gameplay.co.uk
Na PS3:
- Ninja Gaiden Sigma - 100 zl,
- Virtua Fighter 3 - 100 zl.
+ przesylka.
boczek_lans
2 01 2008, 10:14
X360 po 549 zł to fikcja w moim mieście.Byłem w Tesco o 7 rano
ale podobno ta promocja to od 12 miała być?;>
Była ta promocja....dzwoniłem do nich przed chwila i powiedział mi koleś że były tylko 2 x'y i sprzedały się o 7 rano....
PS:Dzwoniłem na al.KEN w Warszawie!
Ja dorwałem jednego z nich

Musiałem być w Tesco o 6 ale warto było
CYTAT(boczek_lans @ 2 01 2008, 10:14)

X360 po 549 zł to fikcja w moim mieście.Byłem w Tesco o 7 rano
u nas zawsze te promocje to fikcje, ostatnio jak bylo to samo w carefurze to Ci co stoja z konsolami na turzynie wpadli i wzieli wszystko, kto wie czy teraz tak samo nie bylo, po znajomosci...
dla tych co nie kupili mozna tylko ich pocieszyc ze cena core 550zl to cena jak dla mnie normalna, bo ta konsola w porownaniu do nowych np arcade tak zaciekawie az nie wypada, dobra cena to byla na arcade za 799zl gdzie mamy konsole w nowej technologii (jak narazie bezawaryjna) z lepszym wyposazeniem
to juz nie ma promocji za arcade 799? i czy tylko wawa?
CYTAT(maxi @ 2 01 2008, 11:55)

Była ta promocja....dzwoniłem do nich przed chwila i powiedział mi koleś że były tylko 2 x'y i sprzedały się o 7 rano....
To jest posmiewisko. Szumnie reklamowany w gazetce towar jest praktycznie niedostepny. Bylem przed 12, wchodze na smieszny dzial rtv/agd i nie ma zadnego iksboksa. Pytam goscia, o co chodzi, a on z kurewskim usmieszkiem mowi, ze byla 1 sztuka, ale juz rano ja sprzedali. Ch.uj im w dupe, przejechalem sie tylko na darmo. Po co pisza, ze promocja zaczyna sie o 12, skoro konsola poszla wczesniej? Zapewne zgarnal ja jeden z pracownikow, a wszystko bylo nagrane o wiele wczesniej. Szkoda slow.
czesio83
2 01 2008, 13:43
CYTAT(RoL @ 2 01 2008, 13:37)

CYTAT(maxi @ 2 01 2008, 11:55)

To jest posmiewisko. Szumnie reklamowany w gazetce towar jest praktycznie niedostepny. Bylem przed 12, wchodze na smieszny dzial rtv/agd i nie ma zadnego iksboksa. Pytam goscia, o co chodzi, a on z kurewskim usmieszkiem mowi, ze byla 1 sztuka, ale juz rano ja sprzedali. Ch.uj im w dupe, przejechalem sie tylko na darmo. Po co pisza, ze promocja zaczyna sie o 12, skoro konsola poszla wczesniej? Zapewne zgarnal ja jeden z pracownikow, a wszystko bylo nagrane o wiele wczesniej. Szkoda slow.
to sie nazywa marketing wiadomo ze nie bylo promocji ale wystarczy ze jestes juz w markecie i kupisz np bagietke

zreszta w ulotce zapomnieli dodac ze byla tylko 1 sztuka lub wcale
jeden kupi bagietke, a drugi wypnie na nich du.pe i wkur.wiony wyjdzie ze sklepu
czesio83
2 01 2008, 15:52
albo jedno i drugie:) bylem dzisiaj w kerfurze i i co widze arcade za 1099
wii 999 ( ale to normalka)
koniec promocji na xa
Od 2 stycznia w sieci sklepów AVANS konsola Playstation 3 60 GB STARTER PACK za 1799zl, nic tylko kupować!!!

:D:D
Tjaaa...pewnie też 2 sztuki
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=2...82+wys%C5%82any.
Okazja jak nic, wziąłem sobie jeden egzemplarz

, ogólnie allegrowicz ma dużo niezłych klasyków po śmiesznych cenach.
W sklepach Avans ps3 (40gb) + uncharted + motorstorm niecałe 900zł ...
...a gdzie haczyk (?) - drugie 900 zł po pół roku
Coraz więcej takich promocji, druga połowa za pół roku.
W sumie jest to dość opłacalne.
boczek_lans
8 01 2008, 16:07
Aleks żadna to okazja....
Uwaga na Allegro, bo zamiast gry możecie dostać tanie warzywo!!!
http://www.allegro.pl/show_user.php?search=Chodyk1
Ciekawe czy bylbys taki sczesliwy ,jak to Ciebie by w(pipi)al

Pozatym co to ma do okazji? I na CH pokazujesz typa ,ktory sie bawil 5lat temu?
CYTAT(Owiec @ 8 01 2008, 18:08)

Ciekawe czy bylbys taki sczesliwy ,jak to Ciebie by w(pipi)al

Pozatym co to ma do okazji? I na CH pokazujesz typa ,ktory sie bawil 5lat temu?
Chciałem tylko pokazać, żeby uważać na Allegro i nie rzucać się na byle "Okazje i Promocje".
Aha, nie śmieje się z tych ludzi, że ich oszukano tylko z tych komentarzy
LucasFGW
12 01 2008, 17:16
Czy PlayStation 2 w Auchan w Częstochowie nadal kosztuje 350 zł, czy to była tylko świąteczna wyprzedaż?
malin1976
14 01 2008, 10:23
God of War 2 wkońcu w platynie !!! Swiat gier oferuje na znanym serwisie aukcyjnym GOW 2 za 109 zeta . Czekałem i się doczekałem na ostatnią grę na PS2 którą kupię !!!
PS : A w sklepie wysyłkowym Namax po 95 zeta !!!
Na wyprzedaży w MM jest X 360 Premium + CoD 3 lub PES6 za 899,-
Pepe_19
16 01 2008, 22:37
wrocław media markt konsola PLAYSTATION 2 Slim za 399zł od piątku od 7 rano
CYTAT(Pepe_19 @ 16 01 2008, 22:37)

wrocław media markt konsola PLAYSTATION 2 Slim za 399zł od piątku od 7 rano
To samo Chorzów
czesio83
17 01 2008, 21:24
od 17/18 w rybniku w mm bundel pack ps2 z buzerami + zabawy potworow 450:)
ale pewnie beda ze 2 sztuki tak jak w tesco
PSP(czarny i srebrny) + Tekken Dark Resurrection w MM za 599zł.
Wiem ,ze nie konsole ,ale zwiazane:
Sony Bravia 40" - 4000 w euro
Sony Bravia 32" - 2600 w avansie chyba
nie wiem czy jakies super promocje, ale ceny raczej nizsze niz zwykle.
MichAelis
23 01 2008, 11:00
WOW!!
Okazja w autogieldzie dolnoslaskiej BMW 3200zł !!!
nie wiem czy to jakias super prmocja, ale cena raczej nizsza niz zwykle (normalnie po 300 tys chodza)
Znalazlem dwie ironie i nie wiem ,o ktora chodzi - ta ,ze nie ma modelu czy ta ,ze cena nie jest jakas rewelacyjna? Jesli o model - tyle bylo w reklamie nie moja wina, ktos chce to sprawdzi. Jesli druga ,widocznie jestem mocno zacofany ,bo ostatnio (?) jak patrzylem ,to 32" byly po 4k.
puppets
28 01 2008, 13:22
X360 Premium - 1149zl (darmowa przesylka) - Ultima.
Mysle ze cena dosyc atrakcyjna.
amsterdam018
1 02 2008, 07:15
Menago cena disgaea 1 i 2 spadła do 129zl
PS3 + Uncharted i Heavenly Sword za 1599 w MM Katowice.
boczek_lans
2 02 2008, 21:04
40 GB?
CYTAT(Lucass @ 1 02 2008, 18:27)

PS3 + Uncharted i Heavenly Sword za 1599 w MM Katowice.
Kurcze szkoda, że nie mieszkam blisko Katowic. Po tej cenie kupiłbym od razu. Mam prośbę do osób z Warszawy aby zobaczyły czy w MM w stolicy tez nie ma tej promocji!
Lucass, powiedz mi ile egzemplarzy było na stanie jak widziałeś?
Nie wiem ile było egzemplarzy bo widziałem tylko billboardy z reklamą takiego zestawu. A nie zaszkodzi zadzwonić do MM w swojej okolicy, może też mają takie zestawy.
God of War 2 - 69.90,- Saturn
w znanym serwisie aukcyjnym Burnout Paradise na X360 za 89 - bez ksiazeczki, ale z pudelkiem, wersja PAL angielska
Nie wiem czy to malo ale warhawk z tego co widze na BLU kosztuje 139zl w Saturnie w Gdansku po 99zl
pozdroofka
Romanoff
8 02 2008, 17:14
Bardzo fajna okazja na kupno X360 .
Aukcja znanej sieci z elektroniką
http://www.allegro.pl/item310184974_electr..._gwarancja.htmlCena 999,- wersja X360 Premium z dwiema grami Viva Pinata i Forza Motorsport. Oferta wazna na cały kraj!
Pozdrawiam
Romanoff
8 02 2008, 17:42
CYTAT(Tytek @ 8 02 2008, 17:31)

Jest w tym jakiś haczyk?
Nie ma w tym żadnego haczyka. To poważna firma a cena iście promocyjna - no i tylko 5 sztuk!
Pozdro
moze wyprzedaja starsze modele ale nawet i tak nikt nie bierze :}
Er_WolvEr
12 02 2008, 21:44
Nie będe robił nowego topicku, a to pytanie chyba tutaj pasuje:
Na allegro zauważalny jest wysypyp tanich gier na x360 - jedynym ich minusem jest brak oryginalnego pakowania. Zawsze sprzedawane jest kilka sztuk (3-4), nie mają opakowań i działają w naszym regionie.
Ktoś ma pojęcie skąd są te gry, że są tanie, działają u nas a nie mają opakowań, oraz zawsze ktoś ma je po kilka sztuk ? Gry nie mają rys, wysyłane są w zastępczym opakowaniu, a ich cena zadziwia (Mass Effect 70 zeta, Orange Box 60, Pro street 70) ??.
Ciekawi mnie to, gdyż gdybym wiedział w jaki sposób sa one zdobywane, to może przweidziałbym jakie inne gry będą taniej w najbliższym czasie.
Pewnie kradzione z tłoczni.
zdecydowanie odradzam zakup gier z niewiadomego źródła. Lepiej zamówić w zaufanym sklepie niż później mieć problemy z policją jak ostatnio miało parę osób.
artur_z
12 02 2008, 21:57
CYTAT(Er_WolvEr @ 12 02 2008, 21:44)

Nie będe robił nowego topicku, a to pytanie chyba tutaj pasuje:
Na allegro zauważalny jest wysypyp tanich gier na x360 - jedynym ich minusem jest brak oryginalnego pakowania. Zawsze sprzedawane jest kilka sztuk (3-4), nie mają opakowań i działają w naszym regionie.
Ktoś ma pojęcie skąd są te gry, że są tanie, działają u nas a nie mają opakowań, oraz zawsze ktoś ma je po kilka sztuk ? Gry nie mają rys, wysyłane są w zastępczym opakowaniu, a ich cena zadziwia (Mass Effect 70 zeta, Orange Box 60, Pro street 70) ??.
Ciekawi mnie to, gdyż gdybym wiedział w jaki sposób sa one zdobywane, to może przweidziałbym jakie inne gry będą taniej w najbliższym czasie.
Nie są to wersje promo aby?? To jedyna myśl jaka mi się nasuwa, bo kradzione z tłoczni to one racze nie są
Keymaker
12 02 2008, 22:04
Za wersje promo nie ścigałaby policja ;f
poza tym wersja promo nie ma normalnego nadruku na płytce i nie rozdają ich ot tak sobie w hurtowych ilościach.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.