Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Snake II- Wasze rekordy
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Mobile
Tori
Każdy chyba miał do czynienia z tą 'szpilą'. Sam spędziłem z nią wiele chwil, kiedy naprawdę nie było co robić i pod ręką była tylko moja stara rchaiczna Nokia 3310. Wrzucajcie swoje wyniki.
------------------------------------------------------------------------------------
Mój przy max prędkości wynosi 1585. Widziałem jak dzieciaki biją mnie na łeb, dlatego jestem ciekaw Waszych osiągnięć.
kubson
mi ostatnio na lekcji udalo sie osiagnac 2108 smile.gif
Hubi
A moze temat by rozszerzyc rowniez do Snake z komorek 3100? Troche inny rozmiar ekranu, ale w koncu to tez poczciwy waz.
look_ass
1998 biggrin.gif rekord życiowy
blancio
gralem w to pare razy na mojej komorce...1548.
JarOo
Snake I na starą komórke tongue.gif ale powiem jest czym się chwalićtongue.gif 1065
Snake II 1560 tongue.gif ale mało grałem:D
Arox
Ja mam w Snaku II na Nokii 3410 przy naj. prędkości wynik 4680
Roki
Wiecie moze czy istnieje wersja Snake-a na Motorole question.gif Bo nigdzie nie moge dorwac tej gry sad.gif
Aem
Eeee 1263 bodajze...
szeni
Na pewno istenieje wersja na siemensy - nie wiem, czy moge podac linka, ale jest to wersja prawie identyczna z tą z Nokii - na poczatku jest nawet napis 'all rights reserved to Nokia' czy jakos tak biggrin.gif. Są labirynty mawet... Wszystko w kolorze. Hm, ale nie wiem, czy porownywanie wynikow nawet z tej samej wersji gry na roznych telefonach mija sie zdziebko z celem - te ze slabszymi bebechami przycinają, tym samym nieco ułatwiając rozrywkę, a te najlepsze przyspieszają do takiego stopnia, ze czasem nie da sie grac (aproppos: zna ktos jakis patch patchujący plik z grą, ktory by ją spowalniał?).
Szczypior
U mnie 1181. Troche cienko wink.gif
Dzwonek
UUU... Dawno się pozbylem komórki ale pamiętam że coś koło 1300 przy max- prędkości smile.gif
MarcineK
rekord stary 1670 tongue.gif
Morden
Nokia 8210 - Zwykly waz [Bez bajerow i dodatkow w postaci zwierzatek] 1008. To wynik zrobiony na maksymalnej predkosci. Wiecej nigdy nie zrobilem i szczerze mowiac nie probowalem.
matkot
Na Nokii 3410(chyba najlepszy model do gry w Snake'a) ponad 2600, na Nokiach 3310, 5210 miałem trochę mniej. Oczywiście najwyższa prędko??. Niższe po prostu mnie wkurzają tongue.gif Snake II rulez!!

Edit: Pograłem sobie ostatnio na 3310 i pobiłem nowy rekord - 3077 biggrin.gif
Ontaro
moj rekord na nokii 3100 to 3414 smile.gif
ShtaS
wy jakies cyborgi jestescie, ja sie cieszylem jak glupi jak nabilem 1200 XD tera mam 2600 i masteruje bounce (ja chciec snake !!!)
Mikes
i masteruje bounce

przeszedłeś ten shit? ja się zaciąłem na 9 tongue.gif
ShtaS
nie blzunij ta gra jest boska biggrin.gif, jestes juz przy koncowce bo etapow ejst 11 biggrin.gif
n-name
ja miałem koło 2000
konrado0905
1400 przy naj. predkosci + skrzynka
CassSept
To byłó tak z 2000-2500, tyle wykręcałem kilka lat temu, teraz tak koło 1000 najczęściej, rzadko gram bo niestety czasy Snake`a już prawie przeminęły sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.