Czy istnieje program za pomocą którego mozna odzielić ścieżkę dzwiękową z pliku wideo a nastepnie zapisać ją w jakimś popularnym formacie ( najlepiej mp3 ) i ewntualnie obciąć nie interesującee mnie fragmenty ? Jeżeli znacie takie podajcie waszym zdaniem najlepsze.
JuveFan
20 03 2005, 09:02
o ile dobrze pamietam - Virtual Dub miał taka mozliwosc ... ale pewny w 100% nie jestem ...
Mało zajmuje wiec nie bedziesz targał tego z netu w nieskonczonosc ...
o ile dobrze pamietam - Virtual Dub miał taka mozliwosc ... ale pewny w 100% nie jestem ...
Mało zajmuje wiec nie bedziesz targał tego z netu w nieskonczonosc ...
Potwierdzam... VD zapisuje do *.wav
Ok, dzięki z wav już sobie dalej poradze.
JuveFan
20 03 2005, 16:57
...chyba do mp3 tez da rade.
audio dasz na kompresje i wybierzesz kodek ...
(sorka za tak ogolnikowe info ..dawno nie bawilem sie vdubem, ale kiedys ktos mnie prosil, aby wyciagnac mp3 z videoclipu w avi - wiem ze zrobilem to wlasnie vdubem)
jak już będziesz miał mp3 to zarzuć mp3directcut i potnij sobie gdzie chcesz bardzo fajny program polecam. zawsze sobie wycinam ulubione kawałki z imprez.
2razyjot
21 03 2005, 08:41
jak już będziesz miał mp3 to zarzuć mp3directcut i potnij sobie gdzie chcesz bardzo fajny program polecam. zawsze sobie wycinam ulubione kawałki z imprez.
Ja tam mam to samo w nero chociazby i to z dodawaniem prostych efektow pokroju fade in / fade out ...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.