Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Wipeout Pure
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Sony PSP
Stron: 1, 2, 3, 4
matkot
Panowie. Ma ktoś do sprzedania Wipeout'a?? Bo mam już kupować Spidermana2 bo Wipeouta nigdzie nie ma. Tylko, że wolałbym łapajta. Może ktoś z Was ma na zbyciu tanio?? tongue.gif
shady
Poszukaj na ebayach, i allegro, a napewno znajdziesz ;p
matkot
Łatwo ci mówić tongue.gif Jakoś brak teg tytułu, a ty będziesz miał juz w środe smile.gif
shady
Czemu ? naparwde na ebayu, są okazje, na allegro juz nie, ale masz za 190zł w pl
tygrysex
Ostatnio na allegro.pl, oile mnie pamiec niemyli to byla aukcja z kup teraz za okolo 130 zeta
shady
a na poslkim ebay ( o dziwo ) jest pokrowiec, i licytacja stoi na 100zł
tygrysex
i mowimy tu o pokrowcu Logitecha?
a co wazniejsze mowimy w formie OT tongue.gif
matkot
Tygrysek chyba jednak sie mylisz. Ja codziennie sprawdzam na allegro i nie widziałem takiej aukcji. Jeżeli już to mogła być taka przy ściąganiu z zagranicy, ale cena i tak za niska. Ostatecznie, ponieważ nigdzie nie mogłem znaleść wipeouta po normalnej cenie, kupiłem w sklepie internetowym za 210 z przesyłką... Trochę dużo, ale nie muszę czekać.
tygrysex
QUOTE(matkot @ 24 05 2005, 13:18)
Tygrysek chyba jednak sie mylisz. Ja codziennie sprawdzam na allegro i nie widziałem takiej aukcji. Jeżeli już to mogła być taka przy ściąganiu z zagranicy, ale cena i tak za niska. Ostatecznie, ponieważ nigdzie nie mogłem znaleść wipeouta po normalnej cenie, kupiłem w sklepie internetowym za 210 z przesyłką... Trochę dużo, ale nie muszę czekać.
*

to moze to bylo 170, naprawde niepamietam dokladnie, poprostu mi sie w oczy zucilo jak kiedys przegladalem, ale cena napewno byla atrakcyjna porownujac do innych cen gier PSP na allegro
-gmeru-
Ja chcialem tylko napisac ze jestem po niezlym zonku po tym jak odpalilem sobie Pura, wchodze w download ...laczy mi sie z ruterem przez WIFI, sciaga packa....aaaaaaaaaaaaaaaa rany boskie jakie to piekne i proste O_____o siedze se w lozku ...wszystko bezprzewodowo...jestem zmasakrowany tą techniką O_o update gry nieruszajac sie z lozka? o fuck O_o kosmos co oni wymyslili wink.gif) musialem sie podniecic tongue.gif ale chyba kazdy ma tą podjare przy pierwszych kontaktach z tym sprzetem ninja.gif
matkot
Hehe fajno hyh.gif Ale ja coś słyszałem, że po tym update'cie coś ta luką, która umożliwiała bawienie sie przeglądarką jest łatana, ale nie pamiętam skąd to wiem i o co dokłądnie chodziło tongue.gif A powiedz jak wrażenia z Pure'a?? Dostając jutro gierkę mam przygotować się na jakie odczucia?? biggrin.gif
-gmeru-
QUOTE(matkot @ 24 05 2005, 22:32)
Hehe fajno hyh.gif Ale ja coś słyszałem, że po tym update'cie coś ta luką, która umożliwiała bawienie sie  przeglądarką jest łatana, ale nie pamiętam skąd to wiem i o co dokłądnie chodziło tongue.gif A powiedz jak wrażenia z Pure'a?? Dostając jutro gierkę mam przygotować się na jakie odczucia?? biggrin.gif
*

Ameryki nie odkryje bo juz chlopaki przeciez sie tu ostro jaraja od pewnego czasu tongue.gif ALE DLA MNIE TO MEGA OPAD SZCZEKI chociaz plynnie przechodzilem przez ewolucje ngage palmy itd;))))) ale tego ciosu nie da sie opisac. Wlasnie wrocilem od kumpli to heheh wacko.gif takie miny O________O NAPEWNO BEDZIESZ MIAL OCZY SZEROKIE a pozatym ta gra jest boska zamiast na Xie gralismy na zmiane w Pura hhaha ; ) ) ) ) ) MEGA MIODDDDDDDDD muzaaaaaa grafaaaa aaaa;)))
shady
Opowiem wam mój dzisiejszy dzień wink.gif : Wracam ze szkoły, godzina 21.30, pyatm sie taty, byłą przesyłka ? nie.... :? więc jestem w domu mam mówi że byla przesyłka, ludzie no, jak właczyłem Wipouta o 13, tak wyąłczyelm o 15.
JAk to wygląda, pięknie brzmi, i jak t wciąga. Jak narazie mam tylko dwa pierwsze tryby, ale i tak czuje POWER tej gry. Następnie przyszedł do mnie kumpel, pspka trzym,ał na kolanach, jak grał, konsolke miał juz na twarzy wink.gif.
Jezu, no widze, ile to ma pojazdow, tras, jak prędkośc, wszystkie bronie, dopłaki, no podniecam się, bo jest z czego, lece, grać hyh.gif .
Sephiroth_Sin
Grałem , widziałem cool gra, kosmiczna konsola. Jakbym miał $$$ unsure.gif . Life is brutal!!! dry.gif
nWo
Mam, Gram, dzis dostalem ! Value Pack'a oczywiscie z Pure dry.gif

qirex is back in biznes, nic nie napisze wiecej bo wszyscy wiecie co sie dzieje. Skoncze te tryby pozdobywam wszystko i zaczne żyłować czasy, czyli to co lubie najbardziej.

mrynk
JA TEZ JUZ MAM cool.gif

W koncu do mnie japonskie PSP dotarlo, razem z Wipeout-em.
No i sie nie rozczarowalem smile.gif Zajefajna maszynka - dead pixeli nie zauwazylem, a gierka miod. Przypomnial mi sie stary Wipeout XL z PSX-a.
Pure jest rewelacyjny - na takie gry moge wydac kase, a nie jakies dwuwymiarowe bzdury na pockety konkurencji. Kupujcie i grajcie - nie zawiedziecie sie.
shady
mam pytanie:
Kiedy odblokowuje sie nowe trasy > podejżewam ze po przejsciu tournamenta, ale ja przeszłem już do Flasha, i żadnej nowej chyba tongue.gif
Butcher
Że zdobywanie złotych medali to podstawa nie muszę chyba nikomu przypominać ? :> Polecam jednak - oprócz Turniejów - szarpanie w Single Race, Time Trial czy Zone - to wszystko ma znaczenie przy odkrywaniu dodatków (zobaczcie str. 13 manuala - Progression). Shady - tras jest 8 plus 4 klasyki przerobione na nowa modłę, no i Gamma Pack do ssania po kawałku.
Polecam częste zaglądanie do Profile >> Progress i systematyczne robienie wszystkiego na złoto.
BONUS - przeglądając złote medale wciśnijcie X na każdym...
shady
z tym X'a, to skapnąłem sie kilka dni temu, fajna rzecz tongue.gif. Butcher, to co moze zagramy sobie razem w Wipeouta ? tongue.gif
mrynk
Panowie mam pytanie.
Udalo sie komus z Was sciagnac ten dodatkowy pakiet do Wipeouta z netu (trasa+stateczek) ? Bo mi nie sad.gif

Mam PSP jap, Wipeouta US, podlaczam przez USB do kompa, loguje sie na Amerykanskiej stronie (europejska jeszcze nie czynna), Strona pokazuje ze szuka memory sticka duo, znajduje go z moim nickiem z gry, daje download, zaczyna i po kilku sekundach wola ze nie moze sciagnac pliku.

Jak myslicie, czy to dlatego ze z Europy (sic!), czy moze maja problemy wewnetrzne ze strona ?

UDALO SIE KOMUS ??? dry.gif
tygrysex
Jakbys sobie troszke trudu zadal i przeczytal jedna strone wstecz to bys znalazl odpowiedz na Twoje pytanie tongue.gif Ja tez mialem problemy i zrobilem tak jak pisal Gresh - dziala na 200%
a oto co radzil:

tutaj macie mirror do dodatku
wystarczy go wgrać do savegame katalogu wipeout pure na memorce:)

http://www.psp-hacks.com/downloads/UCUS98612DGAMMAPACK1.zip
a tutaj instrukcja : http://www.psp-hacks.com/
bartiz
Wipeout już do mnie leci z Australii, pare (naście) dni czekania i jazda:>
shady
Możecie mi powiedziec gdzie wgrac ta gamme pack itd. ? bo niemam zielonego pojęcia o tym
tygrysex
QUOTE(shady @ 16 06 2005, 13:34)
Możecie mi powiedziec gdzie wgrac ta gamme pack itd. ? bo niemam zielonego pojęcia o tym
*

przejzyj dokladnie ten temat pisze wszystko, a jak Ci sie niechce to wgraj to poprostu do katalogu SAVE wink.gif
shady
No popołudiu wgrałem, i fajnie, (pipi)iśc/cie, kiedy wychodzi nastepony gamma pack ? biggrin.gif
tygrysex
Zreszta gdzie i jak to trzeba zrobic pisalo 2 posty nad Twoim pytaniem - strasznym lenistwem sie wykazales tongue.gif
rysiu01
"Wipeout Pure Gamma Pack 2 This Week:

Thats right, Gamma Pack 2 for wipeout pure is set to be released this week. Gamma Pack 2 will offer two new tracks and two more skins for pure wipeout madness. Sony is recommending that users download gamma pack 1 (even if you have it already) and then download gamma pack 2.Gamma Pack 2 features a new track called the Extostra Run track that has a dark and gritty factory environment. It strikes a stark contrast to the Ubermall track, where everything looks bright and colorful as racers blaze through the interior of a mall environment. The two new skins are called the Qirex Skin and Auricom Skin."

zrodlo:psphacker

No i na to wlasnie czekalem oby tak dalej icon_twisted.gif
Arox
Co prawda nie mam PSP ale skołowałem sobie OST z W:P - wymiata
-gmeru-
No powiem szczerze ze graficzka na nowych trasach mnie osobiście powala biggrin.gif
szczegolnie ta roślinna biggrin.gif masa masa szkoda ze reszta gier nie ma takich dodatkow bo pomysl jest naprawde wypasiony
Butcher
A ja pare dni temu mialem okazje pohulac w WP lokalnie po Wi-Fi z kumplami - gralismy we trojke i po prostu jest genialnie.
Host zaklada gre, wybiera klase i tor oraz daje (lub nie) przyzwolenie na uzywanie sciagnietych statkow - i jazda.
Killernia jak sie patrzy twisted.gif
Jedyny minus to wychodzenie do menu gry po kazdym wyscigu i ponowne ustawianie wszystkiego aby ponownie zagrac - brak opcji Play Again czy cuś... a byloby milo, szybko i latwo.
Od razu wyprostuje pewien temat - wszyscy mielismy gre w wersji USA, ale rozne PSP pod wzgledem kraju oraz softu - jeden mial nawet 1.0 i spoko. Podobno przy graniu online jest juz wymagany ten sam soft ale nie testowalem...

Oczywiście zassałem też Gamma Pack 2 - rewelka i oby tak dalej. Czekam na muze, nowe reklamy na billboardach i inne bajerki.
Robiąc update online bezpośrednio przez Wi-Fi można zobaczyć planszę, na której Sony sugeruje, żeby ponownie ściągnać GP1, bo stary pakiet podobno zawierał bug, który uniemożliwi później zamknięcie w całość całego pakietu Gamma. Ciężko wyczuć czy o to dokładnie chodzi, ale lubie jak mi wszystko gra na cacy, wiec zassałem ponownie - robi Overwrite, wiec nie mamy drugi raz 4 MB na karcie. A GP2 to już 8 MB - standardowe 32MB MS zacznie niektórym doskwierać... twisted.gif
mikes
mam pytanko. jak idzie ten adres oficjalnej strony PSP co mozna sciagac te game packi itp. wiem, wiem było ale mam mało czasu(w chacie ma kolejke na komputer, a moja kolej minęła) więc moze ktos dac link?
Paczek
A nie mozesz wejscna google.com i wpisac Wipeout, ja piernicze ty jestes strasznym leniem, Qrde mi by sie nie chcialo czekac na odp, wolal bym sam sobie poszukac na necie
Butcher
Hmm... temacik coś umarł... Nikt już nie gra w kochanego WipEouta?
Nawet gdy loadery zalały już rynek? twisted.gif
Gamma Pack 3 za nami, a w nim podstawa dla każdego kto zamierza szlifowac ta produkcję - stateczek VanUber, który rozwiąże Wasze problemy w klasach od Flash wyzej. Polecam !
Tymczasem skośnoocy szykują się do nowego pakieciku - Delta Pack 01 uderza 28 lipca, a jego 8 MB przyniesie dwie nowe trasy i dwa skiny do menu.
A potem:
- Delta pack 2 - sierpień
- Classic pack 1 - wrzesień
- Classic pack 2 - październik
- Classic pack 3 - tba
- Classic pack 4 - tba
itd.... cool.gif
Paczek
Mam szanse wymienic NHL na Wipeouta, warto?? smile.gif
Butcher
A jakbys mial okazje wymienic Malucha na Forda bez doplaty?
Kwestia gustu i co kto lubi biggrin.gif
mikes
Ma wyjść na PS2 i PSP gra o nazwie spinout w któym siedzimy w kuli(!) i się turlamy(!) to nieby jakaś futurystycxzna ścigałka czy coś... Moim zdaniem ta gra to syf... tu macie newsa
http://gry.imro.pl/?exec=news,1,4967&page=...---Spinout.html
Kamil Ceckowski
wczoraj odplalilem Wipeouta i nie moge sie oderwac od tej gry smile.gif jest Kozzzzacka smile.gif
dmlakers
QUOTE(Kamil Ceckowski @ 3 08 2005, 05:04)
wczoraj odplalilem Wipeouta i nie moge sie oderwac od tej gry smile.gif jest Kozzzzacka smile.gif
*

O to widze ze juz pojąłeś jak uruchamiac gry z karty pamieci?? Sorki ze ci nie pomoglem ale wyjechalem nad wode z moja PSP i 2 kartami pamieci wypelnionymi po brzegi grami i emulatorami biggrin.gif
Nie ma nic lepszego niz granie na PSP na leżaku nad woda w cieniu drzew, popijając zimne piwko tongue.gif wink.gif
Kamil Ceckowski
nic nie szkodzi !! wiem dzis wyjechalem o 7 rano na dzialeczke na karcie mialem Wipeouta i Lumines smile.gif
i do tego UMD- NFSU:R
Pablo_el
gra mnie zabila, tak po prostu

w gre gram miesiac, na poczatku bylo bardzo spokojnie - dziwna muza, dziwny model jazdy (non 2097;)) ale potem zrzuuuummmm i zaczal sie rapier icon_twisted.gif t-power i jedziemy. Teraz mecze phantoma i jest naprawde ostro. Mamy nastepce Quirexa - nazywa sie Tigron wink.gif Mamy tez najbardziej po(pipi)ana trase w calej serii - go/wna gorszego od citta nuova nie widzialem. Na szczescie to wyjatek - cala reszta tras kopie zad (oprcz classic mode ktory jakos mi nie pasi po prostu)

no ale zeby nie bylo - nie jest tak rozowo. Gra przy wiekszej zadymie ostro klatkuje (phantom to porazka - sra sie jak nie wiem), wiesza sie (jak zrobimy pauze, wylaczymy psp a potem chcemy dalej), czasem nie mozna sie odkleic od sciany.....

ale ogolnie mamy w koncu pozadnego Wipeuta - gra niesamowicie mnie wessala. Prawie jak 2097. Brakuje mi tu jednak slideow po scianach, plynnej animacji
Butcher
Bez obrazy - grasz z MS czy masz oryginal ?
WP wsysa ostro, mnie trzyma od samego poczatku (kupilem razem z PSP), czyli od paru miechów. Ta seria po prostu tak ma - jak ktoś zakuma klimat, to przepadł...
Co do statkow wyprobuj VanUber - po zassaniu któregoś z pakietów jakbym dostał skrzydła... i wiele tras okazał się pestką.

UPDATE
Dostałem pytanie na PW o zwolnienia i chrupanie wersji PAL Wipeout Pure. Jeśli ktoś ma jakies konkretne doświadczenia z autopsji (a nie "babcia mówiła... słyszałem na mieście... grałem minute w MM...") to niech da info tutaj - przyda się innym.
Ja w swojej wersji USA do tej pory nie zanotowałem żadnych problemów, które wpływałyby na odbiór gry czy przyjemność zabawy - nie wiem ile z kodu zmieniono dla Europy (i czy w ogóle) i jak się to ma w ultra-szybkich klasach (aktualnie mam Rapiera).
Warto zauważyć, że w odróżnieniu od USA wersja PAL oferuje Game Sharing- można przesłać na PSP kumpla 1 trasę i 1 statek ze swojej kopii gry i pograć wspólnie.
joahimtater
moja wersja nie przycina (europejska)
doogie
Mi też nigdy nic nie przycięło. Animacja jest maksymalnie płynna.
themen
Spedziem okolo 10 h prz roznych standach z ta gierka (wiem ze to duzo mniej niz ludzie grajacy ale przynajmniej tez gry z roznych zrodel byly) i zadnego przycinania nie bylo.
Miehoo
QUOTE(Butcher @ 14 09 2005, 07:57)
UPDATE
Dostałem pytanie na PW o zwolnienia i chrupanie wersji PAL Wipeout Pure. Jeśli ktoś ma jakies konkretne doświadczenia z autopsji (a nie "babcia mówiła... słyszałem na mieście... grałem minute w MM...") to niech da info tutaj - przyda się innym.
Ja w swojej wersji USA do tej pory nie zanotowałem żadnych problemów, które wpływałyby na odbiór gry czy przyjemność zabawy - nie wiem ile z kodu zmieniono dla Europy (i czy w ogóle) i jak się to ma w ultra-szybkich klasach (aktualnie mam Rapiera).
Warto zauważyć, że w odróżnieniu od USA wersja PAL oferuje Game Sharing- można przesłać na PSP kumpla 1 trasę i 1 statek ze swojej kopii gry i pograć wspólnie.
*

Posiadam wersje PAL. Przyznam, ze ze wzgledu na to ze jutro wymieniam moja PSP nie gralem na niej za duzo, ale szczegolnych zwolnien nie zauwazylem, choc jak na moj gust frame rate jest nizszy niz w Ridge'u. Natomiast jesli idzie o game sharing to tej opcji nie znalazlem w mojej wersji (choc jest wymieniona na pudelku). Byc moze zdobywa sie ja z czasem, ale znalazlem na sieci rzekoma wypowiedz przedstawicieli sony, ktorzy twierdza ze owszem, game sharing jest w WP, ale nikt do konca nie wie jak ja uruchomic. Jest jednak obejscie tego problemu (nie wiem czy jest to powszechnie znane), ktore dziala takze w innych wersjach Pure i w Ridge Racerze, oraz jak sadze w innych grach oferujacych multiplayer. Odpalamy multi, create game i wybieramy trase, tor, po czym konsola czeka na gosci. Wtedy wyjmujemy kopie gry z jednej konsolki do drugiej, na ktorej wybieramy join game, wybieramy co trzeba i zaczynamy gre. Trzeba tylko jeszcze przelozyc gre z powrotem do pierwszej konsolki (co by wczytal sie track i pojazd) i gramy w multi na jednym egzemplarzu gry.
Pablo_el
174 medale w 20:52:13 biggrin.gif

- tnie tnie jeszcze raz tnie mad.gif Phantom + 4 statki + bomb = krzak. Czy tylko ja latam na phantomie closedeyes.gif

- gra sie wiesza. Podczas wyscigu dajcie pauze, wylaczcie PSP, wlaczcie i grajcie dalej. Max po 30 minutach latania i nie wychodzenia do menu (np tournamenta latalem 2 razy mad.gif ) reset PSP.
konrado0905
grasz z MS czy UMD?? wlasnie kupilem (dzis ma byc) WipEouta EURO za 120zl. czy dobrze zrobilem?? czy naprawde sie w EURO cos przycina?? mam pytanie jeszcze w sprwie podkrecenia procesora. czy jak ustawie np. w UMDEmulator clock na 333\160 to bedzie tak wszedzie czy tylko w UMDEmulatorze?? czy da sie tego procka podkrecic na stale??
Pablo_el
QUOTE(konrado0905 @ 30 09 2005, 07:38)
grasz z MS czy UMD??
*

orginaly sa tylko na UMD wink.gif
Boniek
Oczywiscie ze gra przycina i to nieraz ostro. Przede wszystkim w klasie Phantom i wyzszych (tj. Rapier) podaczas ostrych zadym. Kto tego nie widzi to jest slepy...ew. jest równoczesnie pecetowcem dla ktorego 15kl/s to wymarzona plynnosc (znam takich gosci :-).
Co do GameSharing - tak jak napisal Shiva w dziale Teasers. wub.gif A co z opcją GameSharing ktora jest w menu KONSOLI?
Shiva
Pewnie że przycina, przy czym tak samo tnie w wersji US (spora zadyma - wybuchy, parę statków, najwyższe klasy pojazdów).

A co do game sharing, ludzie, czy w ogóle sprawdzacie opcje? Teasers w głównym menu gry, dalej Wipeout Pure.

shi
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.