Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Koszykowka
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4
Perzot
Tak patrze sobie a tu nie ma tematu o koszykowce a to tez chyba sport :wink:
Temt ten nie przyjal sie w HP wiec moze tu...Piszcie wszytko, ulubione druzyny, zawodnikow, kto waszym zdaniem wygra np. lige NBA etc.
babciahania
dla mnie koszykówka to tylko NBA...
polska liga.. hmmm. czasami se obejrze jak jest... :?
no więc NBA...
ulubiona drużyna arrow.gif Los
ulubiony zawodnik arrow.gif [size=18]Kobe Bryant

wygra... trudno powiedzieć.. może SA spurs, PHX lub Miami heat...
Lakers'i daleko nie zajdą... z tym składem... (brak im dobrego centra -shaqu wróć :!: ) (wczoraj 1 punktem wygrali.... z Charlotte Bobcats... :oops: )
dobry temat.. sam myślałem żeby taki założyć.. :wink:
iaikO
basketball sux x[
Perzot
basketball sux x[

Sam żeś sux biggrin.gif
Odin91
basketball sux x[

iaiko nabijacz postów laugh.gif jak nie lubisz tematu to sie nie wypowiadaj wink.gif

Ja sam nie lubie OGLĄDAĆ meczów koszykówki ale za to uwielbiam grać mecze w basket oraz w streetbala icon_twisted.gif
Trzeba bedzie polepszać wyskok... :roll:
Asia
Basketball rulz ;]
I love Lynn Greer ;] i jestem za Slaskiem Wroclaw ;]

a "iaiko" sux ;]
Geronimo
YO! Widziałem wczoraj meczyk Minesota-Dallas, chyba z rok nie oglądałem NBA i ... powiem krótko: Bajka biggrin.gif ...
Kiedyś na zakładch to był pikuś-same pewniaki, a teraz LA L. chyba 8 miejsce 8O. ..Super są te wstawki z pokręconymi akcjami no i te czil czil... no wiecie te panny, hłe hłe
Perzot
Moj kumpel gra na zakladach i dzien w dzien mowie mu kto wygra biggrin.gif raz wygral dzieki mnie 40 zl biggrin.gif i czuje w kosciach ze dzis sie znow uda biggrin.gif
johny07
Ja kibicuje philladelphi 76ers ale widze po wynikach ze nawet do playoffow nie wejda, a mistrzostwo wygra oczywiscie Shaq i jego Miami :wink:
iaikO
iaiko nabijacz postów  jak nie lubisz tematu to sie nie wypowiadaj

Może, może, widze nowy temat to pisze(zawsze 1 post więcej;>), przynajmniej niemam takiej pięknej rangi jak ty x]
a \"iaiko\" sux ;]

Ty niedobra ty, ty.. x[

A co by zanatto nie oftopować to się wypowiem, a co ;p

Jak byłem mały to grałem piłką do kosza w nogę ;p Kiedyś nawet trochę oglądałem NBA Jam na tefałenie(top 10 akcji dawało rade) Jeżeli chodzi ogółem o koszykówkę to TYLKO NBA i nikt więcej. Europejska koszykówka to porażka, a polskiej nie wspomnę ;]

Peace icon_idea.gif

Co nie zmienia jednak faktu, że koszykówka ssie xd
piotrekh3
Ja w kosza gram w wakacje z chęcią. Wole ten sport dużo bardziej na świeżym powietrzu niż w hali. Może za dobry to ja nie jestem, ale pograć jest fajnie. A kibicuje Prokomowi bo jestem z Sopotu biggrin.gif
Odin91

Może, może, widze nowy temat to pisze(zawsze 1 post więcej;>), przynajmniej niemam takiej pięknej rangi jak ty x][/size]

I co ci da ten 1 post więcej :roll:
Nawet nie wiesz za co mam tą 'piękną range' wink.gif
A mam ją za za duży obrazek w podpisie laugh.gif Fenix rulezz...chyba nie lubi Barcelony bo mi też avatar usunął smile.gif Pewno menda jest za chelsea icon_evil.gif laugh.gif
babciahania
Kiedyś na zakładch to był pikuś-same pewniaki, a teraz LA L. chyba 8 miejsce 8O. ..

no... Kobe i Shaq dawali rade... laugh.gif :!: :!:
a teraz... sam Bryant...
teraz.. Lakers'i są na 9 miejscu... poza plejofamii.. :cry: (są za Denver...)
babciahania
eeeeeeee.....
Lakers znów przegrali.. :cry:
tym razem z Miami Heat
[size=18][b]Miami
czyli jest 2:0 dla shaqa...
el torrnado
Dla mnie to tylko Cleveland, Indiana i Chicago... No i nawet Memphis za Stromile:D
LegionPolski
[b]Lak - only them! smile.gif
A tak to lubię streetball ohmy.gif Szczególnie AnD 1, Slam Nation i Dime55. Nie przepadam natomiast za takimi składami w stylu Nike Freestyle - wiecie o co chodzi wink.gif Wogóle sam często gram, no i chodze z kumplem (nawet na tym forumingu jest XD - hi majkelek!) na treningi kosza dwa razy w tygodniu wink.gif
majkelek
O ja Legion nie wiedziałem, że lubisz Lakersów chyba juz nie moge się z toba zadawać tongue.gif żart
Lakersi i ich Kobe"podaj do mnie ja to zrobie" Bryant mi jakos nie pasują kiedys lubiłem LAkersów, ale to przez Shaqa on był wielkim showmanem i genialnym zawodnikiem Kobas to tylko wsady i nie trafione rzuty z półdystansu.
Ja w nba najbardziej lubie New Jersey, a co w końcu Carter to mój ulubieniec do tego całkiem niezły Jason Kidd i weteran Cliff Robinson całkiem fajny skład szkoda tylko, że pozbyli się Campbella, bo był dobrym centrem.
Największe szanse na mistrzostwo mają Pistons genialny skład pod koszem Wallace'y, dający super powera z ławki Mcdyess i solidny Campbell, do tego neiprzewidywalny Prince, dobry rozgrywający Billups i stale grajacy na swoim wysokim poziomie Hamilton i z ławki Arroyo, były mistrz wsadów Darvin Ham i zmarnowany Darko Milicic jak dla mnie ławka lepsza niż rezerwa Spurs.
Lubie Cartera, Shaqa, Iversona za jego genialne podania i crossovery i ostatnio polubiłem Crawforda za jego popisowe ogłupianie obrońców wyskakiwaniem odbijaniem piły od tabicy i dobijaniem z paki ooo yeah koleś jest dobry do tego Desmond Mason, bo ma swój (pipi) styl wsadzania niepowtarzalny i mój ulubiony europejski koszykarz i świetny drybler Tony Parker.
Mam nadzieje, że w tym sezonie nba nie wygrają San Antonio czy jakieś inne drewniaki ich pokroju.
Peace
Yhu
Od momentu kiedy oglądam NBA kibicuję tylko i wyłącznie Chicago Bulls. Na dobre i złe. W tym sezonie miło zaskakują. Wreszcie będą w play-off od paru sezonów. Rządzi Curry - center jak ten byk. Faworyci do mistrzostwa: ma wschodzie Miami Heat, a zachód to albo najbardziej ofensywna drużyna w NBA, czyli Phoenix Suns lub najsilniejsza San Antonio Spurs; może Maveriks się coś fuksnie :wink: . Co do Detroit. Byli objawieniem poprzednich play-off, ale wątpię aby ponownie "przetłoczyli" parę zespołów.

A kogo w tym sezonie na MVP?!
Perzot
Wg statystyk MVP nalezy sie Garnettowi, ale druzyna cienko przędzie...to samo Iverson(jest boski w tym sezonie) ale druzyna raczej tez bez zadnych perspektyw. Ciezki wybor ale ja stawiam na Shaq'a.
majkelek
Rządzi Curry - center jak ten byk.

Oj zupełnie sie nie zgodze, że on rządzi w Bullsach jest za słaby w obronie i czarną robote odwala za niego Chandler. Rzuca dużo punktów, ale obrona pozostawia wiele do życzenia. Bullsi raczej nie mają żadnego lidera poprostu maja (pipi) zgrana młodą drużyne i zawodnik wchodzący z ławki nigdy nie jest słabszy od zawodnika z boiska biggrin.gif
johny07
Dla mnie do MVP jest kilku kandydatów jednym z faworytów jest Steve Nash. Dawno zaden gracz nie notowal ponad 11 asyst na mecz. No i przede wszystkim gra druzyny zmienila sie diametralnie, zdobywaja srednio najwiecej pkt na mecz ze wszystkich druzyn i maja szanse na mistrzostwo, przynajmniej sa w czolowce.
gammarus
Ja kibicuje sacramento , ale szkoda,że Webber przeszedl do 76ers. Webber, Divac, Stojakovic,Williams-to był tercet biggrin.gif
johny07
Ja jako fan sixersow za bardzo nie jestem zadowolony z tego transferu. Wystarczy spojrzec na statystyki. Thomas z Skinnerem i Williamsonem sie rozrzucali a Webber zle nie gra ale nie zastapi ich trzech.
gammarus
Niby tak. Ale kiedyś Webber zarzekał sie ,że do konca zycia bedzie grał dla Sacs.Fajne miał podania zza pleców z Divacem
Perzot
A jak myslicie kto ma najwieksze szanse na wejscie do PO na wschodze : New Jersey, Philadelphia, czy Orlando ? Ja jako wielki fan NJ stawiam na nich i wierze ze dadza rade wejsc chociazby na tym 8 miejscu i powalczyc raz jeszcze w PO z najlepszymi...niech Carter zacznie rzucać 40pkt na mecz Kidd niech ma te 15 asyst na mecz swoje punkty dowali jeszcze Krstic i PO sa ich tongue.gif Szkoda ze Jeffersona złapała kontuzja bo natrawde w ta trójkę mogliby powalczyc o mistrzostwo...Moze w nastepnym sezonie question.gif
ManiakPN
Wcześniej podobny temat zakładałem w HP ale mam nadzieje że ten się dłużej utrzyma biggrin.gif

Ja ogólnie powiem szczerze kocham koszykówke uliczną czyli StreetBall icon_twisted.gif moja ulubioną drużyną jest AND1 a zawodnikiem moim zdaniem najlepszym jest HOT SAUCE :!: :!: :!: ten koleś wymiata :!:

Peace :!: :!: :!:

P.S macie tutaj pewnego linka http://streetball.toplista.pl/
majkelek
Dla mnie do MVP jest kilku kandydatów jednym z faworytów jest Steve Nash. Dawno zaden gracz nie notowal ponad 11 asyst na mecz. No i przede wszystkim gra druzyny zmienila sie diametralnie, zdobywaja srednio najwiecej pkt na mecz ze wszystkich druzyn i maja szanse na mistrzostwo, przynajmniej sa w czolowce.

Nie to juz prędzej MVP dostanie Stoudamire Nash to tylko podania i rzuty za mały ranking eval. Jednak przyznanie jakiemukolwiek graczowi Phoenix tej nagrody będzie krzywdzące dla innego jak dla mnie w Suns jest 3 kandydatów: Marion, Nash i Stoudamire. Moim kandydatem do mvp byłby Lebron, ale ostatnio obniżył loty i nie pamiętam kiedy ostatnio rzucił więcej punktów od Ilgauskasa. No to dalej gdyby nie to, że gra w Heat to grubas, ale tam jest jeszcze Wade i też by to było krzywdzące gdyby jeden dostał, a drugi nie. Może Iverson, ale nawet nie ma pewności czy Sixers wejdą do PO. Także w tym roku wybór będzie napewno ciekawy.

Ja ogólnie powiem szczerze kocham koszykówke uliczną czyli StreetBall  moja ulubioną drużyną jest AND1 a zawodnikiem moim zdaniem najlepszym jest HOT SAUCE    ten koleś wymiata  

Też kiedyś byłem wielkim fanem streetballa, ale teraz już wole sam coś pokombinować niż oglądać czarnych braci, a Hot Sauce jest dobry, ale moim królem streeta jest Skip on rozpowszechnił streetball i na pozcątku był najbardziej wybijającym się członkiem And1 do tego jest najbardziej kreatywny i gra w nba, a niewielu streetballerów może się tym poszczycić.

A jak myslicie kto ma najwieksze szanse na wejscie do PO na wschodze : New Jersey, Philadelphia, czy Orlando ? Ja jako wielki fan NJ stawiam na nich i wierze ze dadza rade wejsc chociazby na tym 8 miejscu i powalczyc raz jeszcze w PO z najlepszymi...niech Carter zacznie rzucać 40pkt na mecz Kidd niech ma te 15 asyst na mecz swoje punkty dowali jeszcze Krstic i PO sa ich  Szkoda ze Jeffersona złapała kontuzja bo natrawde w ta trójkę mogliby powalczyc o mistrzostwo...Moze w nastepnym sezonie

A ja się tam ciesze, że Jefferson złapał kontuzje dzięki temu Carter więcej pograł i pokazał to i tamto biggrin.gif, a no i też mam nadzieje, że załapią się NJ chociaż w wypadku jakby zakwalikowali się Orlando i genialne wsady Francisa też nie będe płakał, a philla hmmmm \"Iverson passes to Iguodala oh my god what a dunk\" też nei jest zła biggrin.gif

Ja kibicuje sacramento , ale szkoda,że Webber przeszedl do 76ers. Webber, Divac, Stojakovic,Williams-to był tercet

tercet to chyba 3 osoby tongue.gif
ManiakPN
Też kiedyś byłem wielkim fanem streetballa, ale teraz już wole sam coś pokombinować niż oglądać czarnych braci, a Hot Sauce jest dobry, ale moim królem streeta jest Skip on rozpowszechnił streetball i na pozcątku był najbardziej wybijającym się członkiem And1 do tego jest najbardziej kreatywny i gra w nba, a niewielu streetballerów może się tym poszczycić.  

Kwestja gustów :wink:
Jak dla mnie Hot Sauce jest najlepszy z tego powodu że umi zamotać tak przeciwników że nie wiedzą co się dzieje icon_twisted.gif zresztą dużo trików sam wymyślił i tym też nie wielu moze się poszczycić cool.gif no ale jak mówie kwestja gustów :wink:

Co masz namyśli pisząc że wolisz sam pokombinować ??

Peace :!:
ManiakPN

Jak dla mnie Hot Sauce jest najlepszy z tego powodu że umi zamotać tak przeciwników że nie wiedzą co się dzieje icon_twisted.gif zresztą dużo trików sam wymyślił i tym też nie wielu moze się poszczycić cool.gif no ale jak mówie kwestja gustów :wink:

majkelek

OOO skip robił tak że nikt nie wiedział o co chodzi jak "Sosik" sobie wesoło siedział w pierdlu, pozatem Alston miesza obrońców w nba biggrin.gif

Mam na myśli, że staram się nei powtarzać wszystkiego co widziałem na and1, a zrobić sobie cos swojego( nie napieprzać wszystkich na boisku piłą w banie biggrin.gif)
Perzot
A ogladał ktos "Notic" question.gif Jest tam dzieciak o imieniu Rory Grace "Disaster". Łepek w wieku chyba 16 lat a wymiata jak zawodowy streetballowiec...po prostu jak go zobaczylem to sie tylko obliznalem i polazlem na boisko biggrin.gif Skubany jak pogra jeszcze pare lat bedzie bez watpienia jednym z najlepszych(o ile juz nie jest 8O)
majkelek
Oj nie w życiu nie będzie najlepszym ma 15 wink.gif i 1,50 wzrostu w Kanadzie dzieci pala nałogowo czy co tongue.gif pozatem te triczki co on robi każdy potrafi, a ja widziałem filmik jak zgrywał takiego wielkiego masta i rzucił ghostowi z dime wyzwanie gość się uśmiał, ale przyjał i go pojechał, a potem elo gangsta madefaker się poryczał disaster jest żałosny. Ostatnio w idziałem jakiegos 14 letniego chinola z Ameryki, ale robił taki fristajl, że ałą dizasta tongue.gif mu do pięt nie dorasta, a i jeszcze pamiętam (autentyk) na jakiejs stronce był filmik jakiegoś młodocianego (5-8 lat nie pamiętam dokładnie) streetballera, ale jechał kolesi grubo większych od siebie nie coś tam, że ogłupiał odbijał od bani i w ogółle gangsta tylko na luzie ich wszystkich przechodził.
el torrnado
A kto wedlug was jest najleprzym dunkerem w nba??
U mnie to jest tak(lista nie jest od najleprzego, bo wszyscy sa najlepsi biggrin.gif )

-Lebron James - samo to ze podobno doskakuje do gornej obreczy czyni go wielkim wymiataczem, ale ogolnie uwielbiam go za te wszystkie alley-oopy i za to ze jak dostaje pilke i jest sam na sam z koszem to zawsze cos (pipi)nie ladnego(zawsze jak biegnie sam na kosz to cala publicznosc wstaje, i to (pipi) wyglonda biggrin.gif )
-Stromile Swift - niesamowity koles. Uwielbiam te dobitki jak pilka spada z kosza a on ja lapie i sru biggrin.gif biggrin.gif a no i jeszcze ten plecaczek... jakby sie uprzec mozna by stwierdzic ze przy plecaczku oba lokcie ma na poziomie obreczy.
-Vince Carter - za samego SDC w 2000 roku jest bogiem wsadow, ale nietylko ogolnie jest wyrobiony. 360 czy jego ulubiony Windmills sa genialne... laugh.gif
-Ricky Davis - za zmiazdzenie nasha w 2003 i wogle za przewracanie kolesi przy wsadach icon_twisted.gif
-Kenio Martin - za to co robil gdy byl jeszcze w NJ Nets. Za moje ulubione wsady czyli pila kreci sie na obreczy a on z powerem ja dobija...
Miodzio biggrin.gif
-Amare Stoudemire - za power we wsadach!!! to jak w 2003 (pipi)na takiego monstera poteznego ze to sie w glowie nie miesci cool.gif
-Jason Richardson - za inwencie i za "od tablicy i pod noga"
-Tracy Mcgrady - Jak byl w Orlando jeszcze to widzialem jego wsady ibyly super ale najleprzy jest z all-stara w 2002 jak se odbil od tablicy 8O
-Steve Francis - typ ma 190wzrostu a daje bez najmniejszych problemow i to w taki sposob...

No to juz chyba wszyscy, mozecie napisac tez swoich i czy sie ze mna zgadzacie :wink:
babciahania
No więc..
trudno się nie zgodzić z tym co napisał el torrnado...
ale...
LeBronn - jest świetny, ale mógłby wreszcie w SDC WYSTĄPIĆ!!!!
Stro Swift trza przyznać jest za...je...bisty.
Vince Carter to Vince Carter i nie trzeba mówić jakie dunki dajeeee, ah te kołowrotki i ten dunk nad kolesiem z Francji na olimpiadzie w Sydney.. (kolęś sie nazywa Weis i ma 218 cm!!!! do tej pory nie wierze... laugh.gif
R. Davis'a nie lubie ale Nasha też więc za tamto to respect, ale tak to nie bardzo... :wink:
Kenio Martin - za to co robil gdy byl jeszcze w NJ Nets. Za moje ulubione wsady czyli pila kreci sie na obreczy a on z powerem ja dobija...
nic dodać, nic ująć...
Jason Richardson oooo tak!!! "of the glass catch it between a leg are you kidding me siq siq" - czy jakos tak... :wink: nie wiem czemu nie wygrał, fred Jones to nieporozumienie...
Ja bym dał Bryant'a za te wsady na meczach...
majkelek
No w pierwszej kolejności Carter za całokształt i za wszystko oddzielnie biggrin.gif
Jason Richardson i Kobe Bryant, bo nie wielu na luzie robi na meczu 360 biggrin.gif
I chyba wg. mnie najlepszym dunkerem w lidze jest Francis on sobie postawił cel żeby załadować nad każdym centrem w lidze czy co tongue.gif
No i dziwie się, że nikt jeszcze nei wymienił wade'a biggrin.gif
Do tego jeszcze lubie monster dunki Shaqa biggrin.gif, ale czuje, że rozmowa o najlepszych dunkerach zmierza do nikąd, bo ludziki będą walić nazwiskami i nic to nie da biggrin.gif

P.S. Zapomniałem o Desmondzie Masonie koles wsadza jak nikt innyw powietrzu wygląda jakby na czymś wisiał i te ruchy, które wykonuje nogami jakby szedł w powietrzu aaaach rozmarzyłem sie tongue.gif
babciahania
za mało napisałem o Bryant'cie ale że go najbardziej lubie to nie będe..
No Mason w 2001 wygrał SDC.. (był tam Stro Swift - szybko odpadł :cry:
no i byron dobrze da(wał)je...).. Bardzo podobało mi się pod nogą Masona w SDC 2003...
Kto tam jeszcze dobrze pakuje....
hmmmm...
jeśli dunki to myśle głownie o....
SLAM NATION..
ludzie KADOUR ZIANI i slam nation i długo długo niccc......
el torrnado
Bomba(czy jak mu tam) ze Slam Nation zrobil 360 i pod noga... ale ogolnie Slam Nation mnie w(pipi)ia i ten caly Ziani... biggrin.gif
Najleprzy jest James White ktory sie wybyl z lini rzutow wolnych i przelozyl sobie pod noga...

A najleprzym Fighterem w nba Jest Ron Artest laugh.gif
LegionPolski
No i dziwie się, że nikt jeszcze nei wymienił wade'a

right, u mnie 1 miejsce, potem Vince Carter. Prócz tego wszycy z Slam nation
johny07
Chciałbym zwrócić uwagę na pierwszoroczniaków Josha Smitha, J.R. Smitha i Andre Iguodala. Ten pierwszy wg mnie zasłużenie wygrał tegoroczny konkurs wsadów, mozna sie spierac ze powtorzyl wsady sprzed 20 lat ale w jakim stylu! Dwóch pozostałych może się tak nie wyróżnia wśród bardziej doświadczonych graczy, ale jest to ich pierwszy rok i może być już praktycznie tylko lepiej.
babciahania
Bomba... tak. ale Ziani jest niższy... cool.gif
A co do J. White to to było też genialne... ohmy.gif a co z nim teraz sie dzieje??
w 2002 był w drafcie chyba...
A co do WADE'a to jest dobry, ale bez przesadyyy.... :wink:
majkelek
Bomba... tak. ale Ziani jest niższy... cool.gif  
A co do J. White to to było też genialne... ohmy.gif  a co z nim teraz sie dzieje??
w 2002 był w drafcie chyba...
A co do WADE'a to jest dobry, ale bez przesadyyy.... :wink:

Chyba Bamba tongue.gif, a tak pozatem Slam Nation juz mi się troche przeżarło, bo te ich wsady to juz ostatnio straszą tylko z nazwy i robią je tak strasznie sztywno(nie to co Mason biggrin.gif)
White wygrał chyba nawet jakiś konkurs wsadów McDonald czy coś tongue.gif
i gra bodajże w Denver jak sie nei myle.
A Wade bez przesady??!! OMFG koles ładuje nad każdym nad kim się da każde jego wejście na kosz kończy sie paką, nie ważne skąd się wybije i tak załaduje nad Stoudamirem czy innym drewniakiem, ale rzeczywiście nie ma się co podniecać Francis też tak robi tongue.gif
el torrnado
Wygral McDonalda w 2001.. a apropos mcdonalda to w 2004 wygrala go babka, ale miala przeciwko sobie i J.R.Smitha i togo Smitha co w tym roku wygral, niepamietam jak ma na imie biggrin.gif
babciahania

nie wygrał... był 2.. pierwszy był David Lee.. chodziło mi o nba... Denver? nie wiedzialem....
Jest jeszcze troche za wcześnie podniecać sie Wadem.. poczekajmy z 3 lata... :wink:
majkelek

nie wygrał... był 2.. pierwszy był David Lee.. chodziło mi o nba... Denver? nie wiedzialem....
Jest jeszcze troche za wcześnie podniecać sie Wadem.. poczekajmy z 3 lata... :wink:

Hehe widze, że jestes fanem zasłużonych dziadków, ale okej wink.gif
babciahania

Nie no, nie aż tak, ale od Wade'a jeśli chodzi o "nowych" lub "dość nowych" wole LeBrona i carMELA
Perzot
Dla mnie na 1 miejscu zawsze bedzie V. Carter. Nie zapominajmy o Jordanie ktory moze nie robil 360 pod noga ale z jaka gracja on to robil :roll: Dalej...Lebron...Uwielbiam jak leci i leci i leci i BUM jak zapier/doli to łooo 8O biggrin.gif biggrin.gif Wade ogolnie jego akcje sa fajne jakies wejscie za kosz paczka, zawsze jak moze to pokazuje cos nowego(np. na all star weekend jak zaj.ebal paczuszke tylem 8O)....Richardson za Slam dunk Contest 2004...Wszyscy ze Slam nation...fajne paczkli robia jeszcze : R. Jefferson, Kenyon Martin i zawsze chyba bedzie pamietany Spud Webb biggrin.gif biggrin.gif jak cos sie przypomni to dopisze :wink:
majkelek

Nie no, nie aż tak, ale od Wade'a jeśli chodzi o \"nowych\" lub \"dość nowych\" wole LeBrona i carMELA

Aha no chyba, że tak, każdy ma prawo do swojego zdania.
mobius
no.1 niezaprzeczalnie byl, jest i bedzie jordan nie moze byc inaczej...

... co do mlodych to francis, wade, lebron.. kurde nie pamietam wszystkich ale jak ogladam nba to ich gra robi wrazenie
majkelek
no.1 niezaprzeczalnie byl, jest i bedzie jordan nie moze byc inaczej...

... co do mlodych to francis, wade, lebron.. kurde nie pamietam wszystkich ale jak ogladam nba to ich gra robi wrazenie

Może się czepiam, ale Francis to juz ma chyba ze trzydziestke tongue.gif
mobius
no to zes sie przyczepil biggrin.gif no on ma 28 biggrin.gif kurde jak ten czas leci biggrin.gif ale mozna go chyba zaliczyc do "mlodych"? biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.