Może to juz było, ale na pewno nie w tym temacie. W najnowszym PE(#98 ) na stronie gdzie zawsze swoją reklame ma ultima (w nowym numerze str.107) w ofercie tego sklepu PS 2+Killzone jest w cenie 399 zł.(!), jestem niemal w 100% pewnien, że to błąd w druku,ale sami przyznacie, że właśnie tyle obecnie powinna kosztować Czarnula.
MaciejPŃ
20 09 2005, 14:36
chyba jednak bład w druku
Tu Kliknij
Mastah27
20 09 2005, 14:59
W sklepach amazon.com i ebgames.com (USA) nowe PS2 kosztują około 480 zł (kurs dolara = 3,2 zeta), w Europie jeśli cena wynosi 149 euro to koszt zakupu wynosi o 100 zeta więcej, więc te 399 zeta (albo i mniej) za Czarnulę ludziska w Hameryce zapłacą najpewniej pod koniec roku. W sumie Sony mogłoby obniżyć cenę PS2, ale jak na razie im się to nie opłaca - wolą trzepać na konsolach więcej kasy. Dopiero gdy odbędzie się premiera Xboxa 360 Soniacy zdecydują się na obniżkę, która mam nadzieję będzie obowiązywać także w Polsce (599 zł? 549zł?).
W poprzednim numerze w reklamie Ultimy mogliśmy wyczytać, że za Silent Hilla 4 musimy wybulić tylko 999 zeta. Jakby nie było po odwróceniu tej liczby wyjdzie nam 666. I tu widzę przyczynę tych pomyłek - to pewnie sprawka szatana w osobie A. Leppera (czerwony krawat, morda, poglądy itd.)

.
PS2 slim silver za 499 zl w Sadyba Best Mall w Empiku (Wawa).
Tekken 4 - 129zl/szt w Saturnie w Arkadii.
Mozna nabyc tylko 1szt na osobe
MichAelis
24 09 2005, 18:44
chyba tekken 5 :> bo jak 4 to zadna okazja
arturo60
26 09 2005, 07:40
No i nie ma tych konsol po 499 w Sadyba Best Mall.Cena jest taka jak wszędzie - 699.Byłem ,widziałem.Proponuję umieszczać tu tylko sprawdzone newsy.
QUOTE(arturo60 @ 26 09 2005, 08:40)
No i nie ma tych konsol po 499 w Sadyba Best Mall.Cena jest taka jak wszędzie - 699.Byłem ,widziałem.Proponuję umieszczać tu tylko sprawdzone newsy.

Oj, maly misiu to byla oferta promocyjna zwiazana z otwarciem sklepu. Trudno zeby trwala tydzien. A konsole byly i mozna je bylo kupic.
Oczywiscie chodzilo o Tekken'a 5
http://allegro.pl/show_item.php?item=65649703Może i gra to nie jest jakaś rewelacyjna, ale za nówke w folii jak ktoś nie ma hajsu może sie szarpnąć (żeby nie było, to nie jest moja aukcja)
MarcineK
26 09 2005, 19:27
Nie przegladam temtatu wiec moze ktos juz to podawał w ultimie mozna nabyc GT4 za 119zł
MichAelis
26 09 2005, 20:31
na tej stronie nawet to jest
Saunter
26 09 2005, 20:35
QUOTE(Saunter @ 26 09 2005, 20:35)
O i jeszcze gościu jest z Krakowa

, biorę...
od 30-tego w w-wie w Arkadi sklep saturn, ps2 slim za 499zł, duze bilboardy w stolicy juz reklamują, nieżle, x-a bym tak chciał..
Aukcje tego Pana, to jakiś żart ?
Żart ?
Red_XIII
30 09 2005, 18:39
tez patrzylem z niedowierzaniem.. well trzeba poczekac na pierwsze (neg?) komentarze. Ja bym unikal tak tanich przedmiotow wystwianych w duzych ilosciach
QUOTE(LIPA @ 29 09 2005, 19:26)
Żart ?Konto już ma zawieszone.
QUOTE(LIPA @ 29 09 2005, 18:26)
Żart ?Co było na tej aukcji , jeśli można spytać - bo mi się stronka nie ładuje
Red_XIII
30 09 2005, 23:51
Nie laduje bo zle jest wpisany
Koles o malej ilosci komentarzy sprzedawal podejrzanie tanie - o ile sie nie myle - folie GTA SA po 69zl i chyba Fifa2006 nowka za 89 i pare innych rzeczy
WOW!!!!!! w w-wie Arkadia, carefour- ps2 slim cena 399zł!!!!!!! dużo sztuk.., nieżle..
W Krakowskim Empiku na Rynku jest wyprzedaż gier na Gacka - Między innymi Pikmin czy Mortal Kombat : Deadly Alliance za 49zł...
@Jakuza - A po ile stoi Burnout Revenge w Empiku w Krakowie?
Dałbyś znać jak pojawi się SSX On Tour (i po ile...)
jaszczoor
10 10 2005, 16:17
B4 kosztuje chyba 179 zł. i w promocji dostaje sie czapeczke z logo gry. Przynajmniej tak było, nie wiem jak jest teraz.
MichAelis
10 10 2005, 22:31
u mnie w MM b4 jest po 149
QUOTE(Arcadio @ 10 10 2005, 15:41)
@Jakuza - A po ile stoi Burnout Revenge w Empiku w Krakowie?
Po 179zł + Beżowa Bejsbolówka z Napisem Burnout Revenge na przodzie Gratis
Piekny Roman
20 10 2005, 01:53
Od dziś czyli 20,10,2005 promocja wraz z otwarciem Electro World w Warszawa-Marki
PSTwo w zestawie z czterema grami:Gateway,God of War(!),Formula04 od Sony, oraz JAk3, a to wszystko za uwaga, uwaga 399zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poza tym Fifa06 w cenie 159zł(chyba najtaniej w Wawie),
a także zestaw NDS wraz z gra Nintendogs , tzw. Nintendogs Pack za 599.
Ej piękny roman miałem zamiar wybrać się do electroworldu ale nie wiedziałem gdzie się znajduje:/ Wiesz może po ile chodzi PSP i karta 1GB? Thx
Tutaj można znaleźć wszystkie informacje na temat ElectroWorld`u
http://www.electroworld.pl/Jest tam cały cennik i teroretycznie prawie wszystko można podłączyć pod dział "okazje

"
A tak pomijając temat, to byłem wczoraj podczas otwacia i nawet jeszcze o godz 16. przed sklepem było na oko 1,5-2 tys. ludzi
A Ci co się wypowiadali w radio już po zakupach to zazwyczaj w kolejce ustawili się w dniu poprzedzającym otwarcie, więc naprawde była bardzo mała szansa żeby ktoś normalny zrobił zakupy
To może poda mi ktoś cenę PSP i 512mb oraz 1024mb? Bo mi nie chce się wyświetlić ten cennik:/
Mi tez nie...w jakim programie otwiera sie ich katalogi ?
QUOTE(SIKI @ 22 10 2005, 12:13)

Acrobat Reader 5.0
dzieki jacek
Ja pierdylę, w tym electroworld zestaw PStwo + gry mnie zownował... Dlaczego ja nie mieszkam w Warszawie, wziąłbym od ręki... Grrr, ktoś ma jakieś pomysły jak to nabyć? Bo sprzedaży wysyłkowej chyba nie prowadzą...
MaciejPŃ
23 10 2005, 20:22
widziałem koleś na swistaku sprzedaje za 550 od reki chce i nikt nielicytuje..zobacz moze jeszcze jest:)
QUOTE(Marlon @ 23 10 2005, 19:15)

Ja pierdylę, w tym electroworld zestaw PStwo + gry mnie zownował... Dlaczego ja nie mieszkam w Warszawie, wziąłbym od ręki... Grrr, ktoś ma jakieś pomysły jak to nabyć? Bo sprzedaży wysyłkowej chyba nie prowadzą...
Ja mieszkam w wawie i co z tego

?
Jak cos sypna to juz nie ma , a stanie i czekanie 9h w sklepie na dostarczenie 3 konsol mnie nie bawi ;/
Pliz powiedzcie ile kosztuje PSP w electro bo mam 1.000 i chce sobie kupić!!!PILNE
Piekny Roman
24 10 2005, 19:36
w tej chwili w electroworld nie ma PSP do kupienia, jedynie gry i akcesoria.Cos czuje ze na gwiazdke bedzie jakas odjechana promocja na PSP,ale czas dopiero pokaze....
Uuu...jaka szkoda a nie wiesz może czy jest folia HORI i ile kosztuje karta 512?(sora za pytania skoro sam mogę pojechać ale to leży centralnie po drugiej stronie warszawy:RASZYN-MARKI)
Piekny Roman
24 10 2005, 20:09
folii tez jak narazie nie ma a karty nie pamietam ile kosztują, ale zadna rewelacja.
pozdro
Ocelot ja jechałem na otwarcie z Nadarzyna

Ale jak podjechaliśmy pod sklep to doznaliśmy szoku- tyle ludzi to ja tylko na meczu widziałem

I nie wiadomo kiedy sobie dadzą spokój bo wczoraj podobno było to samo- za dużo kasy mają czy co?
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=68989157http://www.allegro.pl/show_item.php?item=68140025Ps.W grudniu otwarcie w Jankach, już czas rozbić obóz przed sklepem

Podawali gdzieś ostatnio, ze w grudniu mają otworzyć następny
Wtedy to dopiero będzie niezły Sajgon- jak wszyscy będą chcieli kupic takie prezenty
Skąd masz wiadomość że dopiero w grudniu? Ja miałem nadzieje na listopad...a jakbyś mnie szukał to będę nr1 w kolejce:D Umawiam sie z kumplami i jazda pod sklepem:D:D:D
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=69111152MGS Special Edition- dla maniaków

Wogóle warto przejrzec aukcje tego koleżki bo ciekawe rzeczy sprzedaje
Piekny Roman
31 10 2005, 16:42
Ocelot Napisano 25 10 2005, 18:54
Skąd masz wiadomość że dopiero w grudniu? Ja miałem nadzieje na listopad...a jakbyś mnie szukał to będę nr1 w kolejce:D Umawiam sie z kumplami i jazda pod sklepem:D:D:D
Informacja z pierwszej ręki.Sklep w Jankach bedzie otwierany jeszcze w listopadzie,konkretniej to w czwartym tygodniu listopada, dokladniej powiedziec nie moge chociaz wiem

Przed otwarciem bede wiedział co bedzie do kupienia i po ile.Wystawie konkretne oferty w odpowiednim czasie.
widzę, że pod koniec listopada przed sklepem będzie nieoficjalny zlot forumowiczów

ja znalazłem coś takiego, skoro to istnieje naprawdę, to czemu nigdy nie słyszałem o takim wynalazku

widzialem tylko ekrnaik do starej PS2, ale był on droższy od samej konsoli, a wielkością dorównywał temu z PSP
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=70381132P.S. Nie wiem czy to było, czy nie, filmik z otwarcie sklepu
http://www.idg.pl/news/84333.html
buhehaha, typ ukradł/znalzł baner na jakiś targach i za taką cenę chce to pchnąć, down
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.