Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Co ciekawego na DVD w czasopismach?
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Kmiot
smile.gif http://www.dodatkidogazet.pl/ smile.gif
Szukałem i znalazłem jedynie porozrzucane tematy typu "Filmy w "Gali"" czy "Filmy w EGX", więc nieśmiało proponuję wszystko zebrać do kupy i tutaj wrzucać informację jakie aktualnie (lub w niedalekiej przyszłości) ciekawe pozycje można spotkac w czasopismach. A ogólnie wiadomo, że niekiedy można złowić prawdziwą perełkę za grosze. To ja zacznę:

Filipinka - "The Blair Witch Project" za 7.80 PLN-ów (film kupiłem tydzień temu i nie wiem czy nadal jest dostępny w kioskach)
Viva - "Amores Perros" za 12.90 PLN-ów
FILM - "Requiem Dla Snu" - pozycja obowiązkowa, ale dopiero pod koniec marca (kwietniowy numer miesięcznika)

narazie tyle z mojej strony wink.gif
Kmiot
arrow.gif od 15.03 Claudia - Kroll
arrow.gif od 21.03 Naj - Gliniarz Z Beverly Hills (ale chyba na VCD tylko)
Kmiot
Wypada zwrócić uwagę na "Dzień Świra" w Olivii za 10.95 PLN-ów.
kubson
a ja proponuje "Premiery" za 15.90 a w srodku PULP FICTION ! biggrin.gif i DIRTY DANCING 2 dance.gif
lukasz
QUOTE(Kmiot @ 30 05 2005, 16:00)
*

jakiś nowy numer bo bym nabył.osttanio polecam premiery z pulp fiction.
JJJ
dwie gazetki z serii "kino akcjii"
-walking tall (z the rockiem)
-cza apokalispy (deluxe)
hellium
Basen - Françoisa Ozona, Glamour nr 6/2005
tongue.gif
A.Z.BEST
*

To DVD, a nie VCD or sth?
Kmiot
QUOTE(A.Z.BEST @ 3 06 2005, 04:07)
*

To DVD, a nie VCD or sth?
*

DVD.

Jako ciekawostkę napiszę, że pod koniec czerwca w 'Vivie' będzie '21 gramów'.
hellium
FILM 6/ 2005 - Płytki grób
Panek
W CD-Action #114 (obecny nr.) w wersji DVD magazynu dali Blair Witch Project na DVD (to samo co w Filipince, nawet na odwrocie pisze "Dostępny wyłącznie z miesięcznikiem Filipinka"), tak więc jak ktoś chce to polecam.
dmlakers
"Graj jak David Beckham" biggrin.gif - 2DVD do kupienia w Empiku i wybranych salonach prasowych. Ciekawe kto da za to dziadostwo 59.90 zl ? blink.gif

I w ktorejs z babskich gazet z tego tygodnia : Ringu i Ringu 2 tongue.gif
Kmiot
od jutra (tj. 13 czerwca) w 'Gali' dostępny jest 'Hero'
dmlakers
QUOTE(Kmiot @ 12 06 2005, 17:54)
*

Za Gale z filmem zaplacisz jakies 10-11 zeta i dostajesz tylko film, bez dodatkow i pewnie w wersji z lektorem sad.gif . Wiec bardziej sie oplaca dorzucic 9 zl i kupic w MM pelne wydanie z dodatkami i oryginalnym jezykiem + polskie napisy tongue.gif Sam kilka miesiecy kupilem HERO wlasnie w MM i za 19.99 zl. I polecam excl.gif

PS. Dla mieszkancow Łodzi dodam ze dzis bylem w MM w Galerii Łodzkiej i jest ten film do kupienia w niezmienionej cenie closedeyes.gif
mishka
A na VHS Hero mozna w Tesco dostac za chyba 7.99zl ... Tak na marginesie...
Danilo1972
W najnowszej Marie Claire TRZY filmy za 15 zeta:

I twoją matkę też
Opowieści portowe
Intymność

Raczej warto kupić owy zestawik.
szczurek
W (bodajrze) Pani Domu znajdziemy Grease. Chyba pierwszy raz kupie tego szmatlawca o_@
dragu
QUOTE(dmlakers @ 12 06 2005, 20:05)
QUOTE(Kmiot @ 12 06 2005, 17:54)
*

Za Gale z filmem zaplacisz jakies 10-11 zeta i dostajesz tylko film, bez dodatkow i pewnie w wersji z lektorem sad.gif . Wiec bardziej sie oplaca dorzucic 9 zl i kupic w MM pelne wydanie z dodatkami i oryginalnym jezykiem + polskie napisy tongue.gif Sam kilka miesiecy kupilem HERO wlasnie w MM i za 19.99 zl. I polecam excl.gif

PS. Dla mieszkancow Łodzi dodam ze dzis bylem w MM w Galerii Łodzkiej i jest ten film do kupienia w niezmienionej cenie closedeyes.gif
*

Gala to tygodnik?? Bo dziś szukałem wersji z Hero i nie znalazłem sad.gif
Lacan
nie wiem czy są jeszcze....ale Gorzkie gody są w Claudi ..
Yohko
QUOTE(dragu @ 20 06 2005, 22:58)
Gala to tygodnik?? Bo dziś szukałem wersji z Hero i nie znalazłem sad.gif
*

tak, gala to tygodnik (tak przynajmniej wynika z ich strony internetowej)
Danilo1972
Dziś w Tinie jest Nożownik z T.L.Jonesem i B. DelToro na dvd.
mishka
Gala to tygonik ale dvd daja chyba co drugi tydzien (tak mi sie zdaje).
Ile ta tina sie ceni z dvd? 9.90??
BOBAN
QUOTE(mishka @ 22 06 2005, 16:45)
*

Dobre pytanie bo w Del Toro zainwestowałbym smile.gif
Kmiot
QUOTE(BOBAN @ 22 06 2005, 18:12)
QUOTE(mishka @ 22 06 2005, 16:45)
*

Dobre pytanie bo w Del Toro zainwestowałbym smile.gif
*

To inwestuj, bo właśnie 9.90 kosztuje.
Danilo1972
Dziś znów świeżutka Tina, a w niej "Młody Adam" z Ewanem MacGregorem.
Kmiot
przypominam: od 30.06 w Vivie - 21 Gramów blink.gif
Manor
na stronce vivy jest napisane, z tego co rozumiem, że w najnowszym numerze dodali na dvd :Miasto Boga" cool.gif

ktoś wie co ile to wychodzi?
Kmiot
QUOTE(Manor @ 6 07 2005, 09:59)
na stronce vivy jest napisane, z tego co rozumiem, że w najnowszym numerze dodali na dvd :Miasto Boga" cool.gif 

ktoś wie co ile to wychodzi?
*

Właśnie dzisiaj w Vivie wychodzi "Miasto Boga" 12.90 PLN
A w Premierach, przypominam - "Od Zmierzchu Do Świtu"
mishka
A propo Premiery to ukazał sie pierwszy numer w wersji bez gazety (same pudło dvd), cena pozostała bez zmian-chyba 15.90... Widziałem chyba w Tesco...
mishka
Teraz w Premiery maja dac: Jackie Brown (yeah! nie moglem nigdzie tego dorwac) i tradycyjnie jakis chłam-Gdyby Don Juan była kobieta. Na Allegro juz mozna to kupic... (a u mnie jeszcze w kioskach nie ma...)
Lacan
musze kupic ten numer Premier
PEsEq
W jakimś piśmie był Kickboxer:)smile.gifsmile.gifsmile.gif teraz jakoś 4 dni temu.
golab
QUOTE(PEsEq @ 2 08 2005, 22:45)
W jakimś piśmie był Kickboxer:)smile.gifsmile.gifsmile.gif teraz jakoś 4 dni temu.
*

Chyba "Naj" czy jakośsmile.gif...
Kmiot
"Cztery Pokoje" w Premierach biggrin.gif Warto (chyba mellow.gif )
kempa
QUOTE(Kmiot @ 5 09 2005, 00:52)
"Cztery Pokoje" w Premierach biggrin.gif Warto (chyba mellow.gif )
*

Na pewno wink.gif

PS:
Jak się dobrze pokręcic, to można dorwac jeszcze "Jackie Brown" (świetny film), oraz "Gdyby Don Juan był kobietą" (nawet, nawet)
dmlakers
"Battle Royale" we wrzesniowym "Kinie Domowym" cool.gif oraz "Hellraiser III" w numerze sierpniowym biggrin.gif
tk
Tine można kupić z dwoma filmami tylko, że zamiast dać combo "Hannibal" + "Nożownik" to są dwa do wyboru, któryś z wymienionych i jakiś słabszy do tego.
Guts
Najnowszy numer magazynu dla pan ''Na Zywo'' mozna zakupic wraz z filmem
''Ju-on: The Grudge'' Takashiego Shimizu (UWAGA!! Nie jest to padaka made in USA tylko japonska wersja).
Kmiot
od 26.09 - Gala - 'Monster'

A poza tym:
QUOTE("FilmWeb")
"Ghost in the Shell" w listopadzie na DVD z magazynem

Jak udało nam się dowiedzieć na początku listopada do sprzedaży trafi jednopłytowe wydanie DVD filmu "Ghost in the Shell" - jednej z najsłynniejszych produkcji anime w historii gatunku. Pudełkowa edycja filmu, z dźwiękiem w formatach DD 5.1 i DTS (polski lektor + napisy), zostanie dołączona do jednego z magazynów wydawanych przez grupę IDG. Cena płyty wraz z pismem nie przekroczy 20 PLN.

Jak potwierdziło wydawnictwo IDG film ukaże się z miesięcznikiem "Kino Domowe - Magazyn DVD".
Roman Giertych
W Premierach jest dokument : ZABAWY Z BRONIA. Jesli ktos lubi lubi filmy M. Moore'a to polecam excl.gif

Heil Roman excl.gif
mishka
Marie Claire-9.90zl-Życie Carlita !!!
SIKI
LOL, POZYCJA OBOWIĄZKOWA DLA TYCH CO NIE WIDZIELI ! ! !
Kriseh
W nowym CKM - "Dom 1000 trupow". Cena pisma 11.99.
SIKI
kupuje bo filmu nie widziałem biggrin.gif
mishka
kup-oplaca sie biggrin.gif W Przekroju jest Super size me i wrzeszczacy faceci (jakos tak)-za bodajze 15.99
Kmiot
Ha, a ja mam świeżutkiego 'Ghost In The Shell' ;D
W 'Kinie Domowym' za 19,90zł jest ;P
mishka
bodajze w gali Hazardzisci
Gotenks
Tego GITSa to strasznie u mnie ciezko zlapac. Gdzie nie pojde to albo nie ma, albo JUZ nie ma ;(

A w nowym Focusie jest film "Gwiezdne wrota"
KOMODO
W pani domu za 10,99 zl o ile sie nie myle sa obie japonskie "Klatwy Ju On". Oczywiscie byly juz wydane osobno i ja nieszczesny nabylem je pojedynczo bulac w ten sposob dwa razy tyle:P. Filmy polecam gdyz sa naprawde klimatyczne mimo lichszych niz w amerykanckich wersjach efektow specjalnych. Sa za to bardziej spojne i maja sens. Powiem tylko ze amerykanska "Klatwa" to zbitek luznych sekwencji z oryginaly okraszony banalna w stosunku do pierwowzoru fabula. Japonski pod wzgledem scenariusza wypada o niebo lepiej.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.