Dla mnie do MVP jest kilku kandydatów jednym z faworytów jest Steve Nash. Dawno zaden gracz nie notowal ponad 11 asyst na mecz. No i przede wszystkim gra druzyny zmienila sie diametralnie, zdobywaja srednio najwiecej pkt na mecz ze wszystkich druzyn i maja szanse na mistrzostwo, przynajmniej sa w czolowce.
Nie to juz prędzej MVP dostanie Stoudamire Nash to tylko podania i rzuty za mały ranking eval. Jednak przyznanie jakiemukolwiek graczowi Phoenix tej nagrody będzie krzywdzące dla innego jak dla mnie w Suns jest 3 kandydatów: Marion, Nash i Stoudamire. Moim kandydatem do mvp byłby Lebron, ale ostatnio obniżył loty i nie pamiętam kiedy ostatnio rzucił więcej punktów od Ilgauskasa. No to dalej gdyby nie to, że gra w Heat to grubas, ale tam jest jeszcze Wade i też by to było krzywdzące gdyby jeden dostał, a drugi nie. Może Iverson, ale nawet nie ma pewności czy Sixers wejdą do PO. Także w tym roku wybór będzie napewno ciekawy.
Ja ogólnie powiem szczerze kocham koszykówke uliczną czyli StreetBall moja ulubioną drużyną jest AND1 a zawodnikiem moim zdaniem najlepszym jest HOT SAUCE ten koleś wymiata
Też kiedyś byłem wielkim fanem streetballa, ale teraz już wole sam coś pokombinować niż oglądać czarnych braci, a Hot Sauce jest dobry, ale moim królem streeta jest Skip on rozpowszechnił streetball i na pozcątku był najbardziej wybijającym się członkiem And1 do tego jest najbardziej kreatywny i gra w nba, a niewielu streetballerów może się tym poszczycić.
A jak myslicie kto ma najwieksze szanse na wejscie do PO na wschodze : New Jersey, Philadelphia, czy Orlando ? Ja jako wielki fan NJ stawiam na nich i wierze ze dadza rade wejsc chociazby na tym 8 miejscu i powalczyc raz jeszcze w PO z najlepszymi...niech Carter zacznie rzucać 40pkt na mecz Kidd niech ma te 15 asyst na mecz swoje punkty dowali jeszcze Krstic i PO sa ich Szkoda ze Jeffersona złapała kontuzja bo natrawde w ta trójkę mogliby powalczyc o mistrzostwo...Moze w nastepnym sezonie
A ja się tam ciesze, że Jefferson złapał kontuzje dzięki temu Carter więcej pograł i pokazał to i tamto

, a no i też mam nadzieje, że załapią się NJ chociaż w wypadku jakby zakwalikowali się Orlando i genialne wsady Francisa też nie będe płakał, a philla hmmmm \"Iverson passes to Iguodala oh my god what a dunk\" też nei jest zła
Ja kibicuje sacramento , ale szkoda,że Webber przeszedl do 76ers. Webber, Divac, Stojakovic,Williams-to był tercet
tercet to chyba 3 osoby