Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Hokej - Piękny sport
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Geronimo
Siemandero!!!
Myśle, że hokej to jeden z najpopularniejszych i najbaradziej widowiskowych sportów - z tąd ten temat!!! Piszcie co myślicie o tym sporcie, o polskiej lidze o NHL o wszystkim co jest związane z hokejem.
PZDR
iaikO
Hokej na trawie jest git ;>
marianek
no o NHL to naprawde mozna poematy pisac...szczególnie o terazniejszym sezonie... juz powinny sie zaczynac play off'y... a oni nadal graja.... ale chyba na konsoli... laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Kmiot
Piękna sprawa. Chociaż na łyżwach za bardzo nie potrafię jeździć (choć cięzko mnie przewrócić) to z chęcią pograłbym sobie tak 'mocno amatorsko'. Niestety, nie ma za bardzo możliwości. Sam w sobie sport uważam za mocno interesujący, szkoda jedynie że NHL w tym sezonie ma lockout.
Topek
Ja wiem tylko tyle że Cracovia ma 3 miejsce a GKS Tychy 1 cool.gif
Ixion
Spoko się w TV ogląda jak mecze międzynarodowe lecą, ale klubowo u nas ten sport kuleje :cry:
przema
ja też wole na trawie hokej.Ten na lodzie mnie za bardzo nieinteresuje.Tylko na reprezentacje można luknąć ale ona dostaje w dupe od przeciętniaków więc też żadko oglądam laugh.gif
Qlimax
Moze jestem inny, ale dla mnie hokej to... po prostu nuda. Nic ciekawego, lod, paru kolesi na lyzwach z kawalkiem drewna w lapach. :wink:
Geronimo
W pierwszym meczu MŚ Dywizji 1 Polska wygrała z Wielką Brytanią 2-0.
Mecz stał raczej na średnim poziomie tongue.gif , ale za to miał emocjonujacą końcowke (przy stanie 1-0), bo angole cisneli ok 2 min,- grali w przewadze i wycofali bramkarza, jednak w końcu udało sie odebrać krązek i w pustej bramce spokojnie umieścił go Garbocz biggrin.gif

Polska - (0,1,1)
W.Bryt - (0,0,0)

Bramki:
Płachta, Garbocz

Kolejny mecz "biało-czerwonych" jutro o 13.
Ölschmitz
nom, dobrze Polaky rozpoczeli zawody. druga gramka to wprawdzie... nie wiem, fuks? ale wynik jest. dobrze, ze przetrzymali ten HC, gdzie bylo 6 angoli i 4 polakow. oby tak dalej!
Nimloth_1988
Kocham hokej. Uwielbiam grać w ten najcudowniejszy sport(no może tylko sztuki walki i k1 są równie fajne). A NHL to poprostu poezja.
sir_ryszard
Oglądam tylko na olimpiadach konfrontacje międzynarodowe. Jedna z lepszych dyscyplin na tego typu imprezie. Dużo brutalności, bezpośredniości. Autor wątku opisuje go jako"piękny sport". wink.giflaugh.gif Ten sport ma to do siebie, że często nie widać krążka. W ogóle jestem w szoku bramkarzy. Jak oni mogą w tej zadymie cokolwiek wyłapać. Gdyby nie powtórki goli w zwolnionym tempie, hokej straciłby u mnie na atrakcyjności. Nie wiedziałbym w ogóle, jak pada większość z nich. Czekam na hokej do następnej olimpiady. xD
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.