jacek125
4 03 2005, 14:03
Chciałem sie spytać czy zna ktoś jakieś fajne gry internetowe typu Counter Strike??bo to jedyna jakom ja znam i gram
quake3
To jest gra na miare naszych mozliwosci
PAINKILLER
Ta gierka rulzz
Bezapelacyjnie rządzi Medal Of Honor:AA
Final Fantasy XI (może i nie jest typu CS, ale rządzi ;d)
Chciałem sie spytać czy zna ktoś jakieś fajne gry internetowe typu Counter Strike??bo to jedyna jakom ja znam i gram
i co bedziesz w te wszystkie gry pocinal po necie?
Samuel Longwood
4 03 2005, 15:26
Po pierwsze nie ma czegoś takiego jak gry "onilne", o grach "online" owszem słyszałem

Może się czepiam ale wkurza mnie jak ktoś przekręca tak prosty wyraz. Po drugie takich gier jest dosyć dużo na blaszaka, ale Counter-Strike jest akurat moim zdaniem najlepszy i najpopularniejszy i spokojnie możesz przy nim zostać bo nieznajdziesz lepszej gry online
Po trzecie, na twoim miejscu nie pytałbym o takie pecetowe sprawy na forum konsolowym, bo morzesz wkurzyć niektórych fanatyków

Mnie akurat to nie złości bo jestem graczem neutralnym, ale wiesz jak jest. Jest takie świetne forum dla pecetowców, gdzie w kilka sekund dostaniesz odpowiedź na jakiekolwiek pytanie, polecam ci
http://gry-online.pl/, pewnie znasz ten adres ale tak na wszelki wypadek podałem.
A co fajnych gier on-line na PC to polecam takie gry jak:

Wolfenstein: Enemy Teritory (ET)

American Army

Quake 3 Arena

Splinter Cell: Pandora Tomorrow oraz Chaos Theory

Medal Of Honor: Allied Assault oraz Paciffic Assault

Unreal Tournament (wszystkie)

Half-Life 2 DM
A wogóle to jest mój pierwszy post na tym forum a już piszę przydługawe posty i rozstawiam innych po kątach

Pozdrowienia dla wszystkich graczy świata !
Po pierwsze nie ma czegoś takiego jak gry \"onilne\", o grach \"online\" owszem słyszałem

Może się czepiam ale wkurza mnie jak ktoś przekręca tak prosty wyraz. Po drugie takich gier jest dosyć dużo na blaszaka, ale Counter-Strike jest akurat moim zdaniem najlepszy i najpopularniejszy i spokojnie możesz przy nim zostać bo nieznajdziesz lepszej gry online
Po trzecie, na twoim miejscu nie pytałbym o takie pecetowe sprawy na forum konsolowym, bo morzesz wkurzyć niektórych fanatyków

Mnie akurat to nie złości bo jestem graczem neutralnym, ale wiesz jak jest. Jest takie świetne forum dla pecetowców, gdzie w kilka sekund dostaniesz odpowiedź na jakiekolwiek pytanie, polecam ci
http://gry-online.pl/, pewnie znasz ten adres ale tak na wszelki wypadek podałem.
A co fajnych gier on-line na PC to polecam takie gry jak:

Wolfenstein: Enemy Teritory (ET)

American Army

Quake 3 Arena

Splinter Cell: Pandora Tomorrow oraz Chaos Theory

Medal Of Honor: Allied Assault oraz Paciffic Assault

Unreal Tournament (wszystkie)

Half-Life 2 DM
A wogóle to jest mój pierwszy post na tym forum a już piszę przydługawe posty i rozstawiam innych po kątach

Pozdrowienia dla wszystkich graczy świata !
Wyluzuj troche stary... Nie masz się już czego czepić.
Ja z gier online polecam kalambury na kurniku, miałem z tego frajdę przez całe 30 minut. :wink:
Po pierwsze nie ma czegoś takiego jak gry \"onilne\", o grach \"online\" owszem słyszałem

Może się czepiam ale wkurza mnie jak ktoś przekręca tak prosty wyraz.
a znasz takie pojęcie jak LITERÓWKA?
od siebie dorzuce jeszcze unreal tournament - statnio tniemy w to z kumplami po kablach, fajna giera
Warcraft 3
Diablo 2
Świetne gry, i wygodna gra przez battle.net
Bezapelacyjnie rządzi Medal Of Honor:AA
popieram
pioro2k4
4 03 2005, 17:23
Ja aktualnie gram w Counter-Strike: Source. Dla mnie najlepsza gra sieciowa
PS. Gra w to ktos z tego forum?? :wink:
urban terror tez ujdzie choc ja nie gram ;P
LegionPolski
4 03 2005, 19:32
cs 1.6 - rządzi!
PS. Gra w to ktos z tego forum?? :wink:
Ja gram

Mam Source i 1.6. A tak w ogóle to CS-y są the best i tyle...
pioro2k4
4 03 2005, 20:48
Ja gram

Mam Source i 1.6. A tak w ogóle to CS-y są the best i tyle...
Popieram. CS to najlepsza gra na PC. Jak chcesz to zajrzyj tu www.ck44.prv.pl. Zawsze możesz zaciagnac sie do klanu ( o ile jestes dobry) :wink:
Jeśli jesteś chętny to najpierw możemy rozegrać jakiś meczyk między sobą ;] Ale więcej info na PW lub GG: 2182846...
ej mam pytanie duzo osob gra jeszcze w cs 1.6 czy przechodza na tego nowego ?

bo ostatnio naszla mnie chec bo widzialem nowego hl za 40
Ja tam radzę HL2+CS:S... Lepsze obiekty, wygląd, mapy i wszystko co jeszcze da się ulepszyć ;]
ale niestety to u mnie nie ruszy

hehe dlatego ciekawi mnie stary cs
rotfl, nie pomylyliście for?? Bo to jest forum konsolowe, a nie o CS'ie
a najlepsza gra online to i tak halo2, liczba 1,5mln graczy na świecie mówi sama za siebie
kubson: No to kupuj CS 1.6...
SIKI: I co z tego, w CSa gra codziennie ze 3mln ludzi... W dodatku to jest potwierdzone.
LegionPolski
5 03 2005, 10:01
rotfl, nie pomylyliście for?? Bo to jest forum konsolowe, a nie o CS'ie
a najlepsza gra online to i tak halo2, liczba 1,5mln graczy na świecie mówi sama za siebie
Rotfl, nie pomyliłeś tematu?? Bo to jest temat o grach online na pc a nie na konsole :? Pomyśl.
Gry onilne? To brzmi jak gry analne, oralne, or sth ;p
Gram w CS 1.6 (slabo, ale gram) - gierka rox, polecam ją każdemu.
pioro2k4
5 03 2005, 18:49
Widzę, że CS cieszy się sporym powodzeniem wśród wszystkich maniaków konsol.
Hehe… dla tej gry zamierzam specjalnie złożyć kompa żeby nic nie szarpało :wink:
jacek125
5 03 2005, 19:16
ok dzięki,a czy większość gier musi być orginalna tak jak cs??,chociarz z nim to nie bylo problemu bo kosztowal grosze ale jak gra bedzie kosztowac 100zl to raczej nie zagram.A co z innnymi grami podaliście prawie same strzelanki,a jakies fajne wyścigi,strategie albo sportowe??
Ostatnio bez Steam'a sobie nie pograsz (tak, SĄ piraty umożliwiające to ale lepiej sobie kupić oryginała - nie dość że ładny to jesteśmy legalni). No i zależy co chcesz kupić. "Bundle pack" HL1+CS 1.6 kosztuje 49zł a HL2+CS:Source 119zł (Ale to zależy też gdzie kupisz).

Jedi Academy

Enemy Territory

Medal of Honor
A.Z.BEST
5 03 2005, 21:46
World of Warcraft. Tylko abonament :}.
ile $ za miecha?? Tak z ciekawości pytam ;p
Guados lord
6 03 2005, 01:31
chyba ze 12 euro.
btw Ultima Online rox:>
na WoW'a czekam na polska premiere no i coz trzeba bedzie przyzwyczaic sie bulic abonament, ale za taka gre warto !
a ze swojej strony polecam Lineage II - w ktorego to gram zeby zabic czas jaki pozostal do wydania WoW, i naprawde swietna to gra o MIAZDRZACEJ grafice
Sorka za lekki offtop, ale...
World of Warcraft nie poprzestanie na sukcesach jakie osiągnął dotychczas. Firma Blizzard szykuje niespodzianki. Lekkiej modyfikacji ulegnie interfejs gry, ułatwiający wykonywanie questów i walkę. Do tego oczywiście dojdą nowe obszary gry, jak na przykład pieczara Dire Maul, przeznaczona dla graczy na 56-60 levelu. Jeszcze w fazie developingu znajdują się Player vs Player Honor System oraz Player vs Player Battlegrounds. Pierwszy z nich to system nagradzania punktami honorowymi za zabicie gracza o wyższym poziomie doświadczenia niż my. Battlegrounds pozwoli rozpocząć na całego walkę pomiędzy stronami w świecie Azeroth, czyli Przymierzem i Hordą. Kontrolować można będzie cmentarzyska, działające jak spawn pointy, kopalnie czy wieże obserwacyjne. WoW stanie się wielkim polem bitwy rządzącym się podobnymi zasadami znanymi z serii gier Battlefield.\"
Ciagnie mnie do tej giery, oj ciagnie...
A co do topicu:
Starcraft, CS, Quake 3 Arena, Warcraft 3, Enemy Territory, Rangnarok Online, GTA
Najlepsza gra po sieci - Unreal Tournament (jedynka, bo 2k3 i 2k4 to syf).
Ja online na PC gram w CS'a 1.6 i Enemy Territory
Ekansik
17 03 2005, 14:18
Na kompie gram online w q3, gry dla prawdziwych pr0sów
Ekansik
17 03 2005, 15:30
A tak coś dla fanów CS'a
Board cs'a schakowali dzisiaj jakieś dwa typy i wszystko w piz.du skasowali. Teraz forum nie dziala ale mam screen xD. Zycie kuffa, samo zycie, niech szmata i jego ziomble forum zapezpieczają bo kila i mogila bedzie :E.
http://www.serwispatryk.com/cs/board_haxed.jpg
kiedyś grałem w csa (nick nuke`, Robak i inne ;p) jakieś 4 miechy temu "na poważnie", teraz gram czasem dla rozrywki (nick fAzA -,O)
CheeseOfTheDay
22 03 2005, 13:02
Jeżeli chcesz patrzeć na liczby to przykro mi ale Halo2 nie umywa się do CS (w którego nie gram, ale cenię) który w samej Polsce sprzedał się w ponad
1 milionowym nakładzie! World of Warcraft także mnie kusi. Wspaniały wielki świat, klimat jak z "jubilera" ponad 2000 kłestów, wielkie bitwy gildii, cudny lot gryfem nad miastami i górami, ponad 1.5 mln. graczy(i liczba stale rośnie). Więc jeżeli czegoś takiego spróbować a 12$ miesięcznie to dla ciebie nie dużo to łykaj.
W strzelankach masz ogromny wybór (jak szybki jesteś to painkiller). A ze strategii polecam WarCrafta3 którego już od 3 lat męczę lub StarCrafta.
Alpha Trion
10 04 2005, 17:50
Od kiedy zaczałem grać w World of Warcraft , od premiery w Europie , czyli pare miesięcy (dokładnie byłem na servie pare godzin po oficjanym uruchomieniu) , nie tknąłem innej gry , po prostu nie mam na to czasu , cały przydział na granie zabiera mi WoW a często musiałem ukrócić ten czas bo na Instancach z ekipa zgranych kumpli zarywałem noce do 3-4 nad ranem , ( samo przejście takich jak Blackrock Spire to z 6 godzin pod warunkiem że wszystko sprawnie pójdzie ) , już nie wspominając o epickich raidach na miasta Alliance , gdzie walki 100 na 100 to norma niż wyjątek , Raid bossach jak smok Azuregos gdzie wyskakuje ekipa 40 luda
i próbuje ubić bydlaka co wysyła do piachu jednym ciosem , a przeciwna frakcja leci i probóje jak najbardziej uprzykrzyć życie . Takie przykłady można mnożyć , i to trzeba przeżyć , zobaczyć , zagrać . Rozumiem że abonament może być problemem , ale są 60 dniowe gamecards które rozwiązują problem z brakiem posiadania kraty kredytowej , a prosze mi wieżyć że żadna złotówka nie będzie zmarnowana , bo te pieniądze idą w ciągłe uatrakcyjnianie świata , ja gram już 3 miesiące prawie i zwiedziłem może 30% świata i tego co ma do zaoferowania , z perspektywy grania jedna klasą 8 w tym 2 unikalne dla każdej frakcji ...cóż , xboxa pożyczyłem staremu znajomemu , na ps2 oglądam jedynie dvd....gra jest totalnie odmiennym doświadczeniem od tego wszystkiego co było do tej pory na rynku , naprawdę polecam
Alpha Trion na jakim servie grasz? ja BL alliance ;p
mario87
11 04 2005, 00:42
jak jest z tym WoW, mozna grać już na nieofciajlnych serwerach za darmo czy trzeba płacić te 15$?
Ryo-San
11 04 2005, 00:44
przy takiej grze nieoficjalne serwy to tak jakby grać w najlepsze szpile na DVDripie
Alpha Trion
11 04 2005, 09:36
Alpha Trion na jakim servie grasz? ja BL alliance ;p
gram na Burning Blade , 58 lev Troll priest
Granie na nieoficjalnych serwerach mija się z celem bo zobaczymy jedynie to co mamy po stronie klijenta , to psucie sobie zabawy i może tylko niepotrzebnie zrazić do gry .
UNREAL TOURNAMENT ew Quake ]I[....
CheeseOfTheDay
12 04 2005, 18:04
Byłem dzisiaj w kilku miejscach i nigdzie WoWa nie ma
A przeglądając w empiku CDA wylukałem że WoWa w sklepach jest tak częsty jak woda na pustyni. Nie wypuszczają nowych kopii bo trza dorobić następne serwery, no to sobie jeszcze poczekam
Kolo mi ostatnio mówił że ściągnie sobie grę za darmo i założy własny serwer dla siebie i kumpli (aż 3 osoby kekeke).
Czy możliwe jest kupienie karty zdrapki na 1 miech?
i czy oprócz ceny karty i przesyłki nie ma innych kosztów?
z góry
Thx za odp.
WoW ma miec polska premiere w czerwcu, ja czekam bo bedzie taniej (100 zl w kieszeni to dwa miechy grania) a i pewnie kilka bonusow bedzie, po drugie Blizz niewyrabia z serwerami i zeby wejsc na jakis trzeba swoje odczekac w...kolejce 8O . A moze i po wakacjach kupie to na zime bedzie jak znalazl.
Alpha Trion
15 04 2005, 11:09
Czy możliwe jest kupienie karty zdrapki na 1 miech?
i czy oprócz ceny karty i przesyłki nie ma innych kosztów?
z góry
Thx za odp.
Nie jest niestety , istnieje tylko wersja 60 - dniowa , ja kupuje w CDprojekt , szybka przesyłka , zero fuszerki , koszt 125 zł dostarczana kurierem , nie ma innych "ukrytych" kosztów .
Gra się sprzedaje w chorych ilościach i serwery wykrzaczają się jeden po drugim , nie dziwię się Blizzard że zamyka kanały dystrybucji , oni planowali sprzedać taka ilość kopii w przeciągu pół roku a nie 3 tygodni
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.