QUOTE(Shiva @ 30 09 2005, 12:22)
Pewnie że przycina, przy czym tak samo tnie w wersji US (spora zadyma - wybuchy, parę statków, najwyższe klasy pojazdów).
A co do game sharing, ludzie, czy w ogóle sprawdzacie opcje? Teasers w głównym menu gry, dalej Wipeout Pure.
shi
No wlasnie dzis dopiero obczailem ze w teasers jest. Malo logiczne, ale nevermind. Przynajmniej nie trzeba juz sie z umdkami pieprzyc.
przed chwilą uruchomiłem
zaje.bista giera

Grafa roxxx.
Zero zwieszek, ale gram na 333Mhz i z MS. (wersja EURO)
konrado0905
30 09 2005, 19:26
gdy jak ustwaie zegar w umdemulatorze na 333\166 to bedzie on tak na stale czy tylko w umd emulatorze??
Witam wszystkich! Mam takie pytanie: kupiłem konsolke i jest ona zarejestrowana przez kolege, a przez to nie moge sciągnąć dodatków. Głównie chodzi mi o Delta Pack bo Gamme mam. Czy można gdzieś ściągnąć dodatki bez logowania się na www.yourpsp.com ?
Jak by co to już mam:) Gdyby ktoś chciał to prosze bardzo:
http://s36.yousendit.com/d.aspx?id=1TU4W5B...NB35XRYUGOYC2CFhttp://s22.yousendit.com/d.aspx?id=2132YT1...T31TIRUSOO80ES5to są 2 dodatki, linki są aktywne przez tydzień, a później w razie potrzeby można znowu wrzucic pliki:)
Butcher
11 10 2005, 09:45
QUOTE(Memory @ 30 09 2005, 23:01)
USA oczywiście: Classic Pack 3 już jest - zamyka pakiet Classic 2.
gienia - gdybys napisał jeszcze do jakiej wersji WP potrzebujesz, to byłoby niezle...
Trzcina
11 10 2005, 10:19
Tak sie spytam... czy tylko mnie denerwuje i przeszkadza to ze trasy sa zrobione jak dla 5'latkow? Przeciez to jakas kpina. Trzy zakrety w lewa stronw, cztery w prawa... Zrobienie kolka zajmuje jakas minute. To jakos bez sensu troche

Moze ja zle pamietam, a moze sie zbytnio nie przykladalem podczas grania w WP. Ale to mnie tak zniechecilo do tej gry ze rzucilem ja w kat...
Niech ktos mnie naprostuje jesli sie myle, ale te trasy SA PO PROSTU NUDNE I BEZPLCIOWE. Zwlaszcza jesli ktos ma w pamieci to co mialo miejsce w Fusion.
Butcher
11 10 2005, 10:23
Ja bym to ujął inaczej:
- 90% remake'ów starych tras to trasy proste - bo takie były kiedyś
- 70% oryginalnych tras WP jest OK
Jak sie dojdzie do Rapiera i dalej to prostota przestaje przeszkadzać, a staje się atutem
Trzcina słabeuszu ty

Wipeouty się dopiero ocenia w klasie phantom, wszystkie wcześniejsze to tylko rozbiegówka żebyś właśnie poznał trasy. Kółko w minutę, mówisz... przeciętne czasy na w/w klasie to nieco ponad 20 sekund

Za to okrążeń jest 5, no i dobrze bo wyścigi byłyby za krótkie. Polecam Ci sprawdzić phantoma, a potem poszukać konkretnego przeciwnika (albo kilku).
I jak wtedy powiesz że gra jest słaba, to już nie wiem co. A dodatkowych tras próbowałeś?
Hmm, chociaż w sumie ja też po 1/2 godzinie sądziłem, że gra jest drewniana a trasy króciutkie i biedne. Natomiast po jakiś 2 tygodniach grania mogę spokojnie powiedzieć że IMHO to najlepszy wipeout, ex aqueo z trójeczką.
I naprawdę nie wiem czemu się tak strasznie wszystkim Fusion podoba... Design średni, statki do bani, no ale trzeba przyznać, że nowości upakowali sporo... Lepszych lub gorszych.
Trzcina
13 10 2005, 00:16
Nie udalo mi sie dotrzec tak daleko z dwoch powodow. Po pierwsze na granie mialem tylko godiznke (MGA jest dla mnei najlepsza gra na psp do tej pory... wiec

).
Druga sprawa, nie chcialo mi sie... Te trasy mnie draznia

Ale skoro mowisz ze jest naprawde dobrze, to sie 'zmusze'

Btw, tak gralem na dodatkowych trasach. Podobaly mi sie remake'i ale... gra na nich troche ciela

Anyway, na pewno sprobuje jeszcze w to pograc, bno jak widze Ridge Racer w ktorym skrecam 'trasa' a nie samochodem to mi sie niedobrze robi ;p
No mnie się nawet nie chce zdobywać medali, mam odkryte wszystkie trasy i po prostu odpalam free play, żeby podnosić skuteczność na versusie. Dzisiaj grałem całe descension na versusie

Miodzio po prostu, ale może też dlatego że wtopiłem tylko 2 wyścigi
NCdeIgnis
20 10 2005, 22:43
ale masterowanie czasow w tej grze jest cudne!:) moze by tak jakis ranking ?
Shinji-kun
23 10 2005, 16:30
QUOTE(NCdeIgnis @ 20 10 2005, 21:43)

ale masterowanie czasow w tej grze jest cudne!:) moze by tak jakis ranking ?

popieram

moze by jakies zestawienie najlepszych czasow ??!!
btw. jaki jest najwyzszy ranking w PURE ??
Pablo_el
23 10 2005, 21:23
QUOTE(shinji16 @ 23 10 2005, 15:30)

mam purist i dalej nie idzie
Shinji-kun
23 10 2005, 22:15
QUOTE(Pablo_el @ 23 10 2005, 20:23)

QUOTE(shinji16 @ 23 10 2005, 15:30)

mam purist i dalej nie idzie
a jak u ciebie progress wyglada ??!!przechodziles cos z rapier albo phantom ??
Pablo_el
24 10 2005, 06:48
QUOTE(shinji16 @ 23 10 2005, 21:15)

a jak u ciebie progress wyglada ??!!przechodziles cos z rapier albo phantom ??
mam jakies 17X (nie mam jusz psp) medali i zostaly praktycznie tylko tournamenty na phantom - cala reszta wylatana na zloto
Omega Pack do konsol europejskich jest już dostępny!
Delta Pack 2 amerykanskich jest już dostepnych.
ALOHA PEOPLE !!!
HuH po tym co czytam w temacie WIPEOUT PURE widze,ze niektorym w glowach sie poprzewracalo ale zostawie to bez komentarza.Nieukrywam,ze w mojej opini WipeOut 2097 jest najlepszym racerem wszechczasow ale mam nadzieje,ze palme pierwszenstwa przejmie kiedys w niedalekiej przyszlosci jakis nastepny future racer:)))Co do Pure to dla mnie jest w deche.HuH moze juz,a mysle,ze napewno Liverpool Studio pracuje nad kolejnym nastepca Wipeout´a na konsole Next Gen.HeH gdy grafa bedzie tak samo wygladac jak w poczatkowym demie 2097 i fizyka lotu niebedzie odbiegac za bardzo od 2097 to wtedy powiem JODER...

))
A tak pozatym sa tu wymiatacze,ktorzy moga sie pochwalic jakims rekordem w Zone Mode,a moze znaja jakas (www) na ktorej sa ghosty do zciagniecia (wersja EU) HEHEHE szukam Master Chieffa:)))
SOAD the best group in the world !!!
witam, czy do wipeouta europejskiego jest tylko jeden dodatek "omega"? czy można te us tez wgrywać...? bo nie wiem które zassać...?!?
Shinji-kun
23 12 2005, 22:24
pobieraj wsio z
yourpsp.com tam jest masa dodadtkow do wuropiejskiego wipeout'a !!
Pablo_el
23 12 2005, 23:32
faktycznie brakuje slideowania po scianiach
czyzby to ten igrekus ktorego znam :>
wiem że może to nie to forum, ale tu spytam bo więcej ludzi co ma wipeouta może zajrzy... ma ktoś linka do OST'a z pure...? jak co to pm prosze...
a dodatki już wgrałem i śmigają, tylko sie giera dłurzej ląduje troche.... pozdrawiam!
Igrekus
24 12 2005, 15:09
Widze,ze nikt niechce sie podzielic zemna swoimi osiagnieciami w trybie Zone Mode...
Czy ktos zna jakiegos sita z ghoust'ami do wersji eurpejskiej.Pytalem juz raz ale niezaszkodzi sie powtorzyc.

Dla calego grona pilotow skladam jak najlepsze zyczenia swiateczne.Zebyscie zawsze mieli apetyt na predkosc...

TAK EL PABLO TO TEN

PURE IGREKUS

KTOREGO ZNASZ
Hungry for speed...
Odgrzebuje temat.
Od jakis 10 godzin katuje psp'ka i W:P. Na poczatku (pierwsze pol godziny) niezbyt mi sie spodobal, ale teraz uwazam ze jest ladniejszy do Wipeout : Fusion a miodniejszy nawet od W2097 (wiem ze to bluznierstwo ale tak jest).
Rozlozyl mnie po prostu na lopatki.
Muza mi osobiscie odpowiada chociaz powiem ze brakuje troszke agresywniejszych kawalkow (st z W2097 jest w tej kwestii nie do pobica), grafa masakruje no ale to juz wiadomo. Brakuje tez slidow po scianach ale da sie to przebolec.
Chwilowo wylatuje wszystko na biezaco na zloto, no i w zwiazku z tym mam kilka pytan :
1. jak odblokowac Classic Tournament ?
2. czy tryb Zone to tylko 4 trasy ?
Milutko mi czas leci w pracy z W:P
QUOTE(Cerb @ 17 02 2006, 01:13)

Chwilowo wylatuje wszystko na biezaco na zloto, no i w zwiazku z tym mam kilka pytan :
1. jak odblokowac Classic Tournament ?
2. czy tryb Zone to tylko 4 trasy ?
Ad1. Po zaliczeniu tournamentu (chyba ascension) w każdej z klas prędkości dochodzi Ci jedna trasa z Classic.
Ad2. Tak. Niestety tylko 4 trasy...
nightmare212
5 03 2006, 10:44
ja mam dwa pytanka apropo update do W:P
1)czy na europejskiej wersji będą działały wszystkie dodatki(usa,jap,ue)
2)niekture update do W:P już mam na moim psp,tylko teraz pytanie jak je włonczyć?
Albert Wesker
5 03 2006, 10:50
na europejskiej beda dzialaly tylko europejskie dodatki
a jezeli chodzi o zgrywanie najlepiej podlaczyc psp do kompa i sciagnac bezposrednio na konsolke
Lub wgrywasz folder z dodatkiem do Save Data w psp.
Dodatki mam juz sciagniete ale najpierw skoncze cala gre, mam dopiero 80 medali wiec jeszcze troche zostalo.
kulakila
6 03 2006, 04:04
heh ja nie mam za wielkich wyników ale napisze...
total time: 48h
golds: 159 (time trial prawie nie ruszony, tylko sie "ścigam")
laps: 3479
exploded: 18
time in air: 6904s
ale gra jest moim zdaniem totalny wypas... gram w wipeouta od kąd mam psp i nie widze powodu by kończyć ten stan... pozdrawiam!
kulakila naprawde świetnie: MEDALE: 250 (gold)
Ja gierke mecze od tygodnia, obecnie 32 złote medale i przes ostatnie dwa dni zostałe zassany przez tryb Zone

.
Ta gierka jest świetna!
PS. A nowy Wipeout juz sie robi na PS3
kulakila
7 03 2006, 02:35
heh tak poczytałem znów o wipeoucie to aż sobie znów zarzucilem go na psp... czyste szaleństwo to jest!!!
Mam pytanie, ile jest wszytskich tras w trybie Zone ?
Dzis z dwie godziny meczyłem sie na czwartym torze i zazwyczaj przy 27-28 okrązeniu...game over -_-'
QUOTE(YETI @ 12 03 2006, 21:16)

Mam pytanie, ile jest wszytskich tras w trybie Zone ?
Dzis z dwie godziny meczyłem sie na czwartym torze i zazwyczaj przy 27-28 okrązeniu...game over -_-'
Sa tylko 4 trasy, za zdobycie na wszystkich zlotego medalu dostajemy statek "Zone" ktory jest najlepszym statkiem w grze (no ja przynajmniej lepszego nie zdobylem) wszystko ma na max oprocz pancerza. Tryb zone wylatalem w czasie posiadowkek na klopie

.
QUOTE(Cerb @ 13 03 2006, 01:15)

Tryb zone wylatalem w czasie posiadowkek na klopie

.
Ile tam siedziałeś, cały dzien ?

Z poprzednimi trasami tez nie miałem problemów, tylko ta czwarta...no ale dzis pewnie peknie
Wipeout Pure. Czyste szalenstwo. Pierwsza gra jaka kupilem na PSP. Absolutnie wbila mnie w ziemie. A to dopiero poczatek historii PSP
nightmare212
13 03 2006, 15:19
mam pytanko,podobno W:P można robić "beczki" w powietrzu kture później daja nam kopa jak wylądujemy,no i własnie jak się je robi?
trzeba majtnac analogiem w lewo i natychmiast w prawo lub odwrotnie no i wazne zeby zrobic to w powietrzu i naprawde szybko, dobry patent i daje niesamowitego kopa.
No i przy okazji czym preferujecie sterowanie w WP - analog czy krzyzak ?
Na poczatku gralem krzyzakiem bo analog wydawal mi sie niewygodny, ale po kilku probach gram juz tylko analogiem (chociaz mogli by go troche poprawic).
Dick Inferno
13 03 2006, 23:20
troche mi przeszla faza na ta gre , czekam az znow mi sie zachce
kulakila
14 03 2006, 11:25
QUOTE(Cerb @ 13 03 2006, 22:36)

trzeba majtnac analogiem w lewo i natychmiast w prawo lub odwrotnie no i wazne zeby zrobic to w powietrzu i naprawde szybko, dobry patent i daje niesamowitego kopa.

Co do dpoałki można również majtnąć krzyżakiem a w moim przypadku nawet trza, tak się już przyzwyczaiłem, że nie idzie inaczej. Trza jednak się naprawdę przyłożyć żeby wyszło a bez dopałki naprawdę nie ma co startować po
GOLDy w time trialu.
QUOTE(Cerb @ 13 03 2006, 22:36)

No i przy okazji czym preferujecie sterowanie w WP - analog czy krzyzak ?
Na poczatku gralem krzyzakiem bo analog wydawal mi sie niewygodny, ale po kilku probach gram juz tylko analogiem (chociaz mogli by go troche poprawic).

Jak wynika z powyższego preferuję krzyżak. Tak jak bardzo sobię cenię analog w praktycznie każdej innej grze tak w "PURE ENERGY" nie mogę się przestawić. Tyle lat ciorania w "łajpałciora" dało się we znaki i ostro zakorzeniło w mojej bani, tym bardziej, że po sesyjce na analogu nie nie czuję paluchów heh...
DICK INFERNO: Człowieniu faza na te gierę nie przechodzi mogą jedynie odpaść patrzały albo się sfilcowac manetki (czyt. łapy ). także nie pierdzielic mi tutaj

Zdecydowanie Analog. Ale tak jak napisales to kwestia przyzwyczajenia bo np. w NFS:MW uzywam krzyzaka:)
Albert Wesker
15 03 2006, 12:13
tylko krzyzak
zeby miec dopalke trzeba dac prawo-lewo-prawo albo lewo-prawo-lewo w powietrzu, no i trzeba to zrobic szybko
btw. nie ma sie co meczyc z time trial poki sie nie zdobedzie statek Zone, jest do tego trybu IDEALNY, szybkosc, sterownosc, przyspieszenie na max a shield 1 nie jest tu wada bo i tak w TT shield jest ci niepotrzebny
kulakila
15 03 2006, 15:23
Albert Wesker
15 03 2006, 15:35
no ale jak sie obijasz o bandy to o goldzie tak czy siak mozesz zapomniec...
Ale też się zdarza, że nie wystarczy energii na same dopałki.
nightmare212
16 03 2006, 21:50
QUOTE(nightmare212 @ 16 03 2006, 21:50)

ostatnio kolega mojego brata chciał pograć w W:P więc mu dałem i wyszedłem,a debil zrobił se profil i nagrał go na moim save(miałem 50 złotych medali)
Podobnie chcial zrobic moj kumpel, na szczescie zapytal sie czy moze zalozyc nowy profil, jak to uslyszalem po tym wyskoczylem w jego kierunku jak z procy i na Wipeouta mogl sobie pozniej tylko popatrzec. Zatluklbym kanalie za skasowanie save

.
QUOTE(nightmare212 @ 16 03 2006, 21:50)

miałem identyczną sytuacje z Ridge Racerem, pożyczyłem konsolkę starszemu do pracy, nastepnego dnia mi przynosi i co widze? ze zamiast mojego profilu shas jest jakiś piotr. Myslalem ze zatluke ale na szczescie nadrobilem ta strate grajac od nowa. Troche dziwna sprawa ze gry na psp nie pozwlaja zakaldac kilku profili, miejsca na kartach jest sporo przeciez.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.