Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Socom 2
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2 > Online
Stron: 1, 2, 3, 4
YETI
Ma ktos ta gre?
Podobno wymiata,oceny na zachodnich www,w granicach--- 9.1,9.8(!!!)
Oczywiscie gra umozliwia gre przez NET(oczywiscie tylko w USA :cry: ).

Moze dzis ja bede miał,albo jutro:)))
Baraqda
mam ja juz od ponad 2 tygodni. Nie az taka rewelacja po 3-4 pierwszysch misjach wsumie sie nudzi, fakt ładna grafa....
YETI
Moze napiszesz cos wiecej.
Podobno trudno sie polapac w tym kierowanju ekipa,duzo roznych "rozkazów",ogien,wstrzymac ogien itp.
Fokus
Nie ma co zabierac sie za ta gre w single player. Jak by bylo granie przez neta to bybylo cos, a nie. Ta gra pewnie jest slabo rozbudowana w Single player bo zostala stworzona do gey przez nata. Czemu nie mieszkamy w USA question.gif :x
pozdro.
Baraqda
nie no gra ogulnie jest good tylko mi sie jakos nie chce grac w 4 misje juz. Trudno ?? oni praktycznie sami walcza..... nieraz tylko wydajesz im polecenie zeby tu zostali a reszta to jakies (pipi) opcje np. wrzuc granata przez okno smile.gif. A tak wogole to nie wyobrazam sobie tej gry na multi....
YETI
No gierke juz mam.Gra sie bardzo exxxtra,przed misja mamy do wyboru rozna bron dla naszych czlonków drozyny(jest ich 4,albo5,;P),broni podobno jest pelno,podobno bo jestem na poczatku gry(jeszcze nie przeszlem pierwszego levelu;P).Grafika jest bardzodobra.
Jest to taki MGS,tylko bardziej powazny.Mam male problemy z tymi komendami,ale to chyba kwestia czasu :).
Na ocene za wczesniej ale gra sie bardzo milo :)
Dobrze by bylo jak w PSXE,albo NEO+,umiescili by oipis,bo do tej gry bysie przydał.
popiel25
Mozna grac przez neta (znajomy sprawdzil to sam), dzieki najzwyklejszemu modemowi pod USB od PC. Pogra sie an tym w Capcom vs SNK 2, Socoma i THPS3
wilus
Zapowiedzi były wporzo.....
Słoik
Wszystkie te wypowiedzi świadczą o tym że CS może mieć niedługo poważną konkurencję.(mimo wszystko nie wydaje mi się że zostanie spontanicznie zdetronizowana) A to bardzo dobrze wróży jeżeli chodzi o sieciówki. Szczególnie na konsolach.
koso
Na ECTS'ie w dziale dla pelnoletnich lecial SOCOM na osmiu konsolach (multi). O ile areny nie wymiataly, to rozgrywka przedstawiala sie calkiem fajnie - masakryczny klimat. Single jest taki sobie...
Xarou
W gre grałem, i musze powiedziec że rewelka to taka nie jest. Gra w singel jest fajna, ale na dłuższa metę nudzi. W multi nie grałem jeszcze wiec oceniam tylko Singel, i całokształt gry.

Singel Player na 7 (jeśli macie możliwosci grania w multi dodajcie 1 lub 2 punkty.)
popiel25
Ciekawe jak sie bedzie mial Unrel Championship do Socoma (chodzi mi o gre onlie)?
Ja po cichu stawiam na Unreala smile.gif
YETI
Popiel ale to zupełnie inne gry,oczywiscie ze UT
Isildur
Nie pier*** Yeti,średnia ocen to 85%....gamerankings smile.gif
YETI
Insilidur ale na kilku stronach gra dostawała cos w granicy 9
Dobry motyw jest w drugiej misj,niezle piosenki leca z radia laugh.gif
YETI
Mam pytanje zwiazane z SOCOMem, w późnieiszej fazie gry dostanje karabin,który umozliwja strzelanje z granatników,ale jak sie tymi granatami strzela question.gif ,wiem ze trzeba je wybrac przed misja(tam gdzie sa "zwykłe"granaty,C4 itp.)ale jak sie tym strzela question.gif ,no i oczywiscje trzeba wybrac odpowiednja giwere. :wink:

:roll:
neon
Gierka jest spoko ale zaciolem sie w 5 misji sad.gif
YETI
Piata misja?.........jakos sobie nie przypominam o co tam biegalo,ale przeciez wiekszych problemów z przesciem misji w tej grze nie ma,trzeba czesto patrzec na mape i na te podpunkty po lewje stronie(kolo mapy),i wszystko, wiadomo o co chodzi.
Baraqda
5 misja >?? to chyba jungla ?
neon
Ok.Wczesniejszy post jest juz nieaktualny wlasnie przeslem ta misje biggrin.gif
YETI
Baraqda przeszleś juz SOCOMA?
ja jestem teraz w Awganistanje:)w takim zrójnowanym miescie,strzelam sobie do członków AL-KAIDY(tak to sie pisze? :wink: )jest ich pelno,i jest cholernie trudno.To juz koncówka gry czy jeszcze bedzie jakies inne panstwo(plansze)?.Bo cos mi sie zdaje ze koniec.
YETI
hotkey to masz temat :!: :!:

PS.Gre juz przezłem smile.gif
hotkey
hotkey to masz temat :!:  :!: 

PS.Gre juz przezłem :)

Jeszcze raz Sorka. Nie zauważyłem topicu. Tio cio z tym linkowaniem konsol?? 2xPS2 + 2xTV?? Będzie działało, czy nie??
Mati_15_
Mam ta gre i mam pytanie czy mozna grać we 2 na jednej konsoli ?? Bo ja niemogłem nigdzie znależć Multiplayera !! A z tego co widziałem na okładce od SOCOMA (ściągałem z netu) to pisało PLAYERS 1-2. Jak ktoś coś wie to niech odpowie !! Ja obecnie siedze chyba w 9 misji czy jakos tak !! Daleko jeszcze do końca gry??
neon
MATI Ja tez szukalem i nie znalazlem.Fajnie by bylo tak jak w Conflict Desert Storm
YETI
Już niedługo zagram przez NET w SOCOMA biggrin.gif
Bedzie sie dzialo!! smile.gif)))))))
YETI
http://www.socom-online.prv.pl

strona polskiego klanu w socoma
jumbo
To wy ludzie w Single Player... question.gif cool.gif
c1n3k
Powiem tyle: single to jest tylko namiastka tego co sie dzieje w multi przez neta. W ONLINE TA GRA WYMIATA ! cool.gif
jumbo
Powiem tyle: single to jest tylko namiastka tego co sie dzieje w multi przez neta. W ONLINE TA GRA WYMIATA !  8)

zgadza sie biggrin.gif

P.S. Sorry bro ze wczoraj nie pogralem z twoim klanem. Mialem troche roboty kolo domu. Spotkamy sie dzis albo jutro jak Wam bedzie pasowalo.
Roki
Czy wyszla juz europejska wersja tej gry question.gif
c1n3k
Tak
Roki
Czemu to kosztuje 359 zl :!: question.gif http://www.ultima.pl/index.php?m=kat&m2=ka..._prod&p_id=1148
Czyzby sluchawki z mikrofonem kosztowaly 150 zl :!:
jumbo
Czemu to kosztuje 359 zl :!:  question.gif http://www.ultima.pl/index.php?m=kat&m2=ka..._prod&p_id=1148
Czyzby sluchawki z mikrofonem kosztowaly 150 zl :!:

tak, trzeba bulic za hedset.
jumbo
hey c1n3k

o jakich wy godzinach gracie i w jakie dni?
c1n3k
To zalezy...... Przewaznie gramy codziennie wieczorem na austarlii i tworzymy gre w ktoej naziwe jest cos z =POL= (np. =POL= VS ALL). Najlepiej bedzie jak sie zgadamy na gg.
[InSaNe]
Widze ze troche siadl ten temat wiec moze nalezy go troche rozbujac?

Gierka troche kosztuje przez ten headset.To Logitech a ten sprzecior to jak mercedes wsrod samochodow hyh.gif Najtansze sluchaweczki Logitecha do PieCa kosztuja ok 215zl wiec w sumie to i tak jest tanio ohmy.gif choc i tak zdzieraja nieziemsko.
Ja kupilem caly zestaw za 220zl smile.gif
Obecnie jestem w 7 misji-trzeba uratowac jednego goscia z marines w kongo.

Ci userzy co graja po sieci w ta wspaniala gierke niech dadza znac w tym topicu.

Pozdrawiam.
c1n3k
No mi sie udalo za 280 zl kupic. W graniu online troche sie pozmienialo. Odeszlem z =POL=u i zalozylem swoj klan <DoP> (Defenders of Poland).
Teraz gramy w PALu i sa juz 4 polskie klany <Dop>, =POL=, <PSX> i [WoA]. Przybylo polskich graczy a zeszta po staremu biggrin.gif
KjinD
Tia..... tez jestem w <DoP> .... fajnie ze przybywa coraz wiecej polskich graczy. Mozna pogadac w ojczystym jezyku cool.gif
[InSaNe]
Kto pyka niech da swoje namiary,najlepiej GG.
KjinD
Teraz gram w socoma najczeciej pod ksywka: |PL|KjinD
ale zdarza sie, ze zagram jako: <DoP>KjinD
ginger
ten wasz <DoP> to niezle wymiata.. gratuluje... KJind jestes niezly smile.gif
KjinD
Dzieki smile.gif
A <DoP> niedawno zostal zalozony... szukamy nowych klanowiczow, bo ma razie jest tylko 4. :wink:
mik13
Czy grajac w socoma na modemie (konsola podpieta do kompa) bedzie wszystko chodzilo w miare dobze??
ginger
Czy grajac w socoma na modemie (konsola podpieta do kompa) bedzie wszystko chodzilo w miare dobze??

na modemie to zapomnij, hehehe.. to ledwo chodzi na SDI, a najlepiej jest miec neostrade smile.gif
ginger
jakby ktos chcial looknac na filmy z Socom 2 to sa tutaj http://www.naget.com/smw/?smw=clips

superowe :>
KjinD
jakby ktos chcial looknac na filmy z Socom 2 to sa tutaj http://www.naget.com/smw/?smw=clips

superowe :>

ohmy.gif Ja pierdziele, rzeczywiscie superowe :!: . Jak maja byc takie fajne mapy to ja juz zbieram kase smile.gif
YETI
SOCOMA2 mam od kilku dni, prawde mowiac mało grałem(PES3,Cal of Duty)
Ale jedno co zauwazyłem to to ze gra zajmuje bardzo duzo miejsca na karcie.
ginger
no niestety, savy z Socom 2 zajmuja 2.5 MB smile.gif ale warto smile.gif
btw: masz oryginal NTSC moze ? czy ripa ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.