Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Premier League
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
Sarni
Idąc śladami safferona, ja zajmę się wynikami Premier League. Patrzta no na wyniki z dnia 28.09.2002r.:

Leeds United - Arsenal Londyn 1:4(0:2)
Bolton Wonderers - Southampton 1:1(0:0)
Everton - Fulham 2:0(2:0)
Manchester City - FC Liverpool 0:3(0:1)
Chelsea Londyn - West Ham United 2:3(1:1)
Tottenham Hotspur - Middlesbrough 0:3(0:1)
Sunderland - Aston Villa 1:0(0:0)
Charlton Athletic - Manchester United 1:3(1:0)
Birmingham City - Newcastle United 0:2(0:1)

Czołówka tabeli:
1.Arsenal 20
2.Liverpool 18
3.Middles 14
4.MU 14
safferon
no milo ze ktos sie za to wzial, jak bedzie mi sie chcialo to walne ci tu sarna skarb kibica(no chyba ze sam sie tego podejmiesz)
Sarni
Mnie się nie chce smile.gif
Sarni
Dzisiaj rozegrany zostanie ostatni mecz tej kolejki:

West Bromwich - Blackburn Rovers

Nie wiem jak wy ale ja typuje 1:1
Sarni
West Bromwich Albion - Blackburn Rovers 0:2(0:0)

Były atak MU (Yorke-Cole) gra już w Blackburn smile.gif
safferon
sarna pipo tabele bys chociaz zapodal;]
Sarni
. Arsenal 8 20 6 2 0 21 8

2. Liverpool 8 18 5 3 0 18 8

3. Middlesboro 8 14 4 2 2 11 5

4. Man United 8 14 4 2 2 9 6

5. Chelsea 8 13 3 4 1 15 11

6. Tottenham 8 13 4 1 3 11 12

7. Leeds 8 12 4 0 4 11 9

8. Blackburn 8 12 3 3 2 10 8

9. Fulham 7 11 3 2 2 12 8

10. Everton 8 11 3 2 3 11 11

11. Newcastle 7 10 3 1 3 10 8

12. Aston Villa 8 9 3 0 5 6 9

13. WBA 8 9 3 0 5 6 13

14. Birmingham 8 8 2 2 4 8 10

15. Man City 8 8 2 2 4 7 12

16. Sunderland 8 8 2 2 4 3 10

17. Bolton 7 7 2 1 4 8 12

18. Southampton 8 7 1 4 3 4 8

19. Charlton 8 7 2 1 5 7 13

20. West Ham 7 5 1 2 4 7 14
Anonymous
A kto wg Was wygra Premiership?
Ja stawiam na Liverpool...
Sarni
Chcialbym zeby ManU, ale po ostatnich wynikach niemal pewniakiem jest Arsenal.
safferon
chcialbym zeby to byl arsenal i to bedzie kur.wa arsenal pipy icon_twisted.gif
wilus
wy na prawdę nie macie co robić.....
wchodzisz se na telegazetę i patrzysz...
Sarni
a jak ktos TG nie ma ?
ISS_
Sarni: trochę nieczytelna ta tabela.
Ja myślę że Ligę Angielską wygra Arsenal. Niestety...
Sarni
Postanowiłem wydobyć ten topic.

Manchester United, który wyraźnie pokazuje, iż jest w formie (4:0 z Liverpoolem i 6:2 z Newcastle), dzisiaj rozegra arcyważne spotkanie z Arsenalem Londyn na Highbury. Jeśli padnie remis, lub wygra MU, to piłkarze z Old Trafford będą faworytami w walce o tytuł, natomiast jeżeli zwyciężą piłkarze ze stolicy Anglii, będą zmierzać po tytuł, a zadanie będzie maksymalnie ułatwione. Wszystko okaże się na boisku.
Shanahan
Dzisiejszy mecz pewnie zadecyduje o tytule. ManU ostatnio gra w lidze świetnie, Arsenal trochę nieprzekonywująco,ale... Ja kibicuję Manchesterowi, choć jestem pełen uznania dla pracy Wengera, który naprawdę stworzył z Kanonierów znakomity zespół.
Sarni
Otóż to - Wenger jest w moich oczach świetnym trenerem. Idealnie skompletował jedenastkę swojego zespołu, stawiając głównie na piłkarzy mało znanych (jak Cygan, Toure, czy też Ljungberg). Wykreował ich na gwiazdy, które obecnie walczą z najlepszymi teamami jak równy z równym. Mimo iż większość zawodników kupował z klubów francuskich i włoskich, to stanowią w pewnym sensie owoc pracy francuskiego trenera - to on nadał im styl gry w jakim gra Arsenal, to on zrobił z nich gwiazdy, o których kupnie marzy teraz wielu trenery wielkich klubów. Oczywiście w drużynie z Londynu jest też wielu piłkarzy, którzy od początku byli gwiazdami, vide Robert Pires, czy też Thierry Henry, ale faktem jest też, że grając w Arsenalu wyrobili sobie swój styl.

A Arsenalu i tak nienawidzę icon_twisted.gif
Jędrek
Moze i zrobil zespol. Ja tam MU i Arsenalu nie lubie. Z Premiership to lubie tylko Liverpool.
Wasze typy...
MOj typ to bedzie 3:1 dla MU.
Deks
Chciałbym żeby ligę wygrał Liverpool z Dudkiem ale wsystko wskazuje na to że będzie to Arsenal...
Pietrovek
Chciałbym żeby ligę wygrał Liverpool z Dudkiem ale wsystko wskazuje na to że będzie to Arsenal...

szacunek dla ciebie Deksiu, Liverpool musi wypaść jak najlepiej w Premiership to znaczy 4 miejsce :?

You'll never walk alone!
Shanahan
Mecz - mniam, mniam... Na razie 67 minuta i 2:2. Jak to się skończy ? Tyle, że jeśli sędzia będzie sadził takie babole jak przy drugiej bramce Henry'ego to trudno prorokować jaki będzie wynik.
Shanahan
Koniec meczu - 2:2. No i tyle wiemy co przed meczem. Sprawa tytułu ciągle otwarta.
Sarni
I tak mistrzem będzie Manchester United.

We wczorajszym meczu Manchester United był górą, zabrakło szczęścia, już po pierwszej połowie mogło być 3:0 dla Czerwonych Diabłów i po meczu. Trudno, był remis, też dobry wynik. Teraz szanse są równe, ze wskazaniem na MU, bo to oni teraz mają formę icon_twisted.gif
Jędrek
A mialem nadzieje ze MU to wygra...
Pietrovek
zawiodłem sie.......... arsenal powinien wygrać bo nie trawie manutd (fuck them icon_twisted.gif ) no cóż arsenal nie jest w formie a manchester to wykorzystuje...........i tak LFC 4ever
dj_mc
zawiodłem sie.......... arsenal powinien wygrać bo nie trawie manutd (fuck them icon_twisted.gif ) no cóż arsenal nie jest w formie a manchester to wykorzystuje...........i tak LFC 4ever
-popieram całym sercem
Jędrek
-popieram całym sercem

Co wy mowicie. Byl remis ok. Ale mistrzem bedzie MU.

PS. A ten mecz to powinien wygrac Manchester.
Miłosz
Teraz Manchester będzie grał u siebie z Blackburn Rovers więc raczej wygra. A z kim zagra Arsenal ??
Sarni
Arsenal ma ogólnie łatwiejszych przeciwników. MU ma jeszcze wyjazd do Evertonu i Totttenhamu.
Shanahan
No właśnie. Wolałbym żeby tytuł powędrował na Old Trafford, ale program ostatnich kolejek jest zdecydowanie bardziej korzystny dla Arsenalu, który z dwoma nieco trudniejszymi rywalami, czyli Leeds i Southampton gra na Highbury, a te wyjazdy Manchester ma po zbóju.
Sarni
Poza tym na Highbury powinno byc 1:2, bo gol strzelony przez Henry'ego był zdobyty z ewidentnego spalonego icon_twisted.gif
Shanahan
Wczorajszy remis Arsenalu z Boltonem otwiera przed Manchesterem dużą szansę na powiększenie przewagi w tabeli. Tyle, że Czerwonym Diabłom w dzisiejszym meczu z Tottenhamem też może być ciężko.
Zwraca uwagę skuteczny finisz Liverpoolu, który jest coraz bliżej pierwszej czwórki i eliminacji CL.
Sarni
Bolton - Arsenal 2:2 - extra. Jeśli MU dzisiaj wygra to mistrzostwo będzie tuż tuż.
Jędrek
Spoko. Najpierw musza wygrac. Ale napewno sobie MU poradzi. Ale futball jest futball i wszystko moze sie zdazyc.
Miłosz
No to spox Arsenal zremisował i Man U jet już blisko mistrzostwa. Chociaż sobie wygrają Ligę smile.gif może. Po tym jak odpadli z CL należy im się to mistrzostwo smile.gif
Jędrek
Ja tam mam nadzieje ze LIVERPOOL bedzie w pierwszej czworce ligi angielskiej.
DMX
Ciekawe czy dzisiaj Beckaham wystapi? Jak bedzie siedzial na lawce to powinien jak najszybciej uciekac od tego nienormalnego trenera. Moze nawet butem nie dostanie laugh.gif
Sarni
...
Sarni
Zapomniałem dodać, że młodziki Manchesteru United wygrali FA Youth Cup, pokonując remisując 1:1 z Boro (AGG - 3-1 dla MU).

Fergusion w furii

Teraz okazało się, że Fergi został po raz wtóry wyprowadzony z równowagi przez " dociekliwych pismaków" i dał się ponieść diabelskiemy charakterkowi ... na pytanie dziennikarza, czy jest zdenerwowany komentarzami dotyczącymi jego i Beckhama po ostatnim meczu z Realem Fergie podobno odpowiedział coś w rodzaju :

Przestańcie już , k... a o to pytać !!!!!

i pokazując na magnetofon pytającego dziennikarza wrzasnął, żeby przestał nagrywać po czym dodał

Jesteście wszyscy (pipi)ymi idiotami . Byliście i będziecie . Ważniejsze jest dla was sprzedawanie waszych gazet i programów w radiu a nie dbałość o klub
Sarni
Mistrzostwo tuż, tuż.

Tottenham Hotspurs - Manchester United 0:2 (0:0)

0:1 Paul Scholes 69'
0:2 Ruud van Nistelrooy 90'

GLORY, GLORY MAN UNITED !
Shanahan
Manchester zrobił duży krok w kierunku mistrzostwa. Scholes znajduje się w świetnej formie i szkoda, że zabrakło go w rewanżu z Realem. Gdyby zagrał, a Ferguson nie trzymał Beckhama na ławie przez 70 minut, to ManU mógłby myśleć o półfinale.
Shanahan
Może niekoniecznie na temat, ale mały off-topic z Wysp:
Celtic pokonał w derby Glasgow Rangersów 2:1. To lubię. biggrin.gif
Sarni
Mamy mistrza !!!!

Manchester Utd - Charlton 4:1
Arsenal - Leeds 2:3

MU MISTRZEM ANGLII !!!!!!!!!!!!!!!
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!
VIVA MANCHESTER UNITED !!!!!!!!!
GLORY, GLORY MAN UNITED !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

icon_twisted.gif R icon_twisted.gif E icon_twisted.gif D icon_twisted.gif
icon_twisted.gif D icon_twisted.gif E icon_twisted.gif V icon_twisted.gif I icon_twisted.gif L icon_twisted.gif S icon_twisted.gif

MANCHESTER UNITED - MY RELIGION.

Poza tym to Rangers szczęśliwie zremisował 2:2 z Dundee, Celtic ma już tylko 3 punkty straty i 1 mecz zaległy. Jest nadzieja.
SeJo
[size=24][b]MANCHESTER UNITED MISTRZEM ANGLII!!!
Łezka się w oku kręci w takich chwilach!!!!
Glory Glory ManUtd!!!!

Specjalne podziękowania dla Kewell'a, Harte'a i Viduki icon_twisted.gif

Fanom Arsenalu życzę miłego dnia! laugh.gif
Miłosz
Jeeeeeeeeeeeeeee Manchester najleprzy jest !!!!! Kocham was wszystkich !!!!!!! of course ludzi a MU smile.gif Chlip, chlip oby jeszcze lepiej w następnym sezonie no i w lidzie mistrzów.
toudi
nom tesh jestem fanem Manchester United, moze nie takim jak Sarni ale jestem fanem, dlatego Hip Hip Hura Hip Hip Hura Hura Hura na wiwat Man Utd, szkoda ze w lidze mistrzow jush nie powalcza, ale kto wie oby przyszly sezon byl o niebo lepszy biggrin.gif
Ukyo_Tachibana
No pieknie smile.gif)))))))))))))
Glory Glory Manchester United Ruud jestes wielki a ty Hanry to sie bramki naucz strzelac :PPPPP Mamy mistrza a Beckham zostaje!!!!
Miłosz
hehe ach ten reflex Willy smile.gif No ale oczywiście jest (pipi). Man U to potęga. Beckham jest spox, wie co robi, a Real może jeszcze nie wygrać w Lidze Hiszpańskiej. smile.gif

PS. Po odpadnięciu Man U z ligi mistrzów to komu kibicujecie ?? Ja jak już to JUVE.
toudi
ja takze jestem za Juve, bo wygralo z Barcelona sad.gif
Miłosz
ja takze jestem za Juve, bo wygralo z Barcelona sad.gif

Oby JUVE pomściło Manchester United. Życzę im tego z całego serca.
Bartek
Oby Juve nie pomściło Manchesteru.Kto wtedy wygra Ligę Mistrzów?Włosi.Chcecie,żeby triumfowało catenaccio?Real jest teraz jedynym zespołem w LM,który gra ładną dla oka piłkę,a przy tym i skuteczną.
Real-MU:to powinien być finał.I chyba Ferguson miał rację mówiąc,że losowanie było nie do końca uczciwe.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.