Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: PROMOCJE i OKAZJE
Forum PSX Extreme > Platforma > Pchli targ
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24
puppets
Media Markt śląsk: God Of War - 159 zł Opole: GTA VIce City Stories, Prince of Persia Trilogy: 99 zł
opall
no diwe prawdziwe bomby po 29,99 zl

KAMEO albo nawet po 26,99
NINETY-NINE NIGHTS

ohmy.gif
puppets
Media Markt Katowice - PS3 - 1999,90zł (mozliwosc na raty 10x199,90zł ,3x0%)
WeltyKiLy
W Auchanie fajnie :

PS3 2380zł ( 200zł na skarbonke)
PS2 439zł
PSP 649zł
Spooro gier na PS2 (mim. Total Overdose którego kupiłem:) ) po 39zł !
MichAelis
Saturn Wroclaw 399 zł PS2
Play3rrr
CYTAT(WeltyKiLy @ 26 05 2007, 07:16) *
W Auchanie fajnie :

PS3 2380zł ( 200zł na skarbonke)
PS2 439zł
PSP 649zł
Spooro gier na PS2 (mim. Total Overdose którego kupiłem:) ) po 39zł !

Skarbonke ?? Ka ??
kubicz
CYTAT(Play3rrr @ 26 05 2007, 22:09) *
Skarbonke ?? Ka ??

Taki program lojalnosciowy wink.gif
http://www.auchan.pl/karta-auchan.html

Przejde sie do Auchan kolo mnie, zobaczymy co maja.
WeltyKiLy
No ja mowiles o Częsotchowskim
opall
Forza Motorsport 2- Colectors edition
polecam sklep wysylka kosztuje cos kolo 12 zl paczki szly mi max 7 dni. KLIK
puppets
wole napisac bo nie wiem czy kazdy słyszał - w empiku kupjąc gre EA (platyna) drugą gre mozna kupic za 1 zł (tez EA i platyna)
Jakuza
W Saturnie ( Kraków ) - Dead Rising po 79zł
banny
CYTAT(puppets @ 31 05 2007, 13:54) *
wole napisac bo nie wiem czy kazdy słyszał - w empiku kupjąc gre EA (platyna) drugą gre mozna kupic za 1 zł (tez EA i platyna)

we wszytskich empikach tak?
puppets
z tego co sie orietuje to tak.
Danilo1972
Puppets - mógłbyś tak pokrótce przytoczyć parę tytułów i ceny?
puppets
Rodzimy oddział Electronic Arts podjął współpracę z siecią salonów EMPiK i zorganizował niezwykle ciekawą promocję. Od teraz, każdy kto zdecyduje się na zakup gry z serii PS2 Platinum EA lub PC Classics EA, otrzyma tytuł prawie za darmo.

Jak informuje EA, od teraz przy zakupie dwóch tytułów z serii PS2 Platinum EA lub PC Classics EA, za drugi zapłacicie tylko złotówkę. To świetna okazja by małym kosztem znacznie poszerzyć swoją kolekcję gier. Oczywiście o ile interesują Was produkty "drugiej świeżości".

Warto zaznaczyć, że promocja obejmuje tytuły z Classics EA i Platinum EA. Do wyboru mamy więc np. FIFA 06, FIFA Manager 06, Mistrzostwa Świata FIFA 2006, NFS: Most Wanted czy Ojciec Chrzestny (Classics EA na PC) oraz Fight Night Round 3, NHL 06, BLACK i ponownie Ojciec Chrzestny (Platinum EA na PS2). Więcej tytułów objętych promocją znajdziecie na oficjalnej stronie firmy.

Warto dodać, że oferta będzie aktualna w sieci sklepów Empik w całej Polsce do 10 czerwca 2007 lub do wyczerpania zapasów. Gry z serii Platinum EA kosztują poniżej osiemdziesięciu złotych, zaś klasyczne tytuły poniżej pięćdziesięciu.

Niestety na stronie Empiku nie znalazłem szczegółów, pozostaje sie udac i sprawdzic jezeli ktos ma niedaleko smile.gif
MichAelis
Potwierdzam z pewnego zrodla wink.gif

Bierzesz np Black i Burnout i placisz 80,90 smile.gif
wężyk
A wiecie cos na temam promocji w saturnie(silesia) w katowicach. Chodzi mi o PSP i gry na x'a360.
shy4
Lego Star Wars II The Original Trilogy na Xbox 360 za 109zł w MediaMarkt w Lublinie
MaciejPŃ
w poznaniu również to samo, 109zł jak wyżej
McDriv3r
Przepraszam ze daje link z allegro nie moglem sie powstrzymac. C U D O !!!!!!

http://www.allegro.pl/item198791639_niesam..._nintendo_.html
RoL
W warszawskim Saturnie na Targowku mozna kupic tanio gry na PC i PS2. Z gier na kompa, za 4,99 mozna dostac m. in. Legacy of Kain Defiance, Tomb Raider: AoD, Syberia, Carmageddon TDR 2000, Europa Universalis, Might and Magic Antologia, jakies czesci Rainbow Six, Myst, Riven, Hitman 2. Na PS2 za 34,99 jest MK: Shaolin Monks (nie-platyna) i kilka gier od EA (jakies Fify itp.).
Linek
<ironia mode on>

Niesamowita promocja w Lidlu! Gry na PS2 za 49zł! Takie tytuły jak Drift cośtam cośtam, Monster Truck Extreme cośtam, Powerboat cośtam, a także inne! (serio, wyglądają jak wyprodukowane dla Lidla, po screenach wygląda na to, że wszystkie są na tym samym enginie)

<ironia mode off>

A szykuje się prawdopodobnie spadek cen DVD od Warner Bros, bo mają wycofać się z Polskiego rynku. Po prostu im się niezbyt to (podobno) opłaca.

Poza tym warto zajrzeć na www.gram.pl - troszkę promocji jest. Condemned 74,90zł, Kameo 39zł i inne. Na PS2 Psychonauts 39zł, PES4 39zł, Bard's Tale 49zł, Suikoden IV 49zł.

@banny - sorry, nie nacisnęło mi się wink.gif Heh, gdyby to była V, to bym nie pisał, tylko kupił 100 sztuk i rozprowadzał xD
banny
człowieku popraw Suikoden V na Suikoden IV , bo jak to zoabczyłem u Ciebei w poscie, to aż mi serce szybciej zaczeło pracować, szybko patrze do sklepu a tam suikoden 4 za 50 zł sad.gif((
__bercik07
ymmm czuje jakis przekret, forza 2 za 30zl confused.gif

http://www.allegro.pl/item204281801__forza...dition_pl_.html
Prince_Hellsing
Oszust... Boże takich ludzi to powinni zamykać...
Dybcio
"FORZA MOTORSPORT 2 LIMITED EDITION PL

W PEŁNI PO POSLKU !!!

Nie musisz brać udziałuw aukcji,wystarczy kontakt telefoniczny"

Mowi samo za się, PIRAT
shy4
Drogi jak na pirata:P
Guma211
W katowickim MM gry: Tekken5, GT4, Ratchet & Clank, God of war, Killzone, Jak, Jak3, SoulCalibur III - Platyny za 39,90 zł.

http://www.mediamarkt.pl/gazetki/slaskie/2...-14/slaskie.pdf
Linek
W poznańskim MM X360 prem + Forza2 i jeszcze jakaś gierka + 3 numery PSX Extreme (o.O) za 1690zł. Napisałem tylko ze względu na ten ostatni gratis wink.gif
shy4
na all była Forza 2 za 169zł kup teraz 3 sztuki, rozeszła się w mig
Mithos
CYTAT(Linek @ 16 06 2007, 13:32) *
W poznańskim MM X360 prem + Forza2 i jeszcze jakaś gierka + 3 numery PSX Extreme (o.O) za 1690zł. Napisałem tylko ze względu na ten ostatni gratis wink.gif

W Warszawskich MM : 360 premium + Forza 2 + Pgr 3 + pad wireless +3 numery PE za 1599 zl.
McDriv3r
Przepraszam za link do allegro.Jagby ktos chcial taka gratke ;]

A za cwaniactwo warna chcesz?
underdog
w Ostrowcu Św. w komisie konsola ps2 slim stan bdb z padem okablowaniem za 270 zł!!!

Gdyby juz wyplata byla...mmm juz bym chapnął.

Jeszcze widzialem Psone za 65 i 75 zł
Mithos
MM Wawa (Ostrobramska), PS3 za 2299 zl (100 taniej niz normalnie), DS LITE za 549 zl (taniej nie widzialem). Niby nie sa to jakies mega okazje ale taniej niz w innych miejsach. Do tego w MM (Okecie) jest duzo gier na DS'a przecenionych o 50 % (czyli kosztuja po 60 zl) : jakis Fify i inne crapy cool.gif
RevulsioN
Może niezbyt związane z konsolami, ale w Biedronkach można dostać sagę Fallouta (Fallout 1, Fallout 2 i Fallout Tactics) w spolszczonej wersji za niecałe 10 zł smile.gif
Jakuza
http://www.ultima.pl/itemnfo.php?id=3158

Kameo za 39zł
Mithos
CYTAT(ping @ 5 07 2007, 14:36) *

Dziala wam play-asia ? U mnie niby strona sie uruchamia, ale niektore przedmioty wlaczaja sie dopiero za 5-6 razem. Tak samo jest z logowaniem i przy probie kupienia czegokolwiek (nie musze dodawac ze takie cos automatycznie unimozliwia kupienie) ? Wszystko inne dziala u mnie OK.

EDIT: Juz wszystko dziala.
banny
http://www.allegro.pl/item212904232_playst...ie_zobacz_.html

PLAYSTATION 4!!!!!!1111jeden
WeltyKiLy
CYTAT(Mithos @ 3 07 2007, 08:20) *
MM Wawa (Ostrobramska), PS3 za 2299 zl (100 taniej niz normalnie), DS LITE za 549 zl (taniej nie widzialem). Niby nie sa to jakies mega okazje ale taniej niz w innych miejsach. Do tego w MM (Okecie) jest duzo gier na DS'a przecenionych o 50 % (czyli kosztuja po 60 zl) : jakis Fify i inne crapy cool.gif

To t7ylko w wawie confused.gif w czestochowie wzioem 250zł na gry i chciałem kupic crapy na dsa albo forze na xO .Gry na dsa były po 59zł : fifa 2006 mistrzostwa i jeszcze jakis golf . a forza byla tlylko w packu xO
Pesior
http://allegro.pl/item214807557_nintendo_d...szy_sprzet.html

Ostatnio DSy nie są zbyt tanie, więc wydaje mi się, że ta cena jest okazyjna.
banny
oww shit, chyba się skusze tongue.gif
shy4
wiem że to nie za bardzo polska okazja ale wathever:P
Moja narzeczona siedzi w USA i dostałem info iż PS3 wszędzie poszło 100$, czyli w tej chwili to 499$ za wersje 60GB(w niektórych sklepach zestawy z grami padem dodatkowym itp)
speedi torun
CYTAT(Mithos @ 18 06 2007, 07:07) *

W Warszawskich MM : 360 premium + Forza 2 + Pgr 3 + pad wireless +3 numery PE za 1599 zl.

W Toruniu to samo kosztuje teraz 1790 ohmy.gif To jest możliwe, że w tej samej sieci sklepów mają takie różnice cenowe? Wydaje mi się to lekkim przegięciem. Może ktoś potwierdzić te 1600zł za podany zestaw w Warszawskim MM?
Guma211
Katowicki MM ciekawe zestawy z PS2 i Xbox360 po znośnych cenach

http://www.mediamarkt.pl/spot.html
Mithos
CYTAT(speedi torun @ 13 07 2007, 00:28) *
CYTAT(Mithos @ 18 06 2007, 07:07) *

W Toruniu to samo kosztuje teraz 1790 ohmy.gif To jest możliwe, że w tej samej sieci sklepów mają takie różnice cenowe? Wydaje mi się to lekkim przegięciem. Może ktoś potwierdzić te 1600zł za podany zestaw w Warszawskim MM?

W Wawie kosztuje to w zaleznosci od MM, od 1650 (np. Ostrobramska) do 1790 (np. Okecie). Przynajmniej tak bylo niedawno. Ta promocja za 1599 zl trwala z tydzien.
Jakuza
W pępiku w Krakowie ( Galeia Krakowska ) jest Saint's Row za 119zł
Jak na nówkę w folii to chyba dobra cena smile.gif
Dobos
CYTAT
Może ktoś potwierdzić te 1600zł za podany zestaw w Warszawskim MM?

Ja widziałem ten zestaw za 1599 w Saturnie w Złotych Tarasach ale to było 2 tygodnie temu.
Generalnie X360 w polsce sprzedaje się raczej słabo bo co chwila pojawiaja sie jakies nowe zestawy w promocyjnych cenach, trzeba tylko co jakis czas pojezdzic po marketach smile.gif
McDriv3r
W Gdańskim MM : 360 premium + Forza 2 + Pgr 3 + pad wireless za 1649 zl.Wczesniej bylo za 1899 zl xDDD Ja kupuje jutro ;]
Mastah27
Tylko dzisiaj w olsztyńskim MM PS3 za 1966,39 złotówek smile.gif.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.