Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Rozłaczanie Neostrady
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Hardware
keyzee
Mam nastepujacy problem ostatnio.Mój modem a może program rozłącz mi połączenie z internetem.Próbowałem zainstalowac nowe sterowniki do modemu;nowsza wersje programu a tu jeszcze gorzej.Co powinienem zrobić?Czytałem coś o sterownikach USB ale mam śiągnąc do USB 2,0 czy do 1?

PS Modem Sagema 800,łącze si eprzez Cfosspeeda.
PS2 sprawdzałem Antyvirem -podobno wirusa nie mam
Forebode
To próbuj z tymi sterownikami, a to do jakiej wersji to zależy od ciebie smile.gif Bez kitu, jakie masz usb w kompie do takiego ściągnij wink.gif
$dolarino$
też tak miałem.. i to mnie rozłączało na jakieś 10 minut potem znowu podłączało i po kilku minutach znowu 10 minut bez netu :? w telepunkcie powiedzieli mi że mieli awarie na centrali laugh.gif swoją drogą na wszelki wypadek przeinstalowałem i na drugi dzień było dobrze.
Veron
To ja mam ciekawszy problem: jak juz sie polacze z neo i pohulam troche po necie to po jakims czasie (bardzo roznym - od kilku minut do kilkunastu godzin) licznik czasu uzywania neo staje i nie moge nic odpalic - tak jakby mi sie komp zwiesil. Moge pracowac jedynei na odpalonych do tej pory programach i nie zrywa mi downloadu, ale zadnych nowych programow nie moge odpalic. Ma ktos pojecie co to moze byc? zaznaczam, ze nei mam virusow, a komp nie robi takich wariacji jak jest offline.
2razyjot
Mam nastepujacy problem ostatnio.Mój modem a może program rozłącz mi połączenie z internetem.Próbowałem zainstalowac nowe sterowniki do modemu;nowsza wersje programu a tu jeszcze gorzej.Co powinienem zrobić?Czytałem coś o sterownikach USB ale mam śiągnąc do USB 2,0 czy do 1?

PS Modem Sagema 800,łącze si eprzez Cfosspeeda.
PS2 sprawdzałem Antyvirem -podobno wirusa nie mam

Zadzwon do obslugi Neostrady, zglos problem i zamow bezplatny serwis - powinny Ci sprawdzic wtyczke od telefonu. Gdy zalozylem neo za pierwszym razem non-stop mi rozlaczalo. Wpadlo dwoch kolesi i po akcji na wtyczce nic sie pod dzis dzien nie rozlacza (2 lata).

To ja mam ciekawszy problem: jak juz sie polacze z neo i pohulam troche po necie to po jakims czasie (bardzo roznym - od kilku minut do kilkunastu godzin) licznik czasu uzywania neo staje i nie moge nic odpalic - tak jakby mi sie komp zwiesil. Moge pracowac jedynei na odpalonych do tej pory programach i nie zrywa mi downloadu, ale zadnych nowych programow nie moge odpalic. Ma ktos pojecie co to moze byc? zaznaczam, ze nei mam virusow, a komp nie robi takich wariacji jak jest offline.

1. Format (co poradze, ze to niemal najpewniejszy sposob).

2. Forum searchengines.pl i szukaj Pani o ksywie Picasso, zna sie nieco na problemach z architektura PC zwiazanych ... smile.gif
Diabeu
a jakim modemem/routerem się podponacie? jak speedtouch to to jest największy szajs i znam typów co wymieniali po 5 razy router aż dostali taki co działa perfekto

sam miałem kłopoty z tym, rwało jak głupie, a najlepsze było to że łapało sieć od razu jak tylko gdzieś zadzwoniłem O_o boooski router nie mna co
po reklamacji wymienili sprzęt i po podpięciu nie mam żadnych kłopotów

wpierw obadajcie hardware zanim coś pomodzicie w sofcie, często pomaga też reinstalka modemu czy tez routera - wsio przez soft na stronce sprzętu się robi, potem tylko save i wuala
$dolarino$
ja mam speedtoucha i jestem zniego bardzo zadowolony:) maly ladny i w ogóle:)działa bez zarzutu:) pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.