Jaszczur
11 03 2005, 09:36
mam prosbe do osob ktore maja/mialy/znaja temat o opinie o tym sprzecie, plusy, minusy, warto kupowac, nie warto. moje konkretne pytania: 1. czy mp3 odpalane na wbudowanym glosniku badz sluchawkach, sa rzeczywiscie mono? jak to brzmi? 2. jest emulator GameBoya, a czy Advance tez? 3. gry z NGage (wiem ze nie wszystkie), jak chodza? plynnie i szybko? 4. czy z karta 512 MB dziala stabilnie?
$dolarino$
11 03 2005, 17:05
hmm odpowiem na część pytań..telefon jest ładny tylko na zdjęciach jak widzisz go na żywo to masz ciętą minę(wygląda jak zabawka z rynku!) w dłoni leży jakby chciał a nie mógł a joystick wcale nie jest wygodny. Wyswietlacz jest przecietny (duzo lepsze widzialem w motorolach) mp3 jest w mono brzmi mocno przeciętnie(słyszysz same szelesty, zero czystości!) o emulatorach nie wiem bo nie bawie sie w takie rzeczy tak samo z n-gage nie mialem do czynienia wiec nie odpowiem. Co do karty pamieci to dziala stabilnie.
POdsumuje po swojemu - telefon nie wart jest swojej ceny->nic specjalnego a drogie jak cholera(za co?za znaczek NOKIA?) to juz za taka cene radze kupic samsunga D410 dużo lepsze rozwiązanie (poszukaj jakichś recek w necie wsumie polecam tą stronke
http://www.mobile-review.com/ ---> w zasadzie kazdy model telefonu opisany bardzo pojemna strona tylko zmien jezyk z ruskiego na angielski:) duzo zdjec porownan itp..moze ta strona pomoze Ci z wyborem telefonu)
Pozdrawiam
Jaszczur
11 03 2005, 21:51
rano zalozylem temat, a juz teraz jestem pewny, ze jej nie wezme, zdecydowalem sie na SE P800. moze sie ktos wypowie o nim?
$dolarino$
12 03 2005, 11:47
lepsza od 6600 nie miałem bliższego kontaktu ale recki mówią same za siebie..tylko że wdg mnie ten telefon jest jeszcze brzydszy niż 6600 :twisted:przynajmniej wdg mnie..tak w ogóle to podaj cene jaką możesz zainwestować to ja Ci napisze pare telefonów fajnych i podyskutujemy;)
Pozdrawiam
Jaszczur
12 03 2005, 20:11
prawda, zbyt piekny nie jest, ale ma wszystko co potrzeba. video pelnoekranowe, mp3 stereo, mnostwo aplikacji, wersje mame, gry, pamiec do 128 MB, ekran dotykowy i wieeeeeeeele innych bajerow. moj ideal pod tym wzgledem, taki PDA. az kipi ficzersami, swietne noty na necie. potezny sprzet, tylko niezbyt ladny, ale.. FOK IT, to nie wazne. kasa ok 700 zl. co innego, podobnego? p900 i p910i, niestety, odpadaja (kaska, chlip, chlip).