Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Okazja GBA SP - nowka za 222zl + przesylka
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Nintendo GBx
Mithos
222zl za GBA SP? 8O TAK :!: :!: Oczywiscie w dvdcrave :

http://www.dvdcrave.com/products/product.jsp?pid=67

Lepszej okazji chyba nie bedzie. W PL tyle kosztuje zwykly GBA. Jezeli ktos nie ma jeszcze przenosnej konsolki to polecam kupowac :!: :!: :!:
szczurek
powariowali do konca O_O
dzwonie do kumpla i zapytam czy zamawia...kocham Australie normalnie ._.
MaciejPŃ
zalezy ile kosztuje przesyłka....bo jesli 50 zł to szkoda zachodu...w polsce kupiłem w sklepie nowke za 290zł
kobra
a nie zna ktos stronki gdzie w rownie atrakcyjnej cenie mozna kupic n-gage qd ??
MaciejPŃ
pod koniez zeszłego roku w sklepie nie dla idiotów był po 550 z pokrowcem grą i smyczą+oczywiscie kabel :wink: ....szkoda ze kasy nie miałem ( promocja była w poznańskim sklepie)
Mithos
Z ubezpieczona przesylka wychodzi 270zeta za tego SP. Bez ubezpieczenia troche ponad 250zl.
MaciejPŃ
To niewiem czy dla 20zł bym się bawił w te wszystkie formalności, jak moge dac 20 zł wiecej i miec od reki.
jacek125
a gdzie są nowe gba sp po 290zł?
Mithos
Na Allegro sa po 300zl, ewentualnie po 300 z kawalkiem. Dolicz do tego przesylke i kupujac na dvdcrave masz ponad 50 zeta taniej. Niby niewiele ale zawsze cos.
MaciejPŃ
GBA SP po 290zł były w poznańskim Auchanie od 10 Stycznia do tego dnia...bop ludzie sie dosłownie rzuucili na ni, brali po kilka sztuk. Ale ja sie załapałem cool.gif
..::XMANiAK::..
a nie lepiej dorzucic 300zl i miec NDSa smile.gif [2 w 1 tongue.gif]
MaciejPŃ
tylko ze jak kupowałem do premiery było jeszcze 3miechy....a stwierdziłem ze od DS'a wole PSP tongue.gif wiec zbieram na PSP a GBA zawsze mozna opchnąć "kolesiowi z osiedla" lub mam taki sklaep w poznaniu co da mi za niego wiecej niz zza niego szapłaciłem (DeCeki mają po 300zł urzywane, stan jako taki)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.