Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: PROMOCJE i OKAZJE
Forum PSX Extreme > Platforma > Pchli targ
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24
ShtaS
na game.co.uk Ninja Gaiden II nowa za 19.99 GBP. Zawsze to jakaś okazja.

http://www.game.co.uk/Xbox360/Action/Hackn...a-Gaiden-II/?s=
MichAelis
Juz gdzies od miesiaca.
ksips1
http://robson.pl/index.php?p=16&id=6130

Chyba okazja smile.gif
Arkady
W lubelskim Media Markt PS3 40GB za 1199zł, X360 Elite natomiast za 1099zł. Są też obniżki na gry, ale to już nic ciekawego cenowo.
Poscok
W MM w K-ce xbox 360 arcade za 599zl,tylko ciekawe ile sztuk bedzie na stanie.
Mathiu
CYTAT(Arkady @ 29 08 2008, 07:50) *
W lubelskim Media Markt PS3 40GB za 1199zł, X360 Elite natomiast za 1099zł. Są też obniżki na gry, ale to już nic ciekawego cenowo.

W Krakowie, Warszawie też po 1199, a na Śląsku 1099 hyh.gif

CYTAT(Poscok @ 29 08 2008, 09:13) *

Nastawiałem się na kupno. W przeddzień było 25-30 sztuk na stanie, ale wszystkie z datą produkcji 2008-07-04, więc sobie odpuściłem.
RoL
jak myslicie, czy to jakis przekret?

http://cgi.ebay.pl/Nintendo-Wii-Console_W0...1QQcmdZViewItem
ping
CYTAT(Mathiu @ 29 08 2008, 10:28) *

Nastawiałem się na kupno. W przeddzień było 25-30 sztuk na stanie, ale wszystkie z datą produkcji 2008-07-04, więc sobie odpuściłem.

To chyba dobrze? Mówi się że im nowszy sprzęt tym mniej awaryjny.

CYTAT(RoL @ 29 08 2008, 10:48) *

Czemu? 100% pozytywów a że cena niższa niż na allegro? W zeszłym roku widziałem wii za nieco ponad 300 zł i to w sklepie. Minus był taki że konsolka była używana.
Tomaszek88

I w MM na dolnym slasku tez wink.gif

we Wro nie widzialem tego w ogole smile.gif
RoL
CYTAT(ping @ 29 08 2008, 23:25) *
CYTAT(RoL @ 29 08 2008, 10:48) *

Czemu? 100% pozytywów a że cena niższa niż na allegro? W zeszłym roku widziałem wii za nieco ponad 300 zł i to w sklepie. Minus był taki że konsolka była używana.

No, ale ta jest podobno nowa. Z tego, co patrzylem, to oficjalna cena w UK, to £179, a ten gosc sprzedaje za 149.
Owiec
Jak u nas sprzedaja taniej, to tez masz takie problemy?...
RoL
Jak u nas sprzedaja taniej na allegro, to najczesciej sa to oszusci, albo sprzedaja towar z niewiadomego zrodla.
Blok
nie kupuj Wii xd
RoL
ok
Katana
CYTAT(RoL @ 29 08 2008, 23:55) *
ok

Jaki posłuszny tongue.gif

Co do wątku, to niestety z człowiekiem są takie problemy, że jak coś jest tańsze, to zaraz się doszukuje oszustwa...
Na to wychodzi, że lepiej jest wszystko sprzedawać drożej, bo wtedy człowiek sobie nic nie może ubzdurać.
Niestety jest dużo sytuacji, kiedy produkt jest tańszy od innych, to jednak jest dokładnie taki sam i nikt nikogo nie oszukuje, ja się już kilka razy z taką sytuacją spotkałem,
a dodatkowym przykładem jest moja znajoma, która sprzedaje różne ozdoby świąteczne po niższej cenie niż inni, a jednak są dokładnie takie same jak innych i nikogo nie oszukuje,
a jednak przez to, że ona ma niższe ceny, to i tak nie oznacza, że więcej osób u niej kupuje...

taki kraj...
Blok
nie chodzi o kraj. to co napisałeś to podstawowa zależność, jaka funkcjonuje w umysłach większości ludzi. jeśli widzisz, że coś jest drogie to od razu sądzisz, że jest lepsze od tańszych produktów. gdyby koleżanka podwyższyła ceny to zapewne zwiększyłaby się jej sprzedaż. dziwne, ale potwierdzone naukowymi badaniami.
Baqś

Wystarczy sobie zaprosic kierownika działu gry, powiedziec jak sprawa wygląda i dostaniesz w kazdym MM ps3 40gb za 1099zł. Media Markt to normalny sklep, tam na wszystko można uzyskac rabat bez zadnego problemu.
Mathiu
CYTAT(ping @ 29 08 2008, 23:25) *

To chyba dobrze? Mówi się że im nowszy sprzęt tym mniej awaryjny.

Mówi się też, że im nowszy sprzęt tym mniej przerabialny wink.gif
Dobos
CYTAT
Wystarczy sobie zaprosic kierownika działu gry, powiedziec jak sprawa wygląda i dostaniesz w kazdym MM ps3 40gb za 1099zł. Media Markt to normalny sklep, tam na wszystko można uzyskac rabat bez zadnego problemu.

Ktoś może to potwierdzić z doświadczenia i ewentualnie powiedzieć jak należy rozmawiać z pracownikiem?
Ja raz kiedyś chciałem wytargować skromną obniżkę ceny jednej gry to gość mnie wyśmiał że to sklep a nie bazar tongue.gif
MichAelis
Cena gry a cena np telewizora to spora roznica.
Baqś
CYTAT(Dobos @ 30 08 2008, 14:23) *
CYTAT

Ktoś może to potwierdzić z doświadczenia i ewentualnie powiedzieć jak należy rozmawiać z pracownikiem?
Ja raz kiedyś chciałem wytargować skromną obniżkę ceny jednej gry to gość mnie wyśmiał że to sklep a nie bazar tongue.gif

Ja zawsze jak cos kupowalem w MM to wyrywałem jakies rabaty. Oczywiscie nie możemy rozmawiac o rabatach przy rzeczach wartych 100zł. Ja z pracownikami w takich sklepach nigdy nie gadam bo to są gamonie, idziesz do takiego i mowisz mu, ze prosisz zeby zawołał kierownika działu i kiedy ten przychodzi to mowisz mu jak wyglada sytuacja, że w kilku innych mm cena jest 1099zł i bez problemu po tej cenie dostajesz konsole:), trzeba jedynie pamietac ze rabat moze zrobic tylko kierownik sklepu lub działu, zwykły pracownik nie moze o czyms takim decydowac i nawet jesli go zapytasz o ewentualny rabat to i tak odpowie, ze nie ma szans a z kierownikiem idzie sie dogadac:)
MaciejPŃ
ja dawalem rade pogadac tak, ze mi nawet na grach za 100-200zł dawali zawsze chociaz 5-7% upustu, w media, saturnie ja i empiku.
Pijany
Zarzuci mi ktos linka do najtanszej oferty na dysk 20gb X360 ? Bo 60gb chyba w wolnej sprzedazy na razie nie ma...
puppets
PS3 80 Gb + 4 gry - 1499,- SATURN (10x0%)
Pijany
Wiesz dokladnie jakie to cztery gry ?
RoL
Ratchet (platyna), Uncharted (platyna), Fight Night 3, Medal of Honor Airborne
Saunter
Ale to nie we wszystkich chyba Saturnach jest. Wiem, że w Katowicach oferta obowiązuje.
palo
we wroc tez jest jakby co
Baqś
W całej polsce jest oferta bo reklama leciała chwile temu na TVNie...
RobertKWL
Chyba sie opłaca:

http://www.allegro.pl/item432154082_halo_3..._najtaniej.html
maciucha
Media Markt Gdańsk-Oliwa, PS3 80gb + DS3 + uncharted + ratchet - 1399zł. A ja chciałem kupować w Empiku za 1499zł samą konsole happy.gif Sztuk mieli jeszcze 16.
MrC-ek
Ktoś siię orientuje czy w Bydgoskim Saturnie albo MM jest jeszcze promocja z PS3 ?
Albert Wesker
nom, orientują sie w bydgoskim saturnie albo mm
MrC-ek
acha .. no coz ta odpowiedz za duzo nie wniosla do tematu ..
Lucek
ja sie orientuje, jest happy.gif
MrC-ek
Czyli w saturnie nadal są zestaw z ps3 80gb + 4 gry za 1499zl ? Wiadomo ile sztuk jeszcze zostalo ? smile.gif
Mathiu
Xbox360 60GB - 849 zł.

http://polygamia.pl/promocja-360-w-katowicach#comments
MrC-ek
Wracam wlasnie z MM w Bydgoszczy. Krótko mówiąc żenada.Panowie od idiotów życzą sobie za gołe ps3 80gb 1499zł confused.gif
Wie ktoś coś o terazniejszej promocji ps3 ? Coś typu tej ktora byla w saturnie tydzien temu? Udało mi sie nazbierac troszke kaski ale jak to zwykle bywa za pozno ... Bylbym wdzieczny za wszelkie oferty i linki. Zalezy mi tylko na nowej konsoli mile widziane dodatki w postaci gier smile.gif Dysk najlepiej 80gb smile.gif Z góry dzieki
Tołdi
Hmm, kolo nie ma żadnych komentarzy od kupujących, ale cena wydaje się być naprawdę super: http://allegro.pl/item437249692_psp_slim_2...1m33_tanio.html
RoL
Zwlaszcza, ze to niby nowe konsole z UK, gdzie oficjalna cena, to ok. 550zl. Dolicz do tego cene memory sticka i przesylki z UK. Jakos nie bardzo wychodzi 470zl.
shy4
Enemy Territory: Quake Wars za US$ 19.90na playasia
Cyryl
CYTAT(Tołdi @ 12 09 2008, 21:31) *
Hmm, kolo nie ma żadnych komentarzy od kupujących, ale cena wydaje się być naprawdę super: http://allegro.pl/item437249692_psp_slim_2...1m33_tanio.html

Mi wyglada na kradzione konto: ostatnia transakcja rok temu, nie podaje lokalizacji, brak mozliwosci odbioru, osobistego, malo komentarzy. Widzialem podobne akcje rok temu, tylko ze sprzedajacy mial 200 komentarzy.
Baqś
CYTAT(MrC-ek @ 12 09 2008, 14:29) *
Wracam wlasnie z MM w Bydgoszczy. Krótko mówiąc żenada.Panowie od idiotów życzą sobie za gołe ps3 80gb 1499zł confused.gif
Wie ktoś coś o terazniejszej promocji ps3 ? Coś typu tej ktora byla w saturnie tydzien temu? Udało mi sie nazbierac troszke kaski ale jak to zwykle bywa za pozno ... Bylbym wdzieczny za wszelkie oferty i linki. Zalezy mi tylko na nowej konsoli mile widziane dodatki w postaci gier smile.gif Dysk najlepiej 80gb smile.gif Z góry dzieki

http://www.ultima.pl/PlayStation_3_80GB/i5803/
MrC-ek
http://allegro.pl/item437897617_grand_thef...ta4_na_ps3.html
Czy to nie ten sam typ od psp ? smile.gif))
Odnosnie ps3 to jutro jade specjalnie po gdanska po konsolke smile.gif życzcie mi powodzenia tongue.gif
MrC-ek
sajmon130587 to jednak chyba "oszukaniec" smile.gif) sądząc po zablokowanym koncie na allegro a wiec nic tylko wspolczuc osobom ktore juz wplacily pieniadze za gry (nie mowiac juz o tych ktorzy kupili psp).
Zaintrygowal mnie najnowszy komentarz ktory dostal ponoc za gta smile.gif z resztą sami sprawdzcie.
http://allegro.pl/show_user.php?uid=5242461
Pesior
Na Śląsku (może w innych rejonach też, ale nie sprawdzałem) Xbox 360 60GB 799zł

http://www.mediamarkt.pl/gazetka/090119100...4/pdf/slask.pdf
Tołdi
CYTAT(MrC-ek @ 17 09 2008, 02:18) *
sajmon130587 to jednak chyba "oszukaniec" smile.gif) sądząc po zablokowanym koncie na allegro a wiec nic tylko wspolczuc osobom ktore juz wplacily pieniadze za gry (nie mowiac juz o tych ktorzy kupili psp).
Zaintrygowal mnie najnowszy komentarz ktory dostal ponoc za gta smile.gif z resztą sami sprawdzcie.
http://allegro.pl/show_user.php?uid=5242461

Heh, wstyd się przyznać, ale wśród tych frajerów jestem też ja, niby stary koń i w temacie allegro i konsol, ale dałem podejść się jak dzieciak- przez robote i inne pierdoły chciałem kupić PSP na szybciocha, a cena wydałą mi się super, więc wiedziony naiwną wiarą w ludzi kliknąłem nieszczęsne słowa "kup teraz". No i wpadłem jak śliwka w (pipi), później z innymi poszkodowanymi odkryliśmy że ten cwel już kiedyś zrobił identyczny numer- to jego poprz konto http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=9991716 . Fake jest w 100% pewny, z gościem oczywiście zero kontaktu, więc po mailach z pytaniami poleciały najcięższe bluzgi, groźby itp, no a jutro jadę na policję, i po raz pierwszy szczerze kibicuję pałkarzom, żeby udało im się dorwać tą szmatę, bo sam chętnie rozwaliłbym temu złodziejowi łeb icon_twisted.gif .
Wierzę tylko że istnieje na świecie jakaś boska równowaga i dziś on wyruchał mnie, a jutro, bądź pojutrze ktoś wyrucha jego. Tyle dobrze że ponoć allegro zwraca kasę w takich sytuacjach, choć oczywiście jak znam życie to zwrot dostanę akurat żeby zrobić sobie prezent pod choinkę...

Moje słowo na niedzielę: Dzieci uważajcie od kogo kupujecie, bo w internecie zdarzają się złodziejskie szmaty i wujek Wiktorek właśnie się z taką spotkał sad.gif
signap
Tołdi - wcale nie trzeba miec wysokiego IQ by takich aukcji unikac, lepiej doloz te 50 czy wiecej zl i kup u kogos juz zaufanego, wlasnie widac jak takie promocje dziala na ludzie - byle tanio a na tym jeszcze tracimy dodatkowo ...
MrC-ek
To bylo do przewidzenia czasem faktycznie warto wpisac nr konta na glupim google aby sprawdzic czy typek nie mial juz innego konta na allegro ( o ile sie nie myle tak wlasnie zrobil jeden z licytujacych i w ten wlasnie sposob odkryl drugie konto tego typa).
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.