Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Burnout Revenge
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
SOAD
Będzie seguel Burnout 4 na PS2/Xbox!!!?
Nie wierzcie?!
kliknij - http://ps2.ign.com/articles/556/556844p1.html
Anonymous
Jezeli to jest potwierdzone to wyobrazcie sobie co jeszcze mozna wycisnąć z PS2 8O 8O .
A.Z.BEST
Nowe mapy? Nowe tryby? Ta generacja pokazała już wszystko. Nie fanbojuj, stary smile.gif. Bądź realistą. Za rok będziemy pykać na nowych konsolach. A B4 będzie na 100% na silniku 3, może dodadzą jakiś 1 nowy efekt graficzny, poprawią tryb online. B4 będzie tym, czego brakowało 3. Po prostu chodzi o to, by zbić jeszcze pare baniek na generacji, której już za chwile nie będzie. Swoją drogą; im bliżej było do nadejścia PS2, tym gorzej zaczęły wyglądać gierki na PSX i nie chodzi o to, że zaczął mi się wzrok pogorszać , tylko twórcy coraz bardziej olewali tworzenie grafy na PSX. Ale to już zaczyna być OT.
SOAD
Jeśli przeprowadzicie teraz ankietę wśród posiadaczy konsol, pytając ich w co obecnie grają, to większość odpowie, że w Burnout'a 3: Takedown. Tak, najnowsza produkcja Criterion Games przyciąga to siebie niezliczone rzesze graczy, który ścigają się nie tylko samotnie, ale wykorzystując sieć Internet, palą gumy i rozbijają wozy z wirtualnymi kierowcami z całego świata.
Dlatego tym bardziej zdziwiłem się, gdy usłyszałem, że w planach jest czwarta część wyścigów. Co prawda informacja pochodzi z brytyjskiego, oficjalnego Magazynu PS2 i nie została potwierdzona przez autorów lub wydawcę, to jednak wzbudza duże zainteresowanie. Według wspomnianego periodyku Burnout 4 miałby się ukazać już w przyszłym roku.
http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=now...owinki,10,15759
SOAD
Sequel....
1 screen... :wink:

gameonly
Sadelkoo
Kupę widać na tym screenie ale jakoś tak modele samochodzików bardziej dzisiejsze smile.gif
deco
no fajnie fajnie...ale na gameonly napisali ze to na ixa albo na x2 wiec jak to jest
??
chojny
Kupę widać na tym screenie ale jakoś tak modele samochodzików bardziej dzisiejsze smile.gif

A co Ty tu widzisz??? 8O Bo ja szczerze mówiąc to niezawiele... samochód zaciemniony, między budynkami jakaś mgła/para... hmm... a to wszystko to bardziej mi przypomina jakiegoś Getaway'a 3 aniżeli Burnouta 4... w sumie to nic nie można powiedzieć o tej fotce - to może być równie dory retusz (jak to miało miejsce przy pierwszym Getaway'u)... Jeszcze troszkę za wcześnie
Hela
Trza sie cieszyc ze na PS2 bedzie!!
SOAD

...też na PSP.
Hela

...też na PSP.
To jeszcze lepiej. Odkad zagralem w Burnouta to sobie myslalem ze switenie by bylo zagrac w niego na PSP...
Hubi
Grafika jakas taka ziarnista biggrin.gif
Gornet
W Burnout 3 nie podobały mi się samochody bez licencji i te cukierkowe mapy graficznie .... screen mi się podoba ,może twórcy Burnouta 4 zrobią go bardziej poważnego wink.gif
Loto
oby tylko nie wyszla z tego gra kalibru nfs underground
funfelx
Miejmy nadzieję że twórcą nie skończą się ciekawe pomysły, i żeby "czwura" doruwnała poprzednikowi.
SOAD
no fajnie fajnie...ale na gameonly napisali ze to na ixa albo na x2 wiec jak to jest
??

Screeny B4 wersji na PS2. W ostatnim numerze brytyjskiego magazynu PlayStation 2.
Lipa
Wiadomo coś, o dacie premiery question.gif
deco
ja juz bym wolal aby gra byla na nową generacje bo na ps2 by sie niczym prawie nie rozniła.....
Furbik
spojrzcie na te budynki w oddali smile.gif, szkujue sie kolejny piekny graficznie Burnout
Sarge
Wiadomo coś, o dacie premiery  :?:

Heh, o tej grze to jak na razie praktycznie nic nie wiadomo (poza screenem i platformami docelowymi, a i to nie jest pewne). Myślę, że jeszcze trochę za wcześnie, żeby wszystko oceniać, ja czekam na zbliżające się targi E3 cool.gif ...
palo
spojrzcie na te budynki w oddali smile.gif, szkujue sie kolejny piekny graficznie Burnout

i tak nie będziesz miał czasu ich podziwiać tongue.gif
Patrycjusz

i tak nie będziesz miał czasu ich podziwiać tongue.gif

Dokładnie, to wszystko pięknie wygląda na screenach, podczas rozrywki jednak wszystko tak zapierdziela ze czy i ile budynkow jest w oddali to wszystko jedno. smile.gif
..::XMANiAK::..
te budynki korzaja mi sie z Ojcem Chrzestym [gra] moze fake
Jakim
Dokładnie to samo chciałem napisac:D
Sadelkoo

A co Ty tu widzisz??? 8O Bo ja szczerze mówiąc to niezawiele... samochód zaciemniony, między budynkami jakaś mgła/para... hmm... a to wszystko to bardziej mi przypomina jakiegoś Getaway'a 3 aniżeli Burnouta 4... w sumie to nic nie można powiedzieć o tej fotce - to może być równie dory retusz (jak to miało miejsce przy pierwszym Getaway'u)... Jeszcze troszkę za wcześnie

Wiem wiem może i za wcześnie ale wydaje mi się że model tego samochodu jakiś bardziej poważny (czyt. normalny).... nie to co w 3 gdzie większość modeli była, jak ktoś już napisał "cukierkowa"...
Yap
Ja już teraz wiem, że B4 pourywa wszystkim łby gdy tylko czytnik konsoli obróci kilka razy płytkę. Deco napisał, że lepiej by było gdyby czwarta część wyszła na kolejną generację konsol. I ma rację, ale ja chcę się cieszyć rozwałką w B4 znacznie wcześniej. I tak będzie to odtwórcza gra i tak. Ale jedno wiem napewno. Każda następna część jest lepsza - więc może nie będzie tak źle. Co tu dużo gadać - będzie zajefajnie!!! :wink:
SOAD
Czy tak będzie wyglądał Burnout 4?
Amerykańska wersja Oficjalnego Magazynu PlayStation 2 opublikowała kilka pierwszych screenów z gry Burnout 4. Nie przedstawiają one zbyt wiele, ale jeśli są to faktycznie screeny z gry, nie zaś renderingi, to możemy oczekiwać, że kolejna wersja tej ściganki ostro zamiesza na rynku.

Nam udało się dokopać do pierwszych szczegółów na temat gry. Przede wszystkim czwarta część serii nie będzie następczynią trzeciej. Ma to być zupełnie nowa produkcja, choć pojawi się jeszcze na konsole tej generacji. Pozostanie oczywiście zręcznosciowych charakter i niezła oprawa graficzna, ale teraz ma to wyglądać bardziej realistycznie. Dołożone zostaną m.in. nowe efekty akustyczne słyszane podczas wypadków, czyli chrzęst gniecionego metalu, huk pękających szyb, itp. Będzie też więcej deformacji.

Wyścigi odbywać mają się w ośmiu miejsach na świecie w Europie, USA i Azji. Potwierdzono już takie miasta, jak Hong Kong, Rzym, Detroid, czy Tokyo.

Drogi zostaną tak stworzone, by wymusić na graczach bardziej agresywniejszą jazdę, a niektóre mają być tak wąskie, by odległości pomiędzy pojazdami były małe i doprowadzały nieuchronnie do zderzeń. Ruch stanie się gęstszy, pojawi się też o wiele więcej ramp do skoków.

Przy opracowywaniu samochodów został zatrudniony Dan Walker, który wcześniej pracował m.in.: dla Jaguara, Nissana, Peugeota, czy Forda. Pojazdy zostaną podzielone na trzy kategorie: wozy wyścigowe, muscle cars oraz samochody do rozwalenia. Każdy z nich zostanie wyposażony w mnóstwo części, które podczas kraks mają się rozpadać i rozlatywać w różnych kierunkach.

Dodam, że grę tworzy firma Criterion, a ukaże się ona m.in. na PS2 dzięki EA.
SCREENY - http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=now...owinki,10,19065
Jakim
NONONONO. Wkońcu cos wicej wiadomo. Na screenach widac że gra bedzie mniej kolorowa niż poprzedniczka czyli bardziej powazna.
Autko na creenach przypomina mi trochę forda Mustanga ale nie licze na oryginalne wózki. Ogólnie jestm fest ucieszony, że gra wyjdzie na tą generację konsol - przynajmniej będzie w co grać.
stuart_m
NONONONO. Wkońcu cos wicej wiadomo. Na screenach widac że gra bedzie mniej kolorowa niż poprzedniczka czyli bardziej powazna.
Autko na creenach przypomina mi trochę forda Mustanga ale nie licze na oryginalne wózki. Ogólnie jestm fest ucieszony, że gra wyjdzie na tą generację konsol - przynajmniej będzie w co grać.

mnie wlasnie ten brak kolorow jakos nie przekonuje sad.gif
wlasnie w burnoucie 3 to bylo super ze byla feria swiatel, roznego rodzaju iskry itp mam nadzieje ze to fake :wink:
Sojer
Niezle...
Klimat uliczny w ciemniejszych odcieniach to dobre posuniecie, o ile dynamika i walka na drodze zostanie taka jak w trojce. Fanatycy kolorowego B3 moga miec watpliwosci - ja mam, z leksza. B4 jest w dobrych rekach (jak zwykle), nalezy oczekiwac z utesknieniem pierwszych trailerow, bo po screenach malo wnioskowac mozna. Niech doloza pare nowych trybow, licencjonowane fury i kolejny arcade "na dyszke" icon_twisted.gif
chojny
Choć trójeczka jako "in plus" miała także swoją kolorystykę tak ciężko mi sobie wyobraźić takiego speeda w klimatach bardziej "szaro-burych". Choc z drugiej strony sokoro przy wydaniu następnej - czwartej - części miałyby się pojawić tylko nowe trasy i samochody (bo wątpię żeby zawarli jeszcze jakieś nowe patenty... przynajmniej na tą generację konsol) to chciałbym sobie popykać właśnie w taką część - część o zupełnie innych klimatach lecz nadal trzymających się korzeni całej serii... Tak więc ja się cieszę że producenci z tą serią eksperymentują...
Batman
Przede wszystkim cieszę się, że gra będzie mniej kolorowa. Co prawda w B3 te kolorki nie przeszkadzały mi tak bardzo, ale dobrze, że w kolejnej części będą jakieś większe zmiany. Ja oczekuję mniejszej liniowości w wyścigach tzn. dużo rozjazdów na trasach. Chętnie zobaczę także większą interakcję z otoczeniem. Możliwość zrobienia dziury w bandzie i wylądowanie na najbliższym drzewie to jest to! tongue.gif
red2000
o ja pier...!zmniejszona kolorystyka nie przeszkadza tak bardzo ale to jest pokazana tylko jedna trasa.co do grafiki to sam nie wiem czy to ps2 pociagnie ,mozliwe ze beda musieli zmniejszyc gre do 30 fpsow badz bedzie gra sie lekko dorysowywala (tak jak GT4).ale jestem dobrej mysli,jezeli gra bedzie tak wygladac bez najmniejszych szarpniec animacji itp to criterion dla mnie zostaja bogami w tworzeniu grafiki na ps2 wink.gif
2razyjot
o ja pier...!zmniejszona kolorystyka nie przeszkadza tak bardzo ale to jest pokazana tylko jedna trasa.co do grafiki to sam nie wiem czy to ps2 pociagnie ,

W takich detalach co to oni beda pewnie niebawem pokazywac to i pewnie XBox nie udzwignie, chociaz lobuz jest nieco silniejszy od PS2. ;]

Obecna generacja konsol chyli sie ku stanieciu w miejscu jesli chodzi o czarowanie w kwestii grafiki - juz 'B 3' pokazal jak bardzo mozna dopiescic walory wizualne pod wzgledem niesamowitych efektow (chociaz woda byla plaska tekstura jak do niej wpasc to i tak jest kolorowo i swojego czasu powodowalo to szczekopad).

Czy 'B 4' znowu spowoduje niekontrolowany orgazm ? Osobiscie uwazam, iz '3' pod wzgledem graficznym zostala dopieszczona pod katem ostrosci tekstur i wizualizacji fur + wybuchy bo reszta dla mnie wyglada jak w poprzedniej czesci. Jesli chodzi o zmiane klimatu w '4' na brudny itp. to jestem za, wszak ciemnosc i wsadzenie efektow w pewne momenty trasy itp. idzie ze soba w parze. Po co ladowac full polygonow tam, gdzie nikt nie zobaczy ? Kekeke. ;]

Nieco chaotycznie ? 'B 4' znowu da czadu czy poprawia grafike czy nie - ta gra ma feeling a jak Criterion bierze sie za kolejna czesc i chce to zrobic w mrocznym i bardziej undergroundowym ujeciu to ja nie mam pytan. Oby tylko nie zapomnieli, ze w takich grach wazna jest plynnosc a olsniewajaca grafike juz udalo im sie uzyskac, nie ma wiec sensu zyskac nowa jakosc kosztem plynnosci ...

Dla mnie pewniak - pompompom i tumtumtum ... Tyle. icon_twisted.gif
dante2003
No i mamy pierwsze screeny prosto od EA
http://gry.imro.pl/?exec=news,1,3655&page=...e-screeny!.html
Brakuje mi epitetów na określenie tej grafy.
Loto
mega

szkoda ze to nie sa screeny z ps2...
Watari
Burnout 4:
The Next Generation.....daje wiele do myslenia czyz nie? ;]
red2000
dobrze ze beda dalej takedowny bo bez nich nie bylo by tak fajnie...
b4:revenge hehe ma byc nowy tryb ktory nazywa sie revenge hmm pewnie bedzie jakims ulepszona wersja road rage.
btw:a liczylem ze w b4 dadza jakies gliny badz tuning jednak mylilem sie...i dobrze icon_twisted.gif gra znowu wychodzi we wrzesniu jak tak dalej pojdzie burnout bedzie wychodzil co roku to ja niewiem co to bedzie sie dzialo...brak slow
chojny
Wrzucam dwa najnowsze screeny jakie udało mi się wyłowić... jak widać nie są one już takie szaro-bure ja poprzednie a bardziej przypominają kolorystykę B3 (szczególnie ten pierwszy)... ale i tak zapowiada się smakowicie biggrin.gif

McDrive
No. Kolejny argument dla którego mam zamiar kupić PS3, bo ta gra za ładnie wygląda żeby była na PS2.
Batman
Chojny good work smile.gif W końcu jakieś konkretne screeny, a nie skany z gazety. Muszę przyznać, że 2 screen narobił mi smaku, bo właśnie takiego klimatu oczekuję od kolejnego Burnout'a. Szczególnie podoba mi się ten lekko przerdzewiony, biały samochód, który wygląda po prostu rewelacyjnie.
Jeśli wszystkie samochody w czwórce mają się prezentować tak jak te na obrazkach, to ja już kocham tą grę.
Sarge
No i te screeny prezentują się na pewno o wiele bardziej wiarygodnie, niż "renderki" zaprezentowane na początku tematu... Myslę że to tak będzie wyglądać na current-genach, czyli po prostu na wysokim, zbliżonym poziomie do trzeciego Burnouta. Pierwsze screeny mogą ewentualnie co najwyżej pochodzić z wersji na konsole next-gen, bo mówi się, że Burnout 4 powstanie nie tylko na konsolach obecnej, ale i następnej generacji.
Jakim
Co wy wogóle mówicie o konsolach nowej generacji?? Jest oficjalnie powiedziane że PS2 i X a nie PS3 czy X2.

Current geny i koniec.
Poza tym gra nie wygląda jakby była pisana na coś mocniejszego niż aktuakne konsole. Poprostu Criterion są dobzi w swoim fachu i umia okiełznac aktualny sprzęt.
McDrive
Co wy wogóle mówicie o konsolach nowej generacji?? Jest oficjalnie powiedziane że PS2 i X a nie PS3 czy X2.  

Current geny i koniec.
Poza tym gra nie wygląda jakby była pisana na coś mocniejszego niż aktuakne konsole. Poprostu Criterion są dobzi w swoim fachu i umia okiełznac aktualny sprzęt.

Pewnie masz racje.
stuart_m
No. Kolejny argument dla którego mam zamiar kupić PS3, bo ta gra za ładnie wygląda żeby była na PS2.

za ladnie question.gif :!: omg wg mnie jakby tak mialo wygladac b4 na ps3 to kapa straszna :!: masz strasznie male wymagania od nextgenow LOL
...przeciez jak byk widac ze to grafika z ps2 :!:
Loto
z xboxa jak juz , ale wiem o co ci chodzilo :wink:
dante2003
Chojny good work smile.gif

A mi to nie podziękujesz?laugh.gif Dałem link do tych screenów troche wyżej.
2razyjot

PS2 ? Xbox ? laugh.gif

Shot podciagniety 10 filtrami poza tym pewnie podchodzi ze stacji roboczej ... Nie wierze w taka grafike i zeby to niby plynne bylo + takie detale jak pokazuja na pierwszym screenie - chyba, ze to jest obrazek z replaya gdzie wlacza sie jakis filtr czy cos tegesik ...

Albo zwyczajnie gry powstaja na 2 generacje konsol jednoczesnie - wszak zbija kase na uzytkownikach obecnej generacji a jako launch title np. na PS3 i X3 zobaczyc 'B 4' byloby sympatycznie. cool.gif

Uwaga do barankow - w tym post'cie nie ma drwiny, braku wiary i szowinizmu - to realne spojzenie na marketing. Producenci licza wlasnie na takie opinie, jaranie sie i w momencie mozliwosci zlozenia pre-ordera gracz dostaje orgazmu, zabija swoja babke i zamawia gre. Standard ...
Trzcina
Przeciez samochody na tej fotce wygladaja jak resoraki... ja bym lepsze olowkiem namalowal O_O

Serio, o ile tlo i tekstury sa rewelacyjne, o tyle samochody to zenada, mowa o fotce gdzie jest ich wiecej, bo na tej gdzie jest jeden samochod na czarnym tle, nei mozna NIC powiedziec bo jest za ciemno...

Poza tym, 4 czesci w ciagu 4 lat (no moze 5)? O_O No to widac ze seria sie rozwija, prawie jak silent hill ;]
Hubi
Samochod na pierwszej fotce nie wyglada tak rewelacyjnie. W roznych grach widzialem lepsze wykonanie. Nie wiem dlaczego nie wierzycie ze taka grafike moze pociagnac PS2.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.