoW :) Gram na Hellscream, Orc Warrior, w momencie gdy to piszę mam 10 level.
Jak wyglada sprawa z wymaganiami sprzetowymi?Wymagania minimalne wydaje sie nierealistycznie male a chcialbym wiedziec czy to by poszlo na moim zlomie nim rozwaze kupno :/
No wymagania minimalne stykają, tzn. są prawdziwe, ale polecam ok. 1GB RAMu, bo WoW zżera RAM jak misio miodzik...
CheeseOfTheDay
22 04 2005, 10:24
Fakt, jakość grafy można obniżyć ale ilości nie. Mówią że na 512 mb gra się komfortowo do czasu aż nie zacznie się latać gryfem i uczestniczyć w co większych rajdach. Grafa - 4mx 400 powinien wystarczyć, a procek 1gh Athlon/pentium też chyba styknie. Jak się mylę, proszę poprawić.
Alpha Trion
22 04 2005, 12:56
Ram i jeszcze raz Ram , zaraz potem karta graficzna i procesor ale ram leczy wszystko . WoW ma i tak nadspodziewanie wydajny engine ale do raidow 100 osob + , to raczej 1 gb , na 512 tez da sie grac ale wtedy trzeba czekac az przeswapuja sie dane na hdd , a pvp w wow jest bardzo dynamiczne i trzeba sie orientowac co sie dzieje dookola .
Nie wiem jak u was, ale ja teraz grać nie mogę, niby robią coś na serwach (jak w każdy piątek) ale mieli skończyć ok. 13:00... I nic
SWAT4. Baaardzo fajnie gra sie w sieci (pirat na wiekszosci serwow smiga) Polecam kazdemu.
Marcin$
16 06 2006, 09:13
Mam pytanie - Czy w Elder Scrolls 4 będę miał możliwość grania w kampanie z kumplem na LANie ?
Gralem w WoWa na nieoficjalach i nie polecam. Chyba, ze chcecie sie zrazic do gry. Na oficjalnym serwerze w WoWa gra ~5k ludzi. Na nieoficjalnym ~50 osob. Na oficjalnych masz BG, na nieoficjalach nie. Na oficjalnych masz raidy po 40 osob na np. Onyxie. Na nieoficjalach sam ownujesz MC. Na oficjalnych srednia wieku to ~20 lat. Na nieoficjalnych ~12. Czy oplaca sie wydawac $? Mi osobiscie sie ten pomysl nie spodobal. Szczegolnie ze WoW jest jakis nudny dla mnie (mowie o questach). Przelot gryfem/batem to nic fajnego. O wiele bardziej wole teleport/gt od maga.
Trzeba sprobowac samemu. Jezeli zlapiesz zajawke, to zniknales na ~3 miechy. Jezeli nie, to jestes o ~3 banki w plecy ;]
battlefield 2 ?? nikt tego nie poleca?
QUOTE(helveg @ 15 07 2006, 18:07)

battlefield 2 ?? nikt tego nie poleca?
pewnie malo osob ma sprzet do pociagniecia tego, tudziez zraza ich ilosc patchow ;]
ale fakt faktem gra przecudna, ino granie w wersje 'zapasowa' to jedna wielka pomylka jesli nie posiadasz dobrego cdkeya, bo boty ssa nieziemsko
Mackal21
16 07 2006, 05:20
Z tego co ja grałem(i gram) to moge polecić jedynie:
-Soldier of Fortune 2(dla mnie numer 1 jeśli chodzi o sieciowe strzelanki)
-Call of duty
-Call of Duty 2
-Winning Eleven 2006(emulator epsxe)
-snooker i pool bilard(serwis gamedesire)
A Enemy Territory i Counter strike wogóle nie przypadł mi do gustu.Jak dla mnie zbytnio przereklamowane gry(a counter strike zbyt archaiczny)
Counter-strike zbyt archaiczny? Chyba mówisz o 1.6, bo source rozwiązaniami nie ustępuje najnowszym produkcjom, zresztą dźwiękiem, grafiką też nie. A gra się wyśmienicie :-) Co do Enemy Territory to się zgodzę, mi też nie przypadł do gustu.
Ja gram w Counter-Strike Source, HL2 Deathmatch, czasem jakiś F.E.A.R., BF2, bądź inna :-) Generalnie gram w to, co mam oryginalne, bo na piratach nie ma zabawy.
Bojan_Zaw
16 07 2006, 22:56
Ludzie ja wam polecam CS:Source!!! Ta gra wymiata

szybka akcja jest
panowie, moze jakas solidna ustawka w CSS?
Kruhol CPE
17 07 2006, 09:32
Ja bym chętnie pograł

Kumpel ma orginalnego HL2 z counterem, takze u mnie nie ma problemu z tym. A i nowy komp będzie lada dzień, takze piszę sie na to
no to jak cos to walic na gg albo pw i sie zrobi jakas ustawke
ja sie moge ustawic ale na nonsteam'ach
QUOTE(tewus @ 17 07 2006, 12:53)

ja sie moge ustawic ale na nonsteam'ach

jesli da rade na nonsteamach zagrac ze steamem to spokoluz ;]
Ölschmitz
18 07 2006, 21:37
mam pytanie do tych co sie znajom:
jutro ide kupic sobie oryginalne diablo 2 + dodatek, co by pograc na battle necie. no ale do kupienia jest tylko wersja polska.
czy moge kupic ta gre, ale grac na angielskim piracie, ino z poprawnym (wzietym z pudelka) cdkeyem?
bo jak bede musial grac w polska wersje to sie zalamie.
koniol21
18 07 2006, 23:38
QUOTE(Specu @ 15 07 2006, 20:48)

ino granie w wersje 'zapasowa' to jedna wielka pomylka jesli nie posiadasz dobrego cdkeya, bo boty ssa nieziemsko
Bez cd-keya tez da rade pograc, a ze trza pokombinowac? Taki lajf

Zreszta Battlefielda warto kupic orginalnego-jak cie wciagnie to na calego, ja szarpie c.a pol roku, mimo ze ogolnie fpp nie lubie.
Pawel1992
21 07 2006, 18:53
Oleszky bedziesz chyba mógł. Gra wciąga jak bagno. Spędziłem przy niej 6 lat xD.
krzystofik
11 08 2006, 08:58
Witam. Gra ktoś z was jeszcze w fife 2005 online na kompie ??
ja pogrywam on-line najczęściej w CSS - gierka po prostu rządzi ma całej linii (css 1.6 też, ale ja wolę iść z duchem czasu

).
Od czasu do czasu pogrywam sobie także w Call of Duty 2, Day of Defeat: Source, Starcrafta (ło jezu, ja już nie wiem sam ile lat w to gram) i w UT. Ostatnio nabyłem UT2k4 i też można pograć, choć i tak stary UT rządzi
Ktoś chce porypać w Warhammera 40,000: Dawn of War/Winter Assault przez Hamachi? Jakby co kontakt GG...
QUOTE(Fotoszop @ 15 08 2006, 23:19)

Ktoś chce porypać w Warhammera 40,000: Dawn of War/Winter Assault przez Hamachi? Jakby co kontakt GG...
Jak zainsatluję to dam znać

Chętnie pyknę w to przez neta. Bo solo już dawno przeszedłem. Wypasik gierka(mam tylko podstawke,bez add-ona:/ )
Kruhol CPE
30 08 2006, 08:48
Dobra ludziska, Kto popyka w Battlefielda 2? Mam toto oryginalne, a chciałbym se połupać z ludźmi z "klasą"

Tylko, że potrzeba będzie ich "troche" (myśle ze 8 na mapke "16" to minimum). Jak ktoś chętny to walić na gg i robimy ustawke ;> Jak ktoś ma to przyda się też headset, żeby poczuć się jak na prawdziwej wojnie
Jestem z obsługi klienta EA Polska. Mogę prosić o twój CD-key?

<rotfl>
Po ile kupiłeś orginałka? Bo gierka rozwala, ale pirat mnie wkurza!
Kruhol CPE
30 08 2006, 10:28
Kupiłem za 50zł od kumpla
Oto mój Cd-key: ****-****-****-****-****
zapamiętaj i zapisz

:rotfl:
Giercujemy?
Gra ktos rekreacyjnie w Urban Terror ?
QUOTE(Kruhol CPE @ 30 08 2006, 11:28)

Kupiłem za 50zł od kumpla
Oto mój Cd-key: ****-****-****-****-****
zapamiętaj i zapisz

:rotfl:
Giercujemy?

Nie bardzo możemy sobie pogiercować, bo ja mam korsarza , wersje 1.0 ,więc moge pogrywać tylko na serwerach legalnych inaczej
PS. Coś mi ten CD key nie działa , napewno dobrze przepisałeś ?
Gra ktos rekreacyjnie w Urban Terror ?
Ke? Was is das?

Jak darmowe i fajne to moge popykać
darmowe i fajne, mod do q3 = www.urbanterror.net
Wlasnie zainstalowalem q3 + ut i kwak w ogole nie chce dzialac pod win2003.... no by to ch uj go strzelil bo akurat chcialem sobie postrzelac.
Z innych gier to moge zagrac w:
Mech Commander 2
Ground Control 2
Fallout Tactics PL
Battlefield 1942 (mniej oryginalny cd key)
Soldier of Fortune 2 (mniej oryginalny cd key)
Swat 4 + S. Syndicate (2 mniej oryginalne cd key'e)
Jeszcze nie gralem na tych gierach na multi, w pierwsze 2-3 tytuly chyba nikt w ogole nie gra a dziwne bo taki GC2 kosi w singlu jak malo ktora gra, w dodatku ma ladna, kolorowa grafe.
moge w bf'42 szpilnac, bo tylko to mam:)
Swata nie chce mi sie instalowac:)
mi na kompa zostal tylko counter strike
Szukam chętnych do partyjki w Chrome'a...czy znajdą się tacy? Mój gg 6217165
Może być też heavy gear 2, mechwarrior 4 mercenaries , america's army
Ölschmitz
28 09 2006, 15:48
ej ziomy sprawa jest.
chce zaczac grac sobie cs'a. tzn. z kumplami toczyc potyczki (zazarte boje). jaka wersja, co zassac i jak odpalic zeby se kulturalnie pograc? bo sie nie znam.
dziekuje.
kupic csa, zainstalowac, autoupdate zrobi reszte
Aktualnie mogę pograć w:
F.E.A.R. Combat
Toca Race Driver 2
CS:S
HL2DM
a poza tym mogę w każdej chwili zianstalować m.in.
Toca Race Driver
CS
CS Condition Zero
MOH: Allied Assault
Operation Flashpoint
Tribes 2
Far Cry
Oczywiście wszystko oryginały, więc nie będzie problemu z niczym
Gra ktoś w diablo

?
A jak nie to mam jeszcze:
Dark Crusade, Company of Hirołs i CS'a: Sourca.
Dr.Czekolada
20 10 2006, 21:14
Day Of Defeat Source........... i już nic więcej nie trzeba, noo chyba że jescze jedną gre poprzez Steam

.
bartex95
21 10 2006, 09:11
Tego typu to:

MOHAA - Medal Of Honor Allied Assault

Quake 3

Far Cry
Nie tego typu:

Tibia

Mu Online

Knight Online

Guild Wars (trzeba mieć oryginał) ta gierka jest zaje

droga:(

GunZ The Duel
Grzehoo
21 10 2006, 12:37
W NFS:HP2 pyknę ;]
Dr.Czekolada
21 10 2006, 21:13
FIUTTI ONLINE , co to jest zapytacie ? , tak naprawde gra ta powstaje i to w Polsce, sama nazwa troche mówi

. fabuła tego mmorpg opowiada o wojnie między rasą fiutoludków a ludzi. bedzie rozbudowana do tego stopnia iż bedzie możliwość wyboru stylu walki !!!!!!!!!!! (np hack&slash lub jak w większości mmorpg kliknij i gap sie

, lub też siekanka a,la Dynasty Warriors

). BTW TO NIE KIT GRA NAPRAWDE POWSTAJE, tyle że nie w jakiejś ,,poważnej wielkiej firmie" tylko u kilku sprytnych kolesi któży być może po raz 1 zrobią gre na podstawie komiksu który zna 0.25 % Polaków

, jakie mamy szanse na wydanie tej gry? , przekonamy sie.(nie martwa sie znamy sie na rzeczy

).
simian raticus
22 10 2006, 15:04
Czekam na PES 6 PL PC co by na Hamachi sobie pograć jak będa chętni to dajcie znać :-) Może ktoś jakiś dobry serwer zrobi cy coś tylko do PES 6 :-)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.