O ile wiem to jest nieplatyna
a Platyna w sklepach ma się pojawić 2 lutego...
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=82701201Teraz u tego samego gościa po 79zł

Pozatym gościu sprzedaje po 79zł :
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=82702902 Jak X
oraz
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=82704236 Ratchet Gladiator
W Saturnie w Arkadii sa PS2 w zestawie z roznymi grami po 549/szt. Do wyboru sa :
- WRC
- Ratchet : Gladiator
- Jak X
- oraz ta gra muzyczna Buzz cos tam.
Pare "nowości" w Ultimie:
God of War - 77 zł
Burnout 3 w platynie - 77 zł od 10.2.06 !!!
www.ultima.pl =-jakby ktos ..
puppets
27 01 2006, 13:26
W Media Markt King Kong Stoi po 99 zeta. Na PS2
MaciejPŃ
27 01 2006, 15:38
tylko na PS2 czy na GC też??
MaciejPŃ
10 02 2006, 21:26
Tekken 5, MM poznań-king kross 79zł nie platyna
PES 5 za 34 zl o_O
http://allegro.pl/show_item.php?item=87162486Ja osobiscie zaryzykowalem i kupilem. Zobaczymy co to bedzie
QUOTE(Goju @ 16 02 2006, 11:33)

PES 5 za 34 zl o_O
http://allegro.pl/show_item.php?item=87162486Ja osobiscie zaryzykowalem i kupilem. Zobaczymy co to bedzie

Dziwne to O_o A może to pirat...?
GT4 także ma po 34zł...
Kurde no , strasznie mnie korci aby nacisnąć "kup teraz"
Saunter
16 02 2006, 12:54
W sumie napisane, że oryginał. Poczekam na opinię Goja i zobaczę co z GT4 zrobię.
MarcineK
19 02 2006, 13:49
Jak ci przyśle to napisz czy orginał
Szukam sklepu gdzie znajde tanio używaną PS2, napewno gdzieś coś się znajdzie hm ?
Sokolov
19 02 2006, 19:29
QUOTE(Am @ 19 02 2006, 14:09)

Szukam sklepu gdzie znajde tanio używaną PS2, napewno gdzieś coś się znajdzie hm ?

Nie czytałeś regulaminu? Nie można umieszczać linków do sklepów. Przykro mi
Ale nazwe mu możesz podać

Niekoniecznie mu chodzi o link.
QUOTE(Sokolov @ 19 02 2006, 19:29)

QUOTE(Am @ 19 02 2006, 14:09)

Nie czytałeś regulaminu? Nie można umieszczać linków do sklepów. Przykro mi

Regulamin znam dobrze kolego...
Więc zna coś ktoś ?
MarcineK
21 02 2006, 06:57
Nie ma skelpu internetowego gdzie w Polsce kupisz konsole za 300zł jak coś to allegro
Nie musi być internetowy, byleby tylko wysyłał po całym kraju, ale luz.
koniol21
24 02 2006, 17:34
w Saturnie (Silesia City Center) leza PSP Value+"World Tour Soccer" za 899PLN
To w Saturnie w Wawie tez tydzien temu byla taka okazja tyle, ze wiecej gier bylo do wyboru (PSP + gra za 899zl).
Piekny Roman
26 02 2006, 11:10
zapraszam do electroWorld , Xbox360 wersja Core za 1299!!!!!!!!!!!!!!Oczywiście 2 lata gwarancji.Pozdro
Dostałem ostatnio reklame Media Markt gdzie to od 24.02 PS2 Slim za 349zł leży. Kuna ktoś to obadał czy to nie fake, może kilka sztuk tylko rzucili... ? x/
Forebode
28 02 2006, 19:53
Goju i co z tym PESem w koncu wyniknelo?
QUOTE(Forebode @ 28 02 2006, 19:53)

Sprawa wyglada tak. Aukcja skonczyla sie 2 tygodnie temu w czwartek. Kase przelalem i w poniedzialek dostalem mail'a od tego goscia ze ma te gry tylko ze 75% z nich nie dziala i bedzie je zwracal. A mi moze od razu zwrocic kase lub jesli poczekam do przyszlego tygodnia to moze uda mu sie ta gre zalatwic (dobra). Dzisiaj dostalem mail'a ze ma juz ta gre i do konca tygodnia mi ja wysle (wysylka gora w sobote) gdyz jest zapracowany. Wiec jeszcze czekam. Za kolesia jak narazie jestem pewny (staly kontakt i prawdopodobne wymowki). I mysle ze jesli nic z tego nie bedzie to pieniadze i tak odzyskam. Ale szczerze mysle ze jednak tego PES'a 5 dostane

Jak sprawa bedzie miala swoj final to od razu napisze.
Forebode
1 03 2006, 12:44
QUOTE(Goju @ 28 02 2006, 22:26)

QUOTE(Forebode @ 28 02 2006, 19:53)

Sprawa wyglada tak. Aukcja skonczyla sie 2 tygodnie temu w czwartek. Kase przelalem i w poniedzialek dostalem mail'a od tego goscia ze ma te gry tylko ze 75% z nich nie dziala i bedzie je zwracal. A mi moze od razu zwrocic kase lub jesli poczekam do przyszlego tygodnia to moze uda mu sie ta gre zalatwic (dobra). Dzisiaj dostalem mail'a ze ma juz ta gre i do konca tygodnia mi ja wysle (wysylka gora w sobote) gdyz jest zapracowany. Wiec jeszcze czekam. Za kolesia jak narazie jestem pewny (staly kontakt i prawdopodobne wymowki). I mysle ze jesli nic z tego nie bedzie to pieniadze i tak odzyskam. Ale szczerze mysle ze jednak tego PES'a 5 dostane

Jak sprawa bedzie miala swoj final to od razu napisze.
podejrzane ze 75% nie dziala

ciekawe skad je w takim razie bierze, a na pewno w takim razie nie jest to 100% nowy oryginal...
Ja podejrzewam ze jest to po prostu felerna partia gier ktore nie nadaje sie do sklepu. Zreszta przyjdzie badz nie to i tak jeszcze napisze co i jak;)
W Katowicach w Saturnie PS2 slim stoi po 375zł. Ważne do 06.03.2006.
Orietuje sie ktoś czy mozna jeszcze gdzies dorwac NOWĄ psone? [za rozsadna cene;p]
Nie wie ktoś, gdzie najtaniej w Poznaniu można dorwać PS2 nową/używaną? Bo nie bardzo uśmiecha mi się kupowanie jej za 549zł w Media Markt
W Media Markt w King Crossie PS2 jest po 499. Konsola z grą ( do wyboru: Ratchet, Jak, WRC) po 599zł.
Jakby kogoś interesowało jest też XBOX 360 Core za jedyne 1599zł.
a ja szukam jakiejś ciekawej oferty do xklocka..
najlepiej nówka
macie coś?
W Media Markt jest oferta na gry w platynie :
za jedną zapłacimy 69zł, a za dwie 99zł !
Barnej_1989 = sprzedał dwie ztuki Fify Street 2 za 13 zł ... Dostał 2 pozytywy ... Gra niby nowa, niezafolowiona, całość anglik

lol ?
kulakila
13 03 2006, 01:19
alienator
13 03 2006, 21:02
http://www.gry-fenix.pl/O_o ps2 za 350,-, x360 za 750zł :f jakoś podejrzanie niskie te ceny.
W tym sklepie nawet mają The Godfathera za 79 zł ... Jakie ceny ;P Masakra
Co to kuźwa? Ktoś to sprawdzał? Na 99% to jakiś szwindel jest (mają 99 premiumów po 750 zł, rotfl), ale taką ps2 za 320 zł to bym brał od ręki ;D Anyway, kiepski żart...
alienator
14 03 2006, 20:39
te xkloce, to nie premiumy (wystarczy spojrzeć w opis) chociaż zapodane zdjęcie sugeruje co innego
To może ktoś coś tam kupi i zda relacje... ?
A kto stąd ma akurat te 750zł na zbyciu, żeby móc ot tak sobie wydać, najwyżej zaginie?

:P Może zrzutka, kupimy ps2 i zobaczymy
Towar można odebrać osobiście, więc nie powinno być lipy
Adres w zakładce "kontakt"
Oszustwo.
Pod regonem i NIPem jaki podaja istnieje nastepujaca firma :
Komputronik Sp. z o.o.
Os. Bolesława Chrobrego 8/24
60-681 Poznań
NIP:972-09-02-729
Regon: 634404229
Info znalezione po wpisaniu w google numer IP i wybraniu pierwszego podanego linka, na stronie :
http://www.lodz.sr.gov.pl/zamowienia_publi...html?viewprz=50Z tego tez powodu pozwole sobie zauwazyc, iz dane :
Gry-Fenix Sp.z o.o
Jacek Zarzecki&Andrzej Moruc
ul.Ogrodowa 23
38-600 Lesko
NIP 972-09-02-729
Regon 634404229
sa srednio prawdziwe.
A mieszka ktoś może w okolicach tego sklepu bo jak co to jak może nich sprawdzi i będzie wiadomo
Wyslalem im mail'a z zapytaiem o jezyk w PES'ie 5 juz przed wczoraj i nic mi nie odpisali. Zdecydowanie tam jest "za tanio". Moze z okazji otwarcia jest tak tanio ale watpie ze ktos by tyle kasy doplacal do interesu na promocje otwarcia sklepu. Sadze ze to jakas sciema. Ale jezeli ktos to sprawdzi to sie dowiemy co i jak
Ja im wysłałem maila z zapytaniem czy można odebrać towar osobiście i odpowiedzieli po kilku godzinach
Szkoda, że Lesko jest tak daleko bo sam bym się wybrał, ale to jest sam "koniec świata"
Ludzie! Przeciez firma podaje falszywy NIP i regon w dodatku sprzedaje po cenach, ktore sa o 50% nizsze niz ceny oficjalne. W co wy wierzycie ? Przeciez jest to ewidentne oszustwo.
Coś dla ludzi z Górnego Śląska: od jutra do 22 marca w Auchan w Mikołowie PS2 Slim za 499 zł w tym 150 zł na konto skarbonka, czyli w sumie wychodzi niecałe 350zł za konsolke.
Tańczący_błazen
15 03 2006, 17:54
QUOTE(Lucass @ 15 03 2006, 12:23)

Coś dla ludzi z Górnego Śląska: od jutra do 22 marca w Auchan w Mikołowie PS2 Slim za 499 zł w tym 150 zł na konto skarbonka, czyli w sumie wychodzi niecałe 350zł za konsolke.
Konto skarbonka.. to jakaś zorganizowana akcja ? :|
Tak na powaznie to o co biega z tą skarbonką bo nie wiem...
Z góry dzieki za odp
@Mithos
A co do tego Komputronika, to też jest ciekawa sprawa, kupiłem kiedyś w nim kartę graf. do peceta, padła, jechałem szukać serwisu, no i pierwszy cel to oczywiście ten adres os. Chrobrego. Okazało się, ze jest to prywatne mieszkanie i co najciekawsze osoba tam mieszkająca nawet firmy nie kojarzyła. A krążyłem tam pół godziny, żeby znaleźć. Potem po chyba 10-minutowej rozmowi przez koma dostałem adres ich serwisu, który to jest po drugiej stronie Poznania, a razcej za nim gdzieś obok zamkniętych starych hal, na terenie chyba opuszczonych magazynów, czy czegoś takiego, w każdym razie... nigdy już nic nie kupię w Komputroniku
@ Tańczący_błazen - konto skarbonka to taka karta na którą nabija się kasę za zakupy( niektóre pródukty nabijają skarbonkę przeważnie są to jakieś groszowe sumy ale zawsze coś

) i upoważnia do niektórych zniżek.Z pomocą tej karty można chyba nawet przesunąć płatność za zakupy na następny miesiąc. A kasę jaką nabijesz na skarbonkę możesz potem normalnie wykorzystać kupując w Auchanie. O jakieś dokładniejsze info radze popytać sie w punkcie obsługi klienta.
QUOTE(Kamyk @ 15 03 2006, 09:18)

Ja im wysłałem maila z zapytaniem czy można odebrać towar osobiście i odpowiedzieli po kilku godzinach
Szkoda, że Lesko jest tak daleko bo sam bym się wybrał, ale to jest sam "koniec świata"

Lesko? Ja (pipi)e, toż to jakieś 20 minut drogi z Ustrzyk Dolnych... Normalnie bym się tam pofatygował, ale teraz mieszkam w Krakowie. Taki sklep w Lesku? Hmmm, przecież tam psy ch.ujami wodę piją, takie za(pipi)e to jest - to jeszcze bardziej podważa wiarygodność sklepu...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.