Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Co ciekawego na DVD w czasopismach?
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
dudi
Wątpie żeby jeden trailer pokrył całe koszty, a reklama w dziennikach jest najtańszą z możliwych, albo radiowe są tańsze? niepamiętam. Gazeta napewno poniosła spore koszty, ale ze dobrą reklame trzeba zapłacic. Domnie gazety (filmu) juz niestarczyło ale z dwójką kupie napewno!
Mendrek
QUOTE('kotlet_schabowy')

"skusimy ich pierwsza czescia filmu za 1.50 zl, beda chcieli kupic druga, to i tak dadza nawet wiecej kasy".

Jutro za 1.50 Kill Bill vol. 2 w Dzienniku blink.gif
alienator
pięknie ;D dobrze, że mieszkam w małym mieście, to z dostępnością nie będzie problemu smile.gif
Flik
No bez jaj. Znowu za 1,50zł?
Skoczę sobie po bułki rano i film dostanę. WYPAS xD
iaikO
a 11 maja clockwork orange w wyborczej, cena niestety nieco inna ;p
Ölschmitz
łooo powiedz za ile chodzi, musze to miec bo film ryje mozgownice ;]
iaikO
27 zeta, ale wydac warto
Ölschmitz
nie mala kasa, ale film jest tego wart, thx.
Mendrek
Poczekac az znow poleci na Ale Kino! i nagrac...
Mendrek
O ja pierdziele... o 10 to juz wszedzie wybalomucone bylo w Myslowicach (a to duze miasto i w ch... kioskow i marketow)... blink.gif

Normalnie wciaz nie wierze, przeszedlem cale Myslowice, nogi mi z du.py wylaza normalnie, i ostatkiem sil zrezygnowany poszedlem do kiosku z naprzeciwka gdzie wiecej jest papierosow niz gazet (to kiosk papierosowy "Fajka")... myslalem ze tam od razu nie bedzie, pytam sie czy jest Dziennik, a baba usmiechnieta: "No, ostatni"... czulem sie jakbym doszedl do jakiejs "la Terre Promise", wciaz nie moge uwierzyc ze mam ta gazete. Chcialem isc jeszcze raz przez miasto z ta gazeta w lapach, co by sie pochwalic i pokazac ze te hieny co zapewne od rana pod kioskami czekaly, mam doglebnie w "wiadomo gdzie"... ;p
Arox
Mam tego Killa za 1,50

Przed filmem jest trailer SH! Wypas
KOMODO
O chlopie, wyluzuj, to tylko film:). Wiem ze kultowy i znakomity ale trzeba bylo sobie wczesniej wstac i kupic bez problemu:P.
Ölschmitz
wstalem i kupilem bez problemu ;p fajnie, za 3 zeta mam obie czesci, dobry interes.
_Milan_
Dziwna sprawa,2 czesc rowniez zacina mi sie tak samo jak 1,power dvd u mnie i u sasiada krztusi sie nim podczas planszy ostrzeżenie censored2.gif
Napiszcie mi czym (program) ogladacie to na kompie i czy sie wam nie krztusi.
Ölschmitz
tzn. ja ogladam na odtwarzaczu i jedynka za pierwszymi dwoma podejsciami strasznie mi sie krztusila na poczatku (ostrzezenie + trailer SH), a dwojka to samo, ale teraz, po kilku odpaleniach obie dzialaja elegancko.
janol
Na Xboxie też miałem małe problemy ale w końcu film się uruchomił i nie przerywa (przynajmniej pierwsza część, drugiej jeszcze nie sprawdzałem)
Flik
Jeśli chodzi o jedynkę puściłem na odtwarzaczu i gładko poszła. Dwójeczke chciałem już obejrzeć na iXim. Zapuszczam DVD Region X patrzę sobie na planszę z ostrzeżeniem i... nic się nie dzieje. Dopiero jak odpaliłem przez Xbox Media Center film ruszył.
_Milan_
Pewnie tłoczyli te filmy na Esperanze'ach biggrin.gif
janol
No ja na DVD Region X mam to samo. Z XMC jest lepiej ale na początku też się krztusiło
Arox
kaffeine połyka bez zająknięcia.
Flik
QUOTE(Milaneze @ 5 05 2006, 17:38) *

Pewnie tłoczyli te filmy na Esperanze'ach biggrin.gif

Milaneze ty się tutaj nie naśmiewaj bo mój Xbox właśnie kocha te płytki biggrin.gif
KOMODO
Ja ogladma na PS2 i absolutnie nic mi sie nie zacina:/. Nie wiem co wy za odtwarzacze macie:P
MasterShake
w gali efekt motyla za bodajże 12.90
ogqozo
W Olivii podobno jest "Good night and good luck"... szok. To jeden z najgłośniejszych filmów 2005, obok "Tajemnicy Brokeback Mountain" i "Broken flowers". A w Polsce premiera była w lutym. Krytyka prawicowych obrońców moralności(McCarthy to taki amerykański Roman z lat 60.), kapitalna rola Davida Strathairna, świetne zdjęcia, scenografia, muzyka, klimat studia zasnutego papierosowym dymem... koniecznie!
Dante
Trza przejśc się i zakupić
w gali (chyba ) jest Miasteczko twin peaks
Ölschmitz
ale co miasteczko twin peaks? ta pelnometrazowka ogniu krocz za mna, czy caly serial? o.O
Dante
Pewnie pełnometrażówka ale na 100% nie jestem pewny(serialu chyba nie dali)
MasterShake
a mogli by serial dać po odcinku do gazety jak coś daje benny hilla czy świętego
iaikO
swiat kobiety - lost highway
Mathiu
QUOTE(iaikO @ 4 07 2006, 18:36) *

swiat kobiety - lost highway

Taaaa jes!! icon_twisted.gif Nareszcie smile.gif
Danilo1972
W CKM jest Resident Evil 2 (mowa oczywiście o filmie;)).
Cena ok. 13złociszy.
ogicool
już się pokazała 5 część ,,Ghost in the Shell" (Kino Domowe)
ds
jak ktoś mieszka w białymstoku, to może dziś dorwać kurier poranny z filmem BROTHER takeshiego kitano za 6 zeta.
--wojtas--
Jutro do Rzeczpospolitej ma być dołączony Mikrokosmos, a pojutrze Makrokosmos.
--wojtas--
Można kupić Naj z 12 małpami na DVD.
dudi
Niedługo w kinie grozy "Martwy Krzyk", niewiele o tym filmie wiadomo, ale zapowiada sie smakowicie, okładka nasuwa skojarzenia z Saw http://www.filmweb.pl/Film?id=273317. Aktualnie w owej seri można znaleźć Lęk (creep) i Jekyll+Hyde.
Obsolete
w Caludii "Szamanka", imo bardzo dobry polski film w rezyserii Zulawskiego.
W Olivii "The Game" z Douglasem.
tk
po ile "the game" bo z chęcią zakupie?
KOMODO
QUOTE(dudi @ 25 09 2006, 20:35) *

Niedługo w kinie grozy "Martwy Krzyk", niewiele o tym filmie wiadomo, ale zapowiada sie smakowicie, okładka nasuwa skojarzenia z Saw http://www.filmweb.pl/Film?id=273317. Aktualnie w owej seri można znaleźć Lęk (creep) i Jekyll+Hyde.
Szczerze odradzam "Martwy krzyk". Nie jestem malkontentem ani nie uwazam sie za krytyka pokoroju Diabua, ale ten film jest tak cienki, ze nawet mnie ciezko go bylo obejrzec. Zdecydowanie najgorszy film jaki ogladalem z serii "Kino Grozy". Toz to wydana niedawno rowniez w tej serii tandetna "Kostnica" byla ZNACZNIE lepsza nizeli "Martwy Krzyk". Okladka jak z "Pily", ale zawartosci - pozal sie Boże.
MasterShake
kruka w jakiejś klaudi chyba dają
ShtaS
w nowym Filmie Człowiek z Blizną, zakup obowiązkowy

http://film.onet.pl/0,0,1363076,2,17430,artykul.html

cena czasopisma - 9.90zł

jest też wzmianka ciekawa

Film ma także swoich entuzjastów wśród twórców gier komputerowych. W cyklu "Grand Theft Auto" można usłyszeć cały soundtrack z "Człowieka...", bohaterowie noszą ubrania podobne do tych z szafy Montany, a jeden z budynków jest wierną kopią posiadłości Tony’ego. O wyjątkowości "Człowieka z blizną" świadczy także to, że – podobnie, jak wcześniej "Ojciec chrzestny" – doczekał się wersji komputerowej. W tym miesiącu na świecie pojawi się (w Polsce w listopadzie) "Scarface: The World Is Yours". Gra zapowiadana jest jako sequel filmu – Tony Montana nie zginął w strzelaninie, chce się teraz zemścić na swoim największym wrogu, Alejandro Sosie.
Mackal21
QUOTE(ds @ 21 07 2006, 13:19) *

jak ktoś mieszka w białymstoku, to może dziś dorwać kurier poranny z filmem BROTHER takeshiego kitano za 6 zeta.

Ja bym to z miejsca łyknął,akurat tego filmu nie mam. huh.gif
Danilo1972
Dzisiaj w Gali było kilka filmów (po dwa w egzemplarzu) za, jak się nie mylę 9.90zł. Do wyboru m.in. Zapach Kobiety i Marzyciel.
zduniacz
QUOTE(KOMODO @ 28 09 2006, 17:27) *

Szczerze odradzam "Martwy krzyk". Nie jestem malkontentem ani nie uwazam sie za krytyka pokoroju Diabua, ale ten film jest tak cienki, ze nawet mnie ciezko go bylo obejrzec. Zdecydowanie najgorszy film jaki ogladalem z serii "Kino Grozy". Toz to wydana niedawno rowniez w tej serii tandetna "Kostnica" byla ZNACZNIE lepsza nizeli "Martwy Krzyk". Okladka jak z "Pily", ale zawartosci - pozal sie Boże.

Teraz w Kinie Grozy 'Dom Strachu' - to jest dopiero szmira. Nie widzialem Martwego Krzyku, ale nie wyobrażam sobie zeby byl gorszy od tej szmaty. jesli drogi czytelniku zastanawiasz się nad siegnieciem po Dom Strachu - radę mą racz wziąć do serca i nie rob tego nawet za doplatą. No hcyba że ktoś chce sie dowartosciować po seansie myślą: 'jak oni robia takie gówna, to i ja jestem w stanie nakrecic film.'
KOMODO
QUOTE(zduniacz @ 31 10 2006, 14:41) *

QUOTE(KOMODO @ 28 09 2006, 17:27) *

Teraz w Kinie Grozy 'Dom Strachu' - to jest dopiero szmira. Nie widzialem Martwego Krzyku, ale nie wyobrażam sobie zeby byl gorszy od tej szmaty. jesli drogi czytelniku zastanawiasz się nad siegnieciem po Dom Strachu - radę mą racz wziąć do serca i nie rob tego nawet za doplatą. No hcyba że ktoś chce sie dowartosciować po seansie myślą: 'jak oni robia takie gówna, to i ja jestem w stanie nakrecic film.'

Dokladnie! Tez to kupilem. Ale wiesz, film ow mozna postawic na rowni z "Martym Krzykiem". Powaga. Nawet nie wiem czy martwy krzyk nie jest gorszy.
MasterShake
dzięki że piszecie,bo właśniekupiłemXD

matnie i wstręt dają w jakiejś gazetce
lukasz
QUOTE(MasterShake @ 1 11 2006, 19:06) *

trzeba sie rozejrzeć w weekend o_O
ja kupiłem pani domu z brunetem wieczorową porą a co;d
ogicool
Zwierciadło jest z ,,Poza prawem" J. Jarmuscha - cudo, niecałe 12 zeta
MasterShake
QUOTE(lukasz @ 1 11 2006, 21:20) *

QUOTE(MasterShake @ 1 11 2006, 19:06) *

trzeba sie rozejrzeć w weekend o_O
ja kupiłem pani domu z brunetem wieczorową porą a co;d

kosztuje toto 12 zika afaik

gdzie daja bruneta?
lukasz
przeciez mówie ,ze w pani domu:) ale nie wiem czy działalności ten numer nie zakończył i przypadkiem w tym tygodniu może być już jakas inna komedia barei(bo tam wlaśnie teraz te dają)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.