Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Socom 2
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2 > Online
Stron: 1, 2, 3, 4
Gaw
jak miał 7 miejsce to rank cheat aż miło (tak jak wojtek) smile.gif
wrog
Zadna gra Sony nie wymaga PINu, potrzeba konta na CS to wszystko. Jesli bedziesz dobry na starcie to >P< chetnie wezmie cie na probe smile.gif
Skoro koles miał 7 miejsce to pewnie czitowal ranking ostro, widocznie i to mu sie znudzilo, wiec wrocil do S1...
SZKD
Ale koles nie musial cheatowac...Robil po 25 fragow !!! Mowil ,ze zmienil nicka z "hardcore" cos tam smile.gif.W s1 jest teraz na 160 miejscu (byl ?).
Gaw
musiał cheatować, taki jest socom2
wrog
W Socomie2 masz calkiem inny system rankingowy. W s1 wystarczylo grac w szlo sie ciagle w gore. W dwojce mozesz miec 25 fragow co mape a i tak bedziesz spadal w dol bo twoj team przegral.
CloudWalker
W Socomie2 masz calkiem inny system rankingowy. W s1 wystarczylo grac w szlo sie ciagle w gore. W dwojce mozesz miec 25 fragow co mape a i tak bedziesz spadal w dol bo twoj team przegral.

nie prawda smile.gif to jest bardziej skomplikowany system. Moj team wiele razy przegrywa a ja dostaje plusowe pkt w rankingu smile.gif Trzeba wrogus umiec grac, hehehe, jak chcesz to moge cie nauczyc i podpowiedziec na czym sie najwieksze pkt robi, bo wcale nie na fragach smile.gif
wrog
Wiem jak działa ten ranking, powiedziałem ogolnie. Ty latasz wysadzasz mosty, sciany czy inne pierdoły do czego skilla nie potrzeba smile.gif Najwieksze punkty to sie robi w rank up roomach, mam gdzies nawet fotke jak sobie w jednym czitujesz laugh.gif
SZKD
Cziter...smile.gif .Mam S2 oryginal tylko,ze....porabana wersje hiszpanska i nie moge tam menu nawet zmienic na angielskie.Ale po jutrze bede mial angielska smile.gif (co nie Devil ? smile.gif.Od wekkendu bede na S2.Papa
SnakeMayCry
Trzeba wrogus umiec grac, hehehe, jak chcesz to moge cie nauczyc i podpowiedziec na czym sie najwieksze pkt robi, bo wcale nie na fragach smile.gif

No wroguś, "Abort" normalnie icon_twisted.gif
devil_2k3
Cziter...smile.gif .Mam S2 oryginal tylko,ze....porabana wersje hiszpanska i nie moge tam menu nawet zmienic na angielskie.Ale po jutrze bede mial angielska smile.gif (co nie Devil ? smile.gif.Od wekkendu bede na S2.Papa

Hmm....prawda ? tongue.gif biggrin.gif
shady
MAM pytanie.. a mianowicie: mam NEOSTARDE (160 kb/s) i mam ja podłączonął do kompa. Jeżeli bym ją rozłaćżył na ps2 i PC to czy socom by mi dobrze działał?? JAKA by była prędkośc??
SnakeMayCry
MAM pytanie.. a mianowicie: mam NEOSTARDE (160 kb/s) i mam ja podłączonął do kompa. Jeżeli bym ją rozłaćżył na ps2 i PC to czy socom by mi dobrze działał?? JAKA by była prędkośc??

Jak nie będziesz nadużywał w tym czasie PC o będzie ok, natomiast radziłbym jednak ograniczyć na takim łączu korzystanie z netu na PC do minimum przy graniu na PS2.
SZKD
I znowu temat otwarty...smile.gif
Arek_
I znowu temat otwarty...:)

No to może na otwarcie łez, podobno Sony zamyka serwery Socoma2, to chyba nius z wp nie pamiętam. Na razie Japonia, ale ... (w końcu to nie NFSU gdzie gracze sami hostują i jest to niemal darmowe dla EA).
SnakeMayCry
Japońce grają na International Server.
SZKD
Zieeeeeeefffff... biggrin.gif Co tam slychac ?
fl0ydasek
odswieze temacik, hehe wink.gif mam s2 od miesiaca,i polecam wszystkim jest super biggrin.gif ehhh...
MJ DwaTrzy
odswieze temacik, hehe wink.gif mam s2 od miesiaca,i polecam wszystkim jest super biggrin.gif ehhh...

no to odswiezyles ehhh :wink: biggrin.gif
Matrox
Ja tez mam Socoma 2, narazie lacznie gralem moze z 2h i kompletnie nie umiem w to grac ;] Ciagle albo ktos mnie zabija albo dostaje granatem ale zabawa jest przednia ;D
blancio
Krótkie pytanie - Czy aby grać w SOCOM 2 online musze miec PIN lub NAD, czy moze jak w przypadku FIFY 2005, nie jest to niezbedne ?
wrog
Musisz miec konto na Central Station.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.