Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: PROMOCJE i OKAZJE
Forum PSX Extreme > Platforma > Pchli targ
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24
Er_WolvEr
Kupiłem w niedziele Orange Box'a - więc niedługo sie okaże co i jak. Do 1 osoby już doszło (dał pozytywa) więc nie wydaje mi sie, że to fake.
Ciekawe jest, że ta osoba od której kupuje już przedtem też miała różne gry (jakieś nba itp ale dosyć nowe gry), też bez opakowania. To samo ta osoba co sprzedaje Mass Effect - ma inne gry po fajnych cenach, zawsze po kilka.

Cholera podobnie było kiedyś z tymi zdrapkami za 1 zeta z XBL.
Nie wiadomo było co i jak, dopiero okazało sie, że jest strona z darmowymi zdrapkami na 48h. Teraz może sie okazać, że wysyłane jest z nie-polskiej hurtowni na terenie europy happy.gif .
Czappi
Czyli gierki prosto z tłoczni. Wcześniej już był taki przypadek z DMC4.
wujakamil
Kupiłem tak Skate i Nfs:Ps wszystko elegancko , tylko też mnie zastanawia z jakiego źródła one pochodzą ??
Owiec
No ja dzisiaj kupuje ME i B:P i tez powiem co i jak. W dodatku napisalem list z zapytaniem czy nie zszedlby z ceny do 130zl z przesylka za obie i "Jasne moge zrobić promocje żaden problem". Czyli mam wrazenie ,ze chce sie ich jak naszybciej pozbyc, ciekawe.
Juchy
CYTAT(Romanoff @ 8 02 2008, 17:42) *
CYTAT(Tytek @ 8 02 2008, 17:31) *
Jest w tym jakiś haczyk?

Nie ma w tym żadnego haczyka. To poważna firma a cena iście promocyjna - no i tylko 5 sztuk!

Pozdro

jak nie ma jak jest
to stara wersja konsoli bez HDMI a co za tym idzie musi byc tansza bo nikt juz tych mega awaryjnych wersji nie chce, promocje na core robili po 500-550zl.

jak dla mnie to wszystko w normie, chociaz lepiej bylo kupic core za 500zl i dokupic hdd za 200zl a gry to po 60zl

wiec dla laika moze i atrakcyjna cena, dla znajacego temat, wyprzedaz bubli...
Pepe_19
22-25 luty Wrocław Mediamarkt wszystkie produkty SONY taniej o wartość podatku VAT:

- PLAYSTATION 2 Slim za 409.02 zl

- PSP Slim za 548.36 zl

- PLAYSTATION 3 40GB za 1310.66 zl

No i jeszcze wszystkie gry na w/w sprzęty taniej o 22% biggrin.gif:D:D:D
Keymaker
Cóż, w Warszawie w Saturnie można wyrwać PSP Slim&Lite za 590 zł. To chyba dobra cena, pomijając tę promocję z posta powyżej ^^
Mithos
I jakies gry na PSP maja byc po 50 zl (Daxter, Tekken).
Arkady
A w lubelskim MM PSP Slim + Tekken DR, Daxter, Wipeout Pure i Killzone Liberation za 699zł. Promocja raczej żadna, ale jak ktoś nie miał PSP i chce teraz kupić z kilkoma grami to w sam raz.
MichAelis
W starurnie we wroclawiu, PSP+tekken+rr2+daxter+killzone za 650
keyzee
W Rzeszowskim Realu:
PSP Value Pack-jak się nie mylę gruba wersja 350 zł
Game Cube z padem grą Mario Cart -150 zł

Nie znam sie na cenach dobrze ale wydaje mi się ze okazja jakaś tam jest
Aha opakowania troche zniszczone z nich.
Mathiu
CYTAT(keyzee @ 17 03 2008, 22:52) *
W Rzeszowskim Realu:
PSP Value Pack-jak się nie mylę gruba wersja 350 zł

Wie ktoś jak to wygląda w innych regionach (Śląsk)? Dostałem właśnie gazetkę, ale nic nie wspominają o PSP, a w takiej cenie to mógłbym łyknąć - święta się zbliżają, kasa itp. ;)
RoL
Przypuszczam, ze ta promocja obowiazuje tylko w 1 konkretnym markecie. Pewnie chca sie pozbyc zalegajacego sprzetu i stad takie ceny. Zapewne ilosc towaru jest mocno ograniczona i natychmiast sie rozejdzie, jak to zwykle bywa w tego typu sklepach.
Mathiu
Kur.wa, kur.wa, ku.rwa! Byłby ktoś z okolic tego całego Rzeszowa, kupiłby mi i przesłał?
Owiec
Jeszcze pewnie bez zadnego zysku dla niego nie? hyh.gif
Mathiu
CYTAT(Owiec @ 18 03 2008, 16:45) *
Jeszcze pewnie bez zadnego zysku dla niego nie? :]

Można o tym pomyśleć... czemu nie.
pawel3569
W internetowym sklepie Empiku Xbox 360 Core za 500zł.

Myślę, że można to nazwać okazją mimo to, że w chwili obecnej chyba mało jest osób które skusiłyby się na wersję Core.
Velius
Pewnie juz kazdy o tym wie,ale w wawie 10 kwietnia o 7 rano otwarcie saturna w blue city,podobno szykuja sie niezle okazje,ale nie wiem czy dotycza asortymentu konsolowego.
maxi
Ta jakieś laptopy za 1300zł HP...tylko czy będzie jeden na cały sklep?Czy może 2? dry.gif zobaczymy
MaciejPŃ
na celeronie - osobiscie kiepska inwestycja. Co do ich ilosci, na otwarciu Saturna w poznaniu, około miesiąca - póltora temu, Lenovo n200 core2duo 1,6ghz na rdzeń itp, było 1699 i było ich tyle że przez 3 h dla każdego było( a ludzie po 40 sztuk do firm brali)
RoL
CYTAT(maxi @ 7 04 2008, 21:07) *
Ta jakieś laptopy za 1300zł HP...tylko czy będzie jeden na cały sklep?Czy może 2? dry.gif zobaczymy

To nie Carrefour, czy inne Tesco, gdzie promocje istnieja tylko w gazetce. W Saturnie i MM zawsze jest sporo towaru, tylko, ze hurtownicy szybko dzialaja i po paru godzinach nie ma juz po co przychodzic.
Tytek
CYTAT(Velius @ 7 04 2008, 14:37) *
Pewnie juz kazdy o tym wie,ale w wawie 10 kwietnia o 7 rano otwarcie saturna w blue city,podobno szykuja sie niezle okazje,ale nie wiem czy dotycza asortymentu konsolowego.

Znalazłem dzisiaj reklamę w gazecie. 18 gier na PS2 po 29 zł (min.. Burnout Revange, Black, Fight Night 3, Buzzy, Singstar Eska + Mikrofony (!!), Spider man 2, TH: American Wasteland, Fifa Street 2, Davinci Code, Kevin Sam w domu (?) i kilka innych średniaków.
PS2 Slim + Buzz! Zabawy Dinozaurów za 399 zł.
Ponadto gry na PC'ta po 19 zł (kilka po 9 zł, kilka po 29).
Filmi na DVD za 19 zł (z ciekawszych- Kabaret Moralnego Niepokoju, Gwiezdny Pył, Katyń (!), Beowulf (!!).
Bajki na DVD po 9 zl, seriale z TVN'u (całe serie) po 39 zł i muzyka po 19 i 9 zł.
Owiec
A gdzie to?
ping
W warszawskim blue city. Kupcie mi 20 singstarów.
Bartezoo
Ja chciałbym jednego moge dać 15zł prowizji.
Owiec
To jak juz bedzie hurtowo i komus odbije i kupi ,to ja tez troche singstarow i beowulfow, jesli to ta nowa wersja xD
Velius
wlasnie se zastanawiam czy chce mi sie wstawac za 4h zeby tam gnac =/
Di
Singstarów nie było chyba już o 8. Czemu już? Bo po godzinie 7 do sklepu zostało wpuszczonych może 20-30 klientów (w grupach kilkuosobowych), a masówka zaczęła się właśnie o 8. Z tego co Yaczes słyszał to ludzie brali tyle Singstarów ile się dało, mimo tego, że panowała zasada, iż 1 osoba może wziąć 1 ezgemplarz promocyjnego przemiotu.

Ja kupiłem kilka filmów na DVD (Labirynt Fauna za 19,90 *_* za tyle był też Death Proof, ale się nie zdecydowałem), pendrive Kingston 4GB (59,90) i ten odtwarzacz DVD/divx z gazetki za 99 zł. Chciałem wziąć też jakieś akcesoria do DS-a, ale jak zobaczyłem pokrowiec za 50 zł czy zestaw kilku akcesoriów za 80-90 (na Allegro takie są po 40 chyba), to sobie darowałem.
Velius
bylo cos taniego na x 360?
Di
Nie przeglądałem gier na X360, ale pewnie w dobrych cenach były tylko te co w gazetce. Arcade'a można było kupić za 750.
RoL
Najwiecej promocji bylo na pc. Co ciekawe, ludzie rzucili sie glownie na towar z gazetki, nie zwracajac uwagi na inne promocje (np. Saga Icewind Dale za 9,90zl).
Velius
Skad wy macie ta gazetke....jest gdzies jakis skan tego albo co?chetnie bym zobaczyl
RoL
Widze, ze wrzucili nowa gazetke. Jest np. Xbox 360 Arcade za 649zl i PSP + Pursuit Force za 599zl.
Keymaker
O Saturnie mówisz ? I o jakim mieście ? Na stronach warszawskich nie ma gazetki aktualnie confused.gif
RoL
CYTAT(Keymaker @ 13 04 2008, 16:18) *
O Saturnie mówisz ? I o jakim mieście ? Na stronach warszawskich nie ma gazetki aktualnie confused.gif

Mialem na mysli Saturn w Blue City (Warszawa). Link ten sam, co wyzej.
Keymaker
ohmy.gif

Proszę państwa, mamy rekord ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif
signap
pewnie zostana wykupione przez sprzedajacych przez allegro czy sklepy
RoL
Tak, zapewne. Zwlaszcza, ze maja pelno towaru, a na wszystkie produkty z gazetki obowiazuje limit - 1 sztuka na osobe. Jak ktos przychodzi pod koniec dnia, to niech sie nie dziwi, ze nic nie ma, bo jak sa okazje, to ludzie z nich korzystaja.
signap
Sorry za reklame

W Lublinie powstal (chyba) pierwszy sklep z grami na konsole oraz z mozliwa wymiana na inna za doplata 30zl jak rowniez mozna sobie przyjsc i zagrac na 360/PS3
http://vipgamer.pl/
xms7
w Radomiu w MM jest XO Premium za 699 zł.
pawel3569
Z HDMI czy bez??
signap
CYTAT(xms7 @ 26 04 2008, 01:12) *
w Radomiu w MM jest XO Premium za 699 zł.

Aby na pewno to premium?
Dobos
Jeśli są to te stare awaryjne premiumy bez żadnej gry to w sumie możliwe.
xms7
Premium 100%, zapewne bez HDMI ;p
killzonek
Pewnie wiecie że 2 maja była fajna promocja w sklepie dla idiotów - wszystko bez vatu. Tym oto sposobem stałem sie posiadaczem X360 Arcade za 630zł. Konsola de'Billa cieszyła sie sporym zainteresowaniem ale stosunkowo szybko zapasy zostały wyprzedane (łódz - galeria łódzka i M1).
Owiec
Dowiedzialem sie o tym dzisiaj rano i omal nie roz.ebalem kompa... Czemu nikt nie mogl napisac jesli wiedzial?
xms7
ja tak kupiłem GTA 4 XD
izon
QUOTE(Owiec @ 3 05 2008, 21:10) *
Dowiedzialem sie o tym dzisiaj rano i omal nie roz.ebalem kompa... Czemu nikt nie mogl napisac jesli wiedzial?

takie promocje sa dosyc czesto mysle ze jakos w wakajce znowu cos takiego bedzie..
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.