Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: GGSpy - z czym to sie je?
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Software
palo
Znalazłem taskie cudo na sieci, zainstalowałem jak kazali i... co dalje? Jak moge sobiesz poszpiegować? Mam tam w ustawieniach plik zrzutu, jakieś inne pliki? Wytłumaczy mi ktoś obsługe tego programiku?
Panek
Z tego co słyszałem to jest to fake...
palo
ale to zassalem z jakiegoś www, a nie eMle ani innych shitów. Nie dawali by chyba nie działających rzeczy...
Panek
No ja też właśnie zassałem i cały czas mam (pipi) problem z ustawieniami. Kiedyś o tym czytałem, podobno "nie działa i tyle". Szukałem też jakiegoś poradnika/opisu i też nic z tego nie wynikło...
palo
to szkoda troche... bo fajna zabawa by była tongue.gif
Cerb
to szkoda troche... bo fajna zabawa by była tongue.gif

jak nie masz co robic to podysz komus do sluchawki icon_twisted.gif
..::XMANiAK::..
http://www.gghack.webpark.pl/

jedyny dzialajacy i latwy w obsludze
el ZAX
http://www.gghack.webpark.pl/

jedyny dzialajacy i latwy w obsludze

ROTFL icon_twisted.gif
palo
LOL, teraz wszystko jest jasne wink.gif Dzięki za jasną odpowiedź.

P.S. A jak w tekkenie zakuwa się w kajdanki laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Forebode
Tego typu programy sa wiecej niz zalosne, a podsluchiwanie czyichs rozmow to juz kompletne dno. Najbardziej mnie wkoorwiaja lamy ktore chca gg ludziom wywalic poprzez wysylanie masowych wiaodmosci z emotami typu <help>. Po mnie niestety nie pojada bo mam tlena ;]. HWD lamom z gg!
bartle
Ja mam w to wykopane bo uzywam konekta:D konekt rulez hehe
drgiro
Nie wiem czy wiece ale do prawidlowego dzialania tego programu konieczna jest biblioteka winpcap happy.gif.

Po pierwsze program ktory chcesz odpalic nazywa sie Sniffer . Zanim przejdziesz to praktyki radze zapoznac sie z teoretyka .
Wszystkim osoba ktore mowia ze program jest zalosny , fake etc. radze rowniez zagladnac do ksiazki .

1.Program dziala tylko na Nacie , sieci za brama domyslna , tylko wtedy gdy masz wewnetrzny statyczny IP.
Warunkiem skutecznosci dzialania programu jest : Ty i ofiara ktora chcesz sniffowac musza znajdowac sie w tej
samej sieci , to moze byc Lan badz Wan . W praktycznie oznacza to ze Twoich ISP musi byc mala lokalna firma ,
bo w wypadku tp , dialogow ( PPP - dynamiczne zewnetrzne IP , point 2 point protocol ) nie bedzie to dzialac
2.Program NIE dziala na switchach , w praktyce jako ze program jest pasywny , oznaczaloby to koniecznosc
przechwycenia strumienia za pomoca spoofer'a , co w przypadku przecietnego czlowieka jest niemozliwe .

3.Acha i wypadaloby znac IP

Konekt nie uchroni Cie od przechwytywanai danych , wystarczy tylko zmienic port lokalny i git , chyba ze nasluch jest na wszystkich portach lokalnych.
GGSPy , to taka mini wersja Ethereal'a czy innych starszych braci tego typu ...

Powodzenia przy czytaniu ... ksiazek wink.gif
alienator
wszystko zaje.biście, ale nie odkopuj postów sprzed dwóch lat sorcerer.gif
drgiro
nikt nie wyjasnil tej kwesti , wiec pomyslalem ze dobitnie to przedstawie , moze kiedys sie to przyda happy.gif'
Ja tu tylko sprzatam...
Berion
Kiedyś był jeszcze ggh (gg hijack). Nie to żebym odkopywał temat... wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.