Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Wipeout Pure
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Sony PSP
Stron: 1, 2, 3, 4
nightmare212
QUOTE(ShtaS @ 17 03 2006, 21:19) *

Troche dziwna sprawa ze gry na psp nie pozwlaja zakaldac kilku profili, miejsca na kartach jest sporo przeciez.

włąśnie w W:P mozna stworzyć kilka profili ale niestety kretyn musiał nagrać akurat na moim no ale cóż muwi się trudno wink.gif
mimo tego incydentu w W:P gra mi się cały czas swietnie i pewnie tak bedzie jeszcze przez dłłłłłłłłłłłłłuuuuuuggi czas biggrin.gif
kulakila
arrow.gif Wiem co jest chłopaki chociaz sam miałem z deka inna banię - otóż nie omieszkałem sie chwylnąć koleżce swoim PSPekiem swego czasu i w trakcie przejazdu cisnąłem pauze, wyłączyłem konsolę i wyjąłem płytkę co by mu pokazać jak się sprawa ma z UMDekami i... o zgrozo po włączeniu ponownym szpili mogłem zacząć gierę jedynie od nowa ohmy.gif doznałem szoku ohmy.gif i nie mogłem do siebie dojść przez dwa dni po stracie ok. 100 GOLDów - po prostu rozbój w biały dzień! wacko.gif

ShtaS
ja dlatego postanowiłem codziennie robić backupa zapisów na dysk w komputerze, kilka sekund roboty a możesz iść na miasto bez zagrożenia że utracisz to na co pracowałeś tygodniami
nightmare212
czy mugłby mi ktoś wytłumaczyć jak to jest z tymi dodatkami do W:P
ściągnełem omega pack z www.yourpsp.com i i jakoś w niewidze tych nowych skinów ani tras mad.gif sad.gif
czy te dodatki jakoś się instaluje czy cuś?
Albert Wesker
a gdzie je sciagnales i jak? masz euro i sciagnales to wersji euro wipeouta?
nightmare212
W:P nie ściągnełem tylko kupilem w "świecie gier" więc chyba mam europejczyka
a omega pack(on chyba jest tylko dla wersji euro?) tak jak mówiłem ściągnełem z www.yourpsp.com,a tam jak się ściaga to odrazu pliki wrzuca na psp do odpowiednich folderów
Albert Wesker
no to powinno dzialac... zobacz czy napewno masz wersje pal, poznac to najlepiej to oznaczeniach wiekowych
nightmare212
żadnych ozanczeń wiekowych niemam na pudełku,jest tylko litera E i nad nią napis everyone
okładka mojego W:P wyglada tak - http://img235.imageshack.us/my.php?image=w...urefront5xf.jpg
kulakila
arrow.gif Jeśli się rozchodzi o "ściągawki" to najpewniej się ściąga z oficjalnej stronki Wpieouta - tam jest odpowiedni podział na regiony i przynajmniej masz pewność, że ściągasz coś bez niespodzianek!

arrow.gif Co do OMEGA PACK to rzeczywiście jest to pack przeznaczony dla europy ale jak sam twierdzisz, nie jesteś pewien, że masz europejską grę więc pozostaje tylko metoda prób i błędów!

BTW: Co do twojej okładki to jest to bodajże wersja USA ponieważ oni mają tego typu metryczkę wiekową!

BTW2: Czy jest ktoś może kto wychaczył sobie COCA-COLA track?

Albert Wesker
masz na 100% wersje US

coca cola track? nie slyszalem o tym, moze jakies szczegoly?
ShtaS
to jest na pewno wersja US smile.gif
dlaczego?

-niebieska okładka - euro ma białą
- granica wiekowa przyznana przez ESRB - w euro jest PEGI
- nad kodem kreskowym jest napisane "Sony Computer Entertainment AMerica" oraz " Manufactured and printed in the U.S.A" co oznacza "Wyprodukowane i drugkowane w Stanach Zjednoczonych"
- również na tylniej części okładki jest podany adres strony poświęconej grze - jej amerykańśkiej wersji (us.playstation.com)

jak wybierałem "odpowiedz" nie było jeszcze psota Alberta

Coca COla track to był taki dodatek stanowiący swoistą reklamę tego koncernu. Wiesz, na trasach reklamy czerwonej puszki, podobnie na bolidach znajdowały się skiny Coca Coli. Ot jedynie ciekawostka smile.gif
YETI
Mam kilka pytan, aby sciagnac te wszytskie dodatki musze miec orginalnego WP (mam gra na karcie, fir. 1.5)
I jeszcze jedno, np. przy Omega Pack mam Download 1 i 2 musze sciagnac to i to ?
aby to zassac musze byc zarejestrowany na yourpsp.com ?
Z góry dzieki za odpowiedz.
Albert Wesker
a skad zassac tego coca cola packa?

co do omegi, najlepiej zassac bezposrednio z www.wipeoutpure.com
nightmare212
już wszystko działa
pościągałem wszystkie dodatki i wszystko "gra"
wielkie dzieki za pomoc
kulakila
Jeśli się rozchodzi o OMEGA PACKI to pierwszy i drugi różnią się od siebie trasami, bolidami itp. więc jasnym staje się fakt ściągnięcia obydwu! - tym bardziej jeśli chcesz skompletować ligę i ukończyć tournamenty!! dry.gif

Natomiast sprawa "coca - coli" zostaje na ten czas u mnie wciąż nie odgadnięta a szperałem tu i uwdzie, na stronce "colawki" też nie mogłem znależć sad.gif a ucieszył bym się niezmiernie jak bym ją dorwał bo powiem szczerze, że prawdopodobnie tylko jej brakuje mi do skompletowania wszystkich tras! Co tam, żę reklamówka, też widziałem screeny ale zawsze pare GOLDów by wpadło na konto aii question.gif

Jak ma się sprawa "ssania" dodatków do giery na karcie? - ściągasz i jedziesz, TYLE excl.gif
norm
Coca Cola Pack

To jest oficjalna strona tego dodatku przetłumaczona w google. I z tego co widac jest przeznaczona do wersji jap. Wipeout'a
fanatyk-1995
chcialem sie dowiedziec jak wielu z wasz ma standardowego wipa zrobionego przynajmniej 90/procent?? fanthom jest prze(pipi)ane nie da sie grac bo jedna przyjeta rakieta oznacza o tym za pprzegrales:9 madness
LiShinron
jezeli chodzi o te dodatki to sciagnolem wszystko co bylo na www.yourpsp.com polatalem troche i wylecialy juz z mojej karty do folderu na piecu! zostawilem tylko muze... no i gram od poczatku. dodatki nie sa zle ale raczej jako ciekawostka. jak rozpykam wszystko co jest w standardzie to zabiore sie za dodatki... wipeouta znam od 1 czesci na psxa i znam na prawde kilku dobrych graczy ktorzy grali maniakalnie w wipeouta ale tylko jeden z nich wycisnol 100% z 2097 ( challenge 2 ) !! i wiem jak trzeba latac zeby to ukonczyc! 99,9% grajacych w wipeouta nigdy nie ukonczy go na 100% !! ... koniec ! teraz juz pod tym postem mozecie wciskac kity ze ukonczyliscie wipeouta na 100% ....
Cubix
wip jest hard corowa gra szukam zioma (lepiej ziolaski) haba haba z katowic ktor popyka w wip iegooo
LiShinron
WIPEOUTPURE to najlepsza gra na PSP!! smile.gif
Wczoraj rozpykałem wipeouta na 100% (standart pack 144 gold medal) a teraz zabieram sie za dodatkowe trasy! Jest koś w polsce kto ma 100% w wipeout pure? Czy tylko ja jestem taki dobry?... icon_twisted.gif
Sito
czemu tak sie podniecacie? tych ktorzy ukonczyli wipeouta jest wielu a phantom to wcale nie jest wyzwanie... ehh, widac ze mlodzi gracze tongue.gif
LiShinron
QUOTE(Sito @ 26 02 2007, 21:31) *
czemu tak sie podniecacie? tych ktorzy ukonczyli wipeouta jest wielu a phantom to wcale nie jest wyzwanie... ehh, widac ze mlodzi gracze tongue.gif

no ja proszę pana gram lat 19... (czyli od początku istnienia gier video w polsce) a pan?
nightmare212
ostatnio formatując karte zapomniałem zrzucic wszystkie save'y na kompa i jak sie domyslacie wszystko mi wcieło.Miedzy innymi poszedł się j***ć zapis z W:P
postanowiłem więc przejsć go jeszcze raz tylko ze tym razem na 100% i juz doszedłem do phantom i zostało mi tylko tryb classic do przejscia i gra pójdzie na 100%,jednak najlepsze jest to że mimo to ze przechodze ją juz drugi raz gra mi się tak samo wspaniale jak za pierwszym razem albo nawet lepiej i Naprawde nie żałuje ani grosza wydanego na tą gre i teraz jeszcze bardziej czekam na premiere nowego wipeouta,którego napewno kupie w ciemno
nightmare212
sory za jeden post pod drugim ale mam problem bo chce ściagnąć drugi dodatek do wipeouta pure a mianowicie classic pack 1 do wersji amerykańskiej,ale niestety nei ma go juz na oficjalnej stronie,więc mam nadzieje ze wy mnie poratujecie jakims linkiem.Z góry dzięki
nWo
Tez mam ten problem, wersje eu ukonczylem w calosci ale do us brakuje mi tez tego samego packa.
Mendrek
Hm, czy wszystkie dodatki w www.wipeoutpure.com są do ściągnięcia za friko, czy jest jakiś kruczek?
neospiderman
Wszystkie są za darmo.
marchev
Grają jeszcze ludzie online?
Pan Pieczarka
Chyba Ci się Wipeouty pomyliły - granie przez neta jest możliwe w Pulsie, a nie w Pure. sorcerer.gif
Mendrek
Nie pomyliły mu się, w Pure można grać p sieci smile.gif
Qjon
Dodatki do WPure są darmowe, do WPulse są płatne wink.gif
nWo
jak ktos je kupil to mozna je juz wrzucic do swojej psp i beda dzialac, jest juz na to sposob
Pan Pieczarka
CYTAT(Mendrek @ 2 06 2008, 09:01) *
Nie pomyliły mu się, w Pure można grać p sieci smile.gif

Jesteś pewien? Przed chwilą całą grę przeleciałem i nie znalazłem trybu Infrastructure...
Coati
bo go nie ma.

jest ad-hock... ewentualnie mozna grac na xlinku
Pan Pieczarka
Czyli nie da rady grać przez sieć (sieć=net). Koniec, kropka.
marchev
Aha, to spox. Nie muszę się spieszyć.
KKG
Czy te dodatki można jeszcze ściągnąć z PS Store?
W dodatkach widzę tylko Wipeout pulse a z wipeoutpure.com redirectuje mnie na stronę główną Store i tyle...

Pozdrawiam
Coati
CYTAT(Coati @ 2 11 2007, 13:04) *

na poprzednia strone to juz nie chcialo sie popatrzec?

te dodatki powstaly jeszcze przed pss'em wink.gif
KKG
Dzięki,
ale mam pytanie, które z tych packów będą działały z europejską wersją? Na pewno Omega ale reszta to chyba US?
Pozdrawiam
Pan Pieczarka
Mogę spakować i wrzucić na jakiegoś rapidszera (prawie) wszystkie działające europejskie packi.
firana140
dajesz pieczar dajesz
Pan Pieczarka
Oke, za 110 minut będzie. :E

[Edit] I oto jest - http://rapidshare.com/files/136378918/SAVEDATA.rar.html
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.