Z tego co piszą, to amerykańska.
http://www.dodatkidogazet.pl/film/rid,2048...latwa-pila.htmlPo więcej informacji poczytaj komentarze.
Poza tym warto zauważyć
"Człowieka Z Blizną" od 24-go w Przekroju.
szczurek
30 01 2008, 00:28
w czwartek z Gazetą Wyborczą Rambo: Pierwsza Krew
w piątek Rambo II
w sobote Rambo III
wooohooo
Haha, ale zarzucili ;D
Marzy mi się takie coś z kolekcją Rocky'ego.
mam rambo III na kasecie

i zdaje sie, ze jest tam tez powrót zywych trupów.
moge sprzedac jak cos.
Obsolete
5 02 2008, 00:34
Do czwartku w "Przekroju" jest "Zly porucznik" z Keitelem, a potem "Rzeczy, ktore robisz w Denver bedac martwym".
Piatek, Gazeta Wyborcza "Trainspotting"
Ma ktos do odsprzedania "Niesmiertelnego" z ostatniego piatku? Przegapilem, a chcialbym miec go w kolekcji.
w serii NIEZIEMSKA KOLEKCJA FILMOWA,
'Mucha'
(to ta seria gdzie 1 był Terminator)
17 kwietnia Przekrój , a razem z nim
Cienka Czerwona Linia
A w obecnym Naj "Adrenalina" ;d
CYTAT(Kmiot @ 8 04 2008, 20:28)

A w obecnym Naj "Adrenalina" ;d
ta z Christopherem Lambertem?
1.08.08 (piatek) z GW "Wsciekle psy" Tarantino.
CYTAT(wozek @ 26 07 2008, 20:44)

1.08.08 (piatek) z GW "Wsciekle psy" Tarantino.
nie-e, "Dziewiąte Wrota" są, "Wściekła Psy" będą 08.08.08 ;]
lol, chyba znowu przesuneli, bo ostatnio mial byc tydzien temu ;] sorry ludki ze musieliscie wczesnie wstawac .
CYTAT(wozek @ 1 08 2008, 17:13)

lol, chyba znowu przesuneli, bo ostatnio mial byc tydzien temu ;] sorry ludki ze musieliscie wczesnie wstawac .
lulz, znowu przesunęli, teraz na 22.08.2008 :|
to teraz przynajmniej mam okazje kupic
ooo, kupuje bankowo ;] mam nadzieje, ze wersja z napisami.
Jutro chyba Błękitny Motyl będzie, chyba, że po kilka tytułów na dany numer idzie.
"Wściekłe Psy" przesunęli na 29.08
se kur.wa jakieś jaja robią
Junkhead
21 08 2008, 20:08
Najlepiej jakby w ogóle nie dawali Wściekłych Psów, ja dałem za DVD z rok temu 49 zł, niech inni tez płacą

.
NerkoWiktor
25 08 2008, 13:43
CYTAT(tk @ 22 08 2008, 17:46)

20 zł za 3 odcinki ?
_Milan_
26 08 2008, 00:41
nie 20 a 15,50, gazeta tez cos kosztuje ;]
W Epiku jest całość z 200zł, więc jak komuś nie zależy na Vivie to może uderzać.
Wściekłe Psy w GW jutro na 100% ; )
szczurek
28 08 2008, 22:35
CYTAT(gekon @ 27 08 2008, 01:30)

W Epiku jest całość z 200zł, więc jak komuś nie zależy na Vivie to może uderzać.
no, ale wszystkie sezony czy poprostu dvd z kolekcji 'najlepsze skecze xxx' (cleese'a, pallina, etc)? Bo jezeli to pierwsze to by sie opylalo. Wszystkie 22 plytki z przekrojem wyniosa nas kolo 350zl
po ile wsiekle psy? Dobrze, ze mam fajne wydanie 2 plytowe z masa dodatkow <faja>
alienator
29 08 2008, 08:27
Jeżeli dobrze pamiętam, to za 'piontaka'.
6.99 zł
swoją kopie juz mam
31 pazdziernika wychodzi pack 7 filmów Luisa Bunuela
Kino Swiat wydaje , trzeba szukać w Empiku
w skład packa wchodzą :
Dziennik panny służącej
Widmo wolności
Tristana
Mleczna droga
Piękność dnia
Dyskretny urok burżuazji
Mroczny przedmiot pożądania
MasterShake
21 09 2008, 12:34
w piatek w dzienniku insomnia
CYTAT(_M_ @ 13 09 2008, 11:03)

Kino Swiat wydaje , trzeba szukać w Empiku
w skład packa wchodzą :
Dziennik panny służącej
Widmo wolności
Tristana
Mleczna droga
Piękność dnia
Dyskretny urok burżuazji
Mroczny przedmiot pożądania
Dzięki za tego newsa. Na DVD Bunuela mam tylko Widmo Wolności. Szkoda ,że Anioła Zagłady nie będzie
CYTAT
Dzięki za tego newsa. Na DVD Bunuela mam tylko Widmo Wolności. Szkoda ,że Anioła Zagłady nie będzie
http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarz...&strona=dvdSzykuje się znakomity prezencik na urodziny
andertejker
18 10 2008, 10:46
W gazecie wyborczej w piątek i sobotę odpowiednio Death Proof i Planet Terror

EDIT- ofkoz w następny weekend
o w kur.wę ! Trzeba zaklepać u kioskarki
pearlfan
25 10 2008, 15:29
jak ktoś lubi anime to Kino Domowe w najbliższych miesiącach wydaje kilka fajnych klasyków w dobrej cenie (19,90)
Ninja Scroll już dostępny
http://kino.idg.pl/film/253-Ninja.Scroll.html
Ninja Scrool oraz nowa seria filmów o sztukach walki od Kina Domowego- w tym FIGHTER IN THE WIND. Kupiłem go dziś w jankach,film nie miał polskiej premiery, a na necie krążyły wersje z dubbingiem francuskim, a tu proszę- 19,9zł i masz film z lektorem i napisami w naszym ojczystym języku-gitara!
Film luźno bazuje na biografi Twórcy Karate Kyokushin- Masutatsu Oyamie. Jeden z moim ulubionych filmów o sztukach walki
Obsolete
26 10 2008, 01:53
blablabla, natomiast jezeli chodzi o naprawde wartosciowe pozycje to w TV Okay zalaczaja systematycznie odcinki Druzyny A
ku.rwa co za refleks, mam już całą półke xD. co lepsze teraz rozpoczynają serie MIAMI VICE I KNIGHRIDERA!
hot news dla pasjonatów
pack 7 filmów Bunuela wraz z jego biografią w cenie 169.99 PLN
prócz tego w Empiku pack 4(Fando & Lis , Kret , Święta Góra + konstelacja ) obrazów Alejandro Jodorowskiego [ofkors wszystko w PL ] za 179.99 PLN
a są dodatki jak w zachodnich wersjach czy jak to w Polsce robi się łaskę konsumentowi?
u Jodorowskiego soundtracki filmów , u Bunuela nic prócz książki
Ten pack kupiłem z dwa miechy po angielsku zanim dowiedziałem się ,że po polsku będzie. Oglądałeś Fando i Lis ? Krawat to tylko z punktu widzenia historycznego.
dzisiaj kupiłem zestaw z Bunuelem , niezły dobór tytułów z jednym minusem - brak Anioła Zagłady ;/ jak bedzie czas napisze pokrótce co i jak
ja wsio Jodorowskiego widziałem , Fando i Lis to raczej wprawka Alejandro przed jego pozniejszymi odchyłami ,choć to podobno za ten film chcieli reżysera skrócić o głowę ;d
Junkhead
2 12 2008, 12:55
Przed chwilą zamówiłem sobie ten zestaw filmów Jodorowskiego, chociaż najpierw miałem brać Bunuela, ale w końcu wybrałem Alejandro.
Tivi okej od 6 grudnia rozpoczyna regularne dodawanie "Świata wg. bundych"! Będe musiał zrezygnować z "Drużyny A"... Chyba, że w zastępstwo.
CYTAT(_M_ @ 1 12 2008, 16:13)

dzisiaj kupiłem zestaw z Bunuelem , niezły dobór tytułów z jednym minusem - brak Anioła Zagłady ;/ jak bedzie czas napisze pokrótce co i jak
ja wsio Jodorowskiego widziałem , Fando i Lis to raczej wprawka Alejandro przed jego pozniejszymi odchyłami ,choć to podobno za ten film chcieli reżysera skrócić o głowę ;d
Ja to w niedzielę nabyłem. Sposób dobierania filmów (7 ostatnich) tłumaczy brak Anioła Zagłady , ale wiadomo ,że szkoda. Interesujący byłby też Szymon Pustelnik. W zasadzie to mogli jako dodatek upchnąć. Dobrze , natomiast ,że na siłe nie dawali tego Psa Andaluzyjskiego , bo nie pasuję w ogóle.
a ten zestaw Jodorowskiego łykasz ?
bo ja jak kasa będzie zara lece do sklepu i załączam na święta ''Świętą Górę ''
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.