MasterShake
23 09 2008, 17:53
w jakims saturnie czy w czyms crackdown noweczki za 45 zika
W sklepie Avans miedzy 24 a 26 wrzesnia niby wszystko ma byc bez VAT-u
ma być bez vatu..
z ciekawością poszedłem do tego oto właśnie sklepu zachęcony reklamą bo przymierzam się do x360
szybko wypatrzylem x`a i zabójczą cenę 1299 zł, po spytaniu pracownika o to czy jest to wersja z dyskiem uslyszałem,że jakiś tam ma...
no comments:)
lordpix
26 09 2008, 11:09
No Avans jest śmieszny. Pojechałem wczoraj spradzić cenę sony 40w4000. Jak zapodali kwotę 4999zł to pytam się ile dokładnie będzie bez vatu?
- to już jest bez vatu.
Pośmiałem się i wyszedłem. Zakupię (uwaga reklama) w centrumpromocji.
MM nie lepsze. Ostatnio mieli za ok 6k ale może teraz będa tańsze. Ehhh promocje...
CYTAT(lordpix @ 26 09 2008, 12:09)

No Avans jest śmieszny. Pojechałem wczoraj spradzić cenę sony 40w4000. Jak zapodali kwotę 4999zł to pytam się ile dokładnie będzie bez vatu?
- to już jest bez vatu.
Pośmiałem się i wyszedłem. Zakupię (uwaga reklama) w centrumpromocji.
MM nie lepsze. Ostatnio mieli za ok 6k ale może teraz będa tańsze. Ehhh promocje...
w sklepie tego typu istnieje mozliwosc negocjacji ceny.
No co Ty nie powiesz. I pewnie utargowalby 100zl nie? Duza roznica przy 5k.
CYTAT(Owiec @ 28 09 2008, 21:21)

No co Ty nie powiesz. I pewnie utargowalby 100zl nie? Duza roznica przy 5k.
Zebyś się nie przeliczył, ja kiedys ubiłem w Mix Electronix 2500zł z telewizora, który był u nich wystawiony za 5999 i wyszło na to samo jak bym kupił w najtanszym sklepie internetowym w polsce z ceneo/skąpca.
O negocjacji cen to wiedzą wszyscy. Jak walczysz o TV który zalega przez długi czas to zejdą z ceny żeby tylko się go pozbyć. Ale ten model Sony (40w4000) jest dość chodliwy to po co mają mi obniżyć ok 2200zł jak i tak go ktoś kupi? Znalazłem sklep blisko mojego miasta i bez targowania jest za 3700 z groszami. Duże sieci mają czasem promocje które są warte uwagi (DVD, Blueray, jakieś inne pierdoły) ale przeważnie taniej jest znaleźć w internecie jakis sklep.
x360 arcade w MM (cała polska chyba) za 549 zł
ja dziś kupuje:)
Samsung LE 32 A 330 w Saturnie gdańskim za 1380zeta. 30 rat po 46 zł, kupię sobie.
IMO dobry zakup za taką cene. Co by nie mowic o Saturnie i MM, ale ceny maja w promocjach przyzwoite.
CYTAT(gekon @ 3 10 2008, 13:59)

IMO dobry zakup za taką cene. Co by nie mowic o Saturnie i MM, ale ceny maja w promocjach przyzwoite.
Najlepsze są akcje wszystko taniej o 22%

, wbijam do MM i kupuje wszystkie doładowania prepaidowe o 22% taniej, na ostatnie akcji zakupiłem ich za ponad 25tys zł zarabiając na tym 5tys zł

Hehe kupiłem dzisiaj w mediamarkcie w krakowie x360 arcade za 549zł, to są jaja next gen w prawie takiej samej cenie jak ps2 slim...
Albert Wesker
5 10 2008, 07:19
czytanie poprzednich postow cie przerasta, jak rozumiem?
CYTAT(Albert Wesker @ 5 10 2008, 08:19)

czytanie poprzednich postow cie przerasta, jak rozumiem?
W porównaniu do ciebie nie mam czasu na siedzenie na forum calymi godzinami i wałkowaniem starych postów, zreszta to chyba ty masz problem ze zrozumieniem prostych informacji no i bardzo prostego tekstu, tłuczek.
To sobie odpusc forum ,skoro za duzo czasu zajmuje Ci poszukanie czy cos juz bylo napisane czy nie.
CYTAT(Owiec @ 5 10 2008, 10:43)

To sobie odpusc forum ,skoro za duzo czasu zajmuje Ci poszukanie czy cos juz bylo napisane czy nie.
Nastepny co czytac ze zrozumieniem nie potrafi, przecia nikt jeszcze nie podał takiej informacji, którą ja potwierdziłem, wiec czytaj uwaznie kołku.
CYTAT(joseph @ 3 10 2008, 12:30)

Widac kto ma tu problemy z czytaniem, a kołku to mow sobie do ojca.
CYTAT(Owiec @ 5 10 2008, 11:35)

CYTAT(joseph @ 3 10 2008, 12:30)

Widac kto ma tu problemy z czytaniem, a kołku to mow sobie do ojca.
.
Nie był pewny, bo we wszystkich gazetkach MM i reklamach w TV puszczają cene 599zł bo taka jest, a pre sklepów w polsce obnizło ją jeszcze o 50zł , so dont cry...
PS: Kołek - uzywam tego okreslenia do osob do ktorych nie mam szacunku, z reguły nie mówie tak nawet do swojego psa.
Przeciez takich rzeczy jak potwierdzanie prawidłowych informacji to nawet w szkole podstawowej nie uczyli bo to oczywiste, ze ludzie to znają.
Baqś: nie pisz postu pod postem to raz (zacznij edytować)
Po drugie miło że podzieliłeś się z nami swoją spotrzegawczością odnośnie ceny x-a w sklepach sieci MM. Cieszymy się Twoim szcześciem iż udało Ci sie zakupić tak dobry sprzęt po niskiej cenie aczkolwiek wydaje mi się że nie ma co robić z tego jakiejś furory
Albert Wesker
5 10 2008, 16:53
nabierz troche pokory gowniarzu bo za dlugo na tym forum nie posiedzisz
CYTAT(Albert Wesker @ 5 10 2008, 17:53)

nabierz troche pokory gowniarzu bo za dlugo na tym forum nie posiedzisz
w przeciwieństwie do ciebie nie będę płakał nawet jesli mi ktos tutaj zabroni wchodzic bo to tylko forum a nie tak jak dla ciebie smieciu drugi dom:)
Nie wymagaj szanowania się od osoby, która cie nie zna i ma na ciebie wywalone.
Pozdrowienia dla dzieci-forum
SpideyPL
9 10 2008, 12:13
W sieci Media Markt od jutra FIFA 09 na PS3 i X360 po 149 zł.
Dodają koszulkę Adidasa gratis!
Dobra oferta.
W Electro World Fifa 09 na PS2 za 66 zł.
CYTAT(SpideyPL @ 9 10 2008, 13:13)

W sieci Media Markt od jutra FIFA 09 na PS3 i X360 po 149 zł.
Dodają koszulkę Adidasa gratis!
Dobra oferta.
Bylem dzis w MM i sprzedawca dal mi fife za 149zl + koszulke,powiedzial tez ze promocja trwa juz od kilku dni a naklad prawie wyczerpany jesli chodzi o koszulki.
puppets
10 10 2008, 09:55
ma ktoś dostęp do fify za 66 zeta? Ja bedac w tamtym tyg. w Elektro World tej wersji akurat nie znalazłem- byly tylko na PS3 i X360
$ australijscki lezy i kwiczy. z racji tego ofeta
www.dvdcrave.com
stala sie choooolernie korzystna.
Ja wiem ze bylby jakies akcje z tym sklepem ale ja nigdy problemow nie mialem. Limited Edition Gears of War 2 = 181 zl z wysylka.
A ja dvdcrave nie polecam. Sprzedają piraty na DSa...
BBGodzilla
16 10 2008, 00:31
http://www.allegro.pl/item456240711_gears_...ka_wysylka.html Gears Of War 2 - 179zł (189zł z wysyłką) oszczędzasz 11zł na piwo:D
+ czekanie na kuriera, a tak pojdziesz do Empliku dajesz 199 i pochwili grasz juz w domq
cena 179 zl to zadna okazja,co drugi sklep ma taka na GoW2
http://allegro.pl/item459404651_sony_ps3.htmlmega wał czy okazja roku?ja jednak celuje w wałek ale jeśli to prawda to sprzedają konsole za bezcen-przecież samą 60gb można sprzedać lekko za 2tyś zł plus do tego 5 gier
http://www.outlethurtownia.com/site,11,pol...rywatno%C5%9Bci - ich strona, zakładka "Polityka". Ciekawe, kiedy ją założyli. Brak jakichkolwiek komentarzy na Allegro też mocno daje do myślenia.
Swoją drogą sprawdźcie na ich stronie, co oferują.
na dole na tej stronce jest podpis "red • dot.pl - oprogramowanie sklepu internetowego".Red dot to stronka umożliwiająca tworzenie witryn sklepowych i ta stronka outlet to jest demko tego co potrafią- tak więc ewidentnie wał - szkoda ,że już tylu się na to nabrało
Ewidentne oszustwo,nie kupowac tam,0 komentarzy,badziewna stronka na ktorej nic nie ma i na dodatek logo adidasa,reeboka itd w sklepie z komputerami?lol
omg, ps3 za 1000zl + 5 gier - widac ze wal odrazu, ale kupujacy to nooby patrzac po ilosci "komentarz" (no poza 1), jedna z fotek ma znak wody jakiegos serwisu do wrzucania zdjec. Pewnie niedlugo aukcje usuna
http://www.allegro.pl/item462579530_hit_be...hock_4_gry.htmlnie chce reklamować ich aukcji ale pytam się z ciekawości czy data wejścia takiego zestawu i jego cena jest oficjalna i będzie nią 31 październik i 1599zł?Bo jeśli od nowego miesiąca takie zestawy będą w każdym MM czy Saturnie to nie mam pytań-opłaca się kupować PS3
Kroolik
21 10 2008, 12:12
To Hyde Park czy ogłoszenia prawdziwych okazji?
Ficuś @ To są te nowe zestawy PS3, o których mówili na targach EU w lipsku....
http://www.allegro.pl/item465310726_dysk_2..._cena_szok.html jak sadzicie brac czy nie ? cena kuszaca a gosciu ma za te dyski pozytywy i zero negatywow ale cos za duzo mi sie wydaje ze ich ma
To pewnie dyski z serii Refurbished.
W USA chodzą po bodajże 20$
Zmianowy
22 10 2008, 18:06
Koles te dyski do xboxa360 kupil z czech , wystarczy zobczyc w jego ostatnie komentarze
CYTAT(grykom @ 22 10 2008, 15:19)

Zapewne kradzione...
Widzialem ze z Czech ale nie wierze ze taka ilosc konczy sie aukcja na sprzedanych 10-9 sztukach i za chwile wystawia kolejne po 5-10 nie wazne cena i tak jak na nasze polskie sklepy i aukcje jest zadowalajaca wiec sie zdecydowalem
Ktos z czech sprzedawal 20gb (info z innego forum) po ok 60zl po przeliczeniu, ktos wzial wiekszosc ilosc i wystawil
hmm nie wiem czy nazwać to okazją czy głupotą sklepu ale byłem dziś w szczecińskim media markt i przyglądałem się xboxom-obok siebie stały dwa pudła w tej samej cenie ;] 849 zł jeśli dobrze pamiętam - tyle sklep sobie życzy za premiuma 20 giga...i taka sama cena jest za premiuma 60 giga w którym dodatkowo w zestawie jest lego indiana jones i kung fu panda:) nic tylko brać wersje 20 giga:P:P
Jeśli nie było to:
W Bydgoszczy w MM jest Xbox Elite za 899 zł...
Co do tych dysków - to nie przekręt, przesyłka szybka i wszystko ogólnie ok.
Może troche te " otarcia wynikające z wyjmowania dysku " były zbyt duże ale co tam - cena to wynagradza.
Btw. mój dysk pochodził z Francji tzn. wszystko na nim było po francusku.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.