Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: WarioWare [SERiA]
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy
..::XMANiAK::..
tutaj bedziemy wymieniac opinie o wszyskich czesciach WarioWare [DS, 2 czesci na GBA, NGC]

ja juz swoje WW na DS zamowilem teraz musze tylko czekac sad.gif
Umilam sobie czas grajac w WW na NGC smile.gif

Dla mnie gra WarioWare jest najlepsza gra na GBA i NGC-prostota, ciekawe mini i micro tongue.gif gry, oraz multiplayer ciekawe czy tez wersja na DS bedzie najlepsza gra wykorzystujaca mozliwosci DS [bo WW ma konkurencje-w postaci Kirby's Magical Paintbrush, Yoshi's Touch & Go, Pac-Pix oraz pewnie kilku innych gier ktore sa w planach]
szczurek
Wario Ware Inc - mega wypas i to Ci powie każdy kto zagrał. Miszczostwo poprostu

Wario Ware Touched! zamawiam chyba jutro wiec narazie sie nie wypowiem. Jezeli gra mi nie przypasi za bardzo to opchne i importuje sobie Wario Ware Twisted bo ten podobno też zrywa kask.....
Ja juz mam ta gre od wczoraj ale tak sie wkrecilem ze dopiero teraz napisze wrazenia smile.gif

Kazdy wie na czym polega WW, wiec nie bede sie rozpisywal o co chodzi. W grze mamy kilka rodzaji gier podwzg. "sterowania" np. Wario ma klikanie, Jimmy pocieranie [szybkie ruchy, gora-dola,itp] a robot ma gry na dmuchanie [w MIC smile.gif] a jakis doktorek ma na krecenie kolek. Wiec jest duza roznorodnisc minigierek. Gre szybki sie przechodzi ale nie o to tutaj chodzi. Gra stworzona do zabawy a nie "na przejscie". Jest tez 1 gra na 2graczy na 1 DS-Ping Pong tongue.gif [gra sie spostami [L i R] ale tylko odbija sie pileczke sad.gif]. W sumie mamy 180 gierek.

jakies pytania?? piszczcie!!

jak dla mnie 7+/10 moglo byc wiecej tych mini/microgier oraz cos na Multi, teraz czekam na Yoshiego i Kirby bo DOTYK NIE BOLI smile.gif
szczurek
mam już Touched'a, po paru godzinach gry widać, że jest gorszy od Inc. na GBA, lecz i tak zabawa jest świetna. Niektóre gierki są wprost wyborne [ta z robin hoodem czy z wedkarzem chociazby]. Toy Room jest dość dziwny....z początku byłem pełen optymizmu gdy zagrałem z kumplem w Ping-Ponga [zabawa nieziemska], ale reszta "Toysów" to przeważnie zwykłe popierdóły pokazujące możliwości DSa.

Gram już ponad dzień a nadal nie wiem o co chodzi w grze "Divine" z warzywami/owocami. Powie ktoś? laugh.gif
mowiac szczerze to ja wolalbym kupic 2 czesci WW na GBA [400 gier] za ponad 100 niz Touched ktory jest srednio-dobry...
szeni
Inc. z GBA jest wrecz slaby - gra po kilku godzinach pęka. Jakos nie jara mnie patent z 'urywkami' z gier. Np. pelny engine F-Zero jest wykorzystywany tylko w 3 sekundowym fragmencie wymijania przeciwnika. Czym tu sie podniecac? Ot, taka krotka, odstresowująca gierka. W wercje z NGC, a tym bardziej Touched! nie gralem.
CassSept
A zaliczałeś wszystkie mini-gry?
Wszyscy mówią ze każda część WW pada w 4-5 godzin, jak ktoś zdobędzie wszystko z Touched w 5 godzin to congrats.
to zaden problem, grac na upartego, przekroczyc dany limit i przegrac....
Marylin
A ja mam problem z grą WarioWare - Twisted! na GBA - na samym początku jest mini gra, trzeba kolesia ogolić - jak to się robi, jakiej kombinacji guzików muszę użyć??
CassSept
QUOTE(Marylin @ 29 03 2006, 23:05) *

A ja mam problem z grą WarioWare - Twisted! na GBA - na samym początku jest mini gra, trzeba kolesia ogolić - jak to się robi, jakiej kombinacji guzików muszę użyć??

...
Trzeba ruszać konsolą tongue.gif
Ogólnie, Touched to IMO najsłabsza część serii, a Twisted jest po prostu przemiodne ^^
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.