Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: PROMOCJE i OKAZJE
Forum PSX Extreme > Platforma > Pchli targ
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24
koniol21
Pozwole sobie zacytowac post Juchego z tematu o cenach xo:
QUOTE(Juchy @ 19 03 2006, 22:39) *

Podobno to byla praca zaliczeniowa w jakies szkole, zalozyli ja uczniowie w ramach zajec smile.gif
ale przydaloby sie ich skarcic bo poslugiwanie sie czyimis danymi to juz lekka przesada
pozatym powinni napisac ze to nie jest prawdziwa oferta a forma edukacyjna...
ja tam u nich zamowilem hurtem Xy smile.gif smile.gif
oczywiscie zero odzewu tylko mail potwierdzajacy po zlozeniu zamowienia....

I chyba wszystko jasne
Mastah27
Ogólnie w ULTIMIE panuje drożyzna, ale dzisiaj wypatrzyłem idealny prezent dla dzieciaka za 50 zeta:

Stuart Malutki 3: Wielka Przygoda w Krainie Fotografii PL - 49 zeciszy

USA
ping
ja widziałem za 29 zł na powszechnie znanym serwisie aukcyjnym
Shiva
Gość najpewniej miał kradzione, poza tym sprzedał 30 sztuk (już dawno ich nie ma), na żadną nie wystawiając paragonu/faktury - z tego co wiem parę osób zgłosiło sprawę do US.

A te gry widziałem kilkanaście dni temu w MM Kraków po 39.90 zł razem z aparatem fotograficznym (jednorazówka w kolorystyce utrzymanej w konwencji gry), nie wiem czy jeszcze są.

shi
Dante
Pewqnie już nie ma bo to była ogólnokrajowa promocja weekendowa. Wiem bo raz byłem w MM w niedziele zobaczy stuff z promocji cos wybrałem kase mam w poniedzxiałek rano a tu juz konec promocji
Towarzysz
Moze kupil gdzies indziej na wyprzedazy. Kradzione to moga byc francuzy, ale raczej nie wersje polskie czy tez pelne angielskie.
Albert Wesker
mega promocja! http://www14.centralwings.com/pl/50/
Aem
Hehe wolne żarty... wink.gif
A jak było z tą promocją z ubiegłego miesiąca - PS2 Slim za 349zł w MM... ? hucznie to reklamowano, a z tego co słyszałem to nazajutrz po kilku godzinach konsol juz nie było...
Dante
Nintus zestaw God of War, Getaway 2 i killzone za 109 zeta
Marlon
W krakowskim empiku (na rynku) jest wyprzedaż gier na Xboxa - chyba całkowicie przestali supportować ten sprzęt - do wyrwania są nówki za 149 zł (przykładowo Half-Life 2), oraz klasyka za jakieś 50 zł...

Do tego mają jeszcze parę gierek na x360 na stanie - widziałem sportówki od EA (nba 2006 itp.), oraz Burnout: Revenge. Cena to 279 PLN.
ping
empik suxx ale w empiku we wrocławskim tesco na bielanach widziałem capcom classics collections za 59 zikos.
Verb
QUOTE(Am @ 22 03 2006, 22:23) *

Hehe wolne żarty... wink.gif
A jak było z tą promocją z ubiegłego miesiąca - PS2 Slim za 349zł w MM... ? hucznie to reklamowano, a z tego co słyszałem to nazajutrz po kilku godzinach konsol juz nie było...

349? o_O Ktos wie czy promocja bedzie jeszcze powtórzona? A ile akutualnie kosztuje PS2 w MM "bez megapromocji"?
MichAelis
549
Verb
Skoro tak to pewnie ta magiczna promocja 349 przekladala sie na 1-3 szt na jeden MM
Aem
I zapewne tak było smile.gif
Marlon
Gdzie teraz można najtaniej kupić PS2? Chodzi mi zarówno o sklepy offline, na terenie Krakowa, jak i online. Ktoś wyłapał jakieś niepowtarzalne okazje, czy może już nie da się wycisnąć nic ponad te czterystakilkadziesiąt złotych na allegro?
Lipa
PSP VP + gra World Cup Soccer - 889 zł w MM.
Jakuza
W Krakowskim Empiku na Rynku wyprzedaż gier na PS2 - wśród wielu platyn , można wyłapać takie perełki jak SLY 2&3 , Singstar POP ( bez majków ) , EYETOY Antigrav ( bez kamerki tongue.gif ) , Roland Garros , Commandos 2 - w cenie 49zł-69zł biggrin.gif - Właśnie dzięki temu stałem się właścicielem nowego SLY3 za 60 zeta - dodatkowo trochę mi zajeło znalezienie SLY w orginalnej folii tongue.gif

Pozatym jak ktoś w tym samym Empiku kupi Ojca Chrzestnego ( PS2 ) - dostanie metalowe pudełko z materiałową wkładką wewnątrz ( ktoś takie samo próbował na forum , sprzedać za 99zł , o ile pamiętam tongue.gif ) . Cena za komplet - Gra + pudełko - 179zł
Przemski
Nie wiem czy najtaniej w Polsce, ale oferta moim zdaniem dobra:

PSP VALUE PACK + gra za 780 zł - MM w Bielsku-Białej

z ciekawszych ofert

God of war (PS2) - za 39,99
kilka gier na PSP za ok 79 żł____ MM w BB

Donkey Konga + bongosy za 169 w menago - najtańsza oferta w Polsce prawdopodobnie

odradzam przy okazji promocje w firmie Video&Play - sprzedają towar który prawdopodobnie kilka lat leżał w jakimś brudnym magazynie, zniszczone i brudne są opakowania, nie polecam

BTW - może ktoś jest zainteresowany nowym egzamplarzem HALO w folii, wersja 3xA co jest rzadkością, sprowadzony z zagranicy, w menago kosztuje bodajże 119 zł, ja sprzedam o połowę taniej
Towarzysz
Najtaniej Donkey Konga to jest teraz na allegro.pl za 109 zlociszy ohmy.gif
Przemski
już wszystkie wyprzedane

jeśli ktoś jest zainteresowany posiadam fabrycznie nową i zafoliowaną płytę z grą DonkeyKonga do sprzedania za 39 zł

PS2:
ciekawą ofertą jest zestaw Eye Toy Pack: Spy Toy, Eye Toy Play 2, Eye Toy Kinetic (PS2) z ultimy za 159

wcześniej ktoś pytał o PS2 - wersja slim silver kosztuje w BB 499 zł

w PlayAsia jest promocja m.in. obejmująca kultowego REZ w limitowanej edycji

NGC/PS2
: za 189 można zakupić w Video&Play - Resident Evil Chainsaw Controller (w innych sklepach typowo 249 a w MM na wystawie leży za "jedyne" 379 zł)

XBOX360
: polecam aukcje użytkownika izba_luk na allegro.pl - często na licytacji można zakupić zafoliowane, nowe gry o wiele taniej niż cena kup teraz - CoD2 dorwałem za bodajże 108 zl, tymczasem ceny kup teraz na allegro wahają się od ok 150 zł do 200 zł
KopEr
Takie dwie promocje... W Kieleckim empiku PStwo silver z dodatkowym padem i 4grami-649zł
Na gekon.qs.pl burnout 4 nóweczka 119zł(myślę ,że w porównaniu do innych sklepów i w ogóle to naprawdę tanio)
Jakuza
QUOTE(LIPA @ 26 04 2006, 20:41) *

Cholera , czemu ja niemam kasy confused.gif
MaciejPŃ
Media Markt King Cross:
soul Calibur 3 119zł
Midnigt club dub Edtion remix 89zł(PS2)
Fifi WC DS 89zł
Aem
W Media Expert możecie dorwać PS One za jedyne 499zł wink.gif
nie no jak można...
Jakuza
Soul Calibur 3 za 69zł ! :

wymoderowano
Ryo-San
Xbox 360 pojawil sie w supermarketach Auchan za...1499 zl ( wersja Premium)
mozna oczywiscie zawinac konsolke na raty 10 x 149 zl
naprawde baaardzo ciekawa oferta

thx G-Kingowi za to info
MaciejPŃ
[font=Arial]PSP 749zł, tylko nie wiem jaka wersja czy basic czy VP....ale to i tak chyba dobra cena:)

MEGA AVANS

na bank wersja basic - [szczurek]

ale to i tak dobra cena w sumie, taniej niz wszedzie indziej (oporcz allegro);]
Towarzysz
QUOTE(Jakuza @ 30 04 2006, 17:51) *

Soul Calibur 3 za 69zł ! :

wymoderowano

To niestety blad w ulotce. Sprzedaja core za 1499zl.
spn_sosnowiec
na Ultima.pl Spartan Total Warrior jest za 79
Red_XIII
http://www.ultima.pl/itemnfo.php?id=2991

PESik 5 tanieje smile.gif
Lipa
Ja za swój egz. dałem w niedzielę 95 zł smile.gif Nieplatyna smile.gif 3xA smile.gif Ideał smile.gif Dziś zacznie się gra ;]
Bartg
http://allegro.pl/item103024054__pad_ps2_p...hock_sony_.html nie wiem czy to sciema jakas czy koles znalazl ciezarowke z padami w lesie ale trzeba kupowac jak najwiecej biggrin.gif
alienator
to raczej te "słynne" oryginalne podróbki, które sypną się po 2miesiącach grania :<
Gryn
QUOTE(alienator @ 10 05 2006, 18:02) *

to raczej te "słynne" oryginalne podróbki, które sypną się po 2miesiącach grania :<

A po czym poznać taką "oryginalną podróbkę " ?
MaciejPŃ
nie ma napisu black. to chyba najwazniejszy powod odstarzszajacy od zakupu. i gadalem z kolesiem, mowi ze nie wie czy sa orginalne, ale nawet jesli nie sa to nei strace bo piraty chodzą droze. to chyba tłumaczy podejscie kolesia.. i "łoryginalność" padów
Red_XIII
QUOTE(Gryn @ 10 05 2006, 20:10) *

QUOTE(alienator @ 10 05 2006, 18:02) *

A po czym poznać taką "oryginalną podróbkę " ?

Ja poznałem po tym wink.gif

"Dodano 2006-05-10 23:33

ZA TĄ CENE LEPSZEJ IMITACJI PADÓW SONY NIE ZNAJDZIESZ"

Po tym jak juz sporo osób kupiło xD
joseph
wiadomo że to podróby tongue.gif ale jak na podróby to i tak tanio ;]
LOKI7777
tzn z tym wiadomo ze to podroby to nie do konca prawda, pisalem kiedys w tej sprawie do sony i sami nie wiedzieli czy to oryginal czy nie, ale sklonni byli napisac, ze to oryginal
ziemia1
promo w Media markt strona 7 tej gazetki fight pack- tekken 5+soul calibur3+ god of war (jak mniemam) za 139zŁ PSP 699zł oferta od 12 maja
polecam tez sprawdzać sklepy Euro Rtv Agd wczoraj udało mi sie upolować SOCOM za 19zł własnie odpakowałemz folii i łupię ninja.gif no i gazetka z pstwo za 499zł stuart malutki za 25 jak i formuła1 za 25zł
MaciejPŃ
u mnie od 2 tyg Soul Calibur 3 kosztuje 79złtongue.gif
ziemia1
QUOTE(MaciejPŃ @ 11 05 2006, 11:01) *

u mnie od 2 tyg Soul Calibur 3 kosztuje 79złtongue.gif

a tu 46pln uwaga mają mało sztuk na sklep po 20 -40 kmpl.
Tuczek
O shit. Dzisiaj sprawdze na ostrobramskiej czy mają coś ciekawego.
Bartg
No to jak za podrobke i tak tanio, badziewia z tesco chodza podobnie ;]
Di_
QUOTE(Tuczek @ 12 05 2006, 08:12) *

O shit. Dzisiaj sprawdze na ostrobramskiej czy mają coś ciekawego.

Ja dzisiaj byłem (3 godziny temu) i nie widziałem nic ciekawego. No chyba że przeoczyłem, bo tylko przeleciałem po tych półkach smile.gif
Bartezoo
Soul Calibur III+Tekken 5+God of War=130 PLN gdańsk/mediamarkt
ziemia1
QUOTE(Bartezoo @ 21 05 2006, 19:45) *

Soul Calibur III+Tekken 5+God of War=130 PLN gdańsk/mediamarkt

na śląsku 139 zeta (MM i Saturn) za komplet - SC3 platyna+ Tekken5 platyna + GoW - wszystko tak ładnie sklejone że idzie się pociąć i raczej tego osobno nie bedą sprzedawali jak to miało miejsce wcześniej przy innych pack-ach
czekus
witam
czy wie ktoś moze gdzie mozna kupić gierki w necie albo w jakimś sklepie(nowe) na starego PSX'a ??? chodzi mi głownie o klasyki np MGS albo FF7...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.