Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Co ciekawego na DVD w czasopismach?
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Danilo1972
QUOTE(tekA @ 10 02 2006, 17:27) *

tak w każdy czwartek, ale można kupic osobno

27 zł za film - trochę za drogo.
Szczególnie że nie wybrali czołówki tylko średnie filmy danego reżysera (wyjątki to Goodfellas, Amadeusz i Lot nad kukułczym gniazdem).
Reszta to jakieś takie, chyba że ktoś lubi Casablanca lub Przeminęło z wiatrem.
dudi
Operacja samun za około 12 zeta (kino jakieśtam)
187 też cosik powyżej 10 zł. gazety niepamiątam, naj?
W jednym ze sklepów sieci biedronka widziałem Czas apokalipsy, Pająk i U-571
Dwa pierwsze łyknołem,
cena za sztuke 9.99zł
Danilo1972
Od dzisiaj w Claudia mały format będzie w sprzedaży film "Zły porucznik"!!!
aux
"Zły porucznik" jest świetny, super że będzie w Claudii. Tenks za info !
dudi
Słyszałem, że do jakiejś gazety dodawany jest film "Dżuma", kurcze a ja właśnie skączyłem ją opracowywać.
Kmiot
QUOTE(dudi @ 16 02 2006, 15:22) *

Słyszałem, że do jakiejś gazety dodawany jest film "Dżuma", kurcze a ja właśnie skączyłem ją opracowywać.

Przyjaciółka. 9.99 PLN ale na VCD

z ciekawszych IMO:

'Kino Konesera' 11.99 PLN - Skazani Na Shawshank
'Premiery' Luty 2006 - 11.99 PLN - Clerks - Sprzedawcy (Jay i Cichy Bob ;D) + Klątwa Skorpiona - dwa filmy na jednej płycie DVD.
RSX
W NAJ teraz jest Piąty Element
Diabeu
QUOTE(Danilo1972 @ 15 02 2006, 05:59) *

czy to nie jest śmieszne? taki film w tego typu czasopiśmie? jakby dali dvdbox to bym kupił a tak to fakyt
Danilo1972
QUOTE(_Diabeu_ @ 23 02 2006, 14:59) *

czy to nie jest śmieszne? taki film w tego typu czasopiśmie? jakby dali dvdbox to bym kupił a tak to fakyt

Zaraz tam śmieszne icon_twisted.gif
Film jest rewelacyjny a pismo możesz dać sąsiadce albo pani ze sklepu monopolowego wink.gif
Dość długo szukałem tego filmu za rozsądną cenę i mam nareszcie.
A że w Claudii... cóż, lepiej tam niż np. w Fakcajtung icon_twisted.gif
Swoją drogą niedawno było "Życie Carlita" i też nabyłem za te parę złociszy - na Allegro film chodził ok. 100zł. Chyba warto, nie sądzisz?
Kmiot
W "Kinie Akcji" (którego nie można nazwać czasopismem, bo to chyba tylko broszurka) jest 'Brother' Kitano. 11.90PLN
dudi
Kino Domowe- cztery filmy na jednej płycie:
arrow.gif Bunkier ss (napisy)
arrow.gif Frankies house (napisy)
arrow.gif Kiedy ucihnom działa (napisy)
arrow.gif Upadek orłów (lektor)
Niestety wszystko jako DivX (niewiem czemu ale tego ostatniego filmu nieodtwarza mój DVD)
Miłego oglądania!
Cena niecałe 20 zeta.
Guts
W Kinie domowym do dostania jest Ghost in the Shell Tv: Stand Alone Complex! Pierwsza czesc z II odcinkami kosztuje 9.90 zl , reszta epsow (3 na plyte) po 19.90zl. W pierwszym wydaniu:
- Plakat GITS: SAC do zawieszenia na scianie z Motoko i Batou.
- dodatki na plycie: wywiad z rezyserem serii, 3 sciezki dziewiekowe do wyboru : ang, lektor pl, jap.
Co jak co, ale za taka kasa nie kupienie byloby ciezkim grzechem =)
Kmiot
W Premierach jest "Teksańska Masakra Piłą Mechaniczną" (ta z 2004, czy 05 roku) + jakiś inny, mało znany film. 11.90 PLN.
dudi
Kino grozy - Smakosz
Diabeu
QUOTE(Danilo1972 @ 23 02 2006, 14:31) *

Film jest rewelacyjny a pismo możesz dać sąsiadce albo pani ze sklepu monopolowego wink.gif
Swoją drogą niedawno było "Życie Carlita" i też nabyłem za te parę złociszy - na Allegro film chodził ok. 100zł. Chyba warto, nie sądzisz?

no nie do końca, te filmy są na płytach najgorszej jakości, nie są zbyt dobre dla naszych czytników
jak do Claudii dadzą "Hostel" to się chyba upiję
lukasz
intermission jest w jakimś pisemku nawet w dużym pudełku chyba polecam gorąco film rewelacyjny.
KOMODO
W gali jest "Za wszelka cene", bez pudelka za 15 zeta:/. Drofo. 20 ktoregos bedzie tez w Gali "Marzyciel".
janol
QUOTE(_Diabeu_ @ 10 04 2006, 16:03) *

QUOTE(Danilo1972 @ 23 02 2006, 14:31) *

no nie do końca, te filmy są na płytach najgorszej jakości, nie są zbyt dobre dla naszych czytników
jak do Claudii dadzą "Hostel" to się chyba upiję

Kiedyś w "Mamo to ja" (czy czymś w podobnym klimacie ciążowo-położniczo-niemowlęcym) były "Psy2".
Wystarczy do upicia? smile.gif
Diabeu
yup:]
tak samo jak "Dogma" w Vivie
Danilo1972
Całe szczęście Dogma była w Tesco za 12.99zł w normalnej wersji, którą nabyłem smile.gif
tk
tesco rlz - zakupy wielkanocne ze starsza zaowocowaly czasem apokalipsy za 9,99 wink.gif
Dante
w najnowszym Focusie jest podobno Memento.
Kmiot
QUOTE(Dante @ 14 04 2006, 18:44) *

w najnowszym Focusie jest podobno Memento.

;O
Gdyby nie to, ze kupiłem se go już dawno (btw. jest tani. Nie więcej jak 20zł), to już bym warował pod kioskiem ;P
Masakra. Brać nie marudzić.
KOMODO
Niedlugo w Kino Grozy znow Blair Witch Project (dla tych co jeszcze jakims cudem nie ogladali - brac) oraz prawdziwy hit - KILL BILL w Dzienniku. Wymiekam, biore. Zobaczymy tylko ile bedzie kosztowal. 1,50?biggrin.gif
YETI
0_o
Kill Bill ?!
kiedy dokładnie ?

to Kino Grozy kiedy wychodzi (i ile to kosztuje?)
Ölschmitz
kiedy ten dziennik z kill billem bedzie w kioskach i jak sie dokladnie nazywa? ;p
SIKI
dziś w jednej z gazet o tematyce DVD (nie pamiętam nazwy) za 11,99 jest PRAWO BRONXU w dvdboxie
Kriseh
"Dziennik" z Kill Billem wychodzi w piatek i ma kosztowac... 1,50zl O_o Tak przynajmniej to reklamuja.
YETI
"Dziennik", czyli mam rozumiec ze mowa o tej nowej gazecie ?
Ciekawe czy co piatek Dziennik bedzie oferowacł takie perełki smile.gif
lukaszek
znowu ludzie beda koczowac o 5 pod sklepem zeby wykupic caly naklad o_0
lukasz
QUOTE(SIKI @ 26 04 2006, 21:46) *

dziś w jednej z gazet o tematyce DVD (nie pamiętam nazwy) za 11,99 jest PRAWO BRONXU w dvdboxie

nie do końca sie opłaca bo prawo bronxu w MM leży do kupienia za 10zł no chyba ,że komuś na gazecie zalezy.
SIKI
wiesz, nie wszędzie jest MM, przynajmniej nie w JG
tk
ten dziennik bankowo nie bedzie tyle kosztowac z kill billem... stawiam na 10-12 zeta
Danilo1972
Chyba Teka nie masz racji.
Film ma być we wkładce telewizyjnej do Dziennika, więc cena powinna być taka jak zawsze.
Dante
QUOTE(tekA @ 27 04 2006, 14:08) *

ten dziennik bankowo nie bedzie tyle kosztowac z kill billem... stawiam na 10-12 zeta

Reklamuja że za 1,50 więc za tyle powinno być
lukasz
no i kupiłem za 1,50 kill bill lol
YETI
lol to dzis !!!
lece do kiosku moze jeszcze cos zostało ;P
brashh
Ja już mam swoją kopię.
Jak zawsze na początku trzeba obejrzeć przymusowe rekalmy, ale ta zamieszczona na płycie z Kill Bill na pewno będzie dla większości z Was miłym zaskoczeniem. Polecam sprawdzić od razu po zakupie wink.gif

PS. Za tydzień ma być część druga smile.gif
Flik
Szczerze mówiąc myślałem, że to jakiś wkręt. Ale stoję sobie dziś spokojnie w osiedlowym sklepiku i nagle jakaś kobiecina się pyta o Dziennik i okazuje się, że w środku Kill Bill (cena 1,5zł). Nawet jakieś ładne pudełeczko dali... nie to co w tych pismach dla kobiet hłehłe. W każdym razie czekam na kolejną akję promocyjną Dziennika.
Ölschmitz
tez kupilem:) film widzialem nie raz, ale za 1,50 warto go miec. za tydzien dwojka, juz sobie u kioskarki zamowilem, ze ma odlozyc dla mnie ;p
Ryo-San
nic nie wiedzialem o Kill Billu w Dzienniku dlatego lekko sie zdziwilem jak w pierwszym kiosku gazety nie bylo, w drugiem tez nie, w trzecim;/..i juz wiedzialem ze cos musieli dorzucac xD caly ponad 800 tys naklad poszeeeedl w kilka h..zwroty wyborczej bedąd dzisiaj gigantyczne..
Danilo1972
A za tydzień druga część filmu smile.gif
SIKI
ja tam na pobliskiej stacji o godz 14 spokojnie nabyłem swój egzemplarz...
Nawet jeszcze leżą 3...
Więc, szukajcie na stacjach...
_Milan_
Ja oczywiscie musialem nabyc yeahbnieta plytke, i moj power dvd sie krztusi censored2.gif
Tyle siana po-szłoo!!
kotlet_schabowy
Jak dzisiaj na forum przeczytalem, ze Dziennik z filmem Kill Bill kosztuje 1.50, to sie bardzo zdziwilem. O dodatku wiedzialem juz chyba wczoraj. W sumie czytajac tu o tym kolo 15:00 juz myslalem, ze raczej nie mam szansy na kupienie tego, a tu w kiosku nieopodal lezalo jeszcze conajmniej kilka egzemplarzy. Film jest w ladnym pudelku, sama gazeta tez jest ok, szczegolnie dodatek "Kultura". Ciekaw jestem, czy za tydzien tez cena Dziennika z filmem bedzie taka niska, ale mysle, ze moze byc juz wyzsza, takie "zagranie", "skusimy ich pierwsza czescia filmu za 1.50 zl, beda chcieli kupic druga, to i tak dadza nawet wiecej kasy".
MasterShake
starsi mają sklep więc gazetę mi odłożyli,za tydzień to samo hyh.gif
tk
za wieksza cene drugiej czesci nie kupie...

w niezlym szoku bylem jak sie okazalo ze za 1,50 - naprawde szczeze watpilem... a po wrzuceniu w czytnik kolejne zaskoczenie - trailer sh wink.gif
KOMODO
U mnie z dostepnoscia nie bylo problemow. Trzeba przyznac ze Dziennik wymyslkil na bank stratny chodz jednoczesnie dochodowy chwyt reklamowy. Byc moze dzieki filmowi gazeta zainteresuje sie wiecej osob a i sprzedaz bedzie wyzsza.
dudi
W kinie jakimś tam jest "Raiders," film twórcy "Taxi".
ListuniO
wam sie wydaje że gazeta żeby wydac film dopłaca do interesu???..owszem może ich to coś kosztuje ale są to grosze...dystrybutor ma kase na dodanie filmu do gazety dzieki reklamie(trailery i reklamy przed filmem których zresztą nie można wyłączyć)...koszt samej płyty+prawa autorskie+pudełko+nadruk to pare złotych...nie opłacalna inwestycja ,dlatego ci którzy chcą reklame płacą za film...simply
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.