Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: PROMOCJE i OKAZJE
Forum PSX Extreme > Platforma > Pchli targ
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24
Bojan_Zaw
A wiecie gdzie mozna znalezc tanio Def Jam:FFNY?
spn_sosnowiec
Dla fana Final Fantasy : p

Link
Verb
A jak z cena ps2 w MM w Poznaniu? Bo za 399 to bym wciagnal %-)
karmaster
W MM w Krakowie od 25.08 spartan total warrior za 39 zł i king kong za 39 zł
K.N.D.J.
ten spartan to platinium ??
Bartezoo
QUOTE(K.N.D.J. @ 23 08 2006, 16:50) *

ten spartan to platinium ??

Raczej nie bo spartan nie wyszedł w platynie
Bojan_Zaw
Spartan jest po prostu taki tani smile.gif
Linek
W Poznaniu w MM (tym w M1) mega promocje -.- Seven Samurai 39zł, Killzone 29zł, Triggerman 39zł i nie pamiętam, cośtam jeszcze... same hity -.- Jedynie Killzone jest wart uwagi tongue.gif

Na PC też kiepsko z tą wyprzedażą - Chrome za 6.99, Chrome Specforce za 19.90, Torrente (szit) 6.90 bodajże i kilka jakichś pomniejszych tytułów, ale generalnie nie ma za czym się rozglądać.
White
Rety, tylko trzymajcie się z daleka od Triggermana! Do dziś pamiętam recenzję w PE.
ArturNOW
Tak mnie zastanawia cena PS2 Slim w MM poza warszawą. Piszecie ze są po 400zł i często z dodatkami bez żadnej promocji. W MM na ostrobramskiej w wawie widziałem jedynie za 499zl... trudno powiedzieć, ze widzialem, po pudelek z konsolą nie bylo. Czyzby u nas sie tak dobrze sprzedawaly, ze nie ma po co robic promocji? sad.gif

Mam nadzieje, ze jak ktos z Was kreci sie po warszawskich supermarketach nie omieszka napisac gdzie w wawie mozna nabyc PS2 w dobrej cenie, bo przymierzam sie do kupna. Oczywiscie nie spieszy mi sie z zakupem wiec poczekam ;-)
KiLy
Artur jak chcesz to ode mnie możesz kupić oto zestaw mam do sprzedaży 1,5 letnią konsolę PS2 Satin Silver model 50009 (gruba) w stanie idealny, nigdy nie przerabiana, zadbana, pudelko, instrukcje, 1 org Dual Shock Srebny stan idealny, 2 pad podróbka duala Cobra stan idealny (ma 6 dni), orginalna karta pamięcie Sony srebna 8MB, okablowanie, kabel RGB pozlacany, 3 gry: Gran Turismo 4, Driver:PL i Burnout Revenge gg 5913844
ArturNOW
Dzieki za propozycje, ale bardziej mysle o Slimie ze wzgledu na ilosc miejsca. Moze podasz orientacyjna cena, ale raczej z ciekawosci.
KiLy
No szkoda, bo jestem też z Wawy smile.gif A cena tak 550-600zl myślę. Masz fotke
MaciejPŃ
Kily to nie jest żadna okazja, jak chcesz załuż sobie temat albo sa PW.. gdzie są modzi??
RoL
W MM od 1.09 w cenie 49,90 beda nastepujace tytuly:
- Tekken 5,
- Gran Turismo 4,
- WRC: RE,
- Soul Calibur 3,
- Jak X,
- Ratchet Gladiator,
- Opowiesci z Narnii (PL),
- Urodzinowe Przygody Kubusia Puchatka (PL) wink.gif
- Spartan - Total Warrior (PL)

(OK, juz wiadomo, promocja obowiazuje w calej Polsce wink.gif ; warto sprawdzic, zwlaszcza dla GT4 i SC3, ktore normalnie chodza po 80-100zl, chyba, ze sie myle tongue.gif )
Mithos
Caly kraj.
art57
Po ile w MM w Poznaniu są PS two slim bo sie wybieram i kupiłbym jakby sie opłacało????
biechu
2 tygodnie temu byly po 499 zł, wiec zadna promocja :[
niby najtaniej NOWE mozna znalezc w EURO RTV i AGD po 450
Jakuza
W Careffurze w Krakowie ( niewiem jak w innych miastach ) jest parę gier po 39zł m.in. :

- King Kong
- Splinter Cell : Chaos Theory
- Bard's Tale
art57
MYslałem ze w MM w Poznaniu slim jest po 399 z tym 499 to chyba sobie jaja robią
malin1976
Mam prośbę do ludków z Bydgoszczy lub Torunia :

Czy mógłby ktoś sprawdzić po ile chodzą głośniki CREATIVE I - Trigue 3400 w MEDIAMARKT ?

Chciałbym kupić takie do mojej PS 2 a w ciemno nie chcę jechać bo szkoda kasy jak w Grudziądzu może cena ta sama .
karmaster
QUOTE(RoL @ 30 08 2006, 19:16) *

- Tekken 5,
- Gran Turismo 4,
- Soul Calibur 3,
- Jak X,
- Ratchet Gladiator,

(OK, juz wiadomo, promocja obowiazuje w calej Polsce wink.gif ; warto sprawdzic, zwlaszcza dla GT4 i SC3, ktore normalnie chodza po 80-100zl, chyba, ze sie myle tongue.gif )

W MM w Krakowie były tylko : WRC:RE, Opowiesci z Narnii (PL), Urodzinowe Przygody Kubusia Puchatka (PL), Spartan - Total Warrior (PL), a jak x byl za 69 zł, reszty wymienionych gier w ogóle nie było dry.gif
TeBe
GT4 i SC3, ktore normalnie chodza po 80-100zl, chyba, ze sie myle

Mylisz się tongue.gif Na Allegro można wyhaczyć folie za 60 biggrin.gif
Czappi
Można gdzieś jeszcze dostać PSP za 550zł??
nuke`
W Krakowskim MM, pełno slimów za 499 zł smile.gif
Czappi
PSP, nie PS2 tongue.gif
nuke`
Ale ja pisałem informację dla innych nie odpowiadałem na Twoje pytanie smile.gif

hehe, źle mnie zrozumiałeś z tamtym postem smile.gif nvm.
ArturNOW
QUOTE(nuke` @ 3 09 2006, 18:45) *

W Krakowskim MM, pełno slimów za 499 zł smile.gif

To musi być chyba cena całej sieci MM na Polsce bez promocji.
McDriv3r
Empik Gdańsk w Alfa Centrum PSP Biale Base Pack za 799 zl ohmy.gif
MaciejPŃ
http://allegro.pl/item125781673_outrun_2006_na_psp.html
według mnie okazja:)
SpideyPL
QUOTE(MaciejPŃ @ 6 09 2006, 13:33) *

Chyba była zbyt duża bo już jej nie ma !! biggrin.gif

A zresztą koleś "pożyczył" zdjęcie z tej aukcji:
http://allegro.pl/item124328099_outrun_200...sp_od_1zl_.html
Więc pewnie jakiś lekki przekręt...
Bartezoo
QUOTE(RoL @ 30 08 2006, 19:16) *

- Tekken 5,
- Gran Turismo 4,
- Soul Calibur 3,
- Jak X,
- Ratchet Gladiator,

a te gry to platyny czy nie?
RoL
QUOTE(Bartezoo @ 7 09 2006, 15:35) *

a te gry to platyny czy nie?

Nie wiem, widzialem tylko ulotke. Na pewno GT4, WRC, Jak X, Ratchet, Opowiesci..., Kubus i Spartan to nie-platyny (przynajmniej na zdjeciach). Niestety wywalilem ulotke, wiec nie jestem pewien na 100%.

edit: znalazlem w necie gazetke i jednak wszystkie gry na zdjeciach to nie-platyny.
puppets
w Katowickim MM wszystkie gry bedące w tej cenie to ... platyny.
MaciejPŃ
Poznań-empik-king cross(nie wiem jak w innych, dzisiaj postaram sie sprawdzic w plazie)

Final Fantasy X - 49zł(platyna)
Batman Begins - 49zł(nieplatyna)
i inne:)
puppets
kurde,a ja mam problem dostac sie do empiku,dopiero za 2 tyg jak wpadne do katowic. MacejPŃ,a gdyby Ci tak wyslac 60 zł na konto,wysłał bys Batmana?
Mario2004
Witam wszystkich szczególnie że jest to chyba mój pierwszy post.

Jeśli macie jakąś wiedze to powiedzcie gdzie w Szczecinie mogę kupić PS 2 w atrakcyjnej cenie question.gif question.gif question.gif
Jedynie miejsce jakie znalazlem to Empik gdzie konsola kosztuje 499 zl bez zadnych gratisow.

Widziałem w tym temacie że konsole kosztują już mniej... może ktoś mi pomoże nabyć ps2?

Ewentualnie prosze o jakieś namiary i ceny konsol ps2 w Berlinie jak macie.

Z góry WIELKIE DZIEX

pozdro
Mario2004
A ja w zasadzie mam 2 sprawy związane z konsolą ps2 slim dla mnie dość dziwne i niezrozumiałe dlatego proszę znawców rynku ps2 o odpowiedź.

1.Jak to jest możliwe że pod koniec roku 2005 dokładnie grudzień można było kupić ps2 np. w MM za 444 zł... W sierpniu roku 2006 konsola ps2 była w cenie 399 zł (źródła: fora internetowe o tematyce ps2) I powtarzam... JAK TO JEST MOŻLIWE ŻE TERAZ WE WRZEŚNIU W MOIM MIEŚCIE SZCZECIN KONSOLA KOSZTUJE 499 zł???question.gif

2.Drugie moje pytanie właśnie odnośnie ceny 499 zł czy wiecie gdzie w Polsce można kupić konsolę taniej? question.gif Nie mogę znieść tego że musze zapłacić więcej za konsolę która jest warta mniej.
Takie rzeczy to tylko w Polsce confused.gif

Dzięki za odpowiedzi pozdrawiam
TeBe
1.Jak to jest możliwe że pod koniec roku 2005 dokładnie grudzień można było kupić ps2 np. w MM za 444 zł... W sierpniu roku 2006 konsola ps2 była w cenie 399 zł (źródła: fora internetowe o tematyce ps2) I powtarzam... JAK TO JEST MOŻLIWE ŻE TERAZ WE WRZEŚNIU W MOIM MIEŚCIE SZCZECIN KONSOLA KOSZTUJE 499 zł???

Pewnie dlatego, że to były okazje, promocje, obniżki świąteczne itd., a 499 obecnie to cena bez żadnej promocji tongue.gif
2.Drugie moje pytanie właśnie odnośnie ceny 499 zł czy wiecie gdzie w Polsce można kupić konsolę taniej? question.gif Nie mogę znieść tego że musze zapłacić więcej za konsolę która jest warta mniej.
Takie rzeczy to tylko w Polsce

Takie rzeczy to nie tylko w Polsce, tylko na całym świecie. I nazywa się to: prawo rządzące rynkiem biggrin.gif Każdy ma prawo sprzedawać swoje towary za ile chce i to normalne że ceny są wszędzie inne. Trzeba po prostu szukać okazji smile.gif
Dr.Czekolada
Na miejscu Mario2004 cieszyłbym sie że w jego rejonie nie ma PS2 za 550 pln (ta cena też jest dość popularna no niestety confused.gif).

PS nie moge się doczekać po premierze PS3 bitew o ceny next genów w naszym kochanym kraju icon_twisted.gif .
RoL
Bylem dzisiaj w jednym z warszawskich Empikow i znalazlem kilka gier w cenie 39-49zl (nie pamietam dokladnie, ktore gry byly po ile):
- Tekken 5 (plat.),
- Soul Calibur 3 (plat.),
- God of War (plat.),
- Gran Turismo 4 (n.plat.),
- Ratchet & Clank 3 (plat.),
- Ratchet Gladiator (n.plat.),
- Jak 2 (plat.),
- Jak 3 (plat.),
- Jak X (n.plat. i plat.)
- WRC: RE (n. plat),
- F1 2005 (?),
- Wladca Pierscieni: Powrot Krola (n.plat.),
- Batman Begins (?),
- King Kong (n.plat.),
- Final Fantasy X (plat.)
- Athens 2004 (plat.).

EDIT: dzisiaj bylem znowu i kilku gier juz nie mozna bylo dostac (chociaz mozliwe, ze jeszcze beda)

W Auchanie w Wola Parku za 24,99 mozna kupic (nie wiem czy jeszcze cos zostalo tongue.gif ):
- Getaway: BM (plat.),
- Athens 2004 (plat.),
- WRC 4 (plat.).
RoL
Sorry za 2 posty pod rzad, ale trafilem na kolejne promocje. Bylem dzisiaj w warszawskim Saturnie i znalazlem kilka gier po dosyc niskich cenach (same platyny, jedynie w przypadku Jak X mozna bylo znalezc takze nie-platyne):
- Ratchet & Clank 1, 2 i 3 (kazda po 44zl),
- Ratchet Gladiator (47,90zl),
- Jak & Daxter (39,90zl),
- Jak 2 i 3 (kazda po 44zl),
- Jak X (44zl),
- Final Fantasy X (47,90zl),
- Soul Calibur 3 (47,90zl),
- God of War (47,90zl),
Byl jeszcze chyba Tekken 5, ale nie jestem pewien.

EDIT. wszystkie gry byly przynajmniej o 2zl tansze niz te z Empiku (o ktorych napisalem poprzednio).
Mithos
A GoW jest w tej cenie nawet w wersjie nieplatynowej smile.gif
MaciejPŃ
http://allegro.pl/item131297263_nintendo_ds_lite.html

tanio, i nie tzreba sie babrac z dvdcrave
Mithos
Pewnie spadlo z tira confused.gif
banny
o.O

niemożliwe...

shy4
Wczoraj w MM w Lublinie były PS2 po 402zł i psp base pack białe po 598zł(nie omieszkałem sie zaopatrzyć w psp)
Bojan_Zaw
QUOTE(MaciejPŃ @ 3 10 2006, 15:22) *

http://allegro.pl/item131297263_nintendo_ds_lite.html

tanio, i nie tzreba sie babrac z dvdcrave

kupilem sobie tego dsa. pieniadze wplacilem i czekam. w zestawie jest sama konsola z ladowarka. bez pudelka i papierow. mi powiedziano ze cena taka bo sklep likwidowano i sprzedawca mial o polowe taniej wiec wzial i teraz sprzedaje. dam znac jak dojdzie i wszystko bedzie ok. pozdro smile.gif
Bojan_Zaw
DS o ktorym pisalem doszedl w idealnym stanie. nowka!!! to zadne oszustwo smile.gif

pozdro, bojan
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.