Mam nastepujacy problem ostatnio.Mój modem a może program rozłącz mi połączenie z internetem.Próbowałem zainstalowac nowe sterowniki do modemu;nowsza wersje programu a tu jeszcze gorzej.Co powinienem zrobić?Czytałem coś o sterownikach USB ale mam śiągnąc do USB 2,0 czy do 1?
PS Modem Sagema 800,łącze si eprzez Cfosspeeda.
PS2 sprawdzałem Antyvirem -podobno wirusa nie mam
Zadzwon do obslugi Neostrady, zglos problem i zamow bezplatny serwis - powinny Ci sprawdzic wtyczke od telefonu. Gdy zalozylem neo za pierwszym razem non-stop mi rozlaczalo. Wpadlo dwoch kolesi i po akcji na wtyczce nic sie pod dzis dzien nie rozlacza (2 lata).
To ja mam ciekawszy problem: jak juz sie polacze z neo i pohulam troche po necie to po jakims czasie (bardzo roznym - od kilku minut do kilkunastu godzin) licznik czasu uzywania neo staje i nie moge nic odpalic - tak jakby mi sie komp zwiesil. Moge pracowac jedynei na odpalonych do tej pory programach i nie zrywa mi downloadu, ale zadnych nowych programow nie moge odpalic. Ma ktos pojecie co to moze byc? zaznaczam, ze nei mam virusow, a komp nie robi takich wariacji jak jest offline.
1. Format (co poradze, ze to niemal najpewniejszy sposob).
2. Forum searchengines.pl i szukaj Pani o ksywie Picasso, zna sie nieco na problemach z architektura PC zwiazanych ...